Offtopowe zapuszczanie - część IX - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-18, 22:21   #151
piotrkowalolitka
Zadomowienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie - część IX

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość

Ja zawsze na kompie robie i obklejam taśmą W technikum przeważnie z ręki ściągałam no chyba że jakiś duży sprawdzian to dodatkowo ręcznie robiłam
U nas facet z matmy odkryl pomazane rece. I przed kazda klasowka ustawiala sie kolejka i sprawdzal rece

życie jest piękne

8minute arms, buns, legs, abs
19/11
piotrkowalolitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 22:27   #152
otako
Zakorzenienie

Ja wolałam te odręczne, jakoś łatwiej mi się z nich korzystało. Zapomniałam napisać, że wszystkie ściągi z LO zostawiłam sobie na pamiątkę. Na studiach zaniechałam ten niecny proceder , więc już niestety kolekcja się nie powiększa.

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
Nie zdziwiłabym się byłam tam do tej pory 2 razy - za pierwszym razem nie było Scandic i jedwabnej Joanny, później była o nich mowa na Wizażu (dawałyśmy linki do All i w ogóle) a wczoraj wpadam i suprajs wszystko jest aż się półki uginają
To zbyt piękne, żeby było możliwe coś czuję, że będę miała dzisiaj kolejny wizażowo-kosmetykowy sen

A właśnie, dzisiaj mi się śniła Miki i Motylek że byłyśmy w jakimś garażu, gdzie był ogromny pająk, który zjadał mniejszego pająka. I śniło mi się, że ten olbrzym siadł na moim łokciu i tak nim machnęłam (chciałam go zrzucić), że aż się obudziłam Ale po co poszłyśmy do garażu i gdzie byłyśmy wcześniej to już nie pamiętam.

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 22:29   #153
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
To zbyt piękne, żeby było możliwe coś czuję, że będę miała dzisiaj kolejny wizażowo-kosmetykowy sen

A właśnie, dzisiaj mi się śniła Miki i Motylek że byłyśmy w jakimś garażu, gdzie był ogromny pająk, który zjadał mniejszego pająka. I śniło mi się, że ten olbrzym siadł na moim łokciu i tak nim machnęłam (chciałam go zrzucić), że aż się obudziłam Ale po co poszłyśmy do garażu i gdzie byłyśmy wcześniej to już nie pamiętam.
A jednak serio, są 3 sklepy w których mam dokładnie wszystko - dwie drogerie blisko mnie i Auchan

A propos snów... Ostatniej nocy znowu miałam koszmary ale takie okropne, znowu się obudziłam z walącym sercem i łzami w oczach. Już mnie to męczy...

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 22:33   #154
piotrkowalolitka
Zadomowienie

Ja dzisiejszej nocy spalam z TŻ. I mialam sen, ze podeszlismy do napoi i jakas hostessa-blondynka stala. I zaczela do niego podbijac. Wziela go za reke i poszla z nim. Wybral blondyne nie mnie
Teraz to wydaje sie smieszne ale jak sie przebudzilam to mialam ochote TŻta

życie jest piękne

8minute arms, buns, legs, abs
19/11
piotrkowalolitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 23:03   #155
201607180946
Konto usunięte

dobranoc
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 00:26   #156
Renia90
Zakorzenienie

melduję się w nowej części

co tak wcześnie ucichło skoro piątek?
ja niedawno z pracy wróciłam niestety nie mam siły nadrabiać, wybaczcie, uciekam spać

"Robienie czegoś najlepiej jak się potrafi jest ważniejsze niż bycie najlepszym" /Shannon Miller/

KLIKnij raz dziennie i pomóż
i jeszcze tutaj!
Renia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 01:37   #157
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Kiedyś powiedziała, że zacznie się uczyć jak jej się noga podwinie Mi też czasem nie chce mi się uczyć ale chociaż wysilę się i zrobię ściągi.
Powiedziała, że jej się noga podwinie? Lol. To faktycznie mało wyedukowana, skoro nawet nie wie, że noga się może powinąć, a nie podwinąć -.-'

Ja tam nie popieram robienia ściąg. Przynajmniej ogólnie. Wiadomo, że tam ściąga ze wzorami czy nawet mało ważnymi datami na wszelki wypadek, ma sens. Tak samo rozumiem, że ktoś w klasie maturalnej woli się nauczyć dobrze do sprawdzianu z przedmiotu maturalnego, a na chociażby PP robi sobie ściągę. Ale znm ludzi, którzy na każdy przedmiot robią sobie takie pomoce. Pomijam już fakt, że jest to naprawdę nieuczciwe, ale sami sobie szkodzą. Bo chociażby na maturze ściąganie raczej nie przejdzie. I się potem zdziwi jeden z drugim, że na klasówkach miał 4 czy 5, a z matury 50%.

Tak samo irytuje mnie jak ktoś chce ode mnie spisać pracę domową. Wiadomo, jak np. robienie matematyki zajmuje mi góra 20 minut to pewnie, że dam spisać. Ale jak robienie polskiego trwa czasem i kilka godzin, to szału dostaje, kiedy podchodzi X czy Y i chce bezmyślnie przepisać coś, co z takim trudem stworzyłam. Jeżeli widzę, że ktoś próbwał zrobić zadania, ale mu nie wyszły, to też dam przepisać. Pomóc tym bardziej pomogę. Naprowadzę, podpowiem. Ale bez przesady.
Że nie wspomnę o tym, że są osoby, z którymi regularnie się wymieniam pracami domowymi, albo ich częściami. A są osoby, które chciałyby cały rok na mnie żerować. I to nie dlatego, że ja umiem coś zrobić, a one nie, tylko dlatego, że im się nawet nie chce palcem kiwnąć.
Stary 2009-12-19, 06:26   #158
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:

aaa pająk to prawie jak koszmar

Cytat:
A jednak serio, są 3 sklepy w których mam dokładnie wszystko - dwie drogerie blisko mnie i Auchan
Nie za dobrze Ci?

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Powiedziała, że jej się noga podwinie? Lol. To faktycznie mało wyedukowana, skoro nawet nie wie, że noga się może powinąć, a nie podwinąć -.-'
zresztą przyznam się, że też tak zawsze mówiłam widocznie też muszę się dokształcić dzięki za uświadomienie w takim razie

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 07:01   #159
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Pokaż wiadomość
Dobra robota agusiu. Ja zajmuje X część
o matko juz zapisy?

Cytat:
Napisane przez kruszyna90 Pokaż wiadomość

jutro do pracy nie chce mi sie
gdzie pracujesz? bo ostatecznie chyba nie napisałas, albo przeoczyłam

Cytat:
A w ogóle to kupiłam spray termoochronny Marion, Motylku czy mi się wydaje czy Ty pisałaś że go masz?
widzialam, dotykałam go, ale nie kupilam ostatecznie
napisz mi czy jest czegos wart

Cytat:
W ogóle kocham ten sklep o którym Wam kiedyś pisałam, tam ciągle nowe rzeczy dokładają mają tam WSZYSTKO!!! Stapizy, Kallosy wszelkie, CeCe, Mariona, Joanne Profesjonalną, Ziaję Pro, Matrixa, jakąś żółtą serię CeCe "YE", maski Scandic, nawet maskę jedwabną Joanny i dziesiątki innych, można naprawdę się zrujnować... Oficjalnie mogę to powiedzieć - mam dostęp już do WSZYSTKIEGO wszystkie znane tu maski i nie tylko są w moim zasięgu, ale radocha
matko jedyna

kiedy mozna Cie odwiedzić?

Cytat:

a włosy jakie miałyśmy?

Cytat:

A propos snów... Ostatniej nocy znowu miałam koszmary ale takie okropne, znowu się obudziłam z walącym sercem i łzami w oczach. Już mnie to męczy...

Cytat:
Napisane przez piotrkowalolitka Pokaż wiadomość
Ja dzisiejszej nocy spalam z TŻ. I mialam sen, ze podeszlismy do napoi i jakas hostessa-blondynka stala. I zaczela do niego podbijac. Wziela go za reke i poszla z nim. Wybral blondyne nie mnie
Teraz to wydaje sie smieszne ale jak sie przebudzilam to mialam ochote TŻta
wiem doskonale co czujesz, tez chcialam kiedys TZ przywalić, bo sniło mi sie ze mnie zdradza

Cytat:

Ja tam nie popieram robienia ściąg. Przynajmniej ogólnie.
znowu sie zgadzamy

ja przez całe swoje zycie sciągalam jeden jedyny raz na studiach i nigdy wiecej (sytuacja naprawde byla krytyczna)

Nie sciągam, nie pomagam innym na egzaminach, ale sama tez nigdy nie proszę o pomoc. Uwazam ze jak sie nauczylam poradze sobie, jak nie są poprawki.
Poza tym wiem ze jak ktos naparwde chce znajdzie czas na nauke. Byl czas ze robilam 2 kierunki i dalam rade jak sie 2 sesje nalozyly
owszem łatwe to nie bylo, ale dało sie.

Jak juz naprawde z jakis tam powodów nie nauczylam sie, szlam na ezgamin (uwazalam ze powinam poniesc konsekwencje), oblewalam (nadal nie robilam sciąg), uczylam sie na poprawke i byl ok.

tak strasznie mnie wkurzaly osoby, które tylko czatują zeby od innych sciągnąc ja takim nie pomagalam.

z pracami domowymi, to juz nie pamietam jak bylo, ale w liceum mialam koleżankę, totalną nogę z niemca. Totalną, nie umiala odmienic nawet czasowanika "haben" czy "sein" przez osoby
przychodzil sprawdzian i rżneła ode mnie równo (wtedy bylam jeszcze głupia i dawalam sciągac jej) az kiedys powiedzialam zeby przyszla do mnie w sobote to jej wytłumacze ten niemiecki (miala zagrozenie oceną ndst na semestr)

siedziala u mnie ponad 9h i caly czas tłumaczylam jej niemiecki i ciagle to samo, juz samej mi sie na koncu kręcilo
nie gadałysmy o innych rzeczach, bo byl brak wspolnych tematow
powiedziala mi potem wprost, ze ona nie poswiecilaby soboty zeby komus tłumaczyc niemiecki (czy cos innego), nawet mnie, bo wolałaby isc na zakupy, czy cos tam.
coz...docenilam jej szczerosc

wrócilismy z zakupow o 22.30 mam wszystko na ten przepis co podala Mona i dzis bede go robic
drogie są orzechy laskowe

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 07:28   #160
aanika
Zakorzenienie

Miki, ja chyba kupię Stapiza, Romantic albo Lorysa, jeżeli akurat będzie w drogerii.

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Ja tez mam problem ze sciaganiem, bo nie umiem tego robic
Zawsze jak napisze swój sprawdzian i go oddam to pomagam wkoło, jezeli jest taka potrzeba. Ale wszyscy wiedzą ze pomoge wtedy kiedy napisze swój
Ja tak samo, pomagam zawsze innym na sprawdzianach, podpowiadam albo robię zadania. Nie lubię odmawiać, bo lubię te osoby i chcę im pomóc, chyba czasem mam za dobre serce.
A jeśli chodzi o ściąganie, to niedawno w ogóle zaczęłam to robić i robiłam to tylko kilka razy. Tylko wtedy, kiedy nie mogę czegoś zapamiętać, na przykład jakichś mało ważnych nazwisk czy czegoś takiego. Najczęściej piszę sobie notatki na kartce i wkładam ją pod drugą kartkę.

Wróciłam z rorat. Wysiedziałam się godzinę i wymarzłam
aanika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 07:53   #161
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość

Wróciłam z rorat. Wysiedziałam się godzinę i wymarzłam
matko, wspołczuje....

aanika ja kiedys podpowiadalam do czasu az nie doszlo do sytaucji ze takie osoby które nie uczą sie mają lepsze stopnie niz ja, plus jak ja pytalam o cos, nigdy mi nie pomagaly a ja im tak.
To byly czasy podstawówki, wtedy zrozumialam ze najlepiej liczyc na siebie

[*] 11.09.2012

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-19, 08:07   #162
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
zresztą przyznam się, że też tak zawsze mówiłam widocznie też muszę się dokształcić dzięki za uświadomienie w takim razie
Znajoma swego czasu w autobusie słyszała jak jedna laska powiedziała do drugiej, że coś tam jej się o uszy odbiło

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
Znowu sie zgadzamy

ja przez całe swoje zycie sciągalam jeden jedyny raz na studiach i nigdy wiecej (sytuacja naprawde byla krytyczna)

Nie sciągam, nie pomagam innym na egzaminach, ale sama tez nigdy nie proszę o pomoc. Uwazam ze jak sie nauczylam poradze sobie, jak nie są poprawki.
Poza tym wiem ze jak ktos naparwde chce znajdzie czas na nauke. Byl czas ze robilam 2 kierunki i dalam rade jak sie 2 sesje nalozyly
owszem łatwe to nie bylo, ale dało sie.

Jak juz naprawde z jakis tam powodów nie nauczylam sie, szlam na ezgamin (uwazalam ze powinam poniesc konsekwencje), oblewalam (nadal nie robilam sciąg), uczylam sie na poprawke i byl ok.

tak strasznie mnie wkurzaly osoby, które tylko czatują zeby od innych sciągnąc ja takim nie pomagalam.

z pracami domowymi, to juz nie pamietam jak bylo, ale w liceum mialam koleżankę, totalną nogę z niemca. Totalną, nie umiala odmienic nawet czasowanika "haben" czy "sein" przez osoby
przychodzil sprawdzian i rżneła ode mnie równo (wtedy bylam jeszcze głupia i dawalam sciągac jej) az kiedys powiedzialam zeby przyszla do mnie w sobote to jej wytłumacze ten niemiecki (miala zagrozenie oceną ndst na semestr)

siedziala u mnie ponad 9h i caly czas tłumaczylam jej niemiecki i ciagle to samo, juz samej mi sie na koncu kręcilo
nie gadałysmy o innych rzeczach, bo byl brak wspolnych tematow
powiedziala mi potem wprost, ze ona nie poswiecilaby soboty zeby komus tłumaczyc niemiecki (czy cos innego), nawet mnie, bo wolałaby isc na zakupy, czy cos tam.
coz...docenilam jej szczerosc
Ech, ja aż takiego podejścia do ściąg nie mam. Sama kiedyś ich używałam. Tyle, że miałam tam tylko wzory napisane. No i bywało, że na testach abcd z historii ściągałam od koleżanki z ławki. Ale za jej wiedza i zgodą.

I mnie nie chciałoby się tłumaczyć komuś czegokolwiek przez 9 godzin i to jeszcze w sobotę. Mam nadzieję, że tej Twojej koleżance coś to wtedy dało :P
Stary 2009-12-19, 08:12   #163
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:

Ech, ja aż takiego podejścia do ściąg nie mam. Sama kiedyś ich używałam. Tyle, że miałam tam tylko wzory napisane. No i bywało, że na testach abcd z historii ściągałam od koleżanki z ławki. Ale za jej wiedza i zgodą.
ha, a przez chwile pomyślałam ze moze jednak w czyms sie jeszcze zgadzamy

Cytat:
I mnie nie chciałoby się tłumaczyć komuś czegokolwiek przez 9 godzin i to jeszcze w sobotę. Mam nadzieję, że tej Twojej koleżance coś to wtedy dało :P
mi sie chciało, bo wytłumaczyc komus moge jak cos wiem, nie widze problemu.

Chatul tak pomoglo jej, zaliczyla semestr z niemca, ale jak zbliżał sie kolejny semestr, znowu miala zagrożenie i znowu przychodzila do mnie (oczywiscie na zasadzie w jeden dzien pojąc cala gramatyke z semestru) i tak jakos przepękała ten niemiecki przez 4 lata

[*] 11.09.2012
Stary 2009-12-19, 08:26   #164
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Miki, ja chyba kupię Stapiza, Romantic albo Lorysa, jeżeli akurat będzie w drogerii.
Ja najbardziej chciałabym Stapiz Lorysem też nie pogardziłabym ale jedyna opcja to allegro ale nie opłaca się Wczoraj ojciec dał 100 zł

Cytat:
Znajoma swego czasu w autobusie słyszała jak jedna laska powiedziała do drugiej, że coś tam jej się o uszy odbiło

Zmykam na uczelnię. Miłego dnia

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 08:48   #165
aanika
Zakorzenienie

Cytat:
matko, wspołczuje....

aanika ja kiedys podpowiadalam do czasu az nie doszlo do sytaucji ze takie osoby które nie uczą sie mają lepsze stopnie niz ja, plus jak ja pytalam o cos, nigdy mi nie pomagaly a ja im tak.
To byly czasy podstawówki, wtedy zrozumialam ze najlepiej liczyc na siebie
Na szczęście mam już wszystkie podpisy z rorat. Jeszcze tylko spowiedź świąteczna. Chciałam się wyspowiadać dzisiaj na roratach, ale ksiądz jak na złość dzisiaj nie spowiadał.
Ja jak podpowiadam, to i tak nie mówię wszystkiego ze szczegółami, tylko jakieś ogólne hasło. Za dobrze by było

Chatul, co do prac domowych to sądzę tak samo jak Ty. Ok, mogę dać zadanie z matmy czy jakieś ćwiczenie z ćwiczeniówki, ale wypracowania czy jakiejś innej długiej pracy nigdy. W ostateczności mogę pomóc zredagować to wypracowanie na szybko.
Cytat:
Ja najbardziej chciałabym Stapiz Lorysem też nie pogardziłabym ale jedyna opcja to allegro ale nie opłaca się Wczoraj ojciec dał 100 zł
Ile by było dobroci za 100 zł
Ja mam Stapiza pod nosem, tego pomarańczowego i różowego. Wczoraj w drogerii nie było tego niebieskiego. Obawiam się trochę, jak moje włosy zareagują na cyclomethicone, dlatego kupowalabym małą pojemność na próbę. Raz w wakacje w innej drogerii znalazłam pełno Lorysów, nawet był wężowy, ale wtedy jeszcze ich nie zachwalałyście, ja nie miałam kasy i w końcu nie kupiłam. A teraz został chyba tylko jeden rodzaj. Może akurat sprowadzą

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

I jeszcze chciałabym wypróbować tego waksa w tubce, najlepsze opinie ma chyba Avocado.
aanika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 08:50   #166
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Na szczęście mam już wszystkie podpisy z rorat. Jeszcze tylko spowiedź świąteczna. Chciałam się wyspowiadać dzisiaj na roratach, ale ksiądz jak na złość dzisiaj nie spowiadał.
fajnie ze masz wszystkie podpisy zeby w sobote rano ciągnac do kosciola heh

Cytat:
Ja jak podpowiadam, to i tak nie mówię wszystkiego ze szczegółami, tylko jakieś ogólne hasło. Za dobrze by było
jak ktos cos sie uczyl to powinnien zajarzyc wtedy

wiem, ze jestem okropna z tym sciąganiem, niepodpowiadaniem, ale moja zasada szkolna (i nie tylko) "umiesz liczyc, licz na siebie"

[*] 11.09.2012
Stary 2009-12-19, 09:00   #167
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
Nie za dobrze Ci?

Cytat:
widzialam, dotykałam go, ale nie kupilam ostatecznie
napisz mi czy jest czegos wart

(...)

matko jedyna

kiedy mozna Cie odwiedzić?
Ok, napiszę na razie widzę że nie obciąża włosów i nieźle pachnie

Odwiedzić można zawsze

Stary 2009-12-19, 09:03   #168
dymka
Zakorzenienie

O kurcze - chwilę mnie nie było i 12 stron i nowy wątek
Ale już jestem.

Co do odpisywania zadań - to nieźle się sparzyłam w zeszłym roku. Na zaliczenie przedmiotu mieliśmy 5 raportów (i krótkie koło) ja się oczywiście starałam, cały weekend siedziałam, a moi koledzy wzięli się za to dzień przed i prosili, żebym im podesłała co zrobiłam, 2 tygodnie później to samo...a że mam miękkie serce wysyłałam, a później były wyniki i jeden z tych kumpli skomentował je, że jest zadowolony, bo tyle nad tym siedział, ani dziękuję, ani nic... miał ponad 90%, tak mnie wkurzyła jego postawa, że 3 raportu mu już nie wysłałam i dostał za niego chyba nawet nie 40%, później też już nie wysyłałam gotowych raportów, ale jak mnie ktoś prosi o wysłanie części obliczeń czy o wytłumaczenie to zawsze tłumaczę, wysyłam, z jednym kumplem mam absolutnie pełną wymianę pracy i wiedzy, ale wymianę, nie żerowanie.
Się rozpisałam
Za 3,5h moja babcia wyjeżdża i się martwię, bo taki mróz, bo pociągi pewnie jeżdżą jak chcą, a babcia musi dotrzeć do Kołobrzegu
Stary 2009-12-19, 09:06   #169
Magdzia94
Zakorzenienie

Cytat:
W ogóle kocham ten sklep o którym Wam kiedyś pisałam, tam ciągle nowe rzeczy dokładają mają tam WSZYSTKO!!! Stapizy, Kallosy wszelkie, CeCe, Mariona, Joanne Profesjonalną, Ziaję Pro, Matrixa, jakąś żółtą serię CeCe "YE", maski Scandic, nawet maskę jedwabną Joanny i dziesiątki innych, można naprawdę się zrujnować... Oficjalnie mogę to powiedzieć - mam dostęp już do WSZYSTKIEGO wszystkie znane tu maski i nie tylko są w moim zasięgu, ale radocha

Ej ja tak nie mam dostępu do wszystkiego. Auchan niby jest w innym miescie jakies 30min autem ale nigdy nam nie po drodzę z rodzicami, bo to inny kierunek.

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Idę na śniadanie, myc włosy i sprzątanie mnie czeka znowu.
Do zobaczenia

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-19, 09:07   #170
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:

Odwiedzić można zawsze
ale jak odwiedze, to zaprowadzisz mnie do tej drogerii?

[*] 11.09.2012
Stary 2009-12-19, 09:08   #171
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
ale jak odwiedze, to zaprowadzisz mnie do tej drogerii?
no pewnie

Stary 2009-12-19, 09:09   #172
dymka
Zakorzenienie

Cytat:

Ej ja tak nie mam dostępu do wszystkiego. Auchan niby jest w innym miescie jakies 30min autem ale nigdy nam nie po drodzę z rodzicami, bo to inny kierunek.
Mi też Auchan zawsze nie po drodze, niby są dwa, ale na obrzeżach miasta...
dlatego tak się cieszę z tej nowo znalezionej drogerii

A - nie pochwaliłam się, przyszła paczka z kremami i moim matrixem
Stary 2009-12-19, 09:15   #173
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Mona strasznie zazdroszczę! Też bym chciała mieć chociaż tego głupiego rossmana. Widzę że rozpisałyście się o ściąganiu.... Cóż macie do czynienia z mistrzynią
Stary 2009-12-19, 09:23   #174
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Pokaż wiadomość
Mona strasznie zazdroszczę! Też bym chciała mieć chociaż tego głupiego rossmana. Widzę że rozpisałyście się o ściąganiu.... Cóż macie do czynienia z mistrzynią
Ja ściągałam dosłownie kilka razy w życiu i nigdy tej sztuki nie opanowałam a teraz to już chyba za późno ale często daję innym odpisywać albo podpowiadam - miejsca obok mnie są wysoko cenione
Stary 2009-12-19, 09:24   #175
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość

A - nie pochwaliłam się, przyszła paczka z kremami i moim matrixem
jak ja lubie dostawać paczki

kupiłysmy z mamą tą patelnie do robienia orzeszków
bedziemy robic z przepisu otako , ale po swietach raczej, bo nie zdązy pewnie dojsc

[*] 11.09.2012
Stary 2009-12-19, 09:27   #176
Magdzia94
Zakorzenienie

Cytat:
jak ja lubie dostawać paczki
Ja tez

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 09:30   #177
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez
Ja też
Można cieszyć się 2 razy - raz jak sie zamówi i drugi jak dojdzie
Stary 2009-12-19, 09:31   #178
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też
Można cieszyć się 2 razy - raz jak sie zamówi i drugi jak dojdzie
o!

[*] 11.09.2012
Stary 2009-12-19, 09:39   #179
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
ha, a przez chwile pomyślałam ze moze jednak w czyms sie jeszcze zgadzamy
No trochę się zgadzamy. Ja też nie przepadam za ściągami. Aczkolwiek mówię, wzory czy inna tego typu pamięciówka z wiedzy, ktora normalnie jest ogólnodostępna, mogą się na ściądze znaleźć. Tak samo niektóre daty. No i to też kwestia przedmiotu. Jak ktoś ode mnie z klasy na PP ściąga to trudn, nie boli mnie to. Za to masowe ściąganie na historii, którą na maturze zdają, już boli. I to nawet nie to, że mają wtedy ode mnie lepsze oceny, tylko to, że uważają siebie za sprytnych i cwanych. Matura częściowo to oczywiście zweryfikuje. Ale co dalej? Nie lubię cwaniaczków i tyle.

Cytat:
Chatul, co do prac domowych to sądzę tak samo jak Ty. Ok, mogę dać zadanie z matmy czy jakieś ćwiczenie z ćwiczeniówki, ale wypracowania czy jakiejś innej długiej pracy nigdy. W ostateczności mogę pomóc zredagować to wypracowanie na szybko.
Ja robię tak samo. Wiadomo, że nie każdy ma zawsze czas na zrobienie pracy domowej. Ja w poniedziałki i wtorki wracam do domu późno i do tego jeszcze zmęczona po zajęciach dodatkowych. Też nie zawsze wtedy wszystko robię.

Cytat:
Co do odpisywania zadań - to nieźle się sparzyłam w zeszłym roku. Na zaliczenie przedmiotu mieliśmy 5 raportów (i krótkie koło) ja się oczywiście starałam, cały weekend siedziałam, a moi koledzy wzięli się za to dzień przed i prosili, żebym im podesłała co zrobiłam, 2 tygodnie później to samo...a że mam miękkie serce wysyłałam, a później były wyniki i jeden z tych kumpli skomentował je, że jest zadowolony, bo tyle nad tym siedział, ani dziękuję, ani nic... miał ponad 90%, tak mnie wkurzyła jego postawa, że 3 raportu mu już nie wysłałam i dostał za niego chyba nawet nie 40%, później też już nie wysyłałam gotowych raportów, ale jak mnie ktoś prosi o wysłanie części obliczeń czy o wytłumaczenie to zawsze tłumaczę, wysyłam, z jednym kumplem mam absolutnie pełną wymianę pracy i wiedzy, ale wymianę, nie żerowanie.
Nie dziwię się, że kolejny raz nie dałaś innym efektów swojej pracy. Takie żerowanie naprawdę może wkurzyć. Ja już wiem komu mogę w klasie dac prace domową, a komu nie. Bo wiadomo, że część osób odwdzięczy się i wtedy nie ma sprawy. Ale ja nie będę za nikogo lekcji robiła.
Stary 2009-12-19, 09:41   #180
Jagoda90
Zadomowienie

Witam w nowej części

co do ściągania...to ja kilka razy w życiu ściągałam, ale nie wiele i to najczęściej było 1 słówko z angielskiego, którego zapamiętać nie mogłam, czy coś z biologii, bo miało dziwną nazwę, czy coś z takiej pierdoły jak PP, ale myślę, że nie ma się czym chwalić...

teraz tym bardziej nie chcę ściągać, a najbardziej wkurzają mnie ludzie, którzy cały czas balangują, chwalą się ile to oni nie wypili w weekend, co oni nie robili a jak jest egzamin to dzwonią, piszą, żeby im DAĆ notatki....
tak, już biegnę, rozpędziłam się :roll eyes:

Jagoda90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości