|
|
#2072 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 1994 - Stary dobry skład
Może da się jakoś poprawić.
|
|
|
#2073 |
|
Wtajemniczenie
|
na pewno się da poprawić ;*
|
|
|
|
|
#2075 |
|
Wtajemniczenie
|
Olaś, musisz mi pokazać te swoje ff
![]() swoja drogą, dzieki za wsparcie dziewczyny Ja ma taka sobie klase, wiekszosc osób znam od podstawówki, w tym moje kumpele, a tak to nic specjalnego z tych ludzi ![]() W ogóle takie jaja, że szok. Wczoraj byłam z klasą w cinema city, siara jak nie wiem bo poszlam do kibla, a potem wracam na sale po takich schodkach, ktore są miedzy rządami, no i ide, a tu sie zaplątałam o torbę i dups na środku sali sie wyłozylam![]() A dzisiaj rano było u mnie -15 stopni i chyba ze 30 cm śniegu No ide rano na autobus do szkoly, ktory normalnie jedzie gdzies tak 5-10 po siódmej. No i stoimy na przystanku minelo jakieś 20 minut, autobusu nie ma, poslzismy do domu. a z nami jezdzi taki nauczyciel i zawsze czeka na autobus na drodze i to miejsce z mojego pokoju widac, to ja sie patrze, a tam moj autobus jedzie. to ja w te pędy sie zerwalam z chaty jeszcze po drodze dzwonie do kumpeli ze jest autobus. Przyjzedżamy do szkoły, a na mnie wszyscy z mordami, że jakbym do Gośki nie zadzwoniła to byśmy nie poszli do szkoły![]() przypał
|
|
|
|
|
#2076 |
|
Zakorzenienie
|
Chromciu, tu jest moje tłumaczenie: http://www.twilightseries.fora.pl/b-...6-12,4919.html
Zajęło trzecie miejsce w rankingu tłumaczeń! Gadamy z Tobą już tyle czasu, że jesteś fajna, więc cicho! Czemu byscie nie poszli do szkoły ;>
|
|
|
#2077 |
|
Wtajemniczenie
|
no nie poszlibyśmy do szkoły, bo autobus sie spoznil prawie godzine- najwazniejsze,a chyba nie napisalam tego wczesniej
|
|
|
|
|
#2079 |
|
Wtajemniczenie
|
Olaś, też muszę przeczytać Twoje tlumaczenie
![]() Chroma, ja bym jednak nie napisała i nie szła do szkoły, bo po co
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
|
|
|
|
#2080 |
|
Wtajemniczenie
|
Mo, ja tam musiałam napisac sprawdzian, żeby sobie nie zawalać poniedziałku ;( a nie chciałam być sama w klasie
(egoistka, wiem xD)właśnie sobie poszedł ode mnie mój meeen <3 jajca były
|
|
|
|
|
#2082 |
|
Wtajemniczenie
|
Ooou
jeju, ale Ci zazdroszczę że już tyle czasu ze sobą jesteście coście tam cudowali? ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Olaś, jakoś mi się teraz nie chce, zamazuje mi się wszystko przed oczami jakoś... Kumpela mi dzisiaj przebiła uszy bo nie miałam dziurek
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
|
|
|
|
#2083 |
|
Wtajemniczenie
|
Olasia, to ty jesteś taka dobra z ang.?
|
|
|
#2084 |
|
Wtajemniczenie
|
ej no właaaśnie, Olaśku szacun
a u mnie Chrooo dzisiaj stopniuff minus 18 ![]() Ja wam powiem, kutaszki, przesrane. Wgl we wtorek wigilie klasowe prócz oczywista mojej klasy, która bd pisać sprawdzian z fizyki w tym czasie podziękowali xDW ogóle chciałam być fajna i se obczajałam takie dresy, spodnie takie yoł szerokie dresowe do tańca na all, ale kurde no po sto złotych to dzięki. No tzn ja nie umiem tańczyć, ale mi się takie podobają i stwierdziłam, że bd się lansowała w nich na wf xD No ale kurde drogie. I dzisiaj ide se po sklepach i wlazłam do chińczyka. I kurde patrzę są! Takie normalnie cacy cacy że umarłam. Już mi kurde łzy w oczach stają, że pewnie drogie, a tu dups! 15zł ![]() ![]() ![]() I takie fajne są że sobie chyba jutro kupię drugą parę w innym kolorze A co! ![]() No. Historia moich dresowych gaci ![]() Ej wgl dziewczynki co myślicie? Bo moja kumpela tak wyczepiście tańczy i znalazła taką mega miejscówkę, dom kultury jakby i tam chodzi na zajęcia. I wgl tacy mega ludzie tam są i wszystko ze ja umieram z zazdrości. Ale sprawdzałam wczoraj jak byłam na ich występie, że ze śpiewania jest tam tylko chór, ale chór był badziewny. I kurde nic tam kompletnie nie ma takiego, na co bym się mogła zapisać. Jestem wyrzutkiem. No i ona mnie namawia żebym chodziła z nią na ten hiphop. I kupa ej prócz poczucia rytmu bo to mam od śpiewania to ja się nie nadaję. Wszyscy mi niby mówią, że predyspozycje mam, no ale co mi po wyczucia rytmu itp jak to w ruchach trza mieć to coś. A ja to tylko mam chyba spodnie fajne do tańca. Te, co je kupiłam dzisiaj. No ale wiadomo, do teraz tylko wzdycham xD No ale to weźcie mi doradźcie bo umieram. ![]() A mój tata wczoraj do mnie podbija jak wróciłam z tej Strefy (czyli tam z tego domu kultury) z jakimś takim srebrnym czymś i pipka mi tym koło ucha. Se myśle, zaś se chłop zabawke kupił, łokitoki albo inne dziadostwo A on do mnie podbija "dmuchaj" Ja tak czaje, weeź, o co mu chodzi A on "no dmuchaj, kontrola" Ciuuuul, alkomat Nie no, pozdro xDAle to fajnego bd miała sylwestra jak tatuś mnie alkomatem sprawdza xD ![]() PS Jak to całe przeczytałyście to wy mnie musicie serio kochać
Edytowane przez DontAsk94 Czas edycji: 2009-12-19 o 23:47 |
|
|
|
|
#2087 |
|
Zakorzenienie
|
Olaaś;*
wpadnij do mnie... mi wszyscy wyjeżdżają i nie mam gdzie iść... |
|
|
|
|
#2089 |
|
Wtajemniczenie
|
Jaką wielkanoc? Jaką wielkanoc?! Toż to święto konstytucji
![]() Hania, przeczytałam. Ja bym chodziła na twoim miejscu. Zawsze chciałam chodzić na tańce tylko mi tata nie pozwala Czemu nie macie wigilii? I z tym spr to mogliby wam przynajmniej nie robić, bo to chamskie
|
|
|
#2090 |
|
Zadomowienie
|
Aaaa ja też nie mam co robić w sylwestra ;/Co za bóóóól : <
|
|
|
|
|
#2091 |
|
Zakorzenienie
|
ano...ooo.
łączmy się w bólu... ej, no nie wiem... miałam nadzieję, że kolega przyjdzie, ale raczej nie bedzie go;( buu;( posiedze w domu. sama. |
|
|
|
|
#2092 |
|
Zakorzenienie
|
Ha, ha. Napisałam Wielkanoc? XD Lol. Miałam na myśli Sylwester XD.
Hej Poszłam do sklepu, bo mam robić ciasteczka. I wracałam torami do domu i zamiast skręcić w lewo, w moje bloki, poszłam prosto. Aż pod wiadukt, gdzie jest peron. ( http://www.panoramio.com/photo/24461249 - średnio ciekawe miejsce, ale przyjemnie mi się tam siedzi.) Chodziłam tam z P., chodziłam tam z R. No i dużo wspomnień. Ale miałam tak parszywy humor, że tego potrzebowałam. Ale nie płakałam. Tak zmarzłam, że bałam się, że mi łzy zamarzną. Ale już mi lepiej.
|
|
|
#2096 |
|
Wtajemniczenie
|
Jaakie?
![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Ej, kasia nas podgląda ze starego ale nowego wątku. Lubiłam jej opowieści itd. Szkoda, że tamten się rozleciał. Ale tu też jest ok, co nie? Nie słyszę? ( jak na koncercie
|
|
|
#2097 |
|
Zakorzenienie
|
Jest fajnie
![]() Jest Olasia, jest impreza ![]() Takie: http://www.wielkiezarcie.com/recipe30299.html Polecam. Niestety nie ma zdjęcia ;<
|
|
|
#2098 |
|
Wtajemniczenie
|
no dobra, żeby nie było przesadnie to Jest olasia i tina, jest impreza
co to za wyżera, że sie tak długo ładuje? Ooo mniam. Sebastianki ?
|
|
|
#2100 |
|
Wtajemniczenie
|
A tak notabene bardzo słodkie wyszły te ciastka?
---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Hahah moja 3-letnia siostra powiedziała już 8 razy ' tato ić śobie i-i odejć ' a teraz i tak z nim krejzoli
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:36.

bo poszlam do kibla, a potem wracam na sale po takich schodkach, ktore są miedzy rządami, no i ide, a tu sie zaplątałam o torbę i dups na środku sali sie wyłozylam
No ide rano na autobus do szkoly, ktory normalnie jedzie gdzies tak 5-10 po siódmej. No i stoimy na przystanku minelo jakieś 20 minut, autobusu nie ma, poslzismy do domu. a z nami jezdzi taki nauczyciel i zawsze czeka na autobus na drodze i to miejsce z mojego pokoju widac, to ja sie patrze, a tam moj autobus jedzie. to ja w te pędy sie zerwalam z chaty jeszcze po drodze dzwonie do kumpeli ze jest autobus. Przyjzedżamy do szkoły, a na mnie wszyscy z mordami, że jakbym do Gośki nie zadzwoniła to byśmy nie poszli do szkoły

jihaaa