![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Gry komputerowe :)
Siemacie Dziewczyny
![]() Gracie może czasem w jakieś gry komputerowe dla przyjemności/zabicia czasu/z nudy/z ciekawości?? Ja się przyznam, że zdarza mi się czasem odpalić jakąś dobrą strategię, ale to przeważnie w nocy, gdy wiem, że następnego dnia będę mógł to odespać ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gry komputerowe :)
Kiedyś, kiedy nie znałam jeszcze wizażu, ani gg
![]() ![]() Oczywiście Simsy ![]() ![]() ![]() co jeszcze? hmm... aha, przygodówka - Jazz i Faust, ale szybko mi się znudziło ![]() więcej nie pamiętam ![]() EDIT: Icy Tower - to była jaaazda ![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Ja nałogowo grałam w simsy,ale płyty pogubiłam,dysk sformatowalam i niestety to byl koniec.
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
nie gram, bo nie lubie
![]() czasem tylko jak wpadne do TŻa do pracy to popykam w Sapera, Pasjansa lub Kierki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
W co ja gram hmm teraz w nic Czasem lubie Icy Tower dlatego ze tam "akcja "jest szybka
![]() a tak Off topic ![]() Fifty....ile ty watków zakładasz hehehe ![]()
![]() |
#7 | |||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ale moge przystopowac jesli tak chcecie... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez YenneferD Czas edycji: 2006-04-07 o 14:12 Powód: Post pod postem. Proszę korzystać z funkcji "edytuj" |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Lubię Heroes of Might and Magic i Age of Empires
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() a tak btw. to swietny klimat ma np. sim golf ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio w nic. Kiedyś grywałam w SIMSY, Diablo II, Baldur's Gate. A na informatyce cała nasza klasa gra w Half-Lifa
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
ja chyba jestem jakaś dziwna - jak miałam Mario na Pegasusa
![]() ![]() Kierek też nie rozumiem ![]() jak kupiłam komputer (jakieś 2 lata temu to grałam w Pin-balla non stop i z TŻ pobijaliśmy swoje rekordy ![]() a całkiem niedawno byłam uzalezniona od Simsów 2 ale sformatowałam dysk jak jedna z dziewczyn i musiałam się z nimi pożegnać - miałam zainstalować jeszcze raz ale okazało się że mój kolega zwrócił mi płyty Sims 2 w których jedna była na wylot przepalona papierosem ![]() lubie też Heroes of might and magic -nie mogę się doczekać tej nowej wersji ![]() poszukuję pewnej gry : i nigdzie jej nie ma ![]() Hogs of war -pamięta ktoś taką grę ? ona była na PSP
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aż musiałam otworzyć grę ![]() ![]() 1. Castle, Necropolis, Rampart, Stronghold - wiem, każdy z innej bajki, ale te lubię najbardziej ![]() 2. Dungeon, Inferno, Tower - z braku laku ![]() 3. Fortress - denerwował mnie ten zamek, najsilniejsze jednostki są zdecydowanie za wolne... A Ty jakie lubisz, jeżeli można wiedzieć? ![]() Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak tylko mówie ![]() Chciałam przez to powiedzieć, ze z tego Cie kojarzę ![]() ![]() ![]() ![]() Twoje watki są fajne ![]() przypomniałam sobie ze grałam w Simsy zbaijałam je prawde mowiac ![]() wszystkie gry w ktorych jest sie zarządcą czymś się kieruje miałam kiedyś oblukane ![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Natomiast moje ulubione umiejętności to logistyka, inteligencja, finanse i dyplomacja ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
ja na strategie za "gópia" jestem
![]() lubię przygodówki, ostatnio grałam w Still Life ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
a ja uwielbiam simsy....
i wszelkie przygodówki..nie będę wymieniać bo przeważnie nie pamiętam tytułu ![]() ![]()
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moją ulubioną grą jest oczywiście Heroes of Might and Magic 3 i 4!!! Widze że nie tylko ja jedna uwielbiam tę grę. Teraz gram rzadko ale kiedyś to grało sie godzinami. A zaraził mnie mój TŻ, który godzinami potrafił grac z kolegami. Potem razem graliśmy, nawet we czworo.Nieraz cały dzień. Fifty50 - mamy ten sam ulubiony zamek ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkie fanki oraz fanów tej wspaniałej gry ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
ło matko nie gram w zadne gry
![]() ![]() ![]()
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Ja już się chywa w którymś wątku wypowiadałam na temat tego w co gram/grałam...ale wypowiem się z miłą chęcią jeszcze raz, bo to ważna część mojego studenckiego życia była
![]() Grałam duuuużo na studiach, w dzień się zwykle przykładnie uczyłam, a w nocy grałam ![]() ![]() ![]() Grałam najwięcej w Heroes Might & Magic (ulubiona III), niezapomniane Diablo I i II, Stronghold (+ wyprawy krzyżowe) oraz Sacred z dodatkami. To nie jest moja cała lista, ale to są moje ulubione, ukochane gry.
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sumie lubię atakowac i na odległość, i wręcz, wszystko zależy od taktyki, jaką obiorę. W takim Stronghold na przykład jednostki są bardzo wytrzymałe i dobre do walki wręcz i obrony. Z kolei Castle świetnie się atakuje ![]() ![]() ![]() A co do umiejętności, to lubię magię żywiołów, łucznictwo, leadership, te związane z poruszaniem się, no i oczywiscie mądrość. Szczęście też się przydaje ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Ja lubię gry point'n'click, najlepsze wg mnie to Mistery of Time and Space, Crimson Room, Viridian Room i cykl Anode et Cathode.
Lubię też zagadki np. Zest ale na to trzeba duuużo czasu, więc już dawno nie grałam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
ja chyba jakas dziwna jestem ale ...uwielbiam strzelanki. ostatnio gram w najstarsza wersje wolfensteina ale juz niebawem bede miała nową. przechodziłam call of duty ze trzy razy...
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Teraz juz wredny czas i powazniejsze rzeczy nie pozwalają, ale w czasach liceum i troche wczesniej to była mania
![]() A więc tak, przygody sieciowo - lanowo -internetowe : Quake 3 Arena - jeden z najlepszych klanów w polsce ![]() ![]() Half- Life - fenomenalna gra - tak w singlu jak i w multi - CS juz jakoś tak mnie nie porwał jak reszte świata ![]() No i oczywiscie królowa wszyskich strategi, gra absolutnie genialna, sport narodowy koreii - Starcraft...ileż ja w to gier zagrałem ![]() Zawsze uwielbiałem współzawodnictwo - nie traktowalem tych gier jak gier - lecz jako narzedzie do rywalizacji, smak zwycięstwa wszedzie smakuje tak samo ![]() Heros 1,2,3 tez byl na tapecie, głownie na lanie - bywało ze daną partie rozgrywalismy w 5 osób cały miesiąc - jak partie szachów , co pare dni kilka tur ![]() Z RPG oczywiscie Baldury, Planescape,Icewind Dale i absolutne numer jednen Fallout 1,2 <-- kocham takie klimaty...ach te Mad Maxy ![]()
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
![]()
StigmatA - Q3A wymiata;P też ostro gierzyłem po necie ale najczęściej na free4all:P natomiast co do klanów-sam parę lat temu byłem w clanie cs'a;P nigdy chyba nie zapomnę zdziwienia ludzi w kafejce internetowej jak z kumplami darliśmy się co chwila "OGIEŃ ZAPOROWY!!! MORFEUSZ BIEGNIJ!! PRZEJMIJ ZAKŁADNIKÓW:P" etc;p potem zaczelismy wynajmowac kafeje cala dla 200 osob na 3-4h i łupaliśmy z jakimiś gówniarzami:P
teraz niestety nie ma czasu na giercowanie, a jeśli już się czas znajdzie to woli się odpocząć...jednak zdecydowanie wolę poczekać i zagrać raz na miesiąc ale pożadną sesyjkę w dobrego rts'a (jak dla mnie c&c jest najlepszy) albo turówkę (homm3 <sweeeet>) niżnp. latać codziennie po pół godziny z giwerą i młócić kosmitów;p taka strategia wnosi coś do Tojego życia, wzmaga analityczne myślenie, przewidywanie sytuacji, zdolności taktyczne tudzież ekonomiczne (wszelkie tycoony). a jestem tak zbudowany, ze nie lubie robic rzeczy, ktore nie wnosza nic do mojego zycia... pzdr
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Simsy rlz
![]()
Marzę, rozmyślam, wspominam Chodzę po błękitnych nadziejach mojego życia Leżę na miękkich pragnieniach miłości Dotykam krawędzi mojej wolności Życie płynie, a ja siedzę w windzie mojego życia I czekam na kolejne przystanki Do szczególnych mojemu życiu nadziei |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.