|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#751 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Kochaniutka ja to Izusi do pięt nie dorastam z tymi moimi rymowankami
![]() Izazusia chylę czoła .... polityczne liryki mnie urzekły ![]() No więc znów pijemy bez solenizantki ![]() Ja jako zagorzały pracoholik jutro pomykam do pracy .... nadgodzinki, nadgodzinki ![]() Pozytywny news to to iż ludziska określili się z dniem wyprowadzki ..... 31 grudnia odbieramy mieszkanie. ![]() Miałam dzisiaj Batmana po kolędzie ..... to już trzeci batman z doktoratem jaki nas odwiedził ...... to już teraz zaczynam rozumieć chęć zdobycia dr przez Ojca Rydzyka ![]() katarzinko z tego co słyszę to bossski masz ten macierzyński ..... co chwila na uczelnię ehhhhhh gosia1007 czekamy na zdjęcia ![]() Milibili ten "szaliczek" dla okna to ze zwykłego kawałka materiału robisz - nie musisz nic szyć ..... można się tym bawić na wiele sposobów A zdjęcie słoooodkie .... jakie z Was śliczne istotki ![]() A co do parówek i budowlańców toż ja się prawie na budowie wychowałam ![]() ![]() czeko ja bym chyba w majty narobiła jakby mi dziecko się zakrztusiło i zaczęło sinieć ..... gratuluję opanowania edit. nie pochwaliłam się że w ubiegły weekend mój małż zrobił mi niespodziankę ..... jak wróciłam do domku czekały na mnie pyszne PIEROGI RUSKIE - sam zrobił ciasto, farsz i ulepił piękne równiutkie pierogi ..... sztuk 58 ..... do dzisiaj nie mogę wyjść z podziwu ...... tup tup ..... przeszło ludzkie pojecie ...... Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2009-12-18 o 20:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#752 |
Zakorzenienie
|
Czeko czyli mieszkanko na nowy rok akurat odbieracie
![]() No i ![]() No to jak nie ma solenizantki żeby alkohol serwowała, to ja dysponuje martini, wódeczką, winkiem białym, rumem, piwem jasnym i ciemnym, można wybierać i się częstować ![]() ![]() ![]() Poza tym ja siedzę sama, bo mężuś stwierdził, że dzisiaj woli posiedzieć z kumplami niż żoną.... Szkoda tylko że mi to oznajmił dzisiaj po przyjściu z pracy i powiedział, że będzie na 20, a chwilę po rzeczonej 20 wysłał sms-a, że jednak chyba bardziej o 22 ![]() ![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-12-18 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#753 | |||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() Szczęścia, zdrowia, pomyślności Czerp z życia same radości! Niech los Ci zawsze sprzyja, A co złe niech Cię omija. Dużo słodkości, szczęścia w miłości Samych luksusów, milion całusów. Niech odejdą precz gorycze Z głębi serca Tobie życzę. O czym myślisz, o czym marzysz Niech Ci w życiu się przydarzy! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a do nas jutro przyjeżdżają teście, o 7 rano ![]() upatrzyli auto do kupienia w Krk i z samego rana mają być, bo o 8 się umówili z babką od tego samochodu. Ale nie zostają na długo, bo teściu ma na 14 do pracy więc najpóźniej o 10 muszą wyjechać z powrotem ![]() wszystko ok ale mogliby trochę później przyjechać ![]() jutro nas czeka też kupowanie prezentów, na szczęście już chrześniakowi męża kupiliśmy grę planszową Formuła 1, więc odpada, ale została cała reszta w tym siostra męża, której nie mam zielonego pojęcia co sprawić ![]() ![]() p.s. czy mi się wydaje, czy znowu impreza bez głównej sprawczyni zamieszania ![]() Czekotubko super, że się wyjaśniło z mieszkaniem, od nowego roku możecie zaczynać remont ![]() no i brawo dla mężowego, za pierogi ![]() Agunia ehh ten chłop ![]() p.s. powiedziałabym co se pomyślałam jak napisałaś, że Ci się piesek "uwalił na nogach" ale się wstydzę ![]() ja właśnie otwieram winko czerwone półwytrawne ![]()
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2009-12-18 o 20:19 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też na @ cierpię aktualnie, ale już dziś nie brałam tabletek a na winko miałam już długo ochotę i dziś mi mąż zakupił ![]() no to za Kasieńke - ZDRÓWKO ![]() ![]()
![]() |
#756 |
Zakorzenienie
|
No to zdrówko
![]()
#757 |
Zadomowienie
|
no to i ja sobię dziabnę tego martini ..... za Kasicowe zdrówko tej naszej 24-letniej duposmazki egipskiej co nas olała ciepłym żółtym sikiem
![]() tyż się cieszę, ze remont zaczynamy od stycznia ..... fajosko ..... jeszcze trochę i będziemy we własnym mieszkanku ...... nareszcie będzie mi ciepło bo w tym wynajmowanym okna mają 60 lat i są tak nieszczelne, że jest zimbo jak cholera. |
![]() ![]() |
![]() |
#758 |
Zakorzenienie
|
czeko martini (wstrząśnięte, nie mieszane
![]() ![]()
#759 |
Zadomowienie
|
mmmmmmm pychotka ...... aguniu Ty to wiesz co tygryski lubią najbardziej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#761 |
Zadomowienie
|
ja chyba mykam spać bo jutro ciężki dzionek mnie czeka - będę szalała sama w firmie
![]() Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2009-12-18 o 21:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#762 |
Zakorzenienie
|
hehe, tylko żeby firmę poznali w poniedziałek po tych Twoich szaleństwach
![]()
#763 | |||
Zakorzenienie
|
widze ze znowu sie alkoholowo robi na watku-ja jestem po redsiku
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ad.2 w tym momencie myslalam tylko o tym zeby mala zalapala oddech..... ad.3 zdolniacha z weza ![]() nie chwalac sie moj umie wszystko zrobic bo jest kucharzem z zawodu i zamilowania ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#764 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() Podczytuję Was ...i zbieram sie już parę dni żeby do Was napisać. Witam się , życzonka Kasieńce składam...wszystkiego wesołego, różowych chmur nad głową, magicznych poranków, cudownych popołudni, tajemniczych wieczorów i dużo miłości od bliskich. ![]() ![]() ![]() ![]() i znikam. Buziam Was mocno. Izulek talencie Ty nasz! Wow. |
![]() ![]() |
![]() |
#765 |
Wtajemniczenie
|
Powinnam spać bo jutro szkoła, spotkanie z Seniorami i prezentacja z przepływów wielofazowych ale musiałam wejść
Czekoladko ogromny szacunek!!!! Jestem z Ciebie dumna-twoje opanowanie i trzeźwe myślenie są godne podziwu!!! Moja mama raz przejeżdzała koło przedszkola gdzie chłopak zachłysnął się małym klockiem a przedszkolanka wyleciała na dwór i zaczęła krzyczeć. Mama rzuciła rower i podbiegła na szczęście DZIECIAK jakis tak walnął małego że klocek wyleciał. Pięciolatek bardziej przytomny niż dojrzała kobieta!!!!! Czekotubko -czuję na plecach oddech wierszykowej konkurencji ![]() A swoją drogą dziewczynki to nie talent -to rzemiosło. Ale bardzo się cieszę że wierszyki Wam się podobają ![]() Czeko co do remontu to nie zazdroszczę-u nas jeszcze nie jest na tip top ale mieszkać się da ![]() Dużo cierpliwości Ci życzę ![]() ![]() ![]() Lecę spać. Jadę do Opola z samego rana-byłabym olała gdyby nie to że Mariusz specjalnie z Niemiec wracał na naszą prezentację ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#766 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() normalnie spoznilam sie z zyczonkami dla Kasiulka naszego kochanego ![]() ![]() tak wiec: Kasienko pragne Ci zlozyc najserdeczniejsze zyczenia, wszystkiego naj naj najlepszego, spelnienia marzen oraz ogromu milosci ![]() a teraz uciekam spac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#767 | |||
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór
![]() Normalnie od wczoraj padam na ryjka, mam w pracy maraton 7 popołudniówek ![]() Kasiu Wszystkiego najlepszego ![]() Cytat:
![]() ![]() jakie ślicznotki z Was ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#768 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki...
![]() Nie wiem nawet jak Wam dziekowac za takie piękne zyczenia ![]() Izazusiu i Czeko- zaszalałyście mychy ![]() Bardzo bardzo bardzo jeszcze raz Wam wszystkim dziekuję za pamięc ![]() <szczerzyłam się jak głupia do monitora jak je czytałam... chyba jednak troszeńke mnie jeszcze lof? ![]() I jeszcze taka impreza tu była??? Jakże mogłam nie zawitac po takich zyczeniach ![]() Raz jeszcze Wam dziękuję żabki ![]() Buziaki ![]()
#769 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#770 |
Zakorzenienie
|
i mam nadzieję że będziesz się tu częściej pojawiać
![]() A my zakupiliśmy dzisiaj choinkę ![]() ![]() ![]() ![]() Buziole i miłego popołudnia sobotniego życzę ![]()
#771 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziolszki, widze ze imprezka wczoraj byla nie licha
![]() Mysmy wlsnie z mezulkiem wrocii z zakupow... Ale zesmy sie obkupil, a raczej nie sie tylko bliskich i mnie... ![]() ![]() ![]() Mialam pstryknac wam zdjeciory ale z racji tego ze ciemawo juz wrzuce tylko maja pomocnice w dzierganiu oraz rzut jednym okiem na nasza sypialnie ![]() Jutro sie odezwe bo zaraz do tesciorow jedziemy. Wcale nie powiem zebym sie cieszyla no ale niech juz bedzie... 1. Kontrola jakosci nowego podestu 2. Bo prawdziwy kot uwielbia welne 3. Zrobimy mala welniana przeszkode 4. Ten profil mam ladniejszy 5. Nasza sypialnia ![]() Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-12-19 o 14:55 Powód: zeby nie bylo ze o zdjeciach zapomnialam :) |
![]() ![]() |
![]() |
#772 | ||
Wtajemniczenie
|
Hej! OMG Kasika przegapiłam
![]() Kasico kochana przyjmij spóźnione ale jak najbardziej szczere życzenia: wspaniałej pracy, szybkiego ukończenia studiów ![]() ![]() ![]() ![]() Zbieram się zaraz pomalować się trochę, idę z koleżankami na pizze i piwo (urodziny) tak się składa, że ta koleżanka to też Kasia, więc i za zdrowie naszego Kasika wypiję ![]() Własnie mąż przyszedł i mówi, że u nas jest -18 stopni a jak u Was???? W ogóle to wczoraj majstrowie położyli mi dwa paski tapety i okazało się, że tapeta ma skazę, zareklamowaliśmy ją i zostałam na święta z w połowie wytapetowaną ścianą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() fajne te rymowanki (jak zwykle zresztą) a pewna panna Izabela była ostatnio w dzień dobry TVN i powiem Wam, że ona jakaś dziwna jest, taka nie pasująca do Kazika i głos na taki gburowaty. No no, to się nazywa mieć sypialnię. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#773 | ||
Wtajemniczenie
|
Bry
![]() Dzisiaj też tylko na chwilkę wpadłam, bo po pracy padam na ryjka, a i Dawid dał w nocy i w dzień wszystkim w kość ![]() Cytat:
![]() ad. 1 no to zakupy udane ![]() ad. 2 ![]() ![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#774 |
Zadomowienie
|
No dobra to może Was zwabię na ten wątek pieniczkami z rodzynkami i orzeszkami w polewie czekoladowej posypane płatkami migdałów ..... sama piekłam dzisiaj pół dnia ale wyszły PYYYYYYSZNEEEEE !!!!!....
Proszę się częstować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#775 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ach dziekuje takie nasze male gniazdko ![]() Fakt udane, a moj mezus nie moze wyjsc z podziwu ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#776 |
Zadomowienie
|
Daguś leci do Ciebie paczuszka znjadziesz w niej pierniczkowe gwiadki i serduszka ![]() P.S. izazusia mnie zaraziła rymowaniem.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#777 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edit: Zagladam tu sobie cichutko a Ty Czeko mnie kusisz lakociami - strasznie jestem dzis glodna - wrocilam z uczelni a tu pusty dom, pusta lodowka ech.... Edytowane przez soffera Czas edycji: 2009-12-20 o 19:15 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#778 |
Zadomowienie
|
No no widzę, że moje pierniczki działają ..... nawet sofi i kasica po zapachu przygnały
![]() Co Tam słonka u Was ciekawego? Jak przygotowania świąteczne? |
![]() ![]() |
![]() |
#779 |
Zadomowienie
|
Chyba masz jakieś zaczarowane pierniki
![]() Zaliczylam ostatni zjazd w tym roku i moge sie w koncu oddac swiatecznemu szalenstwu - prezenty juz gotowe, ale jutro ruszam na zakupy - spokojnie Kasienko - spozywcze zakupy. Przede mna trudne decyzje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#780 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:33.