|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XVIII - Michael, music and we...
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;15956114]No to piona!!
Tośka, jak mi się zepsujesz, to zamorduję! Też mam Tosię.. a ile ma twoja? Mam nadzieję, że to dobry i bezawaryjny sprzęt.. (odpukać w niemalowanego Olka A to gwarancja jest tylko po zarejestrowaniu się? Nawet nie wiedziałam. Wyskakiwało mi ciągle coś, żeby się zarejestrować ale nigdy mi się nie chciało
|
#3782 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem nawet na ile gwarancja. Pewnie 2-3 lata.
|
|
#3784 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3785 |
|
Zakorzenienie
|
Wu tam za dużo nie kombinujcie
![]() Moni i abraniam Ci pójścia se...jeszcze z 5 postów :
|
|
|
|
#3786 |
|
Zakorzenienie
|
mam pol strony, ale co ja widzę spadacie se stad
![]() ![]() witaj Anka
|
#3787 |
|
Zakorzenienie
|
Asia bo to tak jest jak coś wpadnie w ucho ja np. na telu mam Jermaina te when the rain begins to fall bo strasznie mi sie podoba tekst, Jamesa Blunta no i Phila Collinsa bo one more night mi nieźle beret ryje
w ogóle mój tata dzisiaj mi powiedział, że jestem kopnięta w mózg ![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Anisia a jestem
|
#3788 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Więc liczę, że moja Tośka nie będzie się wygłupiać Pisakara z tego co wiem też ma Toshibę i sobie chwali? Noo, gwarancja 2 lata po rejestracji. Ja się zarejestrowałam, kopnęłam się chyba tylko o plus minus 2 dni w dacie zakupu no i mi nie chcą uwierzyć i proszą o przeskanowanie dowodu zakupu Cytat:
|
||
|
|
|
#3789 |
|
Zakorzenienie
|
Czekam Anisiu nie idę, a i kamuszka się napatrzy przy okazji.
Kamuszka przyszło ci już Ultimate?
|
|
#3790 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() mialam dzis byc dzis po południu ale w sumie był brat bo nie pojechal w gory i sama jakos nie mialam ochoty i sily ;p kurde smutno mi wiecie... szłam dzis z salonu i podeszła do mnie i kolezanki taka babka... i spytala czy kupimy jej jedzenie. ja powiedzialam, ze nie mam pieniedzy ale dopiero pozniej pomyslalam, ze moglam dac jej to co zrobiłam sobie do pracy bo ja nie jadłam... nie wygladala na biedna ale tak zaluje, ze jej tego nie dałam... masakra a do salonu dzis jednej klientce mąż przyniosl gołąbki wszedzie pachnialo i mnie czestowala ale jak bym zjadla to chyba kibel zaliczony od razu i jakos tesknie za A. wczoraj tyle czasu bylismy razem a ja juz tesknie a cała rodzina juz zeswatała etc no coz... mozna i tak. ![]() kot w dalszym ciągu obiekt zainteresowan numer 1 hahaha i juz mam rece pokaleczone. dzis modelowałam szefową... tak mi sie rece trzesly, ze masakra ![]() ale w koncu dała mi 5+ bo ona zawsze co zrobie to mi mowi co bym dostała... :| no i w sumie... baardzo tęskie za Wami i za MJ ![]() teraz ide juz spac... ząbkuje po lewej stronie na dole i to tak strasznie boli Anisiu daj gryzaka od Piterka..![]() dobranoc piękne króliki ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- His jak sexownie wyglądasz no.. tyle na dzisiaj ![]() mam nadzieje, ze jutro wbije na dluzej i nadrobie ![]()
|
#3791 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;15956261]Pisakara z tego co wiem też ma Toshibę i sobie chwali?
[/QUOTE] Jednym słowem, ideał ![]() Dobranoc po raz drugi i ostatni
|
#3792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Help me make these mysteries unfold Hold on Lightning about to strike in rain only on me Hurt so bad sometimes it's hard to breathe Oh why why If you see her Tell her this from me All I need is One more chance at love kocham te zwrotkę, on tak cudnie szuka miłości, która jest dla niego kobietą
|
|
#3794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;15956261]Mój brat też ma Toshibę, już ponad 2 lata i na razie odpukać zero awarii Więc liczę, że moja Tośka nie będzie się wygłupiać Pisakara z tego co wiem też ma Toshibę i sobie chwali? Noo, gwarancja 2 lata po rejestracji. Ja się zarejestrowałam, kopnęłam się chyba tylko o plus minus 2 dni w dacie zakupu no i mi nie chcą uwierzyć i proszą o przeskanowanie dowodu zakupu 2 lata A300 -1LT OMG!!! ZNALAZŁAM FAKTURE!!!
|
|
#3795 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A to na Morrisona, a to na Mercurego i Queen, a teraz Shakura Tupaca Ale ta piosenka ("Changes") jest po prostu zerwikorwydżepana |
|
|
|
|
#3796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie jeszcze nie. Wczoraj wysłali, więc liczę, ze w poniedziałek...najdalejw ew torek będzie ![]() Wiecie co...chwila grozy dziś nastała. Bo sięgałamd o mojego magicznego kartionu na wszystko jedną ręką, bo mam na nim torby jeszcze lezec no siegałam do neigo żeby wyjąć farbe do włosów...i co mi wpadło w ręce...kartonik z kalendarzem ![]() Co zrobiłam? Wyjęłam Pomiziałam po kartoniku, popatrzyłam sobie na niego...i rzekłam "dobra, spadaj w czeluście" |
|
|
|
|
#3797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli dobrze pamiętam, to gwarancji w wersji papierkowej nie ma. Trzeba się zaraz po zakupie zarejestrować na stronie Toshiby, wtedy się dostaje potwierdzenie gwarancji, numer klienta i wszystkie niezbędne dane.
|
|
#3798 |
|
Zakorzenienie
|
na vivie leci jakis tekno tekno song z głosem MJ z Say Say Say..
|
#3799 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
muszę się pytać brata łot te faktura.Przepraszam Bloo, wiem, że się rozpisałaś, ale to mnie rozwaliło Cytat:
W ogóle ten system gwarancji jest jakiś pokopany... Najpierw mi powiedzieli w sklepie, żebym wzięła kompa a potem jak przetestuję przyjechała podpisać gwarancję, a ta skubana zdążyła się zgubić w międzyczasie A kupowałam jakoś w połowie września
|
||
|
|
|
#3800 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;15956346]Ja mam ostatnio kilkudniowe fazy
A to na Morrisona, a to na Mercurego i Queen, a teraz Shakura Tupaca Ale ta piosenka ("Changes") jest po prostu zerwikorwydżepana ja kocham California Love 2pac'a fajnie miedniczka mozna poruszac :http://www.youtube.com/watch?v=uWbXQ...eature=related
|
#3801 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3802 |
|
Zakorzenienie
|
Kamusia bo on do mnie co chwile chcesz mi cos powiedziec i chcesz mi cos powiedziec to ja do niego nie, nie jestem w ciąży
a on ale kopnięta w mózg jesteś
|
#3803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mimo, że minął rok to zarejestrowałam się! Dostałam potwierdzenie! Nie wiem skąd znali nr seryjny mojego kompa ale napisali, że powinnam to wydrukować i trzymać! Tyle czasu się martwiłam! Normalnie taka ulga, że nawet nie macie pojęcia! Jak go dostałam to akurat mój brat się wyprowadzał z domu, potem znowu wprowadzał i zamętu z przenoszeniem wszystkiego było nie mało.. myslałam, że to już przepadło
|
|
#3804 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Obym znalazła dowód zakupu
|
||
|
|
|
#3805 |
|
Zakorzenienie
|
Następnym razem jak coś zgubię to od razu Was o tym powiadomię
![]() Już drugi raz tak mam, że Wam o czymś napisałam, że zgubiłam i od razu znalazłam
|
#3806 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba jednak pójdę spać mi się chce .
|
|
#3807 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;15956495]
![]() Szczęściara Obym znalazła dowód zakupu [/QUOTE]Asia.. ta gwarancja to o kant dupy potłuc. Tyle co jest nr seryjny, model i imię i nazwisko Trzymam kciukasy, żeby nasze siostry pracowały w pocie czoła bez żadnego uszczerbku na zdrowiu
|
#3808 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=g_mgddtRK6Q tribute dla MJa od Judith Hill (laski, która śpiewała w this is it)
|
#3809 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3810 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dobrze, że wzięłam Tośkę zamiast Asusa, bo jak słyszę tą ładowarkę przyjaciółki Asusa to mnie szlag trafia A w ogóle pierwsza moja myśl po zamknięciu klapy laptopa, to to, że mi będzie kolorystycznie do telefonu pasować |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:21.

Nawet nie wiedziałam. Wyskakiwało mi ciągle coś, żeby się zarejestrować ale nigdy mi się nie chciało

Więc liczę, że moja Tośka nie będzie się wygłupiać
wszedzie pachnialo i mnie czestowala ale jak bym zjadla to chyba kibel zaliczony od razu
no coz... mozna i tak. 

muszę się pytać brata łot te faktura.
W ogóle ten system gwarancji jest jakiś pokopany... Najpierw mi powiedzieli w sklepie, żebym wzięła kompa a potem jak przetestuję przyjechała podpisać gwarancję, a ta skubana zdążyła się zgubić w międzyczasie