![]() |
#2881 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: etorebka.pl część IV
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2882 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A po co CI fotki jak zaraz będziesz miała swoją Elvie w domu ? ![]()
![]() |
#2885 |
Zakorzenienie
|
Bo uwielbiam oglądać wasze zdjęcia
![]() ![]()
![]() |
#2886 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2887 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ale się wkurzyłam
![]() Jakiś czas temu pisałam Wam o trefnym egzemplarzy pudrowej Andi, na którym pojawiały się jakies niebieskie przebarwienia, zarówno na rączkach, jak i na powierzchni skórki, w miejscach zgięć powstałych na skutek okreslonego spsobu układania się torebki. Napisałam maila do eTorebki, polecili mi odesłać Andi. Czym prędzej torebkę odesłałam, oczywiście na własny koszt, co wyniosło mnie 'jedyne' 28 zł ;/ Otrzymałam nowy egzemplarz i byłam przeszczęśliwa, że wreszcie mam wymarzoną, pudrową Andi. Wzięłam ją ze sobą dwa razy na zakupy, wczoraj siedząc w CH przyglądam się jej dokładnie i własnym oczom nie wierzę ;/ Znowu pojawiły się te paskudne niebieskie ślady, tym razem po obu stronach torebki, na powierzchni skóry ![]() Teraz Andi nie ma już w sprzedaży, swoje egzemplarze kupowałam max 2 tygodnie temu. Coś mi się wydaje, że były to jakieś końcówki serii, dlatego takie wybrakowane ![]() Powtórze swoje pytanie sprzed kilku stron - czy w Waszych pudrowych Andi nic takiego się nie dzieje?? Skroro po tak krótkim czasie coś takiego dzieje się z torebką strach pomyśleć, co będzie za miesiąc na przykładd, albo jeszcze później ;/ Wliczając koszty przesyłki to ta torebka kosztowała mnie łącznie ok 130 zł. Zatem jej jakość zdecydowanie nie jest adekwatna do ceny... Andi na pewno odeślę, pieniądze powinni oddać. I teraz nie wiem, czy zamienić ją np. na Elvie, która też mi się bardzo podoba (może nie tak bardzo jak Andi), ale zawsze ![]() ![]() A żeby nie było tak smętnie- eTorebka uzależnia ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2889 |
Zakorzenienie
|
Ja bym wymieniła na Elvie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2890 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki, że to napisałaś - będę miała oczy szeroko otwarte ![]() ![]() Elvie polecam ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2891 |
Zakorzenienie
|
a macie gdzieś zdjęcia kolekcji wiosna-lato?
![]() chciałabym pooglądać przykładowe torebki ![]() ps. po wypłacie kupuję Twillę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2892 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a ja mam pytanie, która to jest ta Elin czy jak jej tam?
![]()
![]() |
#2893 |
Rozeznanie
|
może chodzi o Elinę?
http://etorebka.pl/s03.php?f=0217
#2894 | ||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2895 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() widziałam, macałam u siebie, u siosty, koleżanek takie torebki jak: Elvie, Andi, Emilka, Shapire, Landi, Pheby, Mari, Marianna, Ana, Amber .. więcej nie pamiętam.. i powiem, że Liya przewyższa je wszytkie jakością skórki, a jezeli tak jak mi podoba Ci się fason to będziesz bardzo zadowolona. ![]()
![]() |
#2896 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, ktore zamawialy niedawno: tez mialyscie problem z linkiem aktywujacym ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2897 |
Rozeznanie
|
u mnie było ok.
#2898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2899 |
catch me if I fall.
|
dziewczyny, mam pytanie zlozylam zamowienie, ale jeszcze go nie potwierdzilam. Czy jesli go nie potwierdze to przepadnie mi rabat czy normalnie bede miec go dalej na swoim koncie?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2900 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2901 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale zrobiłam sobie nowego maila, zmieniłam na etorebce i jeszcze raz złożyłam zamówienie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2902 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2903 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeżeli chodzi o Amberlin to coraz mniej mi się ona podoba ![]() Ok. Jam będę po to się z Wami podzielę fotami. Tylko musicie poczekac jeszcze pół roku ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Czekamy na fotki Landi ![]() P.S. Tyle z Was zamawia Elvi, że pewnie do stycznia nie wytrzyma.. ![]()
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce ![]() 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2904 |
Rozeznanie
|
Witam.
![]() Dopiero niedawno trafiłam na ten wątek. Urzekły mnie te torebki i w najbliższym czasie chciałabym zamówić sobie kilka ![]() Ponieważ będzie to moje pierwsze zamówienie w tym sklepie to mam kilka pytań. Zdaję sobie sprawę z tego, że to wszystko było już gdzieś pisane jednak to już jest czwarta część i w każdej bardzo dużo stron a ja po prostu nie mam czasu żeby to wszystko przeczytać. Mam dwa pytania: - pierwsze o te kody, wiem tylko, że dzięki nim dostanę jakąś zniżkę. Przy pierwszym zamówieniu mogę użyć czyjegoś kodu, a po zamówieniu dostaję swój. A co potem? Czy cały czas mam te 5% czy ten rabat rośnie? i od czego to zależy? - drugie pytanie jest o przesyłkę. na stronie są dwie opcje: odbiór osobisty i kurier. a co z pocztą? u mnie w domu całymi dniami nikogo nie ma więc kurier miałby trudności dostarczeniem. szukałam odpowiedzi na stronie sklepu, niestety nie znalazłam. z góry dziękuję za pomoc ![]() pozdrawiam wszystkie torebkomaniaczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2905 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie tak dlatego będę się im bacznie przyglądać ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2907 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wraz z zamówionymi torebkami dostaniesz swój własny kod rabatowy, który po wpisaniu przy kolejnym zamówieniu zasila Twoje konto rabatowe o te 5 % ![]() 2) Jeżeli nie będzie Cię w domu możesz odebrać przesyłkę w siedzibie DHL ![]()
![]() |
#2908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Postaram odpowiedzieć Ci na pytania. Jestem tu równiez od niedawna, ale już mniej więcej wiem o co chodzi. Jeżeli chodzi o kody to używając kodu którejś z nas dostajesz 5% rabatu od wartości Twojej torebki. Kiedy ją otrzymasz to dostajesz swój kod który ma ważność 3 miesiące. Możesz go używać Ty oraz inne osoby którym udostępnisz go. Każdy kto użyje kodu prezentuje Ci pewną kwote od wartości zamówionej torebki na Twoje konto rabatowe. Zbierasz na nim kaskę z kodów i możesz zamówić wtedy taniej torebkę i plus używasz do tego kodu z 5% zniżką. Trochę pokręcone, ale mam nadzieję, że trochę zarysowałam Ci ten system. Z przesyłką to jest tak, że oni mają podpisana umowe z DHL i tylko kurier wchodzi w grę.
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce ![]() 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2909 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Chciałam Ci zaznaczyć że jeśli już tu weszłaś to już stąd nie wyjdziesz - ten wątek (zresztą jak i cały wizaż) uzależnia ![]() ![]() Pierwsze pytanie: Rabat rośnie. Korzystają z Twojego kodu inne osoby i to jest zależne ile zakupią torebek na Twój kod. Jeśli kupią jedną to na Twoje konto rabatowe wpływa 4zł. Im więcej sztuk tym więcej kasy ![]() Drugie pytanie: Skoro całymi dniami nie ma nikogo u Ciebie w domu to dzwonisz do DHL umawiasz się z tym kurierem że ma przyjechać w taki dzień jak ktoś będzie w domu (chyba że tak nie można?), albo odebrać osobiście w siedzibie DHL w wolnym czasie ![]()
Edytowane przez kali765 Czas edycji: 2009-12-20 o 13:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2910 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ps. z różową Andi siostry nic się nie dzieje.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:22.