Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ III - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-18, 22:27   #2341
niunia1401
Wtajemniczenie

Dot.: Pomóżcie, bardzo się martwie

zaloz wkladke i polz sie,jesli to wody w pozycji lezacej tez beda wyciekac,i za ok dwie godziny sprawdz czy wkladka jest mokra,i jaki ma kolor jesli jest mokra dzwon po pogotowie i bezwzglednie szpital
ale polz sie,i staraj sie nieglaskac brzusia,jesli to wody wkladka bedzie mokra.i z ta wkladka jedz do szpitala

http://suwaczki.maluchy.pl/li-59885.png

http://suwaczki.maluchy.pl/li-55516.png
niunia1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 22:32   #2342
Gusiasiusia
Raczkowanie

Kręgosłup raczej nie boli na poród, chyba tak ze zmęczenia. Na szkole porodowej omawiali bóle kręgosłupa, ja mam bardziej wyżej, nie w krzyżu...

Cytat:
Napisane przez niunia1401 Pokaż wiadomość
co do wod polodowych male szanse ze niepoznal by lekarz wycieku,jakby zaczynal sie porod to bys czula skoro szyjka zamknieta,i brak skurczy,niemartw sie na zapas stres moze wywolac przedwczesny porod odpocznij kilka dni zostan w domu polez zrelaksuj sie ,za kazdym razem jak twardniej ci brzuch bierz nospe,tez mialam podtrzymywana ciaze duphastonem i nospa od 6 miesiaca bo brzuch mi sie stawial,i ciagle robil sie twardy,najlepjiej nieglaskaj brzucha,wogule to wzmacnia stawianie sie wiem ze to trudne ale nierob tego

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

wody niesa przezroczyste przewaznie sa lekko rozowe,zmien bielizne i obserwuj czy nadal wedlug ciebie robi sie wilgotna,jesli po ok dwoch godzinach nadal bedziesz czula ze masz mokro bezwzglednie szpital,bo to moze byc porod przedwczesny
Gusiasiusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 22:36   #2343
niunia1401
Wtajemniczenie

poprostu wkladka i lezenie to jedyny sposob wykluczysz wyciek z pecherza bo jesli lezysz niema ucisku na pecherz,a jeli jest peknieta blona gdzies wyzej nawet jak bedziesz lezec bedzie wyciekac,i na wkladce bedzie widac czy to wody plodowe,czy nie

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

to wporzadku ze niema innych objawow,polz sie z wkladka i zobaczysz za ok dwie godziny jak jest wyciek to bedzie go widac,co do czopu to niestety mogl byc tez on,ale to by tez zauwazyl ginekolog bo sa zmiany w szyjce otwiera sie,a niezwsze jest to tak widoczne jak opisuja ze brudne i geste,u mnie bylo wlasnie sliskie i bezbarwnne

sprawdz za ok dwie godziny wkladke jak bedzie mokra,to bezwzglednie szpital,bo jesli to wyciek wod.moze dojsc do zatrucia dziecka,wiec bezwzglednie jak zauwazysz mokra wkladke SZPITAL skarbie,ale mam nadzieje ze wszystko bedzie ok

Edytowane przez niunia1401
Czas edycji: 2009-12-18 o 22:38
Stary 2009-12-18, 22:39   #2344
Gusiasiusia
Raczkowanie

Dziękuję za odrobinę pomocy. Kładę się i poczekam jeszcze trochę Do szpitala nie mam daleko, jakby co pojadę nawet sama, swoim autem. Torbę właściwie wczoraj całą spakowałam, wezmę ją ze sobą. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Pozdrawiam!
Stary 2009-12-18, 22:43   #2345
niunia1401
Wtajemniczenie

pa skarbie,niemartw sie,obserwuj wkladke po dwoch godzinach jesli jest wyciek,a lezysz bedzie mokra,i szpital,daj znac bo ja normalnie sie o ciebie martwie,polez spokojnie moze sie troszke zdrzemniesz,i bedzie ok a to tylko pecherz zrobil ci psikusa

Stary 2009-12-18, 22:53   #2346
Carol77
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Ja jeszcze wpadłam, bo tez sie martwie i myślę o Tobie Gusiu!!! Niunia dobrze Ci radzi, zgadzam się z nia w 100%! czekamy na wiadomości!!! Trzymam mocno kciuki zeby wszystko było w porządku!!!!!

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 06:51   #2347
motylek85
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
no cos dziewczynki dzis maja kiepskie chumorki,ale coz kazdemu sie moze zdarzyc,mam nadzieje ze i madzia i aneczka wroca

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

motylek ktory masz dzien cyklu?
ja tylko na sekundę bo zaraz jadę do wawy, dziś mój 35dc. tempka rano nie miarodajna bo mierzona wcześniej niż zwykle (o jakieś półtorej godziny) i wyszło 36,6 i nie wiem czy to już spadej na @ czy nie ok uciekam, pa kochane

♥37/40♥
USG: 03.10 - 2090g szczęścia
USG: 22.11
Wizyta: 28.11
motylek85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-19, 07:54   #2348
niunia1401
Wtajemniczenie

czesc dziewczynki,i milego dnia wszystkim
Gosia mam nadzieje ze wszystko u ciebie ok,odezwij sie do nas.

Stary 2009-12-19, 09:15   #2349
kasiula1208
Zadomowienie

dzien dobry dziewczynkiwitam was w ten piekny poranekdzisiaj juz nic mnie nie boli wiec mam humorekdzis mój 34 dzien cyklu i @ nadal nie maale sie nie nastawiam.. ani was...hihihjeszce mam dzis czas..bo dwa miesiace temu@ przyszła własnie 19tego.. to mój najdłuzszy cykl..i stad moje pytankoczy jezeli @ sie spóznia to znaczy ze owulacja tez była pózniej czy jak to jest????

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

aha i czy ma jakas róznice mierzenie temperatury po wstaniu z łózka? bo dzis sie zapomniałam i nie zmierzyłam od razu tylko wstałam.. poszłam do ubikacji i potem dopiero zmierzyłam...i było juz tylko37...nistety mniejsza niz wczoraj(tylko ze wczoraj zmierzyłam zaraz po przebudzeniu) wiec chyba nic innego mi nie pozostaje jak czekac dzis na@

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

ps. teraz wiem co czujecie bo ja sie nawet nie staram i raczej fasolka w moim wykonaniu to cud .. ale itak jestem podekscytowna
5 posiłków dziennie: 10-12-14-16-18
zaczynam od nowa
17.luty - chyba 80 kg. (boje sie wchodzic na wage)
dieta od poniedziałku
21.luty -
kasiula1208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 09:51   #2350
niunia1401
Wtajemniczenie

podobno jest roznica i liczy sie ta temperatura zanim wstaniesz jak wstaniesz jest kilka kresek wyzsza,jesli spoznia sie @ a niedoszlo do zaplodnienia to owulacjia moze sie tez spoznic lub moze jej niebyc,niestety,ale mam nadzieje ze tobie sie spoznia na fasolke kasiu

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

a wracajac do mnie ja nadal niemam @ a to juz 44 dc dobrze ze mam zaraz po nowym roku wizyte bo to chyba jakies zaburzenia hormonalne pewnie bede musiala leczyc ,ciazy raczej niema,niesadze zeby owulacjia az tak sie przesunela,ale z drugiej strony na to wlasnie licze ze jednak byla,kurde dlaczego jak sie chce to tak trudno zajsc w ciaze,jak sie niechce to jest sie odrazu za pierwszym razem,znow zaczynam smucic,przepraszam dziewczynki i jeszcze raz milego dnia

Stary 2009-12-19, 09:55   #2351
kasiula1208
Zadomowienie

Cytat:
podobno jest roznica i liczy sie ta temperatura zanim wstaniesz jak wstaniesz jest kilka kresek wyzsza,jesli spoznia sie @ a niedoszlo do zaplodnienia to owulacjia moze sie tez spoznic lub moze jej niebyc,niestety,ale mam nadzieje ze tobie sie spoznia na fasolke kasiu
dziekuje skarbiewiec czekam na @ bo skoro po wstaniu jest wyzsza.. to dzis znacznie opadła...przed wczoraj maiłam 37,2 wczoraj 37,4 a dzis juz niestety 37( i to po wstaniu)szkoda ze nie zmierzyłam zaraz po przebudzeniu no nic.. czekam,,, mam nadzieje ze dzisiaj przyjdzie i nie bede sie musiałą stresowac

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

a wracajac do mnie ja nadal niemam @ a to juz 44 dc dobrze ze mam zaraz po nowym roku wizyte bo to chyba jakies zaburzenia hormonalne pewnie bede musiala leczyc ,ciazy raczej niema,niesadze zeby owulacjia az tak sie przesunela,ale z drugiej strony na to wlasnie licze ze jednak byla,kurde dlaczego jak sie chce to tak trudno zajsc w ciaze,jak sie niechce to jest sie odrazu za pierwszym razem,znow zaczynam smucic,przepraszam dziewczynki i jeszcze raz milego dnia
skarbie a robiłas teraz test????
zaczynam od nowa
dieta od poniedziałku
21.luty -

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-19, 09:56   #2352
serduszkowata
Rozeznanie

Cześć Dziewczyny
Ja się dzisiaj obudziłam z przerażająco wielkim bólem głowy - ostatnio tak miałam jakieś 12 lat temu. Troszkę się wystraszyłam, ale na szczęście świeże powietrze pomogło uffff

Ja dzisiaj ogarnę troszkę w domu - bo po moim sprzątaniu to za wiele już nie widać

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
A ja chcę lato i upały,nienawidze zimy i śniegu!!!!!!!!!brrrrrrrrr rrrrrrr
no przecież jest pięknie biało

Link do mojego wykresu:
http://www.skarbmamy.pl/wykres_kolezanki.php?user =serduszkowata&cid=717

Staranka trwają, odchudzanie w trakcie...

Już 28 cykle staramy się o dzidziusia
serduszkowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 10:01   #2353
kasiula1208
Zadomowienie

dziewczynki a w którym dniu cyklu najlepiej zrobic test skoro nadłuzszy to 34 dni??

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

dobraaaaaaa nie nakrecam siebie i was...hihihi znów mnie zaczał brzuch bolec wiec czekam cierpliwie na@moze kiedys dane mi bedzie zrobic ten test
zaczynam od nowa
dieta od poniedziałku
21.luty -
Stary 2009-12-19, 10:02   #2354
niunia1401
Wtajemniczenie

nieche jeszcze robic wole poprostu poczekac z nastawieniem na @,przed wizyta i ginekologa zrobie,bo i tak mi kaze zrobic pewnie,choc pewnie bete tez zleci,niechce robic bo jesli owulacjia sie przesunela znacznie nadal moze byc negatywny,wiec szkoda poprostu kasy,musze poprostu cierpliwie poczekac na wizyte

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

a niemam zadnych objawow ciazowych wiec raczej to hormony

Stary 2009-12-19, 10:03   #2355
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Witajcie dziewczynki,

Ja niestety dalej sie czuje fatalnie. Gardlo mnie strasznie boli i juz nie wiem co mam zrobic. Rodzice czekaja na mnie z antybiotykiem a ja chyba bede udawac ze biore bo nie chce im w taki sposob oznajmic ciazy. Nie mam sily sie podniesc z lozka a co dopiero jechac na lotnisko i przechodzic przez te wszystkie odprawy . Ze tez musialo mnie zlapac przed wyjazdem do domu . Kochane mam nadzieje ze bedziecie mialy mily dzien. Caluje

Czy to jawa czy to sen...
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 10:08   #2356
kasiula1208
Zadomowienie

Cytat:
nieche jeszcze robic wole poprostu poczekac z nastawieniem na @,przed wizyta i ginekologa zrobie,bo i tak mi kaze zrobic pewnie,choc pewnie bete tez zleci,niechce robic bo jesli owulacjia sie przesunela znacznie nadal moze byc negatywny,wiec szkoda poprostu kasy,musze poprostu cierpliwie poczekac na wizyte

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

a niemam zadnych objawow ciazowych wiec raczej to hormony
no to raczej bardzo długi cykl....az nie moge uwierzyc ze @ moze tak sie spoznic i nie ma fasolki....no ale raczej ja tez mam wszystko pokopane wiec chyba wszystko jest mozliwedobrze ze nidługo idziesz do lekarza wszystko sie wyjasni..musisz skarbie unormowac ten cykl...bo 44 dni to strasznie długo.. i chyba juz nic nie mozna sobie zaplanowacdaj zaraz znac kochanie co ci lekarz powiedziałpiszesz ze owulacja mogła sie przesunac i test moze nie wyjsc.. to ile od owulacji mozna zrobic test zeby dobrze wyszedł?
zaczynam od nowa
dieta od poniedziałku
21.luty -
Stary 2009-12-19, 10:09   #2357
niunia1401
Wtajemniczenie

http://piekielko.info/kalendarzyk/?a...sMP=40&josML=6 wklejam linka do kalendarzyka plodnosci.
Maggie dodaj ten link na pierwsza stronke uwazam ze moze byc przydatny pokazuje nawet czy wieksze szanse sa na dziewczynke czy na chlopca

Stary 2009-12-19, 10:09   #2358
kasiula1208
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki,

Ja niestety dalej sie czuje fatalnie. Gardlo mnie strasznie boli i juz nie wiem co mam zrobic. Rodzice czekaja na mnie z antybiotykiem a ja chyba bede udawac ze biore bo nie chce im w taki sposob oznajmic ciazy. Nie mam sily sie podniesc z lozka a co dopiero jechac na lotnisko i przechodzic przez te wszystkie odprawy . Ze tez musialo mnie zlapac przed wyjazdem do domu . Kochane mam nadzieje ze bedziecie mialy mily dzien. Caluje
zaczynam od nowa
dieta od poniedziałku
21.luty -
Stary 2009-12-19, 10:12   #2359
niunia1401
Wtajemniczenie

srednio od 14 do 16 dni od owulacji powinien pokazac ynik pozytywny,ale pytanie czy jest sie pewnym ze owulacjia byla wlasnie tego dnia

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Cytat:
Witajcie dziewczynki,

witaj no przekichane byc chorym i gdzies jechac zamiast w lozeczku lezeczd rowiej szybko,dodam ze mnie tez cos bierze juz mam katar

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-19, 10:19   #2360
kasiula1208
Zadomowienie

Cytat:
http://piekielko.info/kalendarzyk/?a...sMP=40&josML=6 wklejam linka do kalendarzyka plodnosci.
Maggie dodaj ten link na pierwsza stronke uwazam ze moze byc przydatny pokazuje nawet czy wieksze szanse sa na dziewczynke czy na chlopca
super ten kalendarzyk tylko ze ja nie moge sobie tego okreslic.. bo normalnie wpisałabym 31 dni(taka moja norma cyklów) wiec owulacja wychodziłaby na 3.12 ale patrzac pod kontem tego ze jeszcze nie mam@ wpisałam 34 dni...i owulacja wyszła mi w dniun przytulanek....fajne to by było gdybysmy sie nie zabezpieczali.. ale niestety mój tz jest fanem stosunków przerywanych...wiec znów nic z tego

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Cytat:
srednio od 14 do 16 dni od owulacji powinien pokazac ynik pozytywny,ale pytanie czy jest sie pewnym ze owulacjia byla wlasnie tego dnia

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

witaj no przekichane byc chorym i gdzies jechac zamiast w lozeczku lezeczd rowiej szybko,dodam ze mnie tez cos bierze juz mam katar
no własnie a skoro do tego jeszce @ sie spóznia to juz jest wszystko pokopane na maxauwazaj na siebie skarbiea długo bezdiesz jechała?
zaczynam od nowa
dieta od poniedziałku
21.luty -
Stary 2009-12-19, 10:24   #2361
niunia1401
Wtajemniczenie

no ogolnie on pewnie sie sprawdza najlepjiej jak ktos ma w miare regularne cykle

Stary 2009-12-19, 11:23   #2362
Gusiasiusia
Raczkowanie

Leżałam wczoraj ze 3 godziny na ręcznikach papierowych. Na szczęście nic... Potem na noc też położyłam ręczniki na prześcieradle. I też nic. Tzn jakas bardzo skromna wydzielina ale raczej normalna. Mój mąż wróciła nad ranem z pracy więc też się czuję bezpieczniej. Noc przespałam o dziwo spokojnie. Byłam wykończoina, póżno się położyłam i jeszcze wypiłam melise przed snem. Mały się rusza, nawet sporo. Ale i tak mam zamiar pojechać do szpitala (innego) i opowiedzieć wczorajszą sytuację, żeby przebadali, czy wszystko jest ok, a we wtorek umówię się jeszcze do mojego lekarza prowadzącego, żeby przeżyć spokojnie święta.. Do świąt nie mam zamiaru ruszać się z kanapy. Poprosiłam męża, żeby wziął wolne do świąt, i chyba się uda. Porobi wszystkie w domu, żebym mogła spokojnie czekać na poród. Nawet jak będzie przedwczesny to chcę być w 100% przygotowana. Dziękuję jeszcze raz za pomoc. Odezwę się dziś lub jutro po wizycie na IP. (Mam nadzieję, że nie zostawią mnie w szpitalu i będę mogłą napisać)
Stary 2009-12-19, 12:55   #2363
niunia1401
Wtajemniczenie

no to swietnie gdyby byla dziurka choc mala w worku owodniowym,miala bys mokro bo to raz przebite ciagle sie saczy,mogl byc to czop lub poprostu psikus pecherza

Stary 2009-12-19, 14:45   #2364
Viola1989
Przyczajenie

Witam!
Mam do Was pewne pytanie.
16 grudnia byłam u lekarza i poprzez USG dopochwowe potwierdzilam istniejąca ciąze. Lekarka powiedziałą,że na cykl z listopada to zarodek jest za duzy, a na cylk z pazdziernika to jest za mały. Czuje się dobrze,nie mam plamien, nic mi nie dolega. Troche poczytałam na forach i bardzo sie boje,ze np. peczerzyk bedzie pusty czy cos
Bardzo prosze o zerkniecie na moje zdjęcie z USG ( te doswiadczone Panie) i napisanie czy wasz pęcherzyk na początku wygladal podobnie.
pozdrawiam

http://img526.imageshack.us/img526/7521/juniorp.jpg

Edytowane przez Viola1989
Czas edycji: 2009-12-19 o 14:47
Viola1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 14:53   #2365
Edzia400
Zakorzenienie

no a ja juz pisze co i jak gin pomierzył i powiedział ze dzidzi rozwija sie prawidłowo serduszko pika pięknie nozki ma przy moim zołądku strasznie ruchliwe dziecko gin chyba z 10 min mi jezdził kulka myslałam ze cos sie złego dzieje a on ze poprostu nie moze dzidzi namierzyc ale po ilus tam razach udało sie i mówi a czy ja pani juz mówiłem co kryje sie w brzuszków ja mówie nie panie doktorze bo ostatnio dzindziolek nózki skrzyzował lekarz odpowiedział acha wiec juz pani mówie ze na moje oko to dziewczynka pytam panie doktorze a moze jeszcze z tego byc chłopak lekarz odpowiada ....eee ja sadze ze to dziewczynka wiec kochane Amelka w natarciu wreszcie sama w domu nie bede z 4 facetami chociaz jakby był chłopak nic by nie zmieniło u mojego tż same chłopaki w rodzinie ciotka Tż powiedziała wreszcie bede mogła kupić spinusie a tak to tylko samochody i wywrotki

http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014
Edzia400 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 15:49   #2366
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie dziewczynki,

Kochana kuruj sie herbatka z cytryna i miodzikiem, jedz duzo czosnku, a jak boli cie gardlo to woda z sola plukaj plus sokiem z cytryny, troche boli ale pomaga plus to sama natura. trzymma kciuki zeby ci sie polepszylo

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Dobra prawie was doczytalam, choc ciezko bylo, duzo skrobiecie!

przepraszam za wczorajsza nieobecnosc, ale w pracy wiadomo ledwi sie wyrobilam, natomiast po pojechalismy po choinke, ubralismy, i padlam znowu o 21-szej. dzisiaj ostatnie wielkie zakupy jedzeniowe przed swietamimasakra, luzi w sklepachtyle, ze ledwie przebrnelismy, TZ myl autko, ja troche jeszcz epoukladalam, a teraz odpoczywamy posciel zmieniona, pranie zorbione. ostatnie sprzatania poniedzialek wtorek przed samym przylotem rodzicow. ehhh padam znowu

Dzisiaj spalam sluchajcie 12 godzin! tez tak macie? normalnie nie wiem co sie ze mna dzieje.

kasiu dublin kuruj si ejak pisalam wczesniej, mam nadzieje, ze jak juz do Polski dolecisz to dasz znac
carol co to za testowania, a ja znowu do tylu ze wszystkim ehh. A ty jak sie czujesz? dalej masz zgage? ja jem jogurty nagminnie bo tylko one mi podchodza, natomiast na obiad zjadlam 2 pierogi, szczesliw TZ 20 Juz sie nie moge doczekac az powiemy tesciom , mama tz tak strasznie chcialaby wnusia, wiem to wiem ze bedzix eprzeszczesliwa. A jak twoja rodzinka cala juz wie?

A co to za zle humory dziewczynek tutaj? co to za wypinanie sie?? ehh dziewczyny, swieta ida, trzeba sie kochac i rozumiec ze swieta to tez sprzatanie itp....nie zawsze jest czas na forum

pepus, aa2 co u was? jak przygotowania przedswiateczne?
gosiaroo, latkoo marlenka fasolki moje kochane, jak sie czujemy? tez takie sennosci? bo ja juz nei mam sily. pamietacie jak pisalam o bolach brzucha ? juz mi przeszly, ale czasem zauwazam ze z reguly sa jak duzo chodze, nosze, albo wkladam w cos duzo energii, po prostu, czyli musze chyba zwolnic tempo, choc to do mnie tak niepodobne

A mam jeszcze jedno pytanko...a jak u was z przytulankami? moj tz bardzo marudzi, ale ja zupelnie nei mam ani ochoty ostatnio ani sily zupelnie! to jest az straszne bo nie wiem moze podswiadomie sie boje, ze zaszkodzi to malenstwu? sama nie wiem? a wy jak macie? i czy mozna??

A co do farbowania wlosow bo tez cos bylo, to ja od lekarza slyszalam ze mozna. ale tez sie troche boje. niestety raczej musze, bo mam tyle siwych wloso i juz tak je widac ze jak nie zafarbuje to bede nie tylko sie czuc jak babulenka ale tak tez wygladac.

Pozdrawiam kochane!!

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 16:03   #2367
niunia1401
Wtajemniczenie

VIOLA podaj ostatnie terminu cyklu ?PEWNIE OWULACJIA SIE PRZESUNELA,ZLECONO KOLEJNE BADANIE USB ZA DWA TYG?TRZEBA SPRAWDZIC CZY DZIECKO PRZYRASTA TYLE ILE POWINNO CO DWA TYG,JESLI PRZYROST JEST DOBRY WSZYSTKO JEST OK

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Anulka81
mozna sie przytulac jak tylko masz ochote choc jak brzuszek juz bedzie to tylko na jezdzica lub no z tylu najwygodniejsze pozycjie,na jezdzica ty kontrolujesz penetracjie wiec niepowinnas sie bac,bo w kazdej chwili mozesz poprostu przerwac,niemart sie dzidzi nic niebedzie jest dobrze chronione,a twoj orgazm odczuwa jak cos bardzo przyjemnego tagze dla niego,ja w pierwszej ciazy mialam wieksza ochote na seks niz wogule ogolnie kochalismy sie do samego konca bez problemow,za to po porodzie prawie 3 miesiace mialam totalny brak i jakas blokade,balam sie ,ale dlatego ze bylam przecieta,i odczuwalam dyskomfort,ale udalo mi sie to powoli zlikwidowac

Edytowane przez niunia1401
Czas edycji: 2009-12-19 o 16:05
Stary 2009-12-19, 16:18   #2368
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Anulka81
mozna sie przytulac jak tylko masz ochote choc jak brzuszek juz bedzie to tylko na jezdzica lub no z tylu najwygodniejsze pozycjie,na jezdzica ty kontrolujesz penetracjie wiec niepowinnas sie bac,bo w kazdej chwili mozesz poprostu przerwac,niemart sie dzidzi nic niebedzie jest dobrze chronione,a twoj orgazm odczuwa jak cos bardzo przyjemnego tagze dla niego,ja w pierwszej ciazy mialam wieksza ochote na seks niz wogule ogolnie kochalismy sie do samego konca bez problemow,za to po porodzie prawie 3 miesiace mialam totalny brak i jakas blokade,balam sie ,ale dlatego ze bylam przecieta,i odczuwalam dyskomfort,ale udalo mi sie to powoli zlikwidowac

Ja mam nadzieje, z etez bede miala ochote bo na razie tak jak mowie, jestem ospala, szybko sie mecze i jak widze poduszke to w momencie zasypiam. zaczyna mnei to martwic bo normalnie przytulalismy sie bardzo czesto i tez mi tego brakuje, ale naprawde nie mam ani sily ani ochoty i ani pomyslu jak sobie z tym poradzic

Zosienka jest juz z nami

Zosia
Stary 2009-12-19, 16:22   #2369
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Anula_81 a cały dzień zaiwaniam i nie ma końca. Nie widać żadnych efektów, wręcz odwrotnie - mam wrażenie, że moje mieszkanie to jeden wielki burdel!!! Ja nie wiem, to jest niekończące się sprzątanie
Miałam piec ciasteczka, ale w między czasie odmieniło mi się, że upiekę babkę. No i co? A foremkę mi wcięło Wkurzyłam się i przeszłam zerknąć co się tu dzieje.

Pepus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 16:42   #2370
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pepus Pokaż wiadomość
Anula_81 a cały dzień zaiwaniam i nie ma końca. Nie widać żadnych efektów, wręcz odwrotnie - mam wrażenie, że moje mieszkanie to jeden wielki burdel!!! Ja nie wiem, to jest niekończące się sprzątanie
Miałam piec ciasteczka, ale w między czasie odmieniło mi się, że upiekę babkę. No i co? A foremkę mi wcięło Wkurzyłam się i przeszłam zerknąć co się tu dzieje.
ja dopiero ciasta pieke we wtorek bo dzisiaj jezszcze nie mam weny, ale ze sprzataniem mam tak samo ciagle mi sie wydaje, ze sprzatam a i tak jest balagan, ale wiesz chyba nie nalezy przesadzac z tym sprzataniem, w koncu swieta maja byc radosne a nie meczace

Zosienka jest juz z nami

Zosia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości