Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011, cz.V - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-19, 23:50   #3121
87_meg
Wtajemniczenie

Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,

Cytat:
Napisane przez hania207 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie ....długo, długo nie pisałam. Tylko czasem Was podczytywałam. Mam nadzieję że mogę znowu dołaczyć?

Jenny świetne ciasteczka
My w czwartek z Tż piekliśmy pierniczki. I juz połowa zjedzona :P
a dzisiaj świateczne porzadki i ubieranie choinki
cześć cześć

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15954859]A ja leżę w lóżku. Fatalnie się dzisiaj czuje-nudności i straszne zawroty glowy.. Buuu[/QUOTE]

jak najwiecej odpoczywaj i jak tylko mozesz to sie oszczędzaj,ale to pewnie chwilowy spadek formy

Cytat:
Napisane przez Izelka122 Pokaż wiadomość
Witam cieplutko wszystkie przyszłe panny młode
Dzisiaj odkryłam Wasze forum i jeśli nie macie nic przeciwko to chętnie do Was dołączę - ślub planuję 30 kwietnia 2011.
czeno

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
witaj ;*

kurcze laski myslalam ze wiecej naklikacie ;d ale mialam mniej nadrabiania hehe
Kumpela przed chwilką wyszla ode mnie Fotki pazurkow zapomnialam zrobic

MÓJ 1500 POST

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

własnie tż pojechał..... jutro wstaje do pracy :/ kuźde ostatnio mało czasu mamy dla siebie .... źle nam z tym
jutro jak mam wolne to całą niedziele spedze sama a jak on ma pon wt i sr wolne to ja w pon mam dyzur a we wtorek i środe ide do pracyjak on jeszcze w środe juz wyjedzie to padne
jeszcze teraz tak kombinuje zeby moze jutro isc na noc na dyzur i potem jak sie wyśpie to sie zobaczymy w ten poniedziałek... ale nie wiem czy cos z tego wyjdzie...
ogólnie to nie ma czasu na nic.. nawet na "schadzki"
dół
dół
dół
..i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę
87_meg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 00:07   #3122
niunia32
Zakorzenienie

Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Niunia z tej strony co Ci podałam można pojedynczo ściągac odcinki.
no wiem. dla mnie szokiem było, że wchodze pierwszy raz na tą strone a tam mi pisze że coś ściagam i musze poczekać, a potem odczekać ileś minut.
no ale udało mi się ściągnąć wczoraj i dzisiaj rano w sumie 3 odcinki. juz je obejrzałam. łezki się kręciły w oczkach...

a ja dzisiaj cały dzień poza domem. na 8 do szkoły, przed 14 pojechałam do pracy, tam odczekałam do 15 i praca do 21. oczywiście nie udało mi się wyjść punktualnie. w ogóle myślałam, że na przerwę nie pójdę, a później, że do domu nie wyjdę. tyle ludzi było...

a jutro bardzo podobnie. na 7 do kościoła, na 8 do szkoły i na 14 do 20 do pracy. eh...
a potem mam wolne. - poza środą

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 00:10   #3123
87_meg
Wtajemniczenie

ide spać, jestem okrutnie podłamana ;(
dobranoc
..i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę
87_meg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 00:10   #3124
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiaj odkryłam Wasze forum i jeśli nie macie nic przeciwko to chętnie do Was dołączę - ślub planuję 30 kwietnia 2011.
Witaj

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
witaj ;*
MÓJ 1500 POST
:brawo:

Malinka

Haniusia
Stary 2009-12-20, 00:10   #3125
Stysik
Zakorzenienie

Witam ponownie
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15954859]A ja leżę w lóżku. Fatalnie się dzisiaj czuje-nudności i straszne zawroty glowy.. Buuu[/QUOTE]
biedulko może jutro bedzie lepiej
Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
przeżyłam jakoś noc... gorączka już pomału spada.. już jest 38, wiec jest pomału ok.
mam nadzieje ze wydobrzejesz do swiat

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość

aha i jak to jest z formatowaniem baterii w telefonie??? bo mam rozladowana,ale nie padla jeszcze do konca...ale jak padnie to 12 godzin ladowac i ma on byc WYLACZONY calkiem????????M. mowi, ze moge miec wlaczony, kumpela, ze w zadnym wypadku, a w plusie nic nie mowili;p
ja am zawsze w nocy laduje komorke 12 godzin chociaz slyszalam ze na poczatku powinna byc do zera rozladowana i wtedy podlaczyc do ladowarki ale nic mi nie wiadom o o tym ze mialaby byc wylaczona... i tak 3 razy po 12 godzin podobno...
Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
A wieczorem muszę iść na tą imprezę , na siłę normalnie
Z TŻ-em to teraz inna bajka bo on chyba jednak mnie nie chce zrozumieć i wydaje mi się jakby wcale mnie nie znał...
mężczyźni są niereformowalni niestety mam nadzieje ze nie bylas glodna
ciesze sie ze mnie rozumiesz z ta sytuacja z chwaleniem
Cytat:
Napisane przez Milenka_86 Pokaż wiadomość

Jejku ale sie doprawiłam chyba mam ze 40 stopni C i zaraz umre ide chyba pod kołderke bo jestem padnięta
zdrówka
Cytat:
hejka wpadaj czesto to szybko sie u nas zaaklimatyzujesz
- - - -

A ja byłam u babci na urodzinkach- ale sie napracowalam bylam pomoca kuchenna, kelnerka i sprzataczka a potem pojechalismy do makro (bo teraz jest 24h czynne ) po prezent do Tż no i buty już stoją u mnie w pokoju
padam z nóg....
Dobranoc

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 00:11   #3126
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 87_meg Pokaż wiadomość
ide spać, jestem okrutnie podłamana ;(
dobranoc
głowa do góry!

dobranoc

Malinka

Haniusia
Stary 2009-12-20, 00:12   #3127
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję za miłe przywitanie Ja i mój TŻ znamy sie od ponad 3 lat i mieszkamy na jednym osiedlu - dzieli nas dosłownie 1 blok, więc widzimy sie codziennie. Chwile temu obejrzelismy jakąś komedię na TVNie i mój luby poszedł do siebie, a ja siedzę przy kompie z moją słodką Daisy na kolanach (jest to pekińczyk, ma 4.5 miesiąca a dostałam ją od mojego TŻ ), która już zaczyna chrapac. Ide juz spać, bo jutro czeka mnie o 12:30 egzamin, a żeby dojechać na uczelnię potrzebuje sporo czasu. Tak więc dobranoc wszystkim
skąd ja to znam

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 02:24   #3128
dottta
Zakorzenienie

ja właśnie wróciłam z imprezy było nawet fajnie pośmialiśmy się ze znajomych narzeczonej gospodarza i okazało się co jak co ale sztamę wszyscy trzymamy przy "obcych" jutro chyba czeka mnie kac gigant więc mykam do łózia
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 07:02   #3129
niunia32
Zakorzenienie

a ja wstałam i zbieram się za odhaczanie planu dnia.

miłej niedzieli.

u mnie sypie

---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 06:21 ----------

heh

trochę mi się plany pozmieniały, bo nie wyrobiłam się na autobus.
poza tym nie wiem czy bym na czas przyjechała. Zaraz idę do siebie na osiedlu do kościoła i prosto do szkoły. może załapię się na pół wykładu

Malinka

Haniusia
Stary 2009-12-20, 07:52   #3130
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

ufffff nadrobiłam was

a ja mam diś do zrealizowania: CHRZCINY i ja w roli matki chrzesnej

zaraz się zbieram

----------
u mnie też sypie

BUZIOLKI i witam nową PM!!
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 08:45   #3131
karolinusienka
Zakorzenienie

Dzien dobry ale mnie wciagnely te przygotowania swiateczne, ze nawet nie mialam jak zajrzec do Was za co Was mocno przepraszam
wpadam na chwilke, bo dzisiaj kolejne pierniczki czekaja na lukrowanie i pieczenie wczoraj poszla pierwsza tura, a dzisiaj czekaja kolejne wczoraj razem z Piotrkiem lukrowałam dałam mu ciuchcie i tata mu zjadl a sie chlopak tak bardzo staral ale pozniej mogl sobie lukrowac do woli gwiazdki
a ja dzisiaj mialam byc w pracy, wstalam po 6, na biegu sie szykowalam, pojechalam a tam zamkniete, i nikt mnie laskawie nie poinformowal, ze dzisiaj mam nie przychodzic ehhh tylko benzyne niepotrzebnie zuzylam ale z drugiej strony sie ucieszylam, ze mam wolne

aaaa w piatek bylismy w Czestochowie i poszlismy do spowiedzi dla nas to troszke niepodobne, bo owszem chodzimy do Kosciolka, ale dawno u Komunii nie bylismy i wiecie co?? pierwszy raz bylam w takiej spowiedzi, ze jak wyszlam z konfesjonału to sie popłakałam, nie wiem dlaczego ale tak sie stalo Piotrek miał podobne odczucia, i w ciszy szlismy na obiadek, tacy jacys zadumani i w ogole

miłej niedzieli zycze

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

Cytat:
I jeszcze tak na szybko - studiuję Zarządzanie w administracji i jestem na 3 roku. Mamy zamówioną salę, kamerzystę, zespół i kucharke, więc to chyba juz sporo :P No to do jutra papa
witam nowa PMkę
ja takie studia wlaśnie skonczylam w tym roku miło lekko i przyjemnie
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 09:14   #3132
Martilla
Rozeznanie

Hej dziewczyny

Jutro mam zaliczenie z fizyki więc dopiero po powrocie wezmę się za pieczenie słodkości na święta.
Na razie mam taki kocioł, że nie czuję, że święta tuż tuż.

Be Fit
Martilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 09:40   #3133
MiciaKicia
Zakorzenienie

Hej
wstałam i nie mam zadnych planow na dzis. Zanudze sie na śmierć

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

UUuu dziewczyny chyba spia

Stary 2009-12-20, 09:42   #3134
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cześć Micia
Niedawno wstałam i teraz będę nadrabiać A plany na dziś to urodziny szwagierki popołudniu.

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 09:46   #3135
MiciaKicia
Zakorzenienie

Jenny to baw(cie) sie dobrze na urodzinach

Stary 2009-12-20, 10:16   #3136
cobra115
Zakorzenienie

izelka hej
meg ja tez się boję, że jak już zacznę pracowac normalnie to będę się mijać z TŻ
kasiulenkowo
jenny miłej imprezki

Ja mam na 12:40 do szkoły bo odpuściłam pierwszy wykład który przed chwilą się zaczął Jadę z TŻ na zajęcia z Finansów ale tylko 1,5 h mam to Kochanie na mnie poczeka i kupimy resztę prezentów
Na buty to ja nie spojrzę już!!
Wczoraj jak wróciliśmy to widzę 100zł leży na stole i sis gada ze to do mnie to ja sie pytam od kogo bo przecież mama nam już dała żeby sobie kupić coś pod choinkę z ubrań. A tu się okazało że od taty Bo dostał wypłatę, z 2 pracy
Mam to po nim że lubię się kasą dzielić Wczoraj byłam w carefurze i dziewczyny stały ze skarbonkami na hospicjum no i coś mnie tknęło i wrzuciłam wszystkie drobne jakie miałam, a potem się skapłam że mogę nie mieć na obiad
Stary 2009-12-20, 10:30   #3137
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
a ja mam diś do zrealizowania: CHRZCINY i ja w roli matki chrzesnej
Powodzenia
Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
Dzien dobry ale mnie wciagnely te przygotowania swiateczne, ze nawet nie mialam jak zajrzec do Was za co Was mocno przepraszam
wpadam na chwilke, bo dzisiaj kolejne pierniczki czekaja na lukrowanie i pieczenie wczoraj poszla pierwsza tura, a dzisiaj czekaja kolejne wczoraj razem z Piotrkiem lukrowałam dałam mu ciuchcie i tata mu zjadl a sie chlopak tak bardzo staral ale pozniej mogl sobie lukrowac do woli gwiazdki
a ja dzisiaj mialam byc w pracy, wstalam po 6, na biegu sie szykowalam, pojechalam a tam zamkniete, i nikt mnie laskawie nie poinformowal, ze dzisiaj mam nie przychodzic ehhh tylko benzyne niepotrzebnie zuzylam ale z drugiej strony sie ucieszylam, ze mam wolne
fajnie Piotrka zaangażowałaś w przygotowania świąteczne ja chyba dzisiaj ule będę robić ale pierwszy raz
Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
Ja mam na 12:40 do szkoły bo odpuściłam pierwszy wykład który przed chwilą się zaczął Jadę z TŻ na zajęcia z Finansów ale tylko 1,5 h mam to Kochanie na mnie poczeka i kupimy resztę prezentów
Na buty to ja nie spojrzę już!!
Wczoraj jak wróciliśmy to widzę 100zł leży na stole i sis gada ze to do mnie to ja sie pytam od kogo bo przecież mama nam już dała żeby sobie kupić coś pod choinkę z ubrań. A tu się okazało że od taty Bo dostał wypłatę, z 2 pracy
Mam to po nim że lubię się kasą dzielić Wczoraj byłam w carefurze i dziewczyny stały ze skarbonkami na hospicjum no i coś mnie tknęło i wrzuciłam wszystkie drobne jakie miałam, a potem się skapłam że mogę nie mieć na obiad
Dobra kobieta
To masz wysyp z tymi prezentami

Dzisiaj coś dużo dziewczyn pierwsze wykłady opuściło

Stary 2009-12-20, 10:37   #3138
lusesita23
Zakorzenienie

Hej kochane

ale sie wyspalam juz po snaidaniu, zaraz sie ogarniam i do kosciola ide...a potem sis z malym przychodzi

Kasiulenkowo powodzenia

meg

dotta to dobrze, ze jednak fajnie bylo ciekawe jak T'ai

wlasnie zazeram cukierki od m. - wczoraj przyleciala jego ciocia z wloch i nawiozla slodkosci;p a mialam nie jesc czekolady, bo zaraz mam wysyp pryszczy ale ciezko sie powstrzymac

milego dnia PMki
Stary 2009-12-20, 10:41   #3139
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Jestem znów na chwilkę, bo czekam aż się kolejna blacha upiecze, a dla osłody pokaże Wam zdjęcia dziś wczoraj zrobiłyśmy kokoski, a dziś na tapetę poszły ciastka kruche (na zdjęciu przełożone już konfiturą różaną ), może jeszcze dziś zrobimy bombki albo rogaliki Zdjęcia i przepisy są na blogu, gdyby któraś chciała skorzystać
podziwiam za te wypieki
mnie jakoś nie ciągnie

Cytat:
Napisane przez hania207 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie ....długo, długo nie pisałam. Tylko czasem Was podczytywałam. Mam nadzieję że mogę znowu dołaczyć?
ja nie kojarzę ale witam serdecznie

Cytat:
właśnie skończyłam czytać ksiązkę... dla zainteresowanych (ktoś się pytał o wrażenia).. zadna rewelacja... ale dobrnęłam do końca!
dzięki, to ja pytałam
ja teraz czytam "Tańczący z diabłem" John Case, wciągające

Cytat:
witaj

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
mężczyźni są niereformowalni niestety mam nadzieje ze nie bylas glodna
ciesze sie ze mnie rozumiesz z ta sytuacja z chwaleniem
no właśnie u nich zawsze jedzenie jest cokolwiek niezdrowe więc mięska i bigosu tylko skubnęłam troszeczkę
dobrze że było ciemne pieczywo, jakaś lekka sałatka i warzywa
............

Tata polazł samochód odpalić bo stał 2 dni a mamy -18 stopni. Niezbyt to "brzmiało" ale odpaliło . To dobrze bo jutro mam dalszy ciąg badań okresowych i rano potrzebuję samochodu.

Siostra jest od wczoraj, jeszcze się nie pobiłyśmy więc jest ok .

O wczorajszej imprezie nie ma co wspominać. Dobrze że było dużo alkoholu i dobrze że umiem udawać że się świetnie bawię, więc chyba nikt się nie pokapował. Z TŻ-em kłótni ciąg dalszy...
Ale poproszę nie komentować i nie współczuć, bo nie ma czego .
Widać jednak mamy jakieś rozbieżne poglądy i oczekiwania.
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 10:47   #3140
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Hej dziewczynki
Ale miałam dzień Pranie, sprzątanie, gotowanie, wieszanie firanek i dekorowanie wszystkiego W dodatku jakiegoś uczulenia na dłoniach dostałam.
Łukasz zrobił zakupy, kolację i pyszną kawusię

Obejrzałam dziś Brzydulę i na wczorajszym odcinku tak się popłakałam, że po skończeniu płakałam i płakałam Tak jakoś
Faktycznie się napracowałaś,,,,ja też cały dzień porządki robiłam ale nie aż takie. I też mnie Ulcia rozczuliła ale starałam się nie popłakać przy rodzicach A jakiego proszku uzywałaś? Bo Grześka siostra też wczoraj dostała uczulenia od proszku i ma całe ręce czerwone....

Cytat:
Heeeeeej

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
Ja właśnie siadłam przed kompem i od razu do Was Przypadek??
Zrządzenie losu ze Cię do nas nogi poniosły

Cytat:
Zmykam jednak spać, już się zmęczenie odzywa... A na zakończenie pokażę Wam jaką suknię dziś znalazłam, bardzo mi się podoba i chyba akurat nadawałaby się na cywilny Może któraś z Was wie co to za model ?
Kolorowych snów, dobranoc PM-ki
Jenny Śliczniutka sukienka

Cytat:
Napisane przez 87_meg Pokaż wiadomość
dół
dół
dół
do góry
do góry
do góry

Cytat:
Dzisiaj coś dużo dziewczyn pierwsze wykłady opuściło
Solidarność wizażowa. Dobrze że razem nie studiujemy wszystkie bo by nikogo na wykładzie nie było

Ja o 6.40 się obudziłam i wygoniłam Grześka, a teraz wstałam o 10 bo wujek mi dokuczał że zgnije na łóżku. Dziad jeden
A poza tym dzwoniliśmy wczoraj do Grześka cioci i jedziemy na Sylwka do Wrocławia bo ona mieszka sama i jest prze super, a my i tak nie mieliśmy planów więc stwierdziliśmy że ją odwiedzimy.

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 10:53   #3141
JennyAniolek
Zakorzenienie

Nadrabianie cz.I

Dottta - ładne buty

T'ai - współczuję diety Makrela & łosoś Bo facecie niestety tak mają, w złości lubią powiedzieć za dużo...

Elunka - z Ciebie to ryzykantka jest

Kasiulenkowo - A gdzie wyjeżdżacie ? I między Wami już ok ? A z księdzem to bym tyle nie wytrzymała...

Cobra
- takie piosenki przychodzą mi na myśl, sama bardzo je lubię

OMD - So in love
OMD - Enola Gay
FR David - Words don't come easy

Joanwi - to Ci się udało z punktami. Powodzenia na egzaminie.

Lusesita - też miała naleśniki na obiad

Niunia - , oby Ci doliczyli do nadgodzin
---
Cytat:
Powysyłałam część tych powiadomień, ale powiem Wam jakoś nie mam serca usuwać z listy tych wszystkich dziewczyn Chyba za dobra jestem Następną porcję powysyłam chyba po nowym roku, bo teraz nie bardzo mam kiedy
Cytat:
ale tak chyba będzie lepiej, może niektóre wcale ślubu wtedy nie biorą albo na inny rok przełożyły
Cytat:
moze te dziewczyny ktore sie nie udzielaja damy na jakis szary kolor a nie calkiem usuwac, wtedy zawsze mozna zmienic kolor czcionki i nikt sie nie obrazi
Ivonka jak chcesz to mogę Ci pomóc z tymi przypomnieniami... Uważam, że to dobry pomysł, ale można zrobić tak jak zaproponowała Stysik - nieaktywne zaznaczyć w kalendarzu na szaro.

Przed chwilą zobaczyłam, że jedna z naszych PM przesunęła ślub...

Cytat:
Napisane przez ilussia Pokaż wiadomość
Saga Zmierzchu, tak? Kolejna fanka?
Też lubię Zmierzch.

Bardziej podobały mi się książki, niż filmy.

Cytat:
Ja bym chciała żeby ten śnieg stopniał w środę i na wigilię znów tyle śniegu napadało. W środę jedziemy z moim TŻ do domku i czeka nas 400km drogi do przejechania. Jak będzie padało to z 5 godzin zrobi się 10;(
Będzie dobrze, zobaczysz.
Ponoć w wigilię ma być temp na plusie, więc może od wt/śr będzie topnieć.

Cytat:
Micia moja siostra miała podobnie, ale przez to ropienie poszło jej na węzły i cała spuchła
Oj, współczuję Twojej siostrze takich przeżyć.

Cytat:
toyota.. jakaś z drugiej ręki, ale ważne że taka jeepowska.. dobra po tych zakopiańskich górach żeby jeździć... tylko żeby on tak nie szalał po tych górach.. to by auto przetrwało...
Fajny prezent na święta

Cytat:
Chyba coś posprzątam w domu...
Mama mi dzwoniła, ze wieczorem ma być -25 st C, muszę poszukać odmrażacza do zamków... Bo inaczej będę sobie musiała nasikać na dziurkę od klucza

Cytat:
Stysik dobry pomysł z tym wyszarzeniem, bo już 1 chyba się obraziła
Która to ?

Cytat:
Widziałam TŻ jak wracał z pracy o 13:45 o do 14 pracuje ma przechlapane ze musi jeździć do pracy i z pracy koło mojego domku
Ale przynajmniej zauważyłam ze coś jest nie tak z tylnią żaróweczką jakoś słabo świecka...
W ogóle mam nadzieję, ze dlatego tak wcześnie z pracy wyszedł żeby mi jeszcze zatankować bo ja nie umim :| tzn nie wiem czy umiem czy nie bo nie próbowałam zawsze jakiś miły pan sie znajdzie co zatankuje
Cobra, z Ciebie to taki mały szpieg

Cytat:
Cobra- no nieźle.... ale wiadomo najlepeij iedzieć co w traawie piszczy.... ja jak coś mówię teżetowqi że gdzieś go widziałam, że coś zrobił.. to zawsze mu powtarzam że moja mafia działa sprawnie i go zawsze wytropi...

Cytat:
Pochwale sie wam jeszcze jakie ladne zyczenia dosttalismy od rodzinki z Torunia.zawsze b.ladne kartki robi ta moja kuzynka.tego tekstu nie ma w necie (moze sama go ulozyla? ) wiec przepisuje

"Gdy juz za toba swiateczne zmagania
Na stole stana wszystkie pyszne dania
W oknie bielutka firanka zawiśnie
Stokrotnym blaskiem choinka rozblysnie
Gdy juz odetchniesz, bo wszystko zrobione:
bliscy szczesliwi, prezenty kupione
i tak sie nawet szczesliwie zlozylo,
ze rekolekcje tez sie odprawilo.

Wiec mozesz z ulga westchnac i zacierac dlownie,
i mowic w duchu: No nareszcie koniec...
Czegoz wiec zyczyc w tym codizennym znoju?
Wielu prezentow?milosci?spokoju ?
radosci?zdrowia?zycia w dobrobycie?
by Twoje klopoty znikly w niebycie?
czy moze czegos innego zupelnie:
co Twemu zyciu nada wreszcie pelnie!
Bys posrod nocy, gdy sam Bog sie rodzi
Uwierzyl, ze wlasnie do Ciebie przychodzi
Ze chce dac ci szczescie juz teraz, w tej chwili
I stad ten oplatek, bysmy sie dzielili
Wiara, ze mamy wszystko czego nam trzeba
i mowili w Duchu: to początek nieba"
Bardzo ładny

Cytat:
Cześć dziewczyny.
Wyobraźcie sobie, że dopiero wróciłam z pracy. Moja koleżanka się rozchorowała i musiałam oprócz swoich rzeczy zrobić też jej. Normalnie mnie już kręgosłup boli od siedzenia cały dzień przed kompem

Cytat:
czesc i ja...
nie moge spac. grypa mnie dopadła na całego... goraczka rosnie i rosnie...
Zdrowiej!

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
nie chwaliłam się, Adam zaczyna pracę od środy. w poniedziałek jeszcze ostatnie badania, we wtorek bhp i do pracy rodacy
Gratulacje

Cytat:
Mnie wczoraj z leksza Tomas zdenerwował, ale nie wiem czy się gniewać, bo dobrze wie ze nie lubie jak w domu mowi o mnie o jakis konkursach czy stypendiach bo potem zachwytow nad moja osoba nie ma konca a mnie jest glupio i na dodatek nie uwazam to za jakis duzy wyczyn, no i dostalam to stypendium ostatnie- ja w domu tylko mamie powiedziala i Wam, a Tż znowu powiedzial całej swojej rodzinie a ze wczoraj byly rodzinne urodziny u niego to pol wieczoru mi gratulowali... masakra... tzn. z jednej strony mi milo ze ktos sie mna interesuje bo u mnie w domu nie robie wrazenia, a z drugiej dziwnie sie slucha zachwytow nas swoja osoba...i to troche presadzonych. No i Tomas ma przechlapane.
Stysiu nie gniewaj się na niego, on napewno chciał się pochwalić rodzinie jaką ma zdolną narzeczoną

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017

Edytowane przez JennyAniolek
Czas edycji: 2009-12-20 o 11:01
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 10:55   #3142
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Solidarność wizażowa. Dobrze że razem nie studiujemy wszystkie bo by nikogo na wykładzie nie było

Ja o 6.40 się obudziłam i wygoniłam Grześka, a teraz wstałam o 10 bo wujek mi dokuczał że zgnije na łóżku. Dziad jeden
A poza tym dzwoniliśmy wczoraj do Grześka cioci i jedziemy na Sylwka do Wrocławia bo ona mieszka sama i jest prze super, a my i tak nie mieliśmy planów więc stwierdziliśmy że ją odwiedzimy.

a to przy okaji bedziecie mogli pozwiedzac wrocław zazdroszcze bo ja jeszcze tam nie trafilam bylam blisko bo na autostradzie... a nie jeszcze na dworcu bylam ale nie wysiadlam z pociagu

T'ai
to nie współczujemy ty dobrze robisz ze sie nie dajesz niech sie chlop nauczy kompromisu

Edytowane przez Stysik
Czas edycji: 2009-12-20 o 10:57
Stary 2009-12-20, 10:59   #3143
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
OMD - Enola Gay
jedna z moich ulubionych piosenek
Stary 2009-12-20, 11:04   #3144
lusesita23
Zakorzenienie

T'ai ze nie pokazalas nic po sobie i za wytrwalosc

elunka b.fajny sylwek sie szykuje

a myjednak jedziemy do tej kumpeli mojej, do Olsztyna

ide sie w koncu ubrac
Stary 2009-12-20, 11:07   #3145
Mustique
Lena

Cytat:
witaj serdecznie! fajna data na zaślubiny! z Jasła nie ma u nas nikogo!
więc jesteś pierwsza. i nie przejmuj sie, szybko sie u nas zadomowisz i nie będziesz pamietać nawet kiedy do nas dołączyłaś...
jeśli chcesz cioś wiecej o naszych przygotowaniach sie dowiedzieć, to koniecznie zajrzyj do naszego bloga ( link w podpisach dziewczyn- formularz Pm)

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Mi zawsze to dobrze szło, ale dzisiaj jakoś nie bardzo. I Tż sam zapakował swój prezent

Cytat:
Napisane przez Martilla Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Jutro mam zaliczenie z fizyki więc dopiero po powrocie wezmę się za pieczenie słodkości na święta.
Na razie mam taki kocioł, że nie czuję, że święta tuż tuż.

Cytat:
Cześć Micia
Niedawno wstałam i teraz będę nadrabiać A plany na dziś to urodziny szwagierki popołudniu.
miłego popołudnia!

.........
dziewczyny.. połowiczy sukces! gorączka wreszcie spadła! jeszcze tylko kaszel zwalczę.. bo teraz chcę płuca wypluć! ale będzie dobrze!

teraz siedzimy sobie z teżetem i oglądamy mecz baseballu... raczej teżet ogląda a ja wizażuję!

Edytowane przez Mustique
Czas edycji: 2009-12-20 o 11:10
Mustique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 11:12   #3146
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Mustique no to super

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 11:15   #3147
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
T'ai ze nie pokazalas nic po sobie i za wytrwalosc
a bo ja silna i twarda baba jestem

Cytat:
dziewczyny.. połowiczy sukces! gorączka wreszcie spadła! jeszcze tylko kaszel zwalczę.. bo teraz chcę płuca wypluć! ale będzie dobrze!
będzie dobrze
Stary 2009-12-20, 11:20   #3148
Mustique
Lena

Cytat:
a bo ja silna i twarda baba jestem
no i tak powinno być!
Stary 2009-12-20, 11:26   #3149
lusesita23
Zakorzenienie

Mustique to teraz juz z gorki

a ja wrcam na chwile do Edzia a poem do kosciola.

Stary 2009-12-20, 11:36   #3150
karolinusienka
Zakorzenienie

skończylam pierniki na ten rok juz mi starczy hehehe
jeszcze tylko lukrowanie, ale to sama przyjemnosc jest

wiec zmykam
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości