|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
Cytat:
Nie sadzisz czasem, ze on Cie zle traktuje? Moj tez kiedys byl taki, ze sie obrazal o wszystko (pisalam Ci zreszta). Ale po szczerej rozmowie, w ktorej powiedzialam mu, ze nie tak wyobrazam sobie nasz zwiazek, zaczal stopniowa zmiane i teraz jest rewelacja. Dzis nawet cos go naszlo i rzucil mi komplementem: Chcialbym byc dla Ciebie powietrzem, bez ktorego nie mozesz zyc. Bo w moim przypadku Ty wlasnie nim jestes... ![]() A jutro jade do niego i wraz z jego rodzina ubieramy choinke ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Mandy, powiedzial Ci cos takiego?! Kurcze, chyba cos przegapilam... Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2009-12-19 o 22:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#422 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pies sie dzis mu znalazł ![]() dzis sie nie widzielismy, piszemy ze soba i ciezko mi cos wiecej na ten temat powiedzieć dzisiaj. jutro sie spotkamy, pierwszy raz na dłużej od tygodnia i zobaczymy, jak to będzie. ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
Tak, wczoraj jak wrocilam do domu, to powiedział, że ostatni raz go widziałam. Powiedział tak, bo sie pociał. ![]()
![]() |
#423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pociął?! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
ma problemy ze soba..odkad jego tata umarł.
#425 |
Zakorzenienie
|
nie powinien tego robic. jesli ma problemy z psychiką nie daje rady powinien isc do specjalisty. zaczyna sie od cięcia, potem agresja, kto wie jak dlugo bedzie to narastac. musicie sie wspierac a nie spierac. powodzenia mandy niech w koncu sie wam ulozy. i przegadaj mu zeby sie nie ciął!
#426 |
Zakorzenienie
|
A kiedy to bylo, jesli mozna zapytac? Bo jesli dawno i on nic z tym nie zrobil, to problem moze tylko narastac.. Nie sugerowalas mu, zeby poszukal pomocy u specjalisty? Bo mysle, ze Tobie samej jednej ciezko bedzie przemowic do niego...
|
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
było cuuuudownie
![]()
![]() |
#428 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mówiłam mu o tym jego obrażaniu sie i zmienił to ale tylko na jakis czas. Z takiej malutkiej drobnostki robie sie taka wieeelka kłótnia. Dokładnie tłumaczyłam mu to kilka razy że skoro jestem jego dziewczyną to chce wiedzieć gdzie bedzie spała bo sie o niego martwie ale nie dotarło to do niego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#430 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki zmykam spać.
Dziękuje że mogłam się wygadać ![]() Obym tylko jutro była taka spokojna jak teraz ![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#431 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale jakoś mnie to tknęło dzisiaj no i wkręciłam sobie, że już go nie pociągam. Nie wytrzymałam i w końcu mu to powiedziałam. Trochę się wkurzył i powiedział, że tak nie jest ![]() No i wywiązała się dyskusja, właśnie na gg ją kontynuujemy. Nie mówię w tym momencie o tym jak jesteśmy sami, tylko o takie spontaniczne sytuacje. Fajnie kiedyś było jak go, że tak powiem, naszła ochota w nieodpowiednim miejscu i czasie. Teraz już tak nie bywa. Teraz oglądanie filmu to oglądanie filmu. ![]() Chyba wiecie o co mi chodzi. Nie wiem może niepotrzebnie się czepiam, ale siedziało to we mnie i musiałam się wygadać. Mam wrażenie, że w dalszym ciągu większość jego myśli krąży wokół tych jego treningów i wszystkiego co z tym związane niestety. Nie wiem czy powinnam coś z tym zrobić, czy poprostu przeczekać ten czas. Rozmawialiście? ![]() No to kiepsko... mi się wydaje, że on powinien się udać do specjalisty...
![]() |
#432 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
i generalnie sama nie wiem co bym w takiej sytuacji zrobiła. na pewno byłabym zła (wściekła!), ale żeby się zaraz rozstawać? Kropla myślę, że on tak nie z chęci okłamania cię czy zdrady, tylko z głupoty. inaczej - męskiego roztargnienia. nie wiem jak to nazwać, ale to dosyć częste zjawisko. nie pomyślą co robią, a potem się dziwią, że się baba złości ![]() ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- Cytat:
co jak co, ale szacunek w związku należy się kobiecie jak psu buda. co więcej - szacunek w związku jest NIEZBĘDNY ![]() tak jak już któraś napisała - facet odreagowuje swoje kompleksy albo po prostu brakuje mu taktu i kultury osobistej. ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- Cytat:
szybciutko do psychologa z nim ![]() ja się troszkę zdenerwowałam, bo gadaliśmy o kolegach TŻta, którzy są wolni i TŻ stwierdził, że jeden z nich "nie szuka dziewczyny, ale by sobie jakąś pyknął. i ma rację chłopak". to ostatnie zdanie wypowiedziane było tak pół żartem pół serio, ale mimo wszystko jakoś mnie tknęło. ja strasznie nie lubię gdy faceci myślą dolną częścią swojego ciała oraz gdy seks i kobiety traktują tak.. hmm.. przedmiotowo? nie wiem jak to określić. jak zobaczył moją minę to też zaczął się od razu tłumaczyć - że ma dziewczynę i nie myśli o takich rzeczach. a zresztą (jak to powiedział) niektóre dziewczyny też mają takie podejście do seksu. ale wychodzi na to, że gdyby TŻ był sam chętnie by sobie "przeleciał" jakąś laskę. zbajerować dziewczynę - przelecieć - i zostawić. ja osobiście takiego czegoś nie toleruję. co wy o tym myślicie? Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2009-12-19 o 22:50 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
kiedy ja was nadrobie
![]() a moj TZ wlasnie sobie spi, ale chyba zaraz go i tak wykopie z lozka ![]() ![]() ehh..... Slodkich snow zyczy wam Wasz Wodzu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#434 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#435 |
Zadomowienie
|
Mandy ciezka sprawa z tym twoim hardcorem zeby sie kuzwa ciac to trzeba naprawde mocnym desperatem byc zeby sie kaleczyc..
Nie moge sobie tego wyobrazic.. do jakiegos specjalisty musi sie udac jak sobie nie radzi z nerwami.. i poniekad wszystko odbija sie na tobie.. jeszcze ty nam zeswirujesz tutaj a tak byc nie moze ![]()
#436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko że miałby się okazać typem faceta, który jest w stanie "przelecieć" dziewczynę. ot tak, dla samego seksu, rozumiesz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#437 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zaraz bym sobie myslala co on tak naprawde o tym sadzi i tak dalejj ja to jestem panikara jedak ![]() Ale ty sie prezciez martwic nie musisz bo sie kochacie i szanujecie wzajemnie i chcecie tylko siebie kochac psychicznie i fizycznie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#438 |
Zadomowienie
|
Hmm no na to to już wpływu nie masz niestety. Ale pamiętaj, że faceci seks postrzegają inaczej niż kobiety- bardziej przedmiotowo. Też mi to ciężko zrozumieć, ale podejrzewam, że tak jest. I myślę, że znaczna większość facetów mogłaby okazać się takim typem... gdyby byli sami.
#439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro sobie z nim pogadam na wiele tematów ![]() Reb ja tez czegos takiego nie toleruje. nienawidze seksu bez zobowiazań.dla mnie seks jest czymś wiecej niz tylko orgazm.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
trochę też żyję na tym świecie i zdaję sobie sprawę jacy potrafią być faceci. wiem również co to popęd seksualny. a TŻ sam sprawia swoim gadaniem, że mam wątpliwości. chce być fajny? bo niektórzy uważają takie podejście za fajne. ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Cytat:
ale od tego są burdele. generalnie to chyba nigdy nie zrozumiem facetów. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#441 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mój pół godz temu napisał mi na gg, że zaraz wraca i go nie ma do tej pory. Także super.
![]() |
#442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#443 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#444 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dla mojego ,,zaraz wracam" czasami nawet oznacza ,,już nie wrócę" i tak jest dzisiaj podejrzewam.
![]() |
#445 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A ten do mnie: "no co?? mowilem ,ze bede popoludniu!! musialem jeszcze do domu zajechac NA CHWILE" Tego meska gdzie pisal ,ze bedzie popoludniu wyslal mi gdzies o 9.00 rano.. wiec niesamowite poczucie ma czasu w kazdym razie ![]()
![]() |
#446 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Zadomowienie
|
Okk ja uciekam spanciac
![]() DOBRANOC KOCHANE ![]()
#448 |
Wtajemniczenie
|
ja dopiero teraz idę spać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Rozeznanie
|
Napisał do mnie wczoraj 5 sms-ów i dzwonił 5 razy, ale nie odbierałam, ani nie odpisywałam. Myślałam, że już dał sobie spokój, ale po 20 minutach zadzwonił ponownie i tym razem odebrałam. Chciałam wysłuchać, co ma do powiedzenia. No i zaczął mnie przepraszać, myślał, że nie robi nic złego, nie wiedział, że mi to przeszkadza, z czystej głupoty nie mówił mi o tym, zresztą stwierdził, że nie było o czym, bo to były krótkie spotkania. Jeżeli mu nie wierzę, mogę zapytać kolegę (taaa, bardzo wiarygodne źródło, nie lubię go) albo te koleżanki. Mówił też, że kocha, gdyby tak nie było mógłby mnie zostawić i znaleźć inną. Jestem jego najlepszą przyjaciółką i tylko ze mną rozmawia na ważne tematy dla niego, a z nimi tylko jakieś pogawędki głupie były. Zrobił to z czystej głupoty.
On i ten jego kolega są jak rzepy. Muszą razem wszędzie chodzić. W sumie to najlepsi przyjaciele, sąsiedzi. Mój idzie do sklepu, Tomek z nim, na spacer z psem też Tomek się zabiera, na pocztę, do parku, do kolegi, nad morze-wszędzie razem. Odbierają mnie z dworca też razem. Nawet w naszą rocznicę Tomek przylazł do domu mojego Tż, bo nie miał co robić ![]() Tż mnie przeprosił, ja jego też. Widzi swój błąd i sam powiedział, że będzie mi mówił o takich rzeczach. Niepotrzebna była ta awantura, ale czułam, że od dłuższego czasu coś wisi w powietrzu, już od pół roku nie było poważnej kłótni. Dziś w ramach przeprosin przyjeżdża do mnie. Wierzę, że będzie lepiej. Już pisałam, że Tż ZAWSZE bierze sobie moje uwagi do serca i stara się zmienić. Tym razem też tak będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#450 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Nie było mnie wczoraj tutaj w ogóle no i mam 6 stron do nadrobienia ![]() Byliśmy wczoraj na zakupach 5 godzin biegania ![]() ![]() ![]() potem byliśmy u babci TŻ na urodzinach ![]() ![]() ![]() haha ![]() ![]() ps. jak kiedys mówiłam mojemu Pędraczkowi, że piszę sobie z Wami na wizażu i zapytałam czy wie kto to jest TŻ, to powiedział Twój Żołnierz ![]() Cytat:
mój poznał mnie w okularach i taką pokochał, ale podobam mu się i tak i tak ![]() ![]() soczewki dla mnie są wygodą, chociażby przytulenie się do TŻ jest o wiele bardziej komfortowe, nic się nie wbija w nos, skronie itp ![]() no i mam dość dużą wadę, więc teraz mi łatwiej ![]() ps. ale faceci to chyba maja takie fantazje, że kochają się z seksowna panią nauczycielką, taka ostrą haha ![]() pomysł baaaardzo dobry, Twój zapewne by sie ucieszył ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.