Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011, cz.V - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-19, 12:41   #3031
lusesita23
Zakorzenienie

Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,

a jam nie lubie tej "tradycji" dawania prezentow wczensiej;p nawet jak wiem co to bedzie domyslalm sie;p) zreszta Tz nigdy mi nie mowi co kupil i udaje, ze to nie to o czym mysle...i tak jest fajnie swieta to swieta

sprzatam a w tle "christmas time"
Stary 2009-12-19, 12:50   #3032
MiciaKicia
Zakorzenienie

Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,

hehe ja tez nie lubie pakowac :P bo ten papier zawsze jakos tak... no zagina sie nie tak jak trzeba... Moja mama super pakuje prezenty. Ona by sie do kwiaciarni nadawała

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 14:06   #3033
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Przyszłam się przywitać i miłych porządków życzyć
nadrobiłam co pisałyście ale nie zdążę odpisać bo mama już parę razy wołała "Ela!! Żyjesz tam? " więc wracam do sprzątania....a o 16.45 Brzydula

Całuski

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 14:11   #3034
JennyAniolek
Zakorzenienie

Jestem w połowie sprzątania, także odpiszę później, bo już prawie nadrobiłam zaległości

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 14:24   #3035
dottta
Zakorzenienie

Witam

isabele, ivona, joanwi, - dzięki mi się moje zeszłoroczne rozleciały
cobra - zamszowe na zimę to nie dla mnie przemakają jak cholera i impregnacja zamszu nic nie daję przynajmniej ja mam takie doświadczenia. Do tego podeszwa bardzo cienka http://www.teledyski80.info/ tu jest przemieszane zagraniczne i polskie.
Micia - może lepiej zrezygnuj z kolczyków bo takie stany zapalne nie są dobre dla całego organizmu a twój Tż chyba trochę nieodpowiedzialny skoro pracuje dzięki prawku a tak szafuje tymi punktami.... Przecież może pracę stracic Bardzo to nie odpowiedzialne.

mabi - może za surowo go oceniasz? Nie skreślaj go tak od razu tylko dlatego że nie spełnił Twoich oczekiwań bo wiesz, nie tylko u Was takie problemy... Gdybm ja miała skreślic mojego narzeczonego z tego powodu to od dawna już byśmy parą nie byli ale dałam mu szansę na rehabilitację i wszystko się o 180stopni zmieniło Trzymam za Was kciuki. Myśmy ślub planowali przed zaręczynami a co do tego "czy on naprawdę tego będzie chciał" to chyba lepiej aby oświadczył się kiedy będzie na to gotowy (chociażby za rok) niż tyko dlatego że Ty mu trułaś o to głowę(teraz)?

Mustique - zdrówka!!

ma.ko - z najzwyklejszymi jest największy problem

T'ai -

a ja jeszcze w piżamie. Głowa mi pęka ale muszę ciasteczek narobić ... milion.
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 14:38   #3036
Mustique
Lena

ale macie pracowite popołudnia...

ja sie lenie- w miedzyczasie czytam cos w internecie... taka nudnawa ta sobota...
Stary 2009-12-19, 14:48   #3037
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
ale macie pracowite popołudnia...

ja sie lenie- w miedzyczasie czytam cos w internecie... taka nudnawa ta sobota...
to podskocz mi pomóc ciastka zrobić
Stary 2009-12-19, 14:49   #3038
bambusiek
Zakorzenienie

Wrrr... Pracuję do 15, a się nagle naprzychodziło studentów i muszę ich wygonić
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 14:53   #3039
Mustique
Lena

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
to podskocz mi pomóc ciastka zrobić
eee.. przez swoje łakomstwo tylko bym ciebie obżarła z tych ciastek!

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Wrrr... Pracuję do 15, a się nagle naprzychodziło studentów i muszę ich wygonić
zero litości!
Stary 2009-12-19, 14:58   #3040
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

Cytat:
mabi - może za surowo go oceniasz? Nie skreślaj go tak od razu tylko dlatego że nie spełnił Twoich oczekiwań bo wiesz, nie tylko u Was takie problemy... Gdybm ja miała skreślic mojego narzeczonego z tego powodu to od dawna już byśmy parą nie byli ale dałam mu szansę na rehabilitację i wszystko się o 180stopni zmieniło Trzymam za Was kciuki. Myśmy ślub planowali przed zaręczynami a co do tego "czy on naprawdę tego będzie chciał" to chyba lepiej aby oświadczył się kiedy będzie na to gotowy (chociażby za rok) niż tyko dlatego że Ty mu trułaś o to głowę(teraz)?
ja też mu dam szansę, przecież nie mogę się po prostu nadąsac i odejśc (jednak ponad 3lata to kawał czasu a poza tym kocham go i to wystarczający argument), tyle tylko że trochę mnie rozczarował i ostatnio nie jest dla mnie wsparciem a właśnie teraz bardzo tego potrzebuję
u nas nie ma mowy o planowaniu ślubu przed zaręczynami i właśnie dlatego tak mi zależało żebyśmy już stali się narzeczeństwem
i to nie tak że mam taki kaprys że marzę o białej sukni "tu i teraz"
mamy inne plany które są uzależnione od decyzji o ślubie (czyli najpierw od zaręczyn), uwierz że gdybym miała 20 lat to by mi na tym nie zależało w tej chwili, ale mamy inne sprawy które wraz z wiekiem będą trudniejsze...nie patrzę tylko na dzień ślubu-ale o wiele dalej w przyszłośc która będzie dla nas bardzo trudna
Stary 2009-12-19, 15:16   #3041
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
ja też mu dam szansę, przecież nie mogę się po prostu nadąsac i odejśc (jednak ponad 3lata to kawał czasu a poza tym kocham go i to wystarczający argument), tyle tylko że trochę mnie rozczarował i ostatnio nie jest dla mnie wsparciem a właśnie teraz bardzo tego potrzebuję
u nas nie ma mowy o planowaniu ślubu przed zaręczynami i właśnie dlatego tak mi zależało żebyśmy już stali się narzeczeństwem
mamy inne plany które są uzależnione od decyzji o ślubie (czyli najpierw od zaręczyn), uwierz że gdybym miała 20 lat to by mi na tym nie zależało w tej chwili, ale mamy inne sprawy które wraz z wiekiem będą trudniejsze...nie patrzę tylko na dzień ślubu-ale o wiele dalej w przyszłośc która będzie dla nas bardzo trudna
wiesz, ja (a tym bardziej mój Tż) też nie mamy już 20stu lat. Zaręczyny to formalność (co prawda piękna ale jednak) i to nie od nich uzależniony jest ślub i przyszłość. Znam kilka par co się nie zaręczały przed ślubem albo robiły to np. pół roku przed. My też mamy plany, mieliśmy je jeszcze przed zaręczynami zaczęliśmy je powoli realizować (np. mieszkanie). Oboje planujemy też powiększenie rodziny - był plan że nawet przed ślubem i gdyby nie fakt że pewnie utyłabym z 30 kilo i w dniu ślubu wyglądała jak wieloryb to pewnie już bym była w ciąży. To Wasza sprawa i normalnie by się nie wtrącała i nie wypowiadała (ale skoro tu piszesz o tym...) ale może za bardzo wszystko planujecie? Życia nie da się całkowicie "zaplanować" niestety bo zawsze coś się chrzani, ktoś nawali Wybacz jeśli Cię czymś uraziłam ale tak to widzę.

Edytowane przez dottta
Czas edycji: 2009-12-19 o 15:18
Stary 2009-12-19, 15:19   #3042
Milenka_86
Raczkowanie

Witajcie dziewczyny
widze że mam strasznie duzo do nadrobienia, ale mam nadzieje że mi sie uda. Widze że strasznie zajęte jesteście sprzątanie, wypieki, pakowanie prezentów. A ja wczoraj miałam szalony wypad po prezenty i prawie cały dzień za nimi jeździłam oczywiście nie wszystko jeszcze załatwione ale za to złapałam straszny katar i ból gardła mam nadzieje jednak że szybko mi przejdzie
No to zabieram sie za nadrabianie zaległości buziaki
Milenka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 15:30   #3043
jolkajp
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Milenka_86 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny
widze że mam strasznie duzo do nadrobienia, ale mam nadzieje że mi sie uda. Widze że strasznie zajęte jesteście sprzątanie, wypieki, pakowanie prezentów. A ja wczoraj miałam szalony wypad po prezenty i prawie cały dzień za nimi jeździłam oczywiście nie wszystko jeszcze załatwione ale za to złapałam straszny katar i ból gardła mam nadzieje jednak że szybko mi przejdzie
No to zabieram sie za nadrabianie zaległości buziaki
to tak samo jak ja. wczorajsze zakupy skonczyly sie dzisiaj katarem, gardłem bolącym i bolacymi mięsniam. i w pizamie leże w wyrku ciągle ale nafaszerowałam sie proszkami i mam nadzieje,że mi minie.

Siemka wszystkim
Stary 2009-12-19, 15:35   #3044
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

Cytat:
wiesz, ja (a tym bardziej mój Tż) też nie mamy już 20stu lat. Zaręczyny to formalność (co prawda piękna ale jednak) i to nie od nich uzależniony jest ślub i przyszłość. Znam kilka par co się nie zaręczały przed ślubem albo robiły to np. pół roku przed. My też mamy plany, mieliśmy je jeszcze przed zaręczynami zaczęliśmy je powoli realizować (np. mieszkanie). Oboje planujemy też powiększenie rodziny - był plan że nawet przed ślubem i gdyby nie fakt że pewnie utyłabym z 30 kilo i w dniu ślubu wyglądała jak wieloryb to pewnie już bym była w ciąży. To Wasza sprawa i normalnie by się nie wtrącała i nie wypowiadała (ale skoro tu piszesz o tym...) ale może za bardzo wszystko planujecie? Życia nie da się całkowicie "zaplanować" niestety bo zawsze coś się chrzani, ktoś nawali Wybacz jeśli Cię czymś uraziłam ale tak to widzę.
nie no spoko nie uraziłaś mnie, od tego jest forum żeby wypowiadac swoje zdanie ale każdy jest inny i każdy ma inne wartości, wiem że życia się nie planuje ale jednak niektóre rzeczy powinny miec (dla nas-nie oceniam Ciebie czy innych) taką a nie inną kolejnośc- zaręczyny, ślub, dziecko. Nie będziemy planowac ślubu nie będąc narzeczeństwem a tymbardziej miec dzieci przed ślubem.
zaręczyny, ślub, dziecko
a dokładniej
zaręczyny, ślub, praca byc może zagranicą, dziecko
nie zajdę w ciążę nie mając nawet prawa do wychowawczego nie mówiąc o warunkach bytowych, najpierw trzeba na to zapracowac
Poza tym po odchowaniu dziecka chcę jeszcze wrócic do pracy zawodowej jako w miarę młoda kobieta. A wiadomo jak jest trudno kobietom na rynku pracy. Nie zamierzam siedziec w domu i byc na utrzymaniu męża
Stary 2009-12-19, 15:39   #3045
T'ai
Zakorzenienie

Dla wszystkich chorych dużo zdrówka

Ja już mam zasłużony relaks przy książce . Na obiadek mama zrobiła lekką pomidorówkę bez mięsa, bez śmietany i tylko z ryżem. W sam raz dla mnie

A wieczorem muszę iść na tą imprezę , na siłę normalnie
Z TŻ-em to teraz inna bajka bo on chyba jednak mnie nie chce zrozumieć i wydaje mi się jakby wcale mnie nie znał...
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 15:53   #3046
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
nie no spoko nie uraziłaś mnie, od tego jest forum żeby wypowiadac swoje zdanie ale każdy jest inny i każdy ma inne wartości, wiem że życia się nie planuje ale jednak niektóre rzeczy powinny miec (dla nas-nie oceniam Ciebie czy innych) taką a nie inną kolejnośc- zaręczyny, ślub, dziecko. Nie będziemy planowac ślubu nie będąc narzeczeństwem a tymbardziej miec dzieci przed ślubem.
zaręczyny, ślub, dziecko
a dokładniej
zaręczyny, ślub, praca byc może zagranicą, dziecko
nie zajdę w ciążę nie mając nawet prawa do wychowawczego nie mówiąc o warunkach bytowych, najpierw trzeba na to zapracowac
Poza tym po odchowaniu dziecka chcę jeszcze wrócic do pracy zawodowej jako w miarę młoda kobieta. A wiadomo jak jest trudno kobietom na rynku pracy. Nie zamierzam siedziec w domu i byc na utrzymaniu męża
My już teraz pracujemy na "warunki bytowe" w przyszłości. A co do bycia na utrzymaniu męża... Po ślubie i tak zwykle jest wspólnota majątkowa My już teraz mamy wspólną kasę i trochę nie rozumiem takiego myślenia "to jest moje - ja to zarobiłam, to jest Twoje" My mamy nasze i tyle. Nie ważne kto ile do tego dołożył i nie wyliczamy ile kto wydał Jak będziesz na wychowawczym to i tak prawdopodobnie na jego utrzymaniu bo sorry ale tej kasy płaconej jest tyle że .... Ale wiadomo każdy ma swoją receptę na życie

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
Dla wszystkich chorych dużo zdrówka

Ja już mam zasłużony relaks przy książce . Na obiadek mama zrobiła lekką pomidorówkę bez mięsa, bez śmietany i tylko z ryżem. W sam raz dla mnie

Z TŻ-em to teraz inna bajka bo on chyba jednak mnie nie chce zrozumieć i wydaje mi się jakby wcale mnie nie znał...
ja też wieczorem na imprezę na którą nie mam ochoty
Stary 2009-12-19, 15:54   #3047
lusesita23
Zakorzenienie

mabi oby sie wszystko ulozylo p oWaszej mysli! i faktycznie kazdy jest inny,ale...dotta dobrze mowi:nie wszystko da sie zaplanowac z olowkiem w reku...tzn my tez chcemy po kolei wszystko-przed zareczynami nie rozmawialismy po slubie, bo dla nas to troche dziwne,ale wiem, ze duzo par (nawet tutaj na forum;p) tak robi i tez chce po kolei...ale nie patrze na to, ze nie jestem juz mloda i potem moge miec problem z zajsciem w ciaze np. kurcze, nie da rady tak chyba...mam powiedziec m. sluchaj szybko slub i ciaza, bo potem nie bede mogla? wszystko robismy w swoim czasie po prostu...jak sie poczujemy gotowi to wtedy zapadnie decyzja np. o dziecku.ale tak jak wpsomnialas-kazdy jes tinny...zycze szczescia!

T'ai kurcze, az tak sie poklociliscie, ze tak piszesz?

zdrowka chorym PMkom)

ide lukrowac ciasteczka (pierniczki;p?)
Stary 2009-12-19, 15:55   #3048
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Wróciłam już z zajęć
Pierwszy egzamin był super, bo były te same pytania co na kartkówce i na tych zajęciach nauczyciel zaproponował, zebyśmy napisali też z drugiego przedmiotu, więc po namyśle zgodziliśmy się i było jedno wielkie ściaganie

idę pierogi smażyć, bo padnę z głodu

dzięki za

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 15:58   #3049
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
My już teraz pracujemy na "warunki bytowe" w przyszłości. A co do bycia na utrzymaniu męża... Po ślubie i tak zwykle jest wspólnota majątkowa My już teraz mamy wspólną kasę i trochę nie rozumiem takiego myślenia "to jest moje - ja to zarobiłam, to jest Twoje" My mamy nasze i tyle. Nie ważne kto ile do tego dołożył i nie wyliczamy ile kto wydał Jak będziesz na wychowawczym to i tak prawdopodobnie na jego utrzymaniu bo sorry ale tej kasy płaconej jest tyle że .... Ale wiadomo każdy ma swoją receptę na życie
Przepraszam że się tu wtrącę ale np co do wychowawczego to jeszcze nie znam nikogo komu by się należał. Jest tego tyle co kot napłakał a do tego trzeba mieć baaaaardzo niski dochód.

A my chyba nie chcemy wspólnoty tylko właśnie rozdzielność, tak na wszelki wypadek . Chociaż teraz też mamy już pieniążki wspólne te które odkładamy.

A widzę koleżanka będzie się dziś męczyła tak jak ja. Fajnie że sama nie będę. Tylko ja jeszcze muszę udawać uwielbienie dla mojego narzeczonego...
Stary 2009-12-19, 16:07   #3050
lusesita23
Zakorzenienie

T'ai oby jednak impreza byla udana a musisz isc?ja jakbym bylapoklocona z M. to bym nie poszla chyba, ze z zamiarem pogodzenia sie... na szczescie na razie to hipotetyczna sytuacja, obym jej nie musiala doswiadczac. trzymaj sie kochana
Stary 2009-12-19, 16:09   #3051
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Przepraszam że się tu wtrącę ale np co do wychowawczego to jeszcze nie znam nikogo komu by się należał. Jest tego tyle co kot napłakał a do tego trzeba mieć baaaaardzo niski dochód.

A my chyba nie chcemy wspólnoty tylko właśnie rozdzielność, tak na wszelki wypadek . Chociaż teraz też mamy już pieniążki wspólne te które odkładamy.

A widzę koleżanka będzie się dziś męczyła tak jak ja. Fajnie że sama nie będę. Tylko ja jeszcze muszę udawać uwielbienie dla mojego narzeczonego...
Myśmy też myśleli o rozdzielności z pewnych względów rodzinnych i ze względu na firmę Tż'ta ale teraz się wahamy No ale spora wiekszosc małżeństw jednak ma wspólnotę
Ja będę musiała udawać że uwielbiam znajomych Tż,ta
Stary 2009-12-19, 16:12   #3052
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
A dlaczego?? Ja,a w sumie my, zaczęliśmy planować ślub gdzieś w sierpniu, oświadczyny były w grudniu,a zaręczyny będą dopiero gdzieś latem i jakoś nikomu to nie wadzi.
Może on faktycznie nie jest gotowy? Może faktycznie mu chodzi o Twoją babcię? rozmowa, rozmowa, rozmowa!

Cytat:
zgadzam się ze wszystkim

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
to tak samo jak ja. wczorajsze zakupy skonczyly sie dzisiaj katarem, gardłem bolącym i bolacymi mięsniam. i w pizamie leże w wyrku ciągle ale nafaszerowałam sie proszkami i mam nadzieje,że mi minie.

Siemka wszystkim
Siemka Tobie Leniu przebrzydły, ale Ci dobrze oczywiście z tym lezeniem a nie bolącym wszystkim. Zdrówka i do roboty

Cytat:
Na pewno wszystko się wyjaśni i ułoży. Nie wiem o co poszło ale to pewnie małe nieporozumienie

Za pól godziny Brzydula omnibus już się doczekać nie mogę

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-12-19, 16:18   #3053
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
T'ai oby jednak impreza byla udana a musisz isc?ja jakbym bylapoklocona z M. to bym nie poszla chyba, ze z zamiarem pogodzenia sie... na szczescie na razie to hipotetyczna sytuacja, obym jej nie musiala doswiadczac. trzymaj sie kochana
mimo wszystko dzięki
też lepiej jakbym nie szła ale nie chcę potem plotek
a jak widzę jak plotkują na jego brata i żonę że nie przychodzą a jak przyjdą to naburmuszeni i obrażeni...więc pójdę na 2-3h i będę udawać że wszystko gra, widać czasem tak trzeba

Cytat:
Myśmy też myśleli o rozdzielności z pewnych względów rodzinnych i ze względu na firmę Tż'ta ale teraz się wahamy No ale spora wiekszosc małżeństw jednak ma wspólnotę
Ja będę musiała udawać że uwielbiam znajomych Tż,ta
to wypijesz dużo i jakoś to będzie
bo ja będę się z piciem i jedzeniem bardzo ograniczać skoro już mam stosować tą dietę

Elunka to nie jest małe nieporozumienie, ale zapewne nam przejdzie, tylko trzeba będzie coś ustalić żeby na przyszłość była jasność
Stary 2009-12-19, 16:23   #3054
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Masz rację, powiedz mu już teraz co Ci nie pasuje żeby potem była jasność

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-12-19, 16:31   #3055
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Masz rację, powiedz mu już teraz co Ci nie pasuje żeby potem była jasność
tak ja wiem, tylko jedno mnie boli, że ja coś do niego mówię a on swoje i swoje, nie stara się zrozumieć mojego punktu widzenia
uważa że tylko jego zdanie jest słuszne
a dziś takich rzeczy nagadał że mam wrażenie jak już pisałam, że mnie nie zna wcale i że może do siebie jednak nie pasujemy
a jeśli o te wyjścia chodzi, to czuję że ja się tylko ciągle poświęcam mimo iż czasem nie mam ochoty
ale dla niego na 20 spotkań muszę być na 20 i nie mogę ani razu nie mieć chęci bo w końcu skoro to związek to muszę się poświęcać i mam obowiązki
nie wiem...może ja źle myślę?
Stary 2009-12-19, 16:40   #3056
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
tak ja wiem, tylko jedno mnie boli, że ja coś do niego mówię a on swoje i swoje, nie stara się zrozumieć mojego punktu widzenia
uważa że tylko jego zdanie jest słuszne
a dziś takich rzeczy nagadał że mam wrażenie jak już pisałam, że mnie nie zna wcale i że może do siebie jednak nie pasujemy
a jeśli o te wyjścia chodzi, to czuję że ja się tylko ciągle poświęcam mimo iż czasem nie mam ochoty
ale dla niego na 20 spotkań muszę być na 20 i nie mogę ani razu nie mieć chęci bo w końcu skoro to związek to muszę się poświęcać i mam obowiązki
nie wiem...może ja źle myślę?
mój też uważa że powinnam z nim na spotkania chodzić i w sumie chyba raz nie byliśmy jak się uparłam (chora byłam!). I jeszcze mi wypominał że przez moją chorobę nie byliśmy a sam iść nie chciał
Stary 2009-12-19, 16:43   #3057
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

T'ai ja uważam ze jeśli nie masz ochoty nie powinien Cię zmuszać. przecież Ty mu nie zabraniasz iść. Ale niech uszanuje Twoje zdanie.
Można się czasem poświęcić dla związku ale nie można być na zawołanie. A co do tego ze Ty gadasz a on swoje to akurat się nie przejmuj. Faceci chyba tak mają....a wiadomo ze w złości ludzie gadają różne głupoty i on na pewno już żałuje tego co powiedział

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-12-19, 16:44   #3058
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
mój też uważa że powinnam z nim na spotkania chodzić i w sumie chyba raz nie byliśmy jak się uparłam (chora byłam!). I jeszcze mi wypominał że przez moją chorobę nie byliśmy a sam iść nie chciał
ja wcześniej strasznie się zapierałam, potem starałam się zrozumieć że ważne wydarzenia (urodziny, święta) mogłabym z nim iść
więc zaczęłam, a tu się teraz okazuje że nagle raz, dwa na tydzień trzeba bo ciągle coś jest ważne
a ja czasem bym chciała po prostu weekend dla nas albo dla siebie żeby odpocząć
Stary 2009-12-19, 16:51   #3059
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
ja wcześniej strasznie się zapierałam, potem starałam się zrozumieć że ważne wydarzenia (urodziny, święta) mogłabym z nim iść
więc zaczęłam, a tu się teraz okazuje że nagle raz, dwa na tydzień trzeba bo ciągle coś jest ważne
a ja czasem bym chciała po prostu weekend dla nas albo dla siebie żeby odpocząć
doskonale Cię rozumiem ...
Stary 2009-12-19, 17:02   #3060
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
doskonale Cię rozumiem ...

ok, dość smętów, faceci to inny gatunek, trzeba nauczyć się ich pokrętnego rozumowania
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości