|
|
#421 |
|
po prostu Em :)
|
Dot.: Maturzystki 2008 sagi cz. XIII
O Boże.. Jak to w ogóle możliwe, przecież ciało tak małego dziecka jest zaledwie jakieś 3 razy większe niż k.utas takiego bydlaka.
|
|
#422 |
|
|
Iść spać? Nie iść spać?
|
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
em pieknie to ujelas, straszne
![]() ja musze przepisac moja prezentacje maturalna z polskiego na kompa ![]() kolega wspollokator juz pojechal do domu o rano nie zegnajac sie z nikim...
|
#424 |
|
Zadomowienie
|
Nieśmiało sie wtrącę i zapytam czy można dołączyć do wątku
![]()
|
|
|
|
#425 |
|
Zakorzenienie
|
Cornelia, nawet nie musisz się pytać, wątek otwarty dla Maturzystek 2008
Witamy, co u Ciebie słychać? ![]() Kupiłam barwniki, właśnie moja biała bluzka przemienia się w szarą
|
|
|
|
#426 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję
![]() Kiedyś się już udzielałam na wizażu i pamiętam, że niektóre wątki nie lubiły przyjmować nowych ![]() Ale dawno mnie nie było i nawet nie pamiętałam starych danych. Też kiedyś farbowałam ubrania ![]() Chciałam białe spodnie na czarno przefarbować, ale zrobiły mi się zacieki. Jednak to za dużo miejsca zajmuje w garnku. A w bluzce nitki mi się nie zafarbowały i miałam bordową bluzkę i żółtymi nitkami
|
|
|
|
#427 |
|
Zakorzenienie
|
cornelia a co studiujesz i gdzie
?
|
|
|
|
#428 |
|
Zakorzenienie
|
Bo nitki niestety się nie farbują
![]() A mnie dzisiejsze malowanie niestety nie wyszło, ech. Szary zmienił się w granatowy i bluzka nie przefarbowała się równomiernie. Ale będę walczyć do upadłego, w poniedziałek pójdę po trzy czarne barwniki, może te jaśniejsze miejsca też zmienią kolor - mam nadzieję. Będę ją męczyć, aż się rozpadnie A jak się rozpadnie, to się ją rozpruje i będę mieć krój na inne bluzki. Dwie godziny temu skończyłam sprzątać, moi rodzice przyjechali i jest tak, jak było przed sprzątaniem. Mam dość, walka z wiatrakami. |
|
|
|
#429 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się wyspałam, we własnym łóżku najlepiej!
![]() Zimnoooo na dworze! brrr Zaraz muszę jechać z mamą po jakieś ostatnie prezenty i po zakupy jedzeniowe ;P A potem pewnie jakieś przygotowania do świąt...a w głowie cały czas siedzi mi to ile mam nauki...
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się tak zamotałam że masakra..
rozmawiałam sobie z przyjaciolka o tym dlaczego uwazam, ze moj zwiazek na odleglosc nie ma sensu i jak zrobic to bezbolesnie, oraz o osobie trzeciej ktora byla w to tak .troszeczke zamieszana.. a on bedac u jej brata to przeczytal.. po prostu jakas chora sytuacja..w nocy miałam 38,5 stopni gorączki, ale muszę najpierw to wszystko poukładać, potem będę chorować.
nazywaj mnie Vill Edytowane przez ViLLeMkA Czas edycji: 2009-12-19 o 12:21 |
|
|
|
#431 |
|
Zadomowienie
|
Ekonomię na AE. Niestety dopiero na pierwszym roku.
Szkoda, że dowiedziałam się o tym dopiero po fakcie. Ale na szczęście wygląda to jakby miało tak być ![]() Też mam problem z chłopakami, a szczególnie z jednym niedługo zrobię się bardzo niemiła:P
|
|
|
|
#432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do Sylwestra: obojętnie gdzie, byleby z przyjaciółką. Ale nie wiem, czy nie ucieknie wcześniej do Krakowa, ech. No nic, zobaczymy, jeszcze trochę czasu jest. |
|
|
|
|
#433 |
|
Zakorzenienie
|
I ja też jakoś bez pomysłu na sylwestra. Chciałabym z przyjaciółkami, ale one wybierają się na jakiegoś klubowego sylwestra, a mnie taki nie pasuje.
|
#434 |
|
|
Świeża krew.
![]() Ale na której AE? ![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Shiruvii, a jaki Ci pasuje?
|
|
#435 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałabym ze znajomymi, ale wolałabym na jakiejś domówce albo wyjeździe. Gdzieś gdzie można siedzieć całą noc, a nie że o 4 wyrzucą Cię z klubu i trzeba gdzieś się podziać. Pełno obcych osób.. Nie, nie, nie. Ja zdecydowanie wolę w mniejszym gronie
|
#436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyrzucić w worku psa?! Jak można?! ![]() ![]() Miłego dnia!!
|
|
#437 |
|
|
DsC, ja też nie mogę się powstrzymać.
![]() Tak sobie myślę, że gdyby każdy przygarnął jednego takiego zwierzaka, nie byłoby tyle cierpiących, niechcianych i umierających. ![]() Ja nie mogę więcej oglądać takich stron, bo moje mieszkanie jest za małe na więcej zwierząt, no i nie bardzo są warunki, a mnie zazwyczaj nie ma w domu.
|
|
#438 |
|
Zakorzenienie
|
Cornelia witamy!
Ja również reaguję bardzo emocjonalnie na wszelkie smutne wiadomości, zdjęcia i fakt, że tyle zwierząt mieszka w schronisku... sama mam dwa psy i trzy koty, nie chcę nawet myśleć o tym, że mogłyby być gdzieś indziej. Byłam z TŻ na zakupach, kupiłam sobie spodnie, a TŻ mi sprezentował sweterek i naszyjnik oraz przewieszkę, które chciałam mieć On nie potrafi sam zrobić mi prezentu, tylko zawsze sama sobie wybieram. Oddałam buty, które się rozkleiły, mam nadzieję, że zwrócą mi pieniądze.Czekam na poniedziałek. |
|
|
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
ale jest ziab!
tez jestem bez planow na sylwka...
|
#440 | |
|
Zadomowienie
|
w Katowicach
![]() Cytat:
![]() to tak jak ja właśnie pobiegałam sobie z psami. brr jak zimnoniestety czasami ludzie nie mają serca
|
|
|
|
|
#441 |
|
|
|
|
#442 |
|
Zakorzenienie
|
Koniec zajęć w tym roku
Ksiądz uświadomił nam, że naprawdę trzeba bardzo dokładnie przeczytać te książki na zaliczenie z etyki i egzamin z historii ![]() Ja już kiedyś pisałam, że nie oglądam żadnych drastycznych zdjęć zw. ze zwierzętami, bo za bardzo to przeżywam ![]() A na sylwestra idę do koleżanki
|
#443 | |
|
Zadomowienie
|
Tak, tylko nie w samym centrum
Cytat:
Ale ja chyba w ogóle nie mam takiego przedmiotu w swoim programie
|
|
|
|
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również nie mam konkretnych planów na sylwestra, pewnie posiedzimy najpierw u TŻ, potem u mnie i między czasie obejrzymy pokaz fajerwerków.
|
|
|
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zaraz się zbieram i jadę na spotkanie z koleżankami i pochodzić chwilkę po sklepach
|
|
|
|
#446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wątpię, żeby nasz kazał nam czytać tę książkę "dla jaj" ( ), a potem i tak dał wszystkim 5. Nie wygląda na takiego dowcipnisia (w tym przypadku dowcipnisia w negatywnym znaczeniu tego słowa, bo to byłoby średnio zabawne). No ale nie narzekam, chętnie przeczytam i czegoś nowego się nauczę ![]() A dzisiaj ksiądz kazał nam tak na szybko wyjąć kartki i napisać czy zgadzamy się z tym, że utylitaryzm jest czymś dobrym. Może to miało być takie sprawdzenie obecności, bo na wykładzie było może 50 na 140 osób Nie wiem co planuje zrobić z tymi kartkami, w każdym razie powiedział, że to się do niczego nie liczy, ale zabrał je ze sobą
|
|
#447 |
|
Zadomowienie
|
Wykładowcy pewnie inni, wątpie, że chciało by im się tak przemieszczać.
A u mnie niektórzy mają zamiar uczyć się na gzamin z informatyki z książek. Nie wiem czy oni są nawiedzeni czy ja, ponieważ nawet tego nie rozważałam:P Dostaliśmy od jednego wykładowcy link do filmiku o WTC i prawdziwym powodzie zamachu. Może się wieczorem za niego wezmę |
|
|
|
#448 |
|
|
Nija, u mnie babka od Filozofii i Etyki też taki robi, zadaje nam jakieś pytanie (a to są takie pytania, że o 8 rano nie bardzo je nawet rozumiem, a co dopiero wyrażać swoją opinię
---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- U mnie wykładowcy jeżdżą z Krakowa do filii. Podasz link do tego filmiku? Bardzo interesuje mnie tematyka WTC.
|
|
#449 |
|
Zadomowienie
|
U nas są 2 filie, a poza tym ksiądz ma jeszcze parafie. Chociaż w sumie niektórzy pewnie też jeżdżą
proszę http://video.google.com/videoplay?do...0328346224247# skoro interesuje cię ta tematyka, to może widziałaś. U nas facet ma bzika na punkcie spisków, przekrętów itd. W sumie fajnie się go słucha, a ćwiczenia mijają
|
|
|
|
#450 |
|
Zakorzenienie
|
Też się interesuję tematyką WTC
A ten film oglądałam już kilka razy ;P Ale mróz. Kupiłyśmy z mamą ostatnie prezenty, byłyśmy w dwóch marketach i w końcu w domu, uff Tłumy takie, że aż chce się chodzić do sklepów Cornelia witamy
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:53.

Witamy, co u Ciebie słychać?