|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
Cytat:
![]() [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15954859]A ja leżę w lóżku. Fatalnie się dzisiaj czuje-nudności i straszne zawroty glowy.. Buuu [/QUOTE]jak najwiecej odpoczywaj i jak tylko mozesz to sie oszczędzaj,ale to pewnie chwilowy spadek formy Cytat:
Cytat:
![]() ![]() własnie tż pojechał..... jutro wstaje do pracy :/ kuźde ostatnio mało czasu mamy dla siebie .... źle nam z tym ![]() jutro jak mam wolne to całą niedziele spedze sama a jak on ma pon wt i sr wolne to ja w pon mam dyzur a we wtorek i środe ide do pracy ![]() jeszcze teraz tak kombinuje zeby moze jutro isc na noc na dyzur i potem jak sie wyśpie to sie zobaczymy w ten poniedziałek... ale nie wiem czy cos z tego wyjdzie... ogólnie to nie ma czasu na nic.. nawet na "schadzki" dół dół dół
|
|
|
#3122 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
no wiem. dla mnie szokiem było, że wchodze pierwszy raz na tą strone a tam mi pisze że coś ściagam i musze poczekać, a potem odczekać ileś minut.
no ale udało mi się ściągnąć wczoraj i dzisiaj rano w sumie 3 odcinki. juz je obejrzałam. łezki się kręciły w oczkach... a ja dzisiaj cały dzień poza domem. na 8 do szkoły, przed 14 pojechałam do pracy, tam odczekałam do 15 i praca do 21. oczywiście nie udało mi się wyjść punktualnie. w ogóle myślałam, że na przerwę nie pójdę, a później, że do domu nie wyjdę. tyle ludzi było... a jutro bardzo podobnie. na 7 do kościoła, na 8 do szkoły i na 14 do 20 do pracy. eh... a potem mam wolne. - poza środą |
|
|
|
#3123 |
|
Wtajemniczenie
|
ide spać, jestem okrutnie podłamana ;(
dobranoc
|
|
#3124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:brawo: |
|
|
|
|
#3125 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witam ponownie
![]() [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15954859]A ja leżę w lóżku. Fatalnie się dzisiaj czuje-nudności i straszne zawroty glowy.. Buuu [/QUOTE]![]() Cytat:
![]() Cytat:
chociaz slyszalam ze na poczatku powinna byc do zera rozladowana i wtedy podlaczyc do ladowarki ale nic mi nie wiadom o o tym ze mialaby byc wylaczona... i tak 3 razy po 12 godzin podobno... Cytat:
mężczyźni są niereformowalni niestety mam nadzieje ze nie bylas glodna ciesze sie ze mnie rozumiesz z ta sytuacja z chwaleniem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
wpadaj czesto to szybko sie u nas zaaklimatyzujesz - - - - A ja byłam u babci na urodzinkach- ale sie napracowalam bylam pomoca kuchenna, kelnerka i sprzataczka a potem pojechalismy do makro (bo teraz jest 24h czynne ) po prezent do Tż no i buty już stoją u mnie w pokoju padam z nóg.... Dobranoc
|
|
#3126 |
|
Zakorzenienie
|
głowa do góry!
dobranoc |
|
|
|
#3127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3128 |
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie wróciłam z imprezy
było nawet fajnie pośmialiśmy się ze znajomych narzeczonej gospodarza i okazało się co jak co ale sztamę wszyscy trzymamy przy "obcych" jutro chyba czeka mnie kac gigant więc mykam do łózia
|
|
|
|
#3129 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wstałam i zbieram się za odhaczanie planu dnia.
miłej niedzieli. u mnie sypie ---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 06:21 ---------- heh trochę mi się plany pozmieniały, bo nie wyrobiłam się na autobus. poza tym nie wiem czy bym na czas przyjechała. Zaraz idę do siebie na osiedlu do kościoła i prosto do szkoły. może załapię się na pół wykładu
|
|
|
|
#3130 |
|
Zakorzenienie
|
ufffff nadrobiłam was
![]() a ja mam diś do zrealizowania: CHRZCINY i ja w roli matki chrzesnej ![]() zaraz się zbieram ![]() ---------- u mnie też sypie ![]() BUZIOLKI i witam nową PM!! |
|
|
|
#3131 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
ale mnie wciagnely te przygotowania swiateczne, ze nawet nie mialam jak zajrzec do Was za co Was mocno przepraszam ![]() wpadam na chwilke, bo dzisiaj kolejne pierniczki czekaja na lukrowanie i pieczenie wczoraj poszla pierwsza tura, a dzisiaj czekaja kolejne wczoraj razem z Piotrkiem lukrowałam dałam mu ciuchcie i tata mu zjadl a sie chlopak tak bardzo staral ale pozniej mogl sobie lukrowac do woli gwiazdki ![]() a ja dzisiaj mialam byc w pracy, wstalam po 6, na biegu sie szykowalam, pojechalam a tam zamkniete, i nikt mnie laskawie nie poinformowal, ze dzisiaj mam nie przychodzic ![]() aaaa w piatek bylismy w Czestochowie i poszlismy do spowiedzi dla nas to troszke niepodobne, bo owszem chodzimy do Kosciolka, ale dawno u Komunii nie bylismy i wiecie co?? pierwszy raz bylam w takiej spowiedzi, ze jak wyszlam z konfesjonału to sie popłakałam, nie wiem dlaczego ale tak sie stalo Piotrek miał podobne odczucia, i w ciszy szlismy na obiadek, tacy jacys zadumani i w ogole ![]() miłej niedzieli zycze ![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
ja takie studia wlaśnie skonczylam w tym roku miło lekko i przyjemnie
|
|
|
|
|
#3132 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
Jutro mam zaliczenie z fizyki więc dopiero po powrocie wezmę się za pieczenie słodkości na święta. Na razie mam taki kocioł, że nie czuję, że święta tuż tuż.
|
|
#3133 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() wstałam i nie mam zadnych planow na dzis. Zanudze sie na śmierć ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- UUuu dziewczyny chyba spia
|
|
#3134 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Micia
![]() Niedawno wstałam i teraz będę nadrabiać A plany na dziś to urodziny szwagierki popołudniu.
|
|
|
|
#3135 |
|
Zakorzenienie
|
Jenny to baw(cie) sie dobrze na urodzinach
|
|
#3136 |
|
Zakorzenienie
|
izelka hej
![]() meg ja tez się boję, że jak już zacznę pracowac normalnie to będę się mijać z TŻ![]() kasiulenkowo ![]() jenny miłej imprezki ![]() Ja mam na 12:40 do szkoły bo odpuściłam pierwszy wykład który przed chwilą się zaczął Jadę z TŻ na zajęcia z Finansów ale tylko 1,5 h mam to Kochanie na mnie poczeka i kupimy resztę prezentów![]() Na buty to ja nie spojrzę już!! Wczoraj jak wróciliśmy to widzę 100zł leży na stole i sis gada ze to do mnie to ja sie pytam od kogo bo przecież mama nam już dała żeby sobie kupić coś pod choinkę z ubrań. A tu się okazało że od taty Bo dostał wypłatę, z 2 pracy Mam to po nim że lubię się kasą dzielić Wczoraj byłam w carefurze i dziewczyny stały ze skarbonkami na hospicjum no i coś mnie tknęło i wrzuciłam wszystkie drobne jakie miałam, a potem się skapłam że mogę nie mieć na obiad |
|
|
|
#3137 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja chyba dzisiaj ule będę robić ![]() Cytat:
![]() To masz wysyp z tymi prezentami Dzisiaj coś dużo dziewczyn pierwsze wykłady opuściło
|
|
#3138 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() ale sie wyspalam juz po snaidaniu, zaraz sie ogarniam i do kosciola ide...a potem sis z malym przychodzi![]() Kasiulenkowo powodzenia ![]() meg dotta to dobrze, ze jednak fajnie bylo ciekawe jak T'ai![]() wlasnie zazeram cukierki od m. - wczoraj przyleciala jego ciocia z wloch i nawiozla slodkosci;p a mialam nie jesc czekolady, bo zaraz mam wysyp pryszczy ![]() milego dnia PMki
|
|
|
|
#3139 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie jakoś nie ciągnie Cytat:
Cytat:
ja teraz czytam "Tańczący z diabłem" John Case, wciągające ![]() Cytat:
Cytat:
dobrze że było ciemne pieczywo, jakaś lekka sałatka i warzywa ![]() ............ Tata polazł samochód odpalić bo stał 2 dni a mamy -18 stopni. Niezbyt to "brzmiało" ale odpaliło Siostra jest od wczoraj, jeszcze się nie pobiłyśmy więc jest ok .O wczorajszej imprezie nie ma co wspominać. Dobrze że było dużo alkoholu i dobrze że umiem udawać że się świetnie bawię, więc chyba nikt się nie pokapował. Z TŻ-em kłótni ciąg dalszy... Ale poproszę nie komentować i nie współczuć, bo nie ma czego .Widać jednak mamy jakieś rozbieżne poglądy i oczekiwania. |
|||||
|
|
|
#3140 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jakiego proszku uzywałaś? Bo Grześka siostra też wczoraj dostała uczulenia od proszku i ma całe ręce czerwone.... [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15954859]A ja leżę w lóżku. Fatalnie się dzisiaj czuje-nudności i straszne zawroty glowy.. Buuu [/QUOTE]Cytat:
Zrządzenie losu ze Cię do nas nogi poniosły ![]() ![]() Cytat:
Śliczniutka sukienka do góry do góry do góry Solidarność wizażowa. Dobrze że razem nie studiujemy wszystkie bo by nikogo na wykładzie nie było Ja o 6.40 się obudziłam i wygoniłam Grześka, a teraz wstałam o 10 bo wujek mi dokuczał że zgnije na łóżku. Dziad jeden ![]() A poza tym dzwoniliśmy wczoraj do Grześka cioci i jedziemy na Sylwka do Wrocławia
|
|
#3141 | ||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Nadrabianie cz.I
Dottta - ładne buty ![]() T'ai - współczuję diety Makrela & łosoś Bo facecie niestety tak mają, w złości lubią powiedzieć za dużo...Elunka - z Ciebie to ryzykantka jest ![]() Kasiulenkowo - A gdzie wyjeżdżacie ? I między Wami już ok ? A z księdzem to bym tyle nie wytrzymała... Cobra - takie piosenki przychodzą mi na myśl, sama bardzo je lubię OMD - So in love OMD - Enola Gay FR David - Words don't come easy Joanwi - to Ci się udało z punktami. Powodzenia na egzaminie. Lusesita - też miała naleśniki na obiad ![]() Niunia - , oby Ci doliczyli do nadgodzin--- Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przed chwilą zobaczyłam, że jedna z naszych PM przesunęła ślub... Też lubię Zmierzch. Bardziej podobały mi się książki, niż filmy. Cytat:
Ponoć w wigilię ma być temp na plusie, więc może od wt/śr będzie topnieć. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Która to ? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2009-12-20 o 11:01 |
||||||||||||||
|
|
|
#3142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to przy okaji bedziecie mogli pozwiedzac wrocław zazdroszcze bo ja jeszcze tam nie trafilam bylam blisko bo na autostradzie... a nie jeszcze na dworcu bylam ale nie wysiadlam z pociagu T'ai to nie współczujemy ty dobrze robisz ze sie nie dajesz niech sie chlop nauczy kompromisu
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-12-20 o 10:57 |
|
|
|
|
#3143 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3144 |
|
Zakorzenienie
|
T'ai
ze nie pokazalas nic po sobie i za wytrwalosc![]() elunka b.fajny sylwek sie szykuje ![]() a myjednak jedziemy do tej kumpeli mojej, do Olsztyna ide sie w koncu ubrac
|
|
|
|
#3145 | ||||
|
Lena
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15954859]A ja leżę w lóżku. Fatalnie się dzisiaj czuje-nudności i straszne zawroty glowy.. Buuu
[/QUOTE]![]() Cytat:
więc jesteś pierwsza. i nie przejmuj sie, szybko sie u nas zadomowisz i nie będziesz pamietać nawet kiedy do nas dołączyłaś... jeśli chcesz cioś wiecej o naszych przygotowaniach sie dowiedzieć, to koniecznie zajrzyj do naszego bloga ( link w podpisach dziewczyn- formularz Pm) Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
......... dziewczyny.. połowiczy sukces! gorączka wreszcie spadła! teraz siedzimy sobie z teżetem i oglądamy mecz baseballu... raczej teżet ogląda a ja wizażuję!
ale jakże zadowolona z siebie! Edytowane przez Mustique Czas edycji: 2009-12-20 o 11:10 |
||||
|
|
|
#3146 |
|
Zakorzenienie
|
Mustique no to super
|
#3147 | |
|
Zakorzenienie
|
a bo ja silna i twarda baba jestem
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3148 |
|
Lena
|
|
|
#3149 |
|
Zakorzenienie
|
Mustique to teraz juz z gorki
![]() a ja wrcam na chwile do Edzia |
|
|
|
#3150 |
|
Zakorzenienie
|
skończylam pierniki
na ten rok juz mi starczy hehehejeszcze tylko lukrowanie, ale to sama przyjemnosc jest wiec zmykam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.

[/QUOTE]

a potem pojechalismy do makro (bo teraz jest 24h czynne
Kroimy: 2016(?)

dla nas to troszke niepodobne, bo owszem chodzimy do Kosciolka, ale dawno u Komunii nie bylismy i wiecie co?? pierwszy raz bylam w takiej spowiedzi, ze jak wyszlam z konfesjonału to sie popłakałam, nie wiem dlaczego ale tak sie stalo

A plany na dziś to urodziny szwagierki popołudniu.

Jadę z TŻ na zajęcia z Finansów
ale tylko 1,5 h mam to Kochanie na mnie poczeka i kupimy resztę prezentów
Perfect Housewife
), może jeszcze dziś zrobimy bombki albo rogaliki 

ma przechlapane ze musi jeździć do pracy i z pracy koło mojego domku
bo ja nie umim :| tzn nie wiem czy umiem czy nie bo nie próbowałam