|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
Cytat:
|
|
#3512 |
|
Rozeznanie
|
hehe ja czekałam od `4wrzesnia do 3listopada czyli 50dni po rzuceniu tabletek, potem juz tylko 29dni(lub 28 sama juz sie pogubiłam)
ja mam teraz 18dziń cyklu więc jest u Nas podobnie i razem sobie potestujemy
|
|
#3513 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3514 |
|
Rozeznanie
|
Lenka*U mnie było na odwrót, pierwszy cykl po odstawieniu tabletek miałam 32 dni, a ten drugi ponad 50. Ja skończyłam brać tabletki 2 września, więc chyba podobnie jak ty
![]() heh ehe no podobnie ciekawe co u Nas wyjdzie jak się powiedzie, dzieciaczek będzie na początek wrześnie
|
|
#3515 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3516 |
|
Rozeznanie
|
ja też bym wolała rodzić od marca do czerwca.... no ale ..wiadomo..
|
|
#3518 |
|
Rozeznanie
|
dobrej nocki
|
|
#3519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). No i też szukam informacji o plamieniach implantacyjnych, ale one chyba później są, sama nie wiem... bardzo bym chciała wierzyć, że to rzeczywiście to. Sutki mnie strasznie bolą, ale ja mam zawsze taki ból do 3 dni po owu, a potem mija. Zobaczymy tym razem No to trzymam kciuki, żebyśmy spotkały się na mamuśkach wrześniowych ![]() Dziewczyny, podczytuję was, ale chyba wypadłam z wątku ostatnio przez nawał pracy, a wy płodzicie niesamowite ilości stron dziennie Ale ciągle kochane was podczytuję i trzymam kciuki |
|
|
|
|
#3520 |
|
Zakorzenienie
|
Bardziej chłopca ale będę kochała co będzie
![]() Mpik i Pomidora trzymam ![]() żeby to było TO. Zmykam spać
|
#3521 |
|
Zakorzenienie
|
chciałam się pochwalić: kupiliśmy naszą pierwszą mażłeńską choinkę!
|
|
|
|
#3522 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się rozpisałyście znowu!
Ja sobie wczoraj poleżałam i chyba mi to dobrze zrobiło. Nie czuję się jeszcze 100% zdrowa, ale jednak znacznie lepiej... Za oknem niesamowita zima, w sumie fajnie by było, jakby się coś podobnego przez święta utrzymało... Nie szaleję za zimą, ale akurat na Boże Narodzenie to lubię jak jest ![]() Co do testowania, to ja pewnie też we wtorek. Wprawdzie to będzie dopiero 24dc, ale ostatnio miałam takie właśnie cykle. Nic nie wskazuje na to, żeby się udało w tym miesiącu i obiektywnie szanse są małe, bo przez moją chorobę bardzo mało się ostatnio kochaliśmy, no ale kto wie. Sprawdzić nie zaszkodzi No ale wrześniowo-październikowy też wcale nie byłby zły - uważam, że waga to bardzo fajny znak Zmykam, bo za półtorej godziny mnie znajoma odwiedzi, a ja jeszcze w piżamie (nie mówiąc o tym, że bajzel totalny w domu, bo się ze sprzątaniem czaję do tuż przed świętami ). Więc idę się umyć i chociaż z grubsza ogarnąć chałupę ![]() MAGiALENKO, super My dotąd nie kupiliśmy choinki, choć mieszkamy już trzy lata osobno Dobrego dnia!
RAZEM OD 5.03.2000. Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór ![]() TYMEK - 26.11.2010 Edytowane przez kretencja Czas edycji: 2009-12-20 o 08:33 |
|
|
|
#3523 | ||
|
Raczkowanie
|
Dzieńdoberek
Cytat:
![]() ![]() Mpik,Lenka i Pomidora żeby Mikołaj przyniósł Wam || Cytat:
![]() My dzisiaj też leniuchujemy,nawet obiadu nie będę robić,przyjacółka nas zaprosiła
|
|
|
#3524 |
|
Zakorzenienie
|
no i abz też
tity dał jej 3 puszki royal canin cholernie drogie , jakiś granulat i lek na receptę , dałam już jej to wszystko , jeszcze dzisiaj mam dawać i jutro. Dzisiaj w nocy nie wstawałam nadal się martwię , ale podejrzewam ,że ta doleglwiość nie ustąpi bezpowrotnie. Ona ma zespół jelita drażliwego więc co jakiś czas nawroty są. A mnie dzisiaj ścieła lekka "choroba" ból gardła w nocy i boląca głowa.. biorę gripex w saszetkach , dzisiaj chciałam i tak jechać po dres z TŻ bo chce żebym z nim na siatkówke chodziła
|
#3525 |
|
Zakorzenienie
|
Tity bo mowilam nie nadwyrezac oka, a Ty sie ciagle tylko uczysz i uczysz !!!
Agness ode mnie rowniez dla Was wszytskich Lindsley u mnie -15 bylo o 16, a mieszkam nad morzem Mpik u mnie byl bol implantacyjny,ale bez plamienia Pomidorko nie wiem, czy zwrocilas kiedys na to uwage, ale u nas na watku jest tak, ze jak sa II to od razu kilka, a pozniej znow dluuuga cisza.Oj i cos czuje, ze bedzie grudniowo-styczniowy wysyp II kreseczek Magialena ![]() Kretencja tak chcialam zebys wyzdrowiala i chyba az za mocno Ollliwko wlasnie mialam pytac jak twoje gardziolko, ale widze, ze i Ciebie dopadlo ![]() A piesio jak ma zespol jelita drazliwego, to najwazniejsza jest odpowiednia dieta, ktora szczegolowo powinien ustalic wet. |
|
|
|
#3526 |
|
Zakorzenienie
|
Aldii, a co Ci jest?
![]() A ja się oczywiście przechwaliłam. Wygląda na to, że jest mi lepiej tylko jak leżę
RAZEM OD 5.03.2000. Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór ![]() TYMEK - 26.11.2010 Edytowane przez kretencja Czas edycji: 2009-12-20 o 09:59 |
|
|
|
#3527 |
|
Zakorzenienie
|
aldii dopadło , ale nie dam się
nie pójde do łożka bo będzie jeszcze gorzej dlatego pobiorę gripex i przejdzie szybko diete to będzie miała taka jak pisałam czyli ryż , makaron z kurczakiem , marchewką i chce jej dać jakas karme suchą , ale to jak pojde do niego we wt. dzisiaj jeszcze może nie zapomne i kupię sobie rajty jakies grubsze , macie tez takie problemy z rozmiarem , co kupuje to sa za krótkie
|
#3528 | |
|
Zakorzenienie
|
My w tym roku też pierwszy raz kupiliśmy![]() Cytat:
I trzymam za II![]() Ale fajnie jakby był wysyp II... Dawno nie było już ![]() U mnie dziś rano na zewnątrz -14C a wewnątrz +16C Aż się wstawać nie chciało ale Tz już napalił![]() Znów nie spałam pół nocy
|
|
#3529 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję pierwszej choinki Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zabieram sobie jednego, a co ![]() Lindsley, jak to chomiki będziecie mieć na święta? Fajnie to brzmi Dziewczyny, u mnie cudownie za oknem. Ośnieżone drzewa, uwielbiam taki widok. I uwielbiam święta, w grudniu prawie nic nie może zepsuć mi humoru. Mam fantastyczną rodzinę i razem czekamy i spędzamy świetne święta. Naprawdę magiczne. Oby śnieg się utrzymał do Wigilii ![]() Miłej niedzieli kochane Edytowane przez Pomidora Czas edycji: 2009-12-20 o 10:23 |
||||
|
|
|
#3530 | |
|
Raczkowanie
|
To abz też testuje? Umknęło mi
Wtakim razie niech Mikołaj hojnym będzie ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny,co za choróbsko się na forum przyplątało że wszystkie chore...nie dajcie się rozłozyć na same Święta
Edytowane przez agness813 Czas edycji: 2009-12-20 o 10:29 |
|
|
|
|
#3531 |
|
Zakorzenienie
|
Kretencja sadzac po objawach to angina
Łykam antybiotyk i mam nadzieje, ze jutro bede sie czula jako tako A Ty wracaj do lozka po odwiedzinach kolezanki i przypadkiem nie wychodz na dwor !!Ollliwka no to walcz i sie nie daj chorobie !! Masz racje ostatnio cos sie z tymi rozmiarowkami ponczoch, rajt stalo.Niby rozmiar ten sam, a jedne za mala, inne za duze... Pomidorko oby ta magia podzialala i rzeczywiscie byl ten wysyp !!! Agness A mi zostalo 5 tyg. do rozpakowania... ![]() ![]()
Edytowane przez aldii Czas edycji: 2009-12-20 o 10:58 |
|
|
|
#3532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jejciu, jak mi się marzy, żeby rzeczywiście w tym cyklu się udało. Bo inaczej będzie 2 miesięczna przerwa A wrześniowe dziecko bardzo fajne - mój brat jest z początku września i jest najsympatyczniejszą osobą, jaką znam Także trzymać mocno kciuki, bo jestem zmęczona, zaparłam się i postanowiłam, że ten cykl jest mój, i już!
|
|
|
|
|
#3533 |
|
Raczkowanie
|
ale ten czas leci...pochwalisz się Lu jak już przyjdzie na świat co?
|
|
#3534 |
|
Zakorzenienie
|
Witam! u mnie fajnie słoneczko przyświeca
Kretencja czyli testujemy razem Pomidorka, Mpik trzymam kciuki za wasze wspolne testowanko ![]() Agness a ty na jakim etapie teraz jesteś? a Abz? Kurcze ale by było fajnie jakby nastąpił taki wysyp, tyle fluidków naraz, na pewno by musiał któryś na mnie zadziałać ![]() Aldii to już? to siedź teraz z nami jak najdłużej, bo później nie będziesz miała czasu
Edytowane przez gabisun Czas edycji: 2009-12-20 o 11:19 |
|
|
|
#3535 |
|
Zakorzenienie
|
pomidorko no na leżenie nie chce i nie mogę sobie póki co pozwolić
![]() a czemu 2 miesięczna przerwa ? nie chcesz w grudniu rodzić ![]() dzisiaj na zakupy TŻ nie chce jechac za to jego tata jedzie z psem do lasu na spacer i TZ chce wziac drugiego psa i jechać też a ja się zastanawiam czy jechać nie chce pogorszyć objawów grypy
|
#3536 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidorko i Mpik te wasze plamienia są podejrzane
a miałyście kiedyś takie w środku cyklu?
|
|
|
|
#3537 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A przerwa ze względu na ślub brata - ma 9 października, więc odliczam sobie październik i listopad. On ma ślub 400km od mojego miejsca zamieszkania, więc nie mogę być w 9 mc. Ale ja to bardzo wierzę, że w tym cyklu się uda, MUSI SIĘ UDAĆ! ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3538 |
|
Zakorzenienie
|
No kobitki 1 sie juz rozpakowala, za chwilke Domiks ( juz jest 3 dni po terminie
) Pozniej 3 styczniowe i 3 lutowe - musicie zajac nasze miejsca !! Nie macie innego wyjscia tylko ujrzec piekne II na tescie ![]() Ollliwko ty nigdzie nie jedz, bo sie rozchorujesz bardziej.Chlopy sobie poradza ![]() Oczywiscie, ze sie pochwale Lu jak sie rozpakuje
|
|
|
|
#3539 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- [QUOTE=Pomidora;15956984]Kochana, aż się odezwę, bo to niesamowite ). No i też szukam informacji o plamieniach implantacyjnych, ale one chyba później są, sama nie wiem... bardzo bym chciała wierzyć, że to rzeczywiście to. Sutki mnie strasznie bolą, ale ja mam zawsze taki ból do 3 dni po owu, a potem mija. Zobaczymy tym razem No to trzymam kciuki, żebyśmy spotkały się na mamuśkach wrześniowych ![]() Tez mam taką nadzieje ))))
|
|
|
#3540 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie tempka dzisiaj 37,4
a w czasie kiedy myślałam że jest owu była 36,8 i myslałam że nic z tego nie będzie w tym cyklu. U mnie tempka spada dopiero w dniu @ więc nadal czekam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:02.

na to plamienie implantacyjne to chyba w sumie za szybko, ale mnie martwi.. bo jest takie ciemne jak przy miesiączce a nie jak piszą, że ma być jasne, różowe, lub beżowe...hmm
czekasz do oporu tzn, kiedy ma być @?

). No i też szukam informacji o plamieniach implantacyjnych, ale one chyba później są, sama nie wiem... bardzo bym chciała wierzyć, że to rzeczywiście to. Sutki mnie strasznie bolą, ale ja mam zawsze taki ból do 3 dni po owu, a potem mija. Zobaczymy tym razem 
Ale ciągle kochane was podczytuję i trzymam kciuki 

No ale wrześniowo-październikowy też wcale nie byłby zły - uważam, że waga to bardzo fajny znak 

Aż się wstawać nie chciało ale Tz już napalił
Wtakim razie niech Mikołaj hojnym będzie
ale ten czas leci...pochwalisz się Lu jak już przyjdzie na świat co?
a miałyście kiedyś takie w środku cyklu?