![]() |
#151 |
szyciowa specjalistka :)
|
Dot.: Earthen Glow Minerals- wspólne zakupy
ok dziewczyny
więc by nie bałaganić, obliczenia i reszta w podpisie. Zamówienie złożone - potwierdzone przez EGM (nie czekałam na przelewy bo -30% było tylko 24h) ![]() Piszcie już teraz na PW lub na pytaniach....(będę jutro, dziś dzień rodzinny) |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Organizatorka
|
![]() ![]() ![]() ![]() i w dodatku dostarczone mi.. przez kuriera ![]() ![]() co prawda kilku rzeczy nie ma, bo mówili, ze im się do paczki nie zmiesciło i wysłali w drugiej, ale i tak jestem w ciężkim szoku (nie wiem, co mnie bardziej zaskoczyło - brak VAT-u przy takiej kwocie, czy fakt, ze kurier mi paczkę pod same drzwi dostarczył ![]() na spokojnie to porozdzielam w wolnej chwili, poobliczam, pokroję, popakuję i powysyłam.. Tylko proszę o chwilę cierpliwości, bo to spore zamówienie
![]() za wysylkę jednego mydła (waga 0,177) paczką priorytetową (mała paczuszka ) zaplaciłam ...11 zł ![]() ![]() Edytowane przez cathy Czas edycji: 2009-12-08 o 15:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
A cobra on my left...
|
EGM nr 1
termin: jak zbiorą się chętne ZASADY: wstępnie przyjęty kurs dolara: 3 zł przesyłka z USA zależy od wagi zamówienia, zostanie rozliczona pomiędzy uczestniczki w zależności od wartości ich zamówienia przesyłka w Polsce: ok. 5 -6 zł (płatna dopiero po przyjściu paczki) Uczestniczki: coldold: Mydełko RHASSOUL & MOROCCAN CLAY CLEANSING BAR - 7$ Oraz próbki podkładów. CLAIRE - COVER ME - Sample Bag $0.75 NAMINA - COVER ME - Sample Bag $0.75 LAURINE - YOUTHFUL GLOW - Sample Bag $0.75 MINNIE - YOUTHFUL GLOW - Sample Bag $0.75 YUAN YUAN - COVER ME - Sample Bag $0.75 MIA - YOUTHFUL GLOW - Sample Bag $0.75 LYDIA - YOUTHFUL GLOW - Sample Bag $0.75 JUNE - COVER ME - Sample Bag $0.75 JUDE - YOUTHFUL GLOW - Sample Bag $0.75 Razem 13,75$ viera: 1. mydło RHASSOUL & MOROCCAN CLAY CLEANSING BAR - 7$ 2. SOFT FOCUS FINISHING POWDER -translucent - Sample(5g Jar) -1,5$ 3.HIGH DEFINITION PRO - sample in Bag - 1,5$ Razem 10 $ agusia_1: RHASSOUL & MOROCCAN CLAY CLEANSING BAR - 7$ Razem: 7$ nieshya: Rhassoul & Moroccan Clay Cleansing Bar - 7,00$ Zit Zap - 4,00$ Razem : 11,00$ brzoskwinia82: Radiant glow finishing powder - early sunrise (5 g jar) - 2$ champagne&diamonds (5 g jar)-2 $ tahiti sweetie (5 g jar)-2 $ nadi bay (5 g jar)-2 $ Finishing powders - high definitshion Pro. - (5 g jar)-2,5 $ Suma = 10,5 $ kamilanna: pół kostki Rhassoul & Moroccan Clay Cleansing Bar 3,5$ fluxus9: pół kostki Rhassoul & Moroccan Clay Cleansing Bar 3,5$ ZAMÓWIENIE ZAMKNIĘTE Suma zamówienia: 59,25$ Koszt wysyłki: 14,95 $ Koszt wysyłki na 1$ zamówienia= 0,25 $ _________________________ ____
ROZLICZENIE WSPÓLNYCH ZAMÓWIEŃ * Wiosenny wątek kosmetyczno-mineralny * * Wymiana ciuszków i różności Edytowane przez fluxus9 Czas edycji: 2009-12-18 o 10:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
Zgłaszam się.
Mydełko RHASSOUL & MOROCCAN CLAY CLEANSING BAR - 7$ Oraz próbki podkładów. CLAIRE - COVER ME - Sample Bag $0.75 NAMINA - COVER ME - Sample Bag $0.75 LAURINE - YOUTHFUL GLOW - Sample Bag $0.75 MINNIE - YOUTHFUL GLOW - Sample Bag $0.75 YUAN YUAN - COVER ME - Sample Bag $0.75 MIA - YOUTHFUL GLOW - Sample Bag $0.75 LYDIA - YOUTHFUL GLOW - Sample Bag $0.75 JUNE - COVER ME - Sample Bag $0.75 JUDE - YOUTHFUL GLOW - Sample Bag $0.75 Razem 14$.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Zadomowienie
|
Również się zgłaszam
![]() poproszę 1. mydło RHASSOUL & MOROCCAN CLAY CLEANSING BAR - 7$ 2. SOFT FOCUS FINISHING POWDER - soft focus translucent - Sample(5g Jar) -1,5$ 3.HIGH DEFINITION PRO - sample in Bag - 1,5$ razem 10 $ ![]() pozdrawiam ![]()
#157 |
Zakorzenienie
|
Zgłaszam się
![]() Mydełko RHASSOUL & MOROCCAN CLAY CLEANSING BAR - 7$ ![]()
Szukasz kota/psa do adopcji? Może Twoi znajomi szukają? Zajrzyj do nas! Adopcje na terenie Warszawy i okolic ![]() Edytowane przez agusia_1 Czas edycji: 2009-12-16 o 11:07 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#158 |
Zadomowienie
|
Fluxus9, poproszę:
Rhassoul & Moroccan Clay Cleansing Bar - 7,00$ Zit Zap - 4,00$ Razem : 11,00$ ![]() (BTW, nie wiem czy dobrze widziałam, ale post o tym zamówieniu zniknął z wątku o aktualnie organizowanych zamówieniach ![]() Edytowane przez nieshya Czas edycji: 2009-12-17 o 10:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#159 | |
A cobra on my left...
|
Cytat:
bardzo dziwne... ![]() zaraz sprawdzę.... Ale bez obaw- organizacja zamówienia jest aktualna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Zadomowienie
|
Jeżeli można się dołączyć
![]() Radiant glow finishing powder - early sunrise (5 g jar) - 2$ champagne&diamonds (5 g jar)-2 $ tahiti sweetie (5 g jar)-2 $ nadi bay (5 g jar)-2 $ Finishing powders - high definitshion Pro. - (5 g jar)-2 $ Suma = 10 $ |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
A cobra on my left...
|
Pomału myślę nad zamknięciem zamówienia...
Jesli będzie wiecej chętnych, to ewentualnie oworzę drugie. ![]() Mam pytanie: czy któraś z biorących udział lub ew. nowych uczestniczek chciałaby wziąść ze mną na pól mydło Rhassoul Clay... (czyli po 3,5$ za połówkę)? ![]() _________________________ ____________ |
![]() ![]() |
![]() |
#162 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Notka od moderatora. Prosze uzywac koloru przypisanego organizatorce, do ktorej sie zglaszasz ![]() Edytowane przez vril Czas edycji: 2009-12-18 o 17:18 Powód: kolor |
|
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
A cobra on my left...
|
Zamykam zamówienie.
Podsumowanie zamówienia w moim poście powyżej, a dokładne rozliczenie łącznie z kosztami wysyłki z USA w arkuszu google (osobna zakładka ErthenGlow na dole arkusza). Za chwilę będę rozsyłać dane do przelewu. ![]() _________________________ __________ |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
szyciowa specjalistka :)
|
Organizuję EGM II w związku z promocją -30%
można brać wszystko termin realizacji: jak znajdą się chętne podaję nr konta w arkuszu ! koszty: dolar: 3 zł przesyłkę z USA rozliczę po zamknięciu zamówienia. przesyłki w Polsce: ok 5,6-8zł lista zamknieta zamówienie ZŁOŻONE 22-12 aljaka Lemirka agaku tyneczka aniuska18032 Isztar01 EmilaDz78 bestla Annieee Isilindil WhiteInnocent kasiaen1 SugaMama1988 deneb3 Paula86 ![]()
Edytowane przez aljaka Czas edycji: 2009-12-22 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
A cobra on my left...
|
Uczestniczki mojego zamóweienia - proszę Was o szybkie wpłaty, bo nie wiadomo, jak długo potrwa promocja...
![]() Jeśli ktoś jeszcze nie wpłacił, to możecie od razu odliczyć sobie -30% od wartości Waszego zamówienia (koszty wysyłki nie ulegają zmianie), a jesli ktoś już wpłacił, to odliczę Wam to oczywiscie przy ostatecznym rozliczeniu ![]() _________________________ _ |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
Aljaka w takim razie ja po proszę dwa podkłady :
- Ronnie Cover Me (cool) - 18$*0,3= 6$ - Lora Cover Me (warm) - 6$ Tu są linki bo je trzeba szukać : http://www.earthenglowminerals.com/c...mart/Itemid,1/ http://www.earthenglowminerals.com/c...mart/Itemid,1/ Czy dobrze policzyłam ze zniżką ? Jeśli nie proszę popraw ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wtrącę się ![]() Źle policzyłaś ![]()
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
|
Ah sorry przecież miałam wyliczone dobrze a źle napisałam
![]() ![]() A skąd te 12,6 ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() czyli 18$-5,4$ = 12.6 $ Dziewczyny z mojego zamówienia EGM - dajcie znać, co robimy.. II paczki wciąż nie ma i zastanawiam się, czy wysłać Wam w poniedziałek to wszystko a potem będziemy dosyłać, czy jednak czekamy (bo w okresie między świętami a Nowym Rokiem mogę nie mieć czasu). Z drugiej strony są to dodatkowe koszty wysyłek... A jak znam swoje szczęscie, to jak tylko powysyłam Wam to, co już przyszło, to przyjdzie i II część.. I sama nie wiem, co robić... Edytowane przez cathy Czas edycji: 2009-12-19 o 16:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
Ja to czasami nie myślę
![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję ![]() Aljaka w takim razie wezmę tylko : - Lora Cover Me (warm) - 12,6$ Edytowane przez aniuska18032 Czas edycji: 2009-12-19 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
Aljaka ja poprosze
mydelko Rhassoul&Maroccan 7$ bez zniżki czyli ze znizka 4.9$ jesli dobrze licze+ przesyłki i czekam na dane i wyliczenia ![]() Edytowane przez 86Paula Czas edycji: 2009-12-19 o 23:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zestawy do konturowania peaches & cream i medium tan - zestaw sampli w słoiczkach po 3$ każdy HD finishingpowder po 2,5$ też w słoiczku soft focus translucent po 1,5 $ też w słoiczku ![]() i cień deep royal purple w słoiczku po 1,5$ co daje nam razem11,5 $ czyli 34,5 zł + 6 zł - czyli 40,50 zł kiedy przelać? wszystko w samplach |
|
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Rozeznanie
|
Ja poprosze:
RHASSOUL & MOROCCAN CLAY CLEANSING BAR. Po znizce 4,9$ plus przesylka. |
![]() ![]() |
![]() |
#174 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() ![]() Te kilka złotych dopłaty za wysyłkę budżetu domowego mi chyba nie zrujnuje ![]()
![]() |
#175 |
Wtajemniczenie
|
I ja bym chciała się dołączyć. Jest to moje pierwsze zamówienie, więc nie wiem, czy wszystko dobrze zrozumiałam. Chciałabym:
tak??
#176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi raczej bez różnicy. Dostosuję się do większości. Nie spieszy mi się jakoś strasznie, wiec mogę poczekać, ale jeśli dziewczyny zdecydują, żeby wysłać to ok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
Aljaka moje ostateczne zamówienie to :
-Lora Cover Me (warm) full size - 12,6$ http://www.earthenglowminerals.com/c...mart/Itemid,1/ -SOFT FOCUS FINISHING POWDER TRANSCULENT 1,5$ sample in jar -Ronnie Cover Me- sample in bag - 0,75$ *2 http://www.earthenglowminerals.com/c...mart/Itemid,1/ Razem : $14.70 już ze zniżką + koszty wysyłki Edytowane przez aniuska18032 Czas edycji: 2009-12-20 o 13:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
Prosze nie reagowac na wpisy jesli nie dotycza wlasnych zamowien, wszelkie niescislosci w zamowieniach zalatwia Organizator danego zamowienia wraz ze swoimi Uczestnikami. Innych Organizatorow i pozostale osoby prosze o nie wtracanie sie w cudze rozliczenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Raczkowanie
|
Alajka, czy moge sie dolaczyc z 2 rzeczami?
YG:Whitney i Brazer: Spring Break? |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Zadomowienie
|
Aljako chciałabym dołączyć
![]() -Elle,Kaylee,Monique(yello w)CAVER ME 2.25$ -Jin,Caroline(yellow) YOUTHFUL GLOW 1.5$ -Camuflage-yellow 1$ -rozświetlacz-Candle Glow,Sans Doubt 2$ -Soft Focus-Golden 1$ -Concealers-Corinne(yellow) 0.75$ Razem:8,5$ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.