![]() |
#151 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jak spędzacie czas z TŻ?:)
- oglądamy filmy,
- leżemy bykiem ![]() - przytulamy się i nie tylko ![]() - chodzimy na spacery, - raz na jakiś czas jedziemy na basen, - wychodzimy razem na imprezy i do znajomych, - czasem razem gotujemy, - chodzimy na zakupy różnego rodzaju, - idziemy coś zjeść, - załatwiamy wspólnie różne sprawy, np. gdzieś jedziemy, bo ja muszę, lub na odwrót - słuchamy muzyki, - chodzimy do kina... oj, na pewno o czymś zapomniałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Przyczajenie
|
Dot.: jak spędzacie czas z ukochanym!?!?!
oglądamy TV, gadamy, robimy sobie masaże, tańczymy, idziemy do kina lub na spacer i takie tam...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Raczkowanie
|
robimy wszystko na co mamy ochote
![]()
![]() |
#154 |
BAN stały
|
-chodzimy na spacery
-wygłupiamy się przy czym: -spadamy z łóżka ![]() -kochamy się -wychodzimy do restauracji albo pizzerii -chodzimy po sklepach w Katowicach ![]() -przytulamy się -oglądamy filmy -tańczymy do piosenek George Michaela i nie tylko -gotujemy coś -jemy -robimy sobie masaż wszystkiego co się da -rozmawiamy -medytujemy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Raczkowanie
|
pytanie było co robić w domu.... my najczęściej gramy w kości, scrabble, karty, chińczyka, oglądamy Tv, filmy na komputerze, rozmawiamy i zapychamy się galaretkami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Zadomowienie
|
Co robimy w domu? Hmm.
![]() - 'Byczymy się' na łóżku. ![]() - Rozmawiamy - Wygłupiamy się - Gramy w karty - Oglądamy filmy - Jemy - Kochamy się - Słuchamy muzyki - Tańczymy - Uczymy się - Przytulamy się - Kąpiemy się - Gotujemy - Marzymy... ![]() Poza domem jeszcze trochę by się rzeczy znalazło. Na przykład: - Chodzimy na spacery - Buszujemy po pizzeriach etc. - Odwiedzamy znajomych - Imprezujemy - Robimy zakupy - Chodzimy po galeriach - 'Łazimy' po plaży - Oglądamy startujące i lądujące samoloty (Mieszkamy w Gdańsku i lotnisko jest całkiem niedaleko) - Chodzimy na basen - Latem jeździmy na rowerze, rolkach - Zimą chodzimy na lodowisko, bawimy się jak dzieci śniegiem - Wspólnie chodzimy do Kościoła Itd. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Raczkowanie
|
W sumie robimy to co wszystkie z Was
![]() W domu: - leżymy, leniuchujemy, przytulamy się i rozmawiamy - wygłupiamy się (łaskotki, siłowanie się, tańczenie) - oglądamy TV - gotujemy - uprawiamy seks - internet - robimy sobie masaże i jakieś "zabiegi kosmetyczne" - wspólna kąpiel - sprzątamy albo jakieś inne prace domowe wykonujemy - czytamy sobie ciekawe rzeczy - pijemy ![]() Poza domem: - spacery - jak jest pogoda to wypady do lasu, zoo, ogrodu botanicznego, różnych parków - kino, rzadziej teatr - muzeum - rower, basen - imprezy - seks też ![]() - wyjścia do rodziny czy znajomych - jeździmy do centrów handlowych na zakupy - czasem jakaś knajpa, restauracja czy pizzeria Pewnie zapomniałam jeszcze o paru rzeczach ![]()
...interrupted Chów wielkoprzemysłowy - przeczytaj zanim kupisz mięso, jajka, mleko... Otwarte klatki. Koalicja na rzecz zakazu hodowli zwierząt futerkowych w Polsce. Edytowane przez Sif Czas edycji: 2009-11-28 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
- oglądamy filmy
- oglądamy mecze, skoki i ogólnie duużo sportu ![]() - rozmawiamy - żartujemy ![]() - gramy w tenisa - czasem towarzyszę mu w wyprawach na ryby ![]() - spacerujemy (za rzadko ![]() - chodzimy do kina (też przydałoby się zwiększyć częstotliwość) - chodzimy na jakieś bardzo zdrowe jedzonko ![]() - kochamy się ![]() - robimy zakupy
![]() |
#159 |
Przyczajenie
|
Ja z moim to różnie raz to w domu (wiekszość) a pozatym spacery, drobne wypady, zwiedzani łóżka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
Ja pracuję (rysuję), czytam, on gra, czyta, pomaga w rysowaniu. Ważne, że obok siebie. Mamy stale ze sobą kontakt. Czasem pogadamy na tematy polityczne, społeczne, gdy obejrzymy wiadomości w TV.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Raczkowanie
|
Czasem zwyczajne "nic nierobienie" może być przyjemne gdy robi (a raczej nie robi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
Przyczajenie
|
My spędzamy ze sobą czas tak, jak chyba każda, która wypowiedziała się wyżej.
![]() Byle tylko być ze sobą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Rozeznanie
|
serfowanie w necie, ogladanie tv, gotowanie, sprzatanie, masowanie sie, tanczenie
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#164 |
Raczkowanie
|
Ja na moim próbuję nowe kosmetyki do makijażu ( hehe, biedy, kiedy spróbował zaprotestować), czytamy sobie obok siebie przytuleni, oglądy filmy, spotykamy się ze znajomymi, gotujemy, chodzimy na zakupy ( te jego nawine pytanie "możemy już isć? " :P), pomagam mu grzebać w aucie, sprzątamy i robimy wiele innych rzeczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Wtajemniczenie
|
Wiekszość z tego, co napisałyście wyżej
![]() bardzo lubimy po prostu rozmawiać, 'bić się' ![]() wychodzić gdzieś na pizze, bo jesteśmy oboje żarłoki ![]() noo ale raczej to co wszyscy, wiadomo, cudów nie wymyślę heh
![]() |
![]() |
#166 |
Raczkowanie
|
-przytulamy sie
- seks -śpimy -leżymy i oglądamy tv -oglądamy filmy -przegladamy internet -rozmawiamy na gg ze znajomymi -gotujemy -sprzatamy -chodzimy na zakupy -chodzimy na spacerki -zajmujemy sie koteczkiem -ja sie ucze na kolokwia ![]() ![]() -jeździmy na wycieczki -na zakupy do innych miast, zalatwiamy jakieś sprawy -pracujemy w ogródku -naprawiamy coś albo psujemy ;p -wychodzimy do znajomych/ze znajomymi etc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Raczkowanie
|
Hmm widze, ze wiekszosc z nas robi to samo :0
Zagladlam na ten watek bo zaczely sie szare jesienne wieczorki i coraz wiecej czasu spedzamy w domku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Raczkowanie
|
Czemu "o zgrozo"?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Wtajemniczenie
|
![]() nigdy nie wiem o co chodziło w danym filmie. ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 |
Raczkowanie
|
Ja z moim TZ jak wszystkie pary lubimy sie przytulac, calowac. Uwielbiamy razem lezec na lozeczku i rozmawiac na rozne tematy. Rozmawiamy o pracy, rodzicach, problemach, jakims wyjsciu, o zorganizowaniu czegos, jakies imprezy... Bardzo lubimy ogladac filmy, dlatego czesto jezdzimy do kina do Olsztyna, albo ogladamy w domku. Razem szperamy w kuchni. Moj TZ lubi mi sie przygladac gdy, sprzatam, gotuje, lubie gdy na mnie patrzy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Przyczajenie
|
Przede wszystkim rozmawiamy:
- planujemy wygląd naszego wspólnego domu - przeglądamy katalogi - dzielimy się naszymi spostrzeżeniami na temat nasz i całego świata ponadto: - kochamy się (czyli po naszemu 'marnujemy czas', który moglibyśmy spędzić na owocnej rozmowie. ale nie możemy się powstrzymać) - jemy ![]() - oglądamy tv przytuleni do siebie - po prostu leżymy jak te ciecie malinowe i gapimy się w siebie - serwujemy sobie masaże czyli dokładnie to co Wy wszystkie robicie ze swoimi TŻ ![]() dobrze nam razem (uhuhu jak reklama polsatu cyfrowego xD ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Zadomowienie
|
a my mamy głupawkę, niuchamy się po szyi, w ucha, staramy się polizać po twarzy xD bawimy się w duży kot, mały kotek czyli on leży na plecach a ja na nim i go jakoś denerwuję, np używaniem jego nosa jako perkusji
![]() ![]() ![]() ![]() mamy też normalne sposoby spędzania wspólnego czasu: kino teart poznajemy nowe smaki świata puby kręgle/bilard basen spacery po Starówce czy warszawskich parkach zimą łyżwujemy, latem rolkujemy i rowerujemy palimy szisze, puszczamy nastrojową muzykę i prowadzimy dyskusje słuchamy nałogowo the doors rozwijamy swoje pasje: on mnie zaraził samolotami, ja go fotografią układamy puzzle dokarmiamy się ![]() dużo rozmawiamy, planujemy, marzymy. wygląda na to, że się kochamy ![]()
![]() |
#173 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 |
Przyczajenie
|
SamSzefie mam nadzieję, że i mój związek po 1.5 roku będzie tak wyglądał. Tzn. nawet inaczej go nie widzę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() To nic ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#176 |
Zadomowienie
|
przede wszystkim rozmawiamy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Z tz-em uwielbiamy ogladac razem filmy- co piatek przyjezdza do mnie z pytka i 5 filmami,ktore mowilam,ze lubie i ogladamy pol nocy ![]() Lubimy chodzic na spacerki, lubimy rozmawiac, wyglupiac sie, lubimy razem pokazywac sobie na youtubie filmiki, ktore kiedys b nam sie podobaly, lubimy sluchac radia i zgadywac co teraz leci, lubimy rozmawiac o muzyce i ja komentowac, lubimy patrzec sobie w oczy ![]() ![]() Tez juz kiedys mieszkalam z facetem i jesli ludzie sa do siebie podobni, maja wspolne pasje itp a przede wszystkim sie kochaja i szanuja, widza w sobie fajnego kumpla+partnera+milosc+ko chanka to naprawde trudno jest ta nude w zwiazku znalezc. A nuda razem to tez jakies zajecie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
BAN stały
|
Słuchajcie a mam takie pytanie.
TYLKO BLAGAM nie zbywajcie mnie, ja się nie śmieje, nie wygłupiam, naprawde jak kobieta z kobietą, chce was o coś zapytać. Nigdy nie bałyscie się, że niemiło wam pachnie z buzi? Bo ja np.byłam raz z koleżankąna rowerach, i przez kilka godzin tak gadałyśmy, i cały dzień spędziłśmy razem, to po 2godzinach bałąm się, że mi śmierdzi.W dodatku cierpie na halitosis, ale ubezpieczyłam się jak to tylko możliwe, i nawet nie miałam kwasu. Ale i tak sie nad tym zastanawiałam.musze myć zeby jakieś 8razy dzienni niestety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zacznij czesciej zuc gumy i zmien diete |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hmm...a pijesz duzo mleka? jesz duzo jogurtow? Byc moze to od tego, produkty mleczne fermentuja, przyczyna moze byc tez palenie papierosow lub picie kawy z mlekiem w duzych ilosciach;-/ na poczatku radzilabym isc do dentysty;-) ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- a co do tematu to: rozmawiamy, spacerujemy, ogladamy tv, kochamy sie;-), gramy razem w gry kopmuterowe, pstrykamy zdjecia, przytulamy sie,calujemy;-),jezdzimy na wycieczki,planujemy przyszlosc-slub,dzieci,rodzina;-) chodzimy razem na zakupy,chodzimy do kina,odwiedzamy rodzine i znajomych (jesli jestesmy w kraju),wpatrujemy sie w siebie, no i wymyslamy razem jakies fikusne potrawy z racji tego,ze moj TŻ uwielbia jesc,szczegolnie moje potrawy a ja uwielbiam gotowac... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.