|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
Cytat:
nie chwaliłam się, Adam zaczyna pracę od środy. w poniedziałek jeszcze ostatnie badania, we wtorek bhp i do pracy rodacy hihihi---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:05 ---------- o napisałam 3000 posta ![]() jeszcze 2000 i kolejna część
|
|
|
|
|
#3002 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
Dzień doberek
![]() Niunia gratulacje dla Adama ![]() Mnie wczoraj z leksza Tomas zdenerwował, ale nie wiem czy się gniewać bo dobrze wie ze nie lubie jak w domu mowi o mnie o jakis konkursach czy stypendiach bo potem zachwytow nad moja osoba nie ma konca a mnie jest glupio i na dodatek nie uwazam to za jakis duzy wyczyn, no i dostalam to stypendium ostatnie- ja w domu tylko mamie powiedziala i Wam a Tż znowu powiedzial całej swojej rodzinie a ze wczoraj byly rodzinne urodziny u niego to pol wieczoru mi gratulowali... masakra... tzn. z jednej strony mi milo ze ktos sie mna interesuje bo u mnie w domu nie robie wrazenia, a z drugiej dziwnie sie slucha zachwytow nas swoja osoba...i to troche presadzonych No i Tomas ma przechlapane
|
#3003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może to zależy kto gdzie mieszka ale w moich stronach juz teraz prawie nie ma wolnych terminów na 2011...a MY (o ile wogóle do tego dojdzie) to zaczniemy to załatwiac dopiero w styczniu 2011 a znajac tutejsze realia to załatwianie zajmie nam minimum rok (więc może i to będzie wrzesień ale napewno nie 2011) |
|
|
|
|
#3004 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() kurier przyjechal Wczoraj TZ porwal mnie na zakupy bo chcial sobie kupic jakas bluzke i prezenty dla rodzicow.To ja mu tez przy okazji prezent lkupilam hehe pojechalismy do Media Markt i go wyslalam na gry do PS2 zeby sobie luknął a ja prezent kupowalam i wyhaczylam taka fajna sluchawke Bluetooth wczoraj tak jak mowilam juz prawie mialam kupioną ale zestaw byl niekompletny... ;/ taka fajna czarną kupilam akurat pasuje mu do telefonu. 109zł zaplacilam to jeszcze nie tak zle ![]() potem zachaczylismy o Focusa ale TZ wybrzydzal i nic nie kupil. Wychodzimy z Focusa, (nie parkowalismy w nim tylko obok bo tam miejsc nie bylo no i TZ pod zakaz musial wjechac ale nie wiedzial ze z drugiej strony "parkingu" tez jest zakaz a kurde ludzie tam stali to myslal ze mozna parkowac a jeszcze ja mu mowilam zeby tam wjechal zamiast mu zabronic ![]() Sorki, ze sie tak rozpisalam. Mam nadzieje, ze mimo to, przeczytacie ![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- MABI SPOŹNIONE ALE SZCZERE NAHSERDECZNIEJCZE ŻYCZENIA URODZINOWE KOCHANA NIECH CI SIĘ UŁOŻY Z TŻ. ŻYCZĘ CI TEGO Z CAŁEGO SERDUSZKApiszę teraz bo wczoraj nie miałam kiedy
|
|
|
#3005 |
|
Zakorzenienie
|
niunia32 gratulacje dla Adama
![]() Mustique zdrówka życzę dziękuję wszystkim za życzenia jeszcze raz ![]() z mojego otoczenia tylko Tż o tym pamiętał... |
|
|
|
#3006 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale trzymam , żeby juz żadnego nie złapałJa za niedługo zmykam na uczelnię i mam egzamin, więc proszę o kciuki będę po południuMiłego dzionka |
|||
|
|
|
#3007 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
no i dla Ciebie ![]() Wczoraj wrociłamo 23 i juz nie miałam do Was zawitać bo padałam na twarz s zaraz znów sie zbieram do pracy... ugadalismy wczoraj tego sylwestra juz nie umiem sie doczekać chce odpoczynku!!! u nas wczoraj było - 20 masakra mam nadzieje ze i auto odpali! buziaki kochane odpoczywajcie
|
|
|
#3008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i ja tez trzymam za Ciebie
|
|
|
#3009 |
|
Zakorzenienie
|
mój TŻ stracił prawko we wrześniu i to była dla niego całkowita załamka
teraz już trochę lepiej jest, ale sam mówi, że jak bez ręki się czuje
|
|
|
|
#3011 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Niedawno wstałam, a zaraz biorę się za sprzątanie i dalsze pieczenie ciasteczek, więc odezwę się później ![]() Tak, jest już. Oto link => https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=371952&page=29 |
|
|
|
#3012 |
|
Zakorzenienie
|
Sysik
to dobrze że się chwali chce żeby wszyscy wiedzieli jaką ma zdolną Narzeczoną![]() Micia ojoj:/ oby zdążył z tym szkoleniem Joanwi ![]() Jak nie wykombinuje nic to o 10:39 mam autobuc do c-na a w c-nie dopiero 11:30 do bielska zamarznę i skonam... Ciekawe czy by dziadek mnie nie podrzucił do c-na... Nic lecę ![]() Paaa Miłego dnia
|
|
|
|
#3013 |
|
Zakorzenienie
|
Jenny dziękuję (chociaż tak naprawdę wolałabym się w tym temacie nie posuwac do przodu w 2012 rok) no i zżyłam się z Wami jak nie wiem co
napewno będę zaglądac
|
|
|
|
#3014 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jakas kara za to musi być bo powiedzialam Tż żeby w domu nie mówil bo wiem jacy są ![]() Micia nie chce Cię straszyć ale on już przekroczył dozwoloną ilość punktów i nawet jak go na rutynową kontrolę zatrzymają to mu prawko zabiorą... bo kurs się liczy jak się ma do 24 a jak już za dużo to chyba po ptokach
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-12-19 o 10:09 |
||
|
|
|
#3015 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie tylko się przywitam... CZEŚĆ CZOŁEM
|
#3016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- cześć ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- ![]() Idę się kąpac a w miedzyczasie "Brzydula" wczorajsza sie sciaga
|
|
|
#3017 |
|
Zakorzenienie
|
a może już mu się 6 punktow anulowalo bo one sa rok wazne tylko...
|
#3018 |
|
Lena
|
czesc wszystkim!!!
przeżyłam jakoś noc... gorączka już pomału spada.. już jest 38, wiec jest pomału ok. wkurzyłam sie i dzis na maksa... zamówiłam sobie pare dni temu film DVD i miałam nadzieję że mi przyjdzie; bo chora jestem, nie mam co robic to bym oglądała.. od paru dni sprawdzałam historię zamówinienia i doczekać sie nie mogłam.. a dzis informacja mi przyszła że zamówinie anulowali!!!
|
|
#3019 |
|
Zakorzenienie
|
Siemanko
![]() wstakam na chwile,ale wracam do lozka czytac...zimno mi;p Micia wow niezle juz uzbieral...ale trzymam kciuki, zeby sie udalo! Niunia gratki ![]() Stysik chcial sie pochwalic jaka ma zdolna narzecozna, wybac zmu;p u nas tak jest, ze ja wszystkim mowie o M. jaki on zdolny bo cos tam, a M. raczej o mnie nie mowi nikomu;p a przynajniej nic mi o tym nie wiadomo...;p kiedys siostrze sie pchwalil ,zedostalam stype, ale wtedy smiali sie, z eja place w takim razie (bo bylismy na imprezie);p wracam do lozka;p |
|
|
|
#3020 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kuruj się jak najskuteczniej ![]() A ja Brzyduli nie oglądałam cały tydzień ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cudowne uczucie, nieprawdaż![]() Cytat:
![]() Micia - niefajnie z tym prawkiem ---------------------------------------------------------- A ja zlądowałam do domu grubo po północy i na 7,30 do pracy Dzisiaj wieczorem spotkanie opłatkowe, ale za to jutro cały dzień free I chyba muszę jeszcze dokupić prezenty, bo dla -mamy mam kuferek na biżu, perfum i deo z Avonu, a ma być gwiazdkowo-urodzinowy i chyba dokupię jeszcze klipsy - brata i bratowej - po 1 żelu pod prysznic i wspólnie książkę, a brak miał urodziny w zeszłym tygodniu i imieniny w przyszłym, no i nie wiem, co dołożyć - no i dla B. mam prezent, który już odpakował w celu sprawdzenia, do tego deo i coś jeszcze, ale chciałabym jeszcze coś niespodziewajkowego:confu sed:
|
|
#3021 |
|
Konto usunięte
|
Dzieeeeń dobry
.Ja właśnie wstałam ( tak wiem,zrywam się ostatnio bardzo wcześnie rano ). Zabieram się za pomoc mamie w porządkach,już końcówka. No i potem na zakupy z TŻtem jedziemy .A mam pytanko do Mustique -ile miałaś dotychczas robionych USG? Bo jak ostatnio byłam u lekarki,ona nie ma USG w gabinecie,to powiedziała,że na pierwsze USG mam iść koło 11. Potem po 20,a potem po 32 tyg. Dobrze ona gada czy to jest coś nie tak ?Dobrego dnia laski .
|
|
|
|
#3022 |
|
Zakorzenienie
|
Bambusiek milego psotkania
i powidzenia w szukaniu prezentów tezmam z tym zawsze problem, na szczescie juz akupionne wszystko![]() honolinka tez sie biore z aporzadki....ech...ale najpierw musz esie ubrac ![]() a ja slyszalam, z eim mniej usg tym lepiej (oczyeiscie gdy wszystko ok i nie ma takiej potrzeby) sis miala wlasnie 3, choc chciala wiecej bo cos tam, to lekarz byl zdania, zewlasnie im mniej tym lepiej ![]() hmmm...moj M. po pracy jedzie po choinke i prezenty;p zamowil juz ksiazke i pytal sie cos jeszcze bym chciala;p powiedzialam zeby wybral pomiedzy szlafrokiem (takim milusim rozowym w baranki;p)a skrzynka na kosmetyki ![]() smielismy sie, z ejak jz bedizemy rzem mieszkac to b.srxy bede wygladac w takim szlafroku :cojest :---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- aha i jak to jest z formatowaniem baterii w telefonie??? bo mam rozladowana,ale nie padla jeszcze do konca...ale jak padnie to 12 godzin ladowac i ma on byc WYLACZONY calkiem????????M. mowi, ze moge miec wlaczony, kumpela, ze w zadnym wypadku, a w plusie nic nie mowili;p |
|
|
|
#3023 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale cię rozumiem bo mi też głupio kiedy sąsiadki takie rzeczy o mnie wygadują a połowa z tego przesadzona Cytat:
![]() Ja mogę się pochwalić, od 2003 nie dostałam jeszcze punktu ..... Zasnęłam koło 22 i wstałam o 9 więc wreszcie czuję że żyję ![]() Sprzątałam dziś kibelek, kafelki itd, a Mały siedział i mi zlizywał pianę z miski od płynu Cilit dureń jeden Z TŻ-em kłótni ciąg dalszy ale nie będę się tu rozwodzić bo nie warto. Tylko dziś impreza u nich i nie wiem jak to przeżyję, mam udawać że nic się między nami nie dzieje? ![]() Chyba spakuję sobie pięknie wszystkie prezenty ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
ale czy to prawda... |
|||
|
|
|
#3024 |
|
Zakorzenienie
|
T'ai a moze sie pogodzicie?
![]() sorki za te wszystkie literowki i brak polskich znakow-mam nadzieje, ze nie utrudnia wam to czytania? nie cierpie pisac z polskimi znakami...a literowki sa bo stukam czubkami tipsow w klawisze i czasem cos sie omsknie;p ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- T'ai mi sie zaraz calkiem wylaczy pewnie wiec nie bede ladowac w nocy tylko w dzien... no trudno podlacze go i bede ladowac i normalnie wlaczony bedzie...nie pamietam jak to z tamtymi telefonami robilam... ide sprzatac, buziaki |
|
|
|
#3025 |
|
Lena
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15943684]
A mam pytanko do Mustique -ile miałaś dotychczas robionych USG? Bo jak ostatnio byłam u lekarki,ona nie ma USG w gabinecie,to powiedziała,że na pierwsze USG mam iść koło 11. Potem po 20,a potem po 32 tyg. Dobrze ona gada czy to jest coś nie tak ?Dobrego dnia laski .[/QUOTE]3 razy będzie... no chyba że coś- tfu tfu tfu- to będą dodatkowe!
|
|
#3026 |
|
Zakorzenienie
|
![]() A TZ mi kupil The Sim3 "wymarzone podroze" pod choinke "-co ma pisac na tych simsach? -noo wymarzone podroze -aha dobra -czyli jednak simy mi kupisz? -no a co mam Ci kupic, nie mam innego pomyslu" Chyba mu dam dzis jego prezent.. bo jak ja wiuem co dostane to niech on tez juz wie i zacznie uzywac przynajmniej...
|
|
#3027 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
W końcu wczoraj nie posprzątałam, dzisiaj będę musiała. Muszę zrobić porządek w szafie, bo (wstyd się przyznać) wszystko już mi się samo wysypuje i pogniecione jest na maksa. Mój D. jest dziś cały dzień w pracy, ma remament. Ech, nie lubię tych remamentów, zawsze jest wtedy wykończony. |
|
|
|
#3028 |
|
Lena
|
u na sprezenty będą z zaskoczenia , pod choinką będą czekały aż do pierwszego dnia świąt. mam nadzieję że nikt sie nie zawiedzie.
od nas rodzinka dostaje: - dzieciarnia- to słodycze, jakieś autka itd (ale na to zbieraliśmy wspólnie, całą rodziną). każdy z dzieciaków będą mieli jeden prezent ale porz ądny - teściowa- szal/ chustę z krajów arabskich - tato- dostanie zrestaw kosmetyków + krawat (tradycja) - bracia (moi i teżeta)- drobne jakieś upominki (coś z jajem, żeby było do śmiechu) - siostry, bratowe (moja i teżeta)- jsakieś kosmetyki - teżet- ramkę do zdjęć (pisałam wcześniej) z koszulka z olbrzymim napisem " Strzał w 10-będę tatą!"
ale jakże zadowolona z siebie! Edytowane przez Mustique Czas edycji: 2009-12-19 o 12:36 |
|
|
|
#3029 |
|
Zakorzenienie
|
do wieczora na pewno nie
Prezenty wszystkie zapakowałam
|
|
|
|
#3030 |
|
Lena
|
ja nigdy nie lubiałam i nie umiem pakować.. czekam na teżeta i jego zgrabne rączki!
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:48.

Miłego dzionka i pozdrowionka

bo dobrze wie ze nie lubie jak w domu mowi o mnie o jakis konkursach czy stypendiach bo potem zachwytow nad moja osoba nie ma konca a mnie jest glupio i na dodatek nie uwazam to za jakis duzy wyczyn, no i dostalam to stypendium ostatnie- ja w domu tylko mamie powiedziala i Wam 

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)
ale trzymam
, żeby juz żadnego nie złapał
będę po południu

teraz już trochę lepiej jest, ale sam mówi, że jak bez ręki się czuje
Perfect Housewife 
Kuruj się jak najskuteczniej 

:cojest :