![]() |
#4831 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - część XIV ;)
cześć. jestem nowa.
![]() Chyba zmienię orientację. Faceci to takie gówno! Chemia to chemia. Albo chcesz się na niego rzucić, albo nie. doprawdy żałosne. siedzę w tym po uszy. a on robił na moim policzku pierdzący pocałunek. - paskudztwo. Nie możesz jeść ciastek jak normalni ludzie? - a masz coś przeciwko cytrynom? naprawdę wiem, że przeciwieństwa się przyciągają. i mieć ciastko i zjeść ciastko. szczęściarz i nieszczęśnica. jem dżem i powidła z mydła xdd
#4832 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuję Kochanie za docenienie ;* dam tu kawałek textu który bardzo mi się podoba i cały można by wkleić na opis, więc może coś sobie wybierzecie: Fokus feat. OSTR ` Przetrwasz` :
`Czasem tak bywa, nie każdy wygrywa, czasem bywa tak, że cos ważnego się urywa, zostaje ślad, nie mozna tego nie przeżywać, można ukrywać fakt, ale w snach, to przypływa, człowiek jest skonstruowany tak, by sie dostosowywać i jeśli Bóg miał swój plan, to ty mu wybacz, to ty też musisz mieć swój i się nie odzywać. Nie możesz okłamywać się, że nikt cię nie wykiwa, nieznośna lekkość bytu, słodko gorzki smak ma, jak magma ze szczytu, prawda na nas opadła, ty zaryzykuj skoro nic do stracenia nie masz, życie, to magia, użyj swojego płomienia, do podpalenia swojej latarni, marzenia do zobaczenia światła i cienia w zwierciadłach, od dawna nie ma w nas zwątpienia. Dlaczego teraz miałbys umierać? Tego wszystkiego nie zaznać?`
![]() |
#4833 |
Raczkowanie
|
Szczęśliwy, kto może wtulić się w ciepłe ramiona bliskiego człowieka. Pod warunkiem, że ten człowiek jest naprawdę bliski i nie zapyta: ,,Dlaczego nie śpisz?" , i że nie zaśnie, zanim nie usłyszy odpowiedź."
'Nie bierz ludzi poważnie. Wylecisz na księżyc, wrócisz po tysiącu lat i zastaniesz ich w tym samym miejscu, z tym samym nietkniętym mózgiem.' Nie ma nieba.
![]() |
#4834 |
Wtajemniczenie
|
Ceśś wam wszystkim !
Hm wkońcu zdecydowałam się do was dołaczyć . ![]() to że jesteście świetne to dobrze wiecie więc nie bd się powtarzac ![]() Gdybym miała wybierać między kochaniem Ciebie, a oddychaniem, to wzięłabym ostatni oddech by powiedzieć, że Cię kocham. ![]() Posłuchaj: Gdyby mi się ziemia rozstąpiła pod nogami... rozumiesz ?... Gdyby mi niebo miało zawalić się na łeb - nie cofnę się, rozumiesz ?... Za takie szczęście oddam życie.. Za Ciebie oddam samą siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4835 |
Raczkowanie
|
codziennie w nocy siadam przy oknie i patrzę w niebo, w te gwiazdy, które uśmiechają się do mnie. może właśnie wtedy śmieją się również do Ciebie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4836 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
na prawdę ? dziękuję bardzo . ![]() no i przy okazji zabieram Twoje nowości . pierwszy i czwarty naj . jak Ty na mnie dziewczyno działasz . ^ ; D Wyjdź z mojej głowy . Drugi raz nie powtórzę . Nic nie jest równe , nic nie jest równe Tobie . ulice bez jutra . I czasami czytam stare sms-y od Ciebie na dobranoc , tak jakby dotarły przed chwilą . Przynajmniej łatwiej mi usnąc . Ciemny las , niebo gwiazd , słodki pocałunek .. od tamtej pory milczysz . a najbardziej obrzydliwie słodkie jest to , że gdy już napiszesz zachowujemy się jak gdyby nigdy nic , jakbyśmy znowu byli obok siebie , razem . przez cały czas milczysz nazwę to monologiem . </3
Edytowane przez inquiring Czas edycji: 2009-12-19 o 12:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4837 |
Przyczajenie
|
do góry nogami.
nogami do góry. you are not alone. winter is love. what happen last night? z deszczu pod rynnę. iście Hollywoodzkie zakończenie. jak za starych dobrych czasów.
#4838 |
Rozeznanie
|
rozważ, jak trudno jest zmienić siebie, a zrozumiesz, jak znikome masz szanse zmienić innych. ![]()
#4839 |
Zakorzenienie
|
i nie pier*** mi o lojalności, której nie posiadasz.
miała wrażenie, że wylądowała w jakimś Disnejowskim filmie. Cztery piwa i paczka marlboro. Lekarstwo na Twoje kłamstwa. - Kiedy zrozumiałaś m i ł o ś ć ? - Kiedy po raz dziesiąty oglądając Titanica nie zapytałam, dlaczego ona się po niego wraca. Znalazłam te usta, których kształt kocham, gdy się śmieją. Czasem odświeża się przeszłość. Zbyt daleka, żeby ją pamiętać. Zbyt silna, żeby całkowicie zapomnieć.. Za ciężka, by ją nieść. Zbyt uparta, żeby ją zostawić. Zbyt bolesna, by móc ją kochać... Zbyt piękna, żeby całkowicie znienawidzić..
#4840 |
Raczkowanie
|
jesteś moją melodią .
a myślałam , że już nic nie zmieni się i umrę z samotności jak Merlin M .
![]() |
#4841 |
Zadomowienie
|
- Co ja mam z tobą zrobić Garfield?
- Karm mnie, kochaj mnie i nie opuszczaj. ![]()
![]() |
#4842 |
Rozeznanie
|
Czujesz jak zimno?
spotykamy się przypadkiem przy niedzieli, mówimy byle co i byle jak. Panna Bezradna. Minus szesnaście to jeszcze nie tak źle. Jestem przyzwyczajona do minus stu Twojego serca. serce wywinęło orła na śniegu. serce na temblaku! Miarka lodu w sercu się przebrała. Teraz śnieg jest też na polach. Ludzie liczą zawsze na drugą szansę. Mówią sobie, że nam wybaczy, uśmiechnie się, spróbuje jeszcze raz, my kiedyś będziemy bardziej odważni. Ludzie zaprzepaszczają jedyną szansę na szczęście, bo ona nigdy się już nie powtórzy. Pomyśl. Ile razy zdarzyło Ci się coś drugi raz, w ten sam, identyczny, idealny sposób? Masz takie zimowe, niepewne oczy. - bo śnieg. - ale śnieg jest biały. - ale może być żółty. ![]() Zimowo dziś wyszło. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4843 |
dream big
|
*Dobrze, że człowiek nie może iść za własnym pogrzebem, bo by mu serce z żalu pękło.
![]() |
#4844 |
Zakorzenienie
|
Jedyna rzecz, która utrzymuje mnie obudzoną jest to, że wiem tu nie ma nikogo kto złamałby mnie lub ściągnął w dół. I nikt tutaj nie skrzywdzi mnie i nie zrobi ze mnie głupca.
ile cech masz, ile imion? tego nie wiem... dziś piję Twoje zdrowie, kocham Cię w głowie... witam nowe ; - ).
|
![]() ![]() |
![]() |
#4845 |
Wtajemniczenie
|
Miłość .? Pf . '
Jak będe chciała pocierpieć to przytne sobie ręke drzwiami. ![]() - Weź to i to i ... O. ! To jeszcze weź ! - Ja nie chcę wszystkiego .! - To co chcesz .? - Tylko mnie kochaj ![]() Ej. Chodź zrobimy razem frytki i wszystko będzie jak dawniej. ![]() - Wygodnie Ci się siedzi ?
- Gdzie ? - W moich myślach. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4846 |
Zadomowienie
|
<33
* * * `zabrakło znów czyjegoś głosu... `wyjdź. ` pytasz o miłość? łatwiej byłoby mi pokazać ci czym jest... ` nie powstrzymasz rzeki bólu spod moich powiek. ` bo MY to setki łez, tysiące marzeń i jedna podstawa do idełu.
![]() |
#4847 |
Zadomowienie
|
coś nas łączy, ale na pewno nie miłość
przekaż mu, że go kocham to, że Cię kocham dla Ciebie znaczy idiotyzm?! ambitna miłość lubię na Ciebie patrzeć ukradkiem nawet świat z odejściem Ciebie stał sie szary i ponury zamknij się |
![]() ![]() |
![]() |
#4848 |
Raczkowanie
|
*
Zdarza się, że myślę: już bardziej nie można kochać, a na drugi dzień odkrywam, że kocham o jeden dzień bardziej. <3 Wolę pielęgnować w sobie to, co wartościowe, a nie zmieniać się, by np. wyglądać jak wiele innych kobiet. ![]() Każdy jest sobie sterem, żeglarzem i okrętem, i każdy ponosi odpowiedzialność za siebie. Nie jest łatwo powiedzieć żegnaj i żyć dalej tak, jakby Ciebie nie było. Nie ma kłopotliwych pytań. Są tylko kłopotliwe odpowiedzi. Matce potrzeba 20 lat, żeby z syna zrobić człowieka. Inna kobieta zrobi z niego wariata w ciągu 20 minut. ![]() Jak Jakub z Aniołem, tak ja z tym wspomnieniem mocuję się nadaremni bo ono silniejsze ode mnie i słodkie nieskończenie. *
![]() |
#4849 |
Raczkowanie
|
trzeeeeba się przytulać ! porządnie przytulaać ; ) chcę wiedzieć jak całuuujesz - bo dostaje ŚWIRA ;d przeeeżyjmy więceeej - nie jesteśmy przecież rodzeństweem . ` od narodzin aż do śmierci pozytywnie pierdolnięci ; d ![]()
![]() |
#4850 |
Raczkowanie
|
-Garfield! Mysz! Złap ją!
-Sam se ją łap. ![]() ;D chociaż krowie dasz kakao, nie wydoisz czekolady. ![]() -co Ty tu robisz!? Przecież Ty nie żyjesz! -powiedzieli Ci? tak mi przykro... nie gniewaj się na mnie. `tak proszę księdza, damy radę, ja kończę, proszę pozdrowić małżonkę` ![]()
#4851 |
Raczkowanie
|
Mój najsłodszy grzech <3
co robisz? opiekuje się szczęściem.! stan nieodwracalny. ___________ Wiedziała, że chce z Nim być, On też to wiedział, powiedział Jej jeszcze, że od dawna marzył o takiej chwili, przytulił Ją mocno i powiedział słowa, które zapamiętała i zapamięta chyba na zawsze
![]() |
#4852 |
Zadomowienie
|
Filiżanka czarnej kawy z maleńkim kruchym szczęściem na dnie. Przez morze czułych ramion przenieś mnie jeszcze raz. Minuta za minutą biegnie w nocnym maratonie. Wieczorny zachód, chłód i pustka w duchu. Pamiętam dzień, pierwsze spotkanie, Wspólne sny, pourywane. Samotność w otchłań mnie popycha.
#4853 |
Raczkowanie
|
jeego drugie imię 'winny'
wyrok nigdy nie był inny .. ; ] .. a komplementów brak, to dla niej wielki ból.. Myśli mam brudne i lepkie jak ślina xdd. a w MEDIACH mnie nie chcą , bo robię bałagan xDD mamy ten STYL na twarzach ! nie tylko na spodniach .. ; ] niee mów mamie że się kochasz w huuliGanie - .. że funduje ci co weekend OsTrE meelanżowanie ; d widać po MORDACH Ursynów 100 % ; d
#4854 |
Zadomowienie
|
Nikt nie wiedział,że ostatni raz za rękę trzymasz mnie..
![]() |
#4855 |
Wtajemniczenie
|
xxgroszek07xx eej, eej okradaam Cie z tych zimowych
![]() ![]() Don't s t o p love Me. ♥
|
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Raczkowanie
|
dziękuję ![]() cudna jesteś również ![]() --------------------------------------------------------------------- Znalazłam zeszyt z notkami. Doszłam do wniosku, że kiedyś byłam chyba bardziej inteligentna niż teraz. I chyba bardziej dojrzalsza. Czyżbym zdziecinniała ? Gdy naprawde bede chciala isc sama, Gdy bez ciebie bedzie latwiej .. Gdy bez ciebie bede mogla byc tam gdzie, mielismy isc razem zawsze, Gdy przestaniesz tak na prawde znaczyc juz cokolwiek dla mnie, Gdy przestane myslec o czym myslisz i gdzie idziesz .. Gdy to stanie sie nieodwracalne.. Gdy stąd wyjdziesz.. Gdy nie bede juz tak bardzo chciala cie widziec, Gdy nie bede chciala cie sluchac, Gdy nie bede z toba milczec. Gdy nie bedziesz czul do mnie tego juz tak mocno .. Gdy pomyslisz ze chcesz isc gdzies, nie chcesz zostac.. Jesli mimo watpliwosci to nie bedzie proste, nie bedzie intuicyjne, cos innego bedzie dobre .. Jesli bede musiala sie odwrocic, i to co czuje zniszczyc, nie moc o tym mowic.. Jesli bede musiala poczuc tak, musisz zrozumiec to .. Bedzie koniec nas.. Koniec, Dzis tak to czuje.. tak na szybkiego bo doskwiera mi brak czasu;] |
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Raczkowanie
|
Beciorz- dziekuje kochanie;** nawet nie wiesz ile to dla mnie znaczy, ze mnie docenilas, poniewaz pisalam to sama, tak z serca.
Znam to bicie serca. Zakochani widzą słabiej.. oczami, lecz nie sercem. Uśmiechasz sie podejrzanie. Ty jesteś dla mnie jak kosmos. A te moje motylki w brzuchu to chyba mają ADHD. Weź mnie przytul i pocałuj. Mój brzydal;** Ty jestes moim oczkiem w głowie.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4858 |
Raczkowanie
|
POLICJA wciąż próbuje ścigać MNIE, ale PSY są górą tylko w reklamach PEDIGREE ... ; ] ![]()
#4859 |
Przyczajenie
|
cześć i czołem!
jestem nowa matko dziewczyny! geniusze z was ![]() obsesja, nie miłość. i choćby pumeksem, zdrapię to uczucie. wywróżył mi Ciebie kapsel z tymbarka. zrób ze mnie coś swojego. ale wróć do mnie 30 raz. |
![]() ![]() |
![]() |
#4860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ___________________ 'gdzie jestem ?ciągle w tej piep.rzonej rzeczywistości .
'zaledwie jedno słowo wypowiedz ,a stanę się szczęśliwa . 'nie zauważyłeś uczuć ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.