|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
a jam nie lubie tej "tradycji" dawania prezentow wczensiej;p nawet jak wiem co to bedzie domyslalm sie;p) zreszta Tz nigdy mi nie mowi co kupil i udaje, ze to nie to o czym mysle...i tak jest fajnie
swieta to swieta![]() sprzatam a w tle "christmas time" ![]() |
|
|
|
#3032 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
hehe ja tez nie lubie pakowac :P bo ten papier zawsze jakos tak... no zagina sie nie tak jak trzeba... Moja mama super pakuje prezenty. Ona by sie do kwiaciarni nadawała
|
|
#3033 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszłam się przywitać i miłych porządków życzyć
nadrobiłam co pisałyście ale nie zdążę odpisać bo mama już parę razy wołała "Ela!! Żyjesz tam? " ![]() Całuski
|
#3034 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem w połowie sprzątania, także odpiszę później, bo już prawie nadrobiłam zaległości
|
|
|
|
#3035 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() isabele, ivona, joanwi, - dzięki mi się moje zeszłoroczne rozleciały cobra - zamszowe na zimę to nie dla mnie http://www.teledyski80.info/ tu jest przemieszane zagraniczne i polskie.Micia - może lepiej zrezygnuj z kolczyków bo takie stany zapalne nie są dobre dla całego organizmu Bardzo to nie odpowiedzialne. mabi - może za surowo go oceniasz? Nie skreślaj go tak od razu tylko dlatego że nie spełnił Twoich oczekiwań bo wiesz, nie tylko u Was takie problemy... Gdybm ja miała skreślic mojego narzeczonego z tego powodu to od dawna już byśmy parą nie byli Mustique - zdrówka!! ma.ko - z najzwyklejszymi jest największy problem T'ai - a ja jeszcze w piżamie. Głowa mi pęka |
|
|
|
#3036 |
|
Lena
|
ale macie pracowite popołudnia...
ja sie lenie- w miedzyczasie czytam cos w internecie... taka nudnawa ta sobota...
|
|
#3037 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3038 |
|
Zakorzenienie
|
Wrrr... Pracuję do 15, a się nagle naprzychodziło studentów i muszę ich wygonić
|
#3039 | |
|
Lena
|
eee.. przez swoje łakomstwo tylko bym ciebie obżarła z tych ciastek!
![]() Cytat:
|
|
|
#3040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas nie ma mowy o planowaniu ślubu przed zaręczynami i właśnie dlatego tak mi zależało żebyśmy już stali się narzeczeństwem i to nie tak że mam taki kaprys że marzę o białej sukni "tu i teraz" mamy inne plany które są uzależnione od decyzji o ślubie (czyli najpierw od zaręczyn), uwierz że gdybym miała 20 lat to by mi na tym nie zależało w tej chwili, ale mamy inne sprawy które wraz z wiekiem będą trudniejsze...nie patrzę tylko na dzień ślubu-ale o wiele dalej w przyszłośc która będzie dla nas bardzo trudna |
|
|
|
|
#3041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez dottta Czas edycji: 2009-12-19 o 15:18 |
|
|
|
|
#3042 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny
widze że mam strasznie duzo do nadrobienia, ale mam nadzieje że mi sie uda. Widze że strasznie zajęte jesteście sprzątanie, wypieki, pakowanie prezentów. A ja wczoraj miałam szalony wypad po prezenty i prawie cały dzień za nimi jeździłam oczywiście nie wszystko jeszcze załatwione ale za to złapałam straszny katar i ból gardła mam nadzieje jednak że szybko mi przejdzie No to zabieram sie za nadrabianie zaległości buziaki |
|
|
|
#3043 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale nafaszerowałam sie proszkami i mam nadzieje,że mi minie.Siemka wszystkim
|
|
#3044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale każdy jest inny i każdy ma inne wartości, wiem że życia się nie planuje ale jednak niektóre rzeczy powinny miec (dla nas-nie oceniam Ciebie czy innych) taką a nie inną kolejnośc- zaręczyny, ślub, dziecko. Nie będziemy planowac ślubu nie będąc narzeczeństwem a tymbardziej miec dzieci przed ślubem. zaręczyny, ślub, dziecko a dokładniej zaręczyny, ślub, praca byc może zagranicą, dziecko nie zajdę w ciążę nie mając nawet prawa do wychowawczego nie mówiąc o warunkach bytowych, najpierw trzeba na to zapracowac Poza tym po odchowaniu dziecka chcę jeszcze wrócic do pracy zawodowej jako w miarę młoda kobieta. A wiadomo jak jest trudno kobietom na rynku pracy. Nie zamierzam siedziec w domu i byc na utrzymaniu męża |
|
|
|
|
#3045 |
|
Zakorzenienie
|
Dla wszystkich chorych dużo zdrówka
Ja już mam zasłużony relaks przy książce . Na obiadek mama zrobiła lekką pomidorówkę bez mięsa, bez śmietany i tylko z ryżem. W sam raz dla mnie A wieczorem muszę iść na tą imprezę Z TŻ-em to teraz inna bajka bo on chyba jednak mnie nie chce zrozumieć i wydaje mi się jakby wcale mnie nie znał...
|
|
|
|
#3046 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My już teraz mamy wspólną kasę i trochę nie rozumiem takiego myślenia "to jest moje - ja to zarobiłam, to jest Twoje" Ale wiadomo każdy ma swoją receptę na życie ![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#3047 |
|
Zakorzenienie
|
mabi oby sie wszystko ulozylo p oWaszej mysli! i faktycznie kazdy jest inny,ale...dotta dobrze mowi:nie wszystko da sie zaplanowac z olowkiem w reku...tzn my tez chcemy po kolei wszystko-przed zareczynami nie rozmawialismy po slubie, bo dla nas to troche dziwne,ale wiem, ze duzo par (nawet tutaj na forum;p) tak robi
i tez chce po kolei...ale nie patrze na to, ze nie jestem juz mloda i potem moge miec problem z zajsciem w ciaze np. kurcze, nie da rady tak chyba...mam powiedziec m. sluchaj szybko slub i ciaza, bo potem nie bede mogla? wszystko robismy w swoim czasie po prostu...jak sie poczujemy gotowi to wtedy zapadnie decyzja np. o dziecku.ale tak jak wpsomnialas-kazdy jes tinny...zycze szczescia!T'ai kurcze, az tak sie poklociliscie, ze tak piszesz? zdrowka chorym PMkom) ide lukrowac ciasteczka (pierniczki;p?)
|
|
|
|
#3048 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam już z zajęć
![]() Pierwszy egzamin był super, bo były te same pytania co na kartkówce i na tych zajęciach nauczyciel zaproponował, zebyśmy napisali też z drugiego przedmiotu, więc po namyśle zgodziliśmy się i było jedno wielkie ściaganie![]() idę pierogi smażyć, bo padnę z głodu dzięki za
|
|
|
|
#3049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A my chyba nie chcemy wspólnoty tylko właśnie rozdzielność, tak na wszelki wypadek . Chociaż teraz też mamy już pieniążki wspólne te które odkładamy.A widzę koleżanka będzie się dziś męczyła tak jak ja. Fajnie że sama nie będę. Tylko ja jeszcze muszę udawać uwielbienie dla mojego narzeczonego... |
|
|
|
|
#3050 |
|
Zakorzenienie
|
T'ai oby jednak impreza byla udana
chyba, ze z zamiarem pogodzenia sie... na szczescie na razie to hipotetyczna sytuacja, obym jej nie musiala doswiadczac. trzymaj sie kochana |
|
|
|
#3051 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja będę musiała udawać że uwielbiam znajomych Tż,ta
|
|
|
|
|
#3052 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może on faktycznie nie jest gotowy? Może faktycznie mu chodzi o Twoją babcię? rozmowa, rozmowa, rozmowa! Cytat:
![]() Cytat:
Leniu przebrzydły, ale Ci dobrze ![]() Cytat:
Za pól godziny Brzydula omnibus
|
|
#3053 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też lepiej jakbym nie szła ale nie chcę potem plotek a jak widzę jak plotkują na jego brata i żonę że nie przychodzą a jak przyjdą to naburmuszeni i obrażeni...więc pójdę na 2-3h i będę udawać że wszystko gra, widać czasem tak trzeba Cytat:
bo ja będę się z piciem i jedzeniem bardzo ograniczać skoro już mam stosować tą dietę Elunka to nie jest małe nieporozumienie, ale zapewne nam przejdzie, tylko trzeba będzie coś ustalić żeby na przyszłość była jasność |
||
|
|
|
#3054 |
|
Zakorzenienie
|
Masz rację, powiedz mu już teraz co Ci nie pasuje żeby potem była jasność
|
#3055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uważa że tylko jego zdanie jest słuszne a dziś takich rzeczy nagadał że mam wrażenie jak już pisałam, że mnie nie zna wcale i że może do siebie jednak nie pasujemy a jeśli o te wyjścia chodzi, to czuję że ja się tylko ciągle poświęcam mimo iż czasem nie mam ochoty ale dla niego na 20 spotkań muszę być na 20 i nie mogę ani razu nie mieć chęci bo w końcu skoro to związek to muszę się poświęcać i mam obowiązki nie wiem...może ja źle myślę? |
|
|
|
|
#3056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a sam iść nie chciał
|
|
|
|
|
#3057 |
|
Zakorzenienie
|
T'ai ja uważam ze jeśli nie masz ochoty nie powinien Cię zmuszać. przecież Ty mu nie zabraniasz iść. Ale niech uszanuje Twoje zdanie.
Można się czasem poświęcić dla związku ale nie można być na zawołanie. A co do tego ze Ty gadasz a on swoje to akurat się nie przejmuj. Faceci chyba tak mają....a wiadomo ze w złości ludzie gadają różne głupoty i on na pewno już żałuje tego co powiedział ![]() ![]()
|
#3058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc zaczęłam, a tu się teraz okazuje że nagle raz, dwa na tydzień trzeba bo ciągle coś jest ważnea ja czasem bym chciała po prostu weekend dla nas albo dla siebie żeby odpocząć |
|
|
|
|
#3059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3060 |
|
Zakorzenienie
|
ok, dość smętów, faceci to inny gatunek, trzeba nauczyć się ich pokrętnego rozumowania
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.

swieta to swieta

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

Bardzo to nie odpowiedzialne.
może za surowo go oceniasz? Nie skreślaj go tak od razu tylko dlatego że nie spełnił Twoich oczekiwań bo wiesz, nie tylko u Was takie problemy... Gdybm ja miała skreślic mojego narzeczonego z tego powodu to od dawna już byśmy parą nie byli 

ale nafaszerowałam sie proszkami i mam nadzieje,że mi minie.

My już teraz mamy wspólną kasę i trochę nie rozumiem takiego myślenia "to jest moje - ja to zarobiłam, to jest Twoje"
Ale wiadomo każdy ma swoją receptę na życie
wszystko robismy w swoim czasie po prostu...jak sie poczujemy gotowi to wtedy zapadnie decyzja np. o dziecku.ale tak jak wpsomnialas-kazdy jes tinny...zycze szczescia!
bo ciągle coś jest ważne