|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4321 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
Dobry wieczór Avonowym maniaczkom
![]() Dziewczyny polećcie mi jakieś ładne perfumy męskie.. z tego co wiem to Full Speed się dobrze sprzedaje,ale one odpadają. Moja ciocia chce kupić dla 25letniego syna. Chce wydać tak nawet ze 100zł ![]() Oglądała te ' Christian Lacroix Noir'. Są warte swojej ceny 119zł? A co z 'Tomorrow' dla niego albo z 'Unscripted' ? Pomocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4322 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja polecam Tomorrow, sama się czaję na nie dla mojego Tż ;-) (w k02 będą po 69 zl) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hm...ja nawet nie wiem kto jest ta moja liderka...wiem kto jest OMS, no chyba ze to jest to samo... ![]() ![]() chyba powinnam sie czuc traktowana po macoszemu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4324 |
Zakorzenienie
|
avOniasta z perfumami ciężko jest doradzić, bo co się podoba jednemu innemu smierdzi :p
Ja bym stawiała własnie na Full Speed, Individual Blue, Black Suede Touch, U by Ungaro albo C. Lacroix Noir. Reszta mi nie leży ![]()
#4325 |
Raczkowanie
|
właśnie wiem ,że ciężko jest kupować perfumy.. sama nie lubie ich dostawać na prezenty, zazwyczaj nie są trafione w mój gust
![]() Ale jak ciocia chce kupić i przy tym podnieść mi zamówienie to niech bierze nawet trzy sztuki ![]() komu się opłaca sprzedawać perfumy na allegro za tak słabe pieniądze? Teraz przeglądam i Today'e damskie są nawet za 36zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4326 |
Zakorzenienie
|
pewnie tym ktorzy pracuja przy pakowaniu..
![]() swoja droga ostatnio sie spotkalam z tym, ze klientka mi powiedziala ze kupila na allegro bonda bo byl duzo tanszy niz w katalogu...no comment ![]() Edytowane przez crescent Czas edycji: 2009-12-19 o 21:11 Powód: dopisany tekst |
![]() ![]() |
![]() |
#4327 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzisiaj dostałam już paczkę z III terminu k02, chociaż termin mam dopiero na 28.12. Nie dostałam zestawu z pur blancą i nie ma go też zafakturowanego. Napisałam do nich maila, ale dostałam odpowiedź bez ładu i składu i nie na temat. W poniedziałek będę do nich dzwonić. Edytowane przez mazia84 Czas edycji: 2009-12-19 o 21:26 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4328 |
Raczkowanie
|
Moja ciocia nie kupuje u mnie, tylko mi mówi że na allegro dużo taniej dlatego tam kupuje... Wkurza mnie to bo nawet po najwyższym upuście nikomu by sie nie opłacało tak tanio sprzedawać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4329 |
Raczkowanie
|
crescent no na perfumach które kosztują 120zł to przy zakupie na allegro można zaoszczędzić nawet 70zł, takze się nie dziwie ,że maja taki popyt na allegro.. 13 000 przedmiotów Avonu jest wystawionych
![]() Ja znam bardzo dużo ludzi , którzy tak kupują.. Co do szamponów to też nie jestem do nich przekonana i wole kupić w sklepie,nawet jak dam pare złotych więcej,ale za to plus dostają zele pod prysznic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4330 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No też porównałam zdjęcia starego chestnut z nowym. W katalogu wygląda na stanowczo jasniejszy... Nie wiem czy zmieniali tylko pudełko, czy cienie też nowe są pod starą nazwą.
![]() |
#4331 |
Raczkowanie
|
I w tym jets właśnie problem że jak zmieniają opakowania to często zostawiają stare nazwy odcieni i nie wiadomo czy się sugerować nazwą czy zdjęciem. W karcie kolorów ten odcień też wygląda na jaśniejszy
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4332 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie o pędzel, który jest w katalogu 1/2010 na stronie 142, czy któraś z Was go ma?? Czy nadaje się on do kulek brązujących?
#4333 |
Zakorzenienie
|
Ewlyn też miałam starą wersję cieni Chesnut - i nie były one absolutnie beżowe - brąz wpadający w złoto
|
![]() ![]() |
![]() |
#4334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do szamponow- nie sa zle, nie sa rewelacyjne- kupuje jak mi brakuje czegos do paczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4335 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jest zdecydowanie jaśniejszy niż ta poprzednia wersja. Cytat:
![]() Trudno, najwyżej zwróci... albo dokupi do tego jasny bazowy odcień :p Dzięki ![]()
![]() |
#4336 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja polecam Signature,poprostu ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
ja mam te cienie ale niestety jestem teraz u rodziny i nie mam ich przy sobie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4338 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4339 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4340 |
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o ten krem Solutions zimowy na dzień to hmmm dziwna odpowiedź, ja wczoraj analizowałam skład tego kremiku bo też go kupiłam i słabo się na tym znam, ale filtry są na pierwszym miejscu w składzie, czyli jest to głównie krem chroniący przed słońcem.
Nic już nie rozumię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4341 |
Raczkowanie
|
mam pytanie bo tu czytałam,że jak masz reklamacje to dzwonisz do Avonu i oni przysyłają kuriera,czy to w każdym przypadku można tak zrobić??mam reklamacje na 2 produkty puder i tusz tusz uczula a puder nie pasuje klientece czy w takim przypadku tez mogę zadzwonić i poprosić o kuriera i czy jest to odpłatne?
#4342 |
szeryfcio
|
Ewlyn, ja też (niestety) mam tylko starą wersję tego chestnut.
![]() ![]() ![]()
#4343 |
Zakorzenienie
|
ja też byłam na takim spotkaniu tydzień temu (14.12.2009) ale prezentu niestety nie dostałam
![]() W sumie podobało mi się ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4344 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też z chęcią wystosowałabym takiego mejla do Allegro ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4346 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4347 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kiedyś piasłam do Avon mail-a w tej sprawie, odpisali mi mniej więcej tyle, że sprzedaż na allego jest sprzeczna z regulaminem i robią co mogą, żebym zapobiec takim działaniom... tylko coś słabo im to wychodzi... ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4348 |
Raczkowanie
|
dziewczyny, pomóżcie.... jestem od niedawna konsultantka wiec nie mam jeszcze takiego rozeznania w produktach AVON. Potrzebuję czegokolwiek do demakijażu, przewertowałam katalog i ciężko jest znaleźć coś co by się nadawało...
#4349 |
Zakorzenienie
|
czy któraś z Was próbowała na stałe zmienić adres zamieszkania i dostawy w "moich danych" w strefie? dali nam tę możliwość, że można to teraz zrobić za pomocą maila. wysłałam im go prawie 3 tygodnie temu i żadnej reackcji....
w sprawie mojej paczki-niespodzianki: dostałam maila od UPS z numerem nadania, mogę sobie monitorować, co nie zmienia faktu, że avon nadał ją na adres, pod którym kurier mnie nie zastanie. uprzedziłam osoby, które teraz tam mieszkają, że może przyjść paczka. ale ani oni nie dali znać, ani kurier się ze mną nie kontaktował. z monitoringu wynika, że paczka od wczorajszego rana jest w Katowicach, ale co z ną się dalej dzieje - nie wiadomo. co powinnam zrobić, jeśli do jutra nie pzyjdzie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4350 |
Raczkowanie
|
Moja klientka chce zamienić kuleczki brązujące te co były w zestawach w katalogu 16 na kuleczki rozświetlające, myślicie, że tak będzie można??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.