Offtopowe zapuszczanie - część IX - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-20, 12:39   #481
mOna01
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie - część IX

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
Ja mam w domu zwykłe, brązowe prześwitujące talerze, pasują do wszystkiego i mnie tam się podobają
A oprócz tego podobają mi się takie gładkie, płaskie białe talerze, tylko takie bardziej kwadratowe. Często Pascal na takich podaje. Wyglądają nowocześnie i też będą pasować do wszystkiego.
Takie szkło dymne, wiem o czym mówisz one też są uniwersalne. Ja mam obecnie w domu okrągłe, białe talerze z falowanymi brzegami i są b.ładne, na mieszkaniu studenckim mam duże białe kwadratowe i są świetne. Ja generalnie nie lubię pstrokacizny zdecydowanie wolę klasykę, kocham tylko wzory orientalne kwiatowe - coś takiego jak ten Dominus

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 12:40   #482
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez piotrkowalolitka Pokaż wiadomość
e tam ja bym nie zaprzatala mysli ta ciotka.
Jak jest tak bardzo uparta to niech kupuje ten swoj zestawi, zawsze potem mozna wystawic na allegro
gorzej jak nikt nie kupi potem

jak juz bede musiala jechac tam z zaproszeniem osobiscie (nie chce mi sie wlec nad morze) to mam nadzieje, ze nie uslysze ze ma juz prezent w szafie, albo ze robi po swojemu, bo ja np dostosowywuje sie zawsze do kogos i jak szlam na wesele i ktos chcial cos tam zamiast kwiatow, czy prosil o kase (ustnie czy na zaproszeniu, ZAWSZE sie dostosowywalam), nawet jak wiem ze ktos zbiera przykladowo aniołki, to staralam sie na imieniny takie cos upolowac a byle co

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
Takie szkło dymne, wiem o czym mówisz one też są uniwersalne. Ja mam obecnie w domu okrągłe, białe talerze z falowanymi brzegami i są b.ładne, na mieszkaniu studenckim mam duże białe kwadratowe i są świetne. Ja generalnie nie lubię pstrokacizny zdecydowanie wolę klasykę, kocham tylko wzory orientalne kwiatowe - coś takiego jak ten Dominus

niech kazdy wlasnie ma w domu, to co mu sie podoba

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 12:40   #483
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
nie podobają mi sie białe talerze, są według mnie oczywiscie nudne, a jak kupuje juz cos, to chce takie jak mi sie podobają (Tz zwisa jakie beda, pozostawia to mi)
sami widziecie ile jest gustów
Wiadomo, co kto lubi ja bym tylko się bała że mi się znudzą te talerze za jakiś czas, a to nie jest rzecz którą się często wymienia

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
ja też preferuje jednolite talerze
a jeśli wzorek to bardzo delikatny. na 50tkę mamy kupiliśmy jej taki, bo marzyła jej już się wymiana
http://multizakupy.pl/images/chodzie...20OBIADOWY.JPG
Bardzo ładny komplet takie też bym mogła mieć

Stary 2009-12-20, 12:45   #484
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
My robimy jutro, bo we wtorek nasz wychowawca nie może. Przychodzimy na 8, przez pierwszą godzinę samorząd klasowy wszystko przygotowuje, potem przez dwie godziny mamy Wigilię, zapraszamy nauczycieli, a potem mamy jeszcze trzy lekcje. Chociaż mam taką cichą nadzieję, że przepadnie nam jeszcze polski, nie chce mi się jutro recytować monologu Hamleta bądź też Omleta . A chyba we wtorek mamy jasełka, chociaż nie wiem, czy moja klasa będzie w ogóle je oglądać, może jesteśmy za starzy i już nam nie przysługuje
My akurat mamy luz z nauczycielami, bo ta najnowsza klasa(BP) ma ich zaprosić, a kto by się zwykłym mat.-biolem przejmował? Planujemy natomiast kupić Gorące Kubki, barszcze czerwone i zrobić sobie(mamy prywatny czajnik elektryczny ) w ramach wieczerzy wigilijnej
Mam nadzieję, że nauczyciele generalnie luzy porobią, bo komu by się chciało w taki dzień myśleć? Chociaż u mnie matematyka na 100% normalna będzie- przecież to jedyna okazja, żeby jakieś zadanka porobić!

Cytat:
Mnie też już się nie chce iść, rozleniwiłam się przez weekend
Oj, nic mi nie mów Pocieszam się myślą, że jeszcze tylko 2 dni i ferie

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 12:45   #485
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo ładny komplet takie też bym mogła mieć
dzięki ile my się go naszukaliśmy, byl taki moment, że znaliśmy nazwy wszystkich serwisow obiadowych i jak zobaczylam ten to wiedziałam, że będą dobre dla mamy, bo ona lubi takie subtelne wzorki
my mamy talerze z ikei, jak będziemy cierpieli na nadmiar pieniędzu to kupimy sobie jakiś fajny komplet-koniecznie biały marzą mi się fajne głębokie talerze do makaronów i salatek
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 12:47   #486
aanika
Zakorzenienie

Cytat:
nie, bo my nie chcemy prezentów, chcemy tylko pieniądze i sami sobie potem kupimy co chcemy
W sumie to lepiej, przynajmniej sami kupicie do domu to, co będziecie chcieli, zamiast dostawać kilka badziewnych żelazek czy czegoś takiego. Moi rodzice zawsze dają na ślub kasę, wolą się nie bawić w prezenty.
Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
W Leclercu spory wybór właśnie bo czasem zachodzę w przerwie między zajęciami To chyba będę nakręcać na Leclerc, wezmę sobie kompres z AB i coś z Mrs. Potter's

Z tego co pisała otako to w lubelskim Tesco nie ma Bingo
Nie miałam nigdy nic z Mrs. Potter's, chyba muszę kiedyś coś wypróbować, ale nawet nie mam pojęcia, co .

Wy też tak macie, że jak nadchodzi @, to rośnie wam zimno na wardze? Mnie wyskoczyło kilka dni temu i myślałam, że to od mrozu, a tu patrzę, że dzisiaj ciocia przyjechała i w sumie mam tak prawie za każdym razem.
aanika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 12:48   #487
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
ja też preferuje jednolite talerze
a jeśli wzorek to bardzo delikatny. na 50tkę mamy kupiliśmy jej taki, bo marzyła jej już się wymiana
http://multizakupy.pl/images/chodzie...20OBIADOWY.JPG
mam nadzieje, ze sie nie obrazisz, ale mi sie taki komplet nie podoba....ale jakbym wiedziala ze ktos taki chce kupilabym mu sama jednak nie chcialabym takiego dostac.

wszystko sie rozbija o gust zawsze dlatego tak bardzo nie chce nic dostac materialnego na wesele

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Cytat:
W sumie to lepiej, przynajmniej sami kupicie do domu to, co będziecie chcieli, zamiast dostawać kilka badziewnych żelazek czy czegoś takiego. Moi rodzice zawsze dają na ślub kasę, wolą się nie bawić w prezenty.
wlasnie odchodzi im bieganie, szukanie, wymyślanie, a ludzie tego nie doceniają

[*] 11.09.2012
Stary 2009-12-20, 12:50   #488
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
wlasnie odchodzi im bieganie, szukanie, wymyślanie, a ludzie tego nie doceniają
Bo oni chcą mieć poczucie że wiedzą lepiej że Ty NA PEWNO byś sobie nie poradziła z kupnem

Stary 2009-12-20, 12:50   #489
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
ja na początku też byłam nastawiona na smrodek.. ale w rezultacie Rzepka nie śmierdzi aż tak bardzo no i zapach nie utrzymuje się długo na głowie, więc da się przeżyć
A ja uwielbiam zapach rzepki

Cytat:
W ogóle napisałam TŻ że ubieram choinkę a on "Kiedyś będziemy razem ubierać" spytałam kiedy a on "Już za rok, mam nadzieję "
Ale fajnie, ciesze sie, ze Wam sie poukladalo, niech Wam jest jak najpiekniej .

Cytat:
Napisane przez saming Pokaż wiadomość
Kusicie tym Seboradinem
Po świętach pewnie kupię i wypróbuję
Mi nie sluzy

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
O kurcze, to moja uczelnia nie jest taka zła, mam wolne od czwartku, bo w piątki nie mam zajęć. Zajęcia 23 grudnia to jakaś masakra...
Tutaj gdzie mieszkam, studenci jeszcze 24 normalnie ida na zajecia
Dobrze, ze do domu wracam

Cytat:
Bry!

moje to też pieszczochy wystarczy, że widzą, że szykujemy się do spania i już lecą zajmować nasze poduszki tylko jeden najmłodszy myśli, że pora spania to pora zabawy i poluje na nasze nogi, albo znosi nam swoje zabawki do łożka dla niego woda to jedna z ulubionych zabawek, często odkręcamy mu kran i on się pluska w zlewie a jak ma dobry humor to włazi pod prysznic i miauczy żeby odkręcić wodę i tak siedzi i bawi się strumieniem ciepłej wody i potem jest calutki mokry
koty dostarczają nam tylu atrakcji nie wyobrażam sobie domu bez zwierząt
Tez sobie nie wyobrazam domu bez zwierzakow . A koty sa swietne. Moj ostatnio SPIEWAL innemu rudzielcowi napotkanemu na drodze Poza tym gada, i gada, jak najety. Na nogi pod koldra tez poluje (gorzej, jak przypadkowo na takie nie do konca pod koldra naskoczy). Wody nie lubi, na dwor go nie puszczamy, grzeczny jest. Raz wpadl do sedesu (niechcacy) i potem o p o w i a d a l o tym bite pare godzin Slucha sie krolika, a jak ten ma dobry humor to sie bawia - kot udaje, ze na niego poluje, co tylko czasami krolasowi przypada do gustu Przylepa taka z niego i nie lubi sam siedziec. A ostatnio sie zakochal

Cytat:
wnioski po wczoraj: zakupy do domu z facetem to CIEZKA HARÓWKA I NERWY
Zalezy z jakim facetem

Cytat:
1,5 miesiąca to nieźle, ja myślałam że taka z 2 tygodnie stoi
U nas zawsze kolo dwoch a nawet i dluzej sobie byla i trzymala sie niezle. Ale ostatnio takie w doniczce zaczelismy kupowac i te wciaz zyja na ogrodkach krewnych i znajomych krolika

Cytat:
http://www.allegro.pl/item835139271_...m_dominus.html

http://www.allegro.pl/item836976957_..._promocja.html

http://www.allegro.pl/item825287670_...y_dominus.html ten akurat to ewentualnosc

http://www.allegro.pl/item857839232_...wy_okazja.html

http://www.allegro.pl/item859323795_..._victoria.html

i 2 moje faworyty
http://www.allegro.pl/item850816919_...iris_19el.html

a ten bardzo mi sie podoba, bardzo, wiadomo zwierzątka ale jest tak koszmarnie drogi, ze sobie nie kupimy plus jak dla mnie za duzo ma nieprzydatnych rzeczy typu waza do zupy itp (nie uzywamy takich rzeczy)

http://www.allegro.pl/item849010910_...mysliwski.html
Szczerze mowiac, srednio mi sie te zestawy podobaja. A te ze zwierzakami, to mi sie osobiscie z serwisem jakiegos na prawde pana mysliwego kojarza Ten przed, przedostatni mi sie jedynie nawet spodobal. Reszta troche taka kiczasta, i pewnie po jakims czasie by mnie zaczela wkurzac (tzn. zakladajac, zeby mi sie talerze podobaly, biorac pod uwage, ze codziennie bym z nich jadla, w koncu by mi sie znudzily). Dlatego jestem raczej za jakimis prostymi, "tradycyjnymi" zestawami
Ach, no oczywiscie jak juz bede obrzydliwie bogata, bede miala zestawy przerozne, na kazdy tydzien inny serwis
szmyrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 12:51   #490
Modraszka
Zadomowienie

Cytat:

wysuszony krowi placek
Fajna nazwa jak dla ciasta

Cytat:
nic mi nie mów, bo ja wczoraj bylam wieczorem w Tesco z TZ i prawie sie pokłócilismy, bo on chcial kupic talerze BYLE JAKIE do mieszkania, byleby byly i wciskał mi jakies zółte obrzydliwe, a ja chce miec ŁADNE i moim guscie

stwierdzil ze nigdy nie kupimy talerzy w takim ukladzie
My z TŻ jeszcze nie robimy takich zakupów, ale czasem oglądamy i planujemy co byśmy kiedyś kupili Na szczęście mój TŻ, podobnie jak ja, uważa, że jeżeli coś ma nam służyć długo, to musi być ładne

Cytat:
Ja byłam wczoraj wieczorem w Tesco i udało mi się trafić na wolną kasę, nie musiałam nawet czekać w kolejce. Ale rzeczywiście niektórzy ludzie jeździli z pełnymi koszykami. Zawsze mam wrażenie, że my jakoś mniej rzeczy kupujemy .

Ja za to wciąż latam za kozakami. Wczoraj widziałam takie ładne w CCC, ale oczywiście nie było mojego 36. A z kolei jak jest rozmiar, to buty nie dopinają mi się na łydkach, mam taki wystający mięsień i często suwak się tam zatrzymuje i nie chce dalej jechać.

A ja zaraz będę robić kokosanki na wigilię klasową
Też zawsze mam wrażenie, że kupuję mniej niż inni ludzie
I butów również poszukuję, niestety bezskutecznie

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Moi rodzice pojechali na zakupy i nie było ich 4 godziny. Bo 1h stali w kolejce do kasy

A ja w tym roku kupiłam sobie porządne trapery i tylko w nich chodzę, kozaki mam jeszcze z zeszłego roku poniewaz były kupione w lutym więc nie są zniszczone.
A moje kochane traperki w ogóle nie przemakaja, ani nic się z nimi nie dzieje.
Też właśnie chciałam kupić jakieś trapery, trzewiki, cokolwiek, byle były ciepłe. Niestety nie znalazłam nic dla siebie i marznę w stopy w kozakach

Cytat:
nie wiem czy bedą w Twoim typie - mi sie podobają

http://www.allegro.pl/item835139271_...m_dominus.html

http://www.allegro.pl/item836976957_..._promocja.html

http://www.allegro.pl/item825287670_...y_dominus.html ten akurat to ewentualnosc

http://www.allegro.pl/item857839232_...wy_okazja.html

http://www.allegro.pl/item859323795_..._victoria.html

i 2 moje faworyty
http://www.allegro.pl/item850816919_...iris_19el.html

a ten bardzo mi sie podoba, bardzo, wiadomo zwierzątka ale jest tak koszmarnie drogi, ze sobie nie kupimy plus jak dla mnie za duzo ma nieprzydatnych rzeczy typu waza do zupy itp (nie uzywamy takich rzeczy)

http://www.allegro.pl/item849010910_...mysliwski.html
Najbardziej podobają mi się te z piątego linka, ale chyba jednak wolałabym jednolite, białe, ewentualnie z jakimś bardzo delikatnym wzorem

Cytat:
a teraz wersja pesymistyczno-realistyczna
dostaniemy takie serwis od jego chrzestnej i co mamy z czyms takim zrobic?

http://www.allegro.pl/item843935198_...valensole.html

Okropny

Cytat:
Mogę wybrać Real, Tesco, Leclerc, Kaufland, Carrefour
Nie wiem jak w Leclerc, ale w Tesco, Kauflandzie i Carrefour raczej nie ma nic ciekawego W Realu podobno można kupić Glorię

Cytat:
A oprócz tego podobają mi się takie gładkie, płaskie białe talerze, tylko takie bardziej kwadratowe. Często Pascal na takich podaje. Wyglądają nowocześnie i też będą pasować do wszystkiego.
O tak, bardzo mi się podobają takie kwadratowe talerze

Modraszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 12:52   #491
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:

Nie miałam nigdy nic z Mrs. Potter's, chyba muszę kiedyś coś wypróbować, ale nawet nie mam pojęcia, co .
Też nigdy nie miałam ale chyba wzięłabym https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...nych-Aloes.htm

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 12:54   #492
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Mam podobne zdanie Mi też się najbardziej podobał ten trzeci zestaw, z tymi wzorami, no ale wiadomo, że to rzecz gustu.

Cytat:
W którym supermarkecie są najlepsze rzeczy do włosów bo nie wiem gdzie jechać z ojcem
Cytat:
Mogę wybrać Real, Tesco, Leclerc, Kaufland, Carrefour
W Tesco i w Carfurze (tym obok Marko, na Witosa) lipa, nie ma nic ciekawego do włosów. W Realu dawno nie byłam (to drugi koniec miasta), więc nie wiem, natomiast Leclerc jest chyba najlepiej zaopatrzony i jest największy wybór

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 12:54   #493
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
mam nadzieje, ze sie nie obrazisz, ale mi sie taki komplet nie podoba....ale jakbym wiedziala ze ktos taki chce kupilabym mu sama jednak nie chcialabym takiego dostac.
nie to serwis nie dla mnie a dla rodziców zresztą na żywo prezentuje się dużo dużo lepiej no i jest z bardzo dobrej jakości porcelany, a to wg mnie również bardzo ważne.
o gustach lepiej nie dyskutować, bo gdybym dostała ten serwis a la rykowisko (który jest Twoim faworytem) to rozbilabym talerz po talerzu ze złości
Stary 2009-12-20, 12:57   #494
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Też nigdy nie miałam ale chyba wzięłabym https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...nych-Aloes.htm
Mam, strzelić recenzję? Swoją drogą, muszę mu coś w KWC napisać w końcu

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2009-12-20, 12:58   #495
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość
Tez sobie nie wyobrazam domu bez zwierzakow . A koty sa swietne. Moj ostatnio SPIEWAL innemu rudzielcowi napotkanemu na drodze Poza tym gada, i gada, jak najety. Na nogi pod koldra tez poluje (gorzej, jak przypadkowo na takie nie do konca pod koldra naskoczy). Wody nie lubi, na dwor go nie puszczamy, grzeczny jest. Raz wpadl do sedesu (niechcacy) i potem o p o w i a d a l o tym bite pare godzin Slucha sie krolika, a jak ten ma dobry humor to sie bawia - kot udaje, ze na niego poluje, co tylko czasami krolasowi przypada do gustu Przylepa taka z niego i nie lubi sam siedziec. A ostatnio sie zakochal

(...)

Szczerze mowiac, srednio mi sie te zestawy podobaja. A te ze zwierzakami, to mi sie osobiscie z serwisem jakiegos na prawde pana mysliwego kojarza Ten przed, przedostatni mi sie jedynie nawet spodobal. Reszta troche taka kiczasta, i pewnie po jakims czasie by mnie zaczela wkurzac (tzn. zakladajac, zeby mi sie talerze podobaly, biorac pod uwage, ze codziennie bym z nich jadla, w koncu by mi sie znudzily). Dlatego jestem raczej za jakimis prostymi, "tradycyjnymi" zestawami
Ach, no oczywiscie jak juz bede obrzydliwie bogata, bede miala zestawy przerozne, na kazdy tydzien inny serwis

Jaaaaki kociak fajowy co to znaczy że gada? :P moje już stare krowy, tylko lampki od choinki i bombki atakują już dwie poległy [*]

No z tym serwisem to o to mi chodzi, nawet jeśli teraz taki jest modny i się podoba to za jakiś czas może się znudzić.

Stary 2009-12-20, 12:59   #496
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Ten balsam jest w Carfurze (lub też w Grejfrucie jak to mówi moja babcia ). Jeśli chodzi o zakupy przedświąteczne to polecam tego Carfura na Witosa, mało ludzi tam robi zakupy, no bo to praktycznie peryferie miasta, zazwyczaj tylko ludzie z Bronowic i Felina tam kupują, więc nie ma dzikich tłumów.

Edytowane przez otako
Czas edycji: 2009-12-20 o 13:02
Stary 2009-12-20, 12:59   #497
piotrkowalolitka
Zadomowienie

motylku nie zapomnij o zestawie sztuccow(?)
Rodzice dostali na slub 2 zestawy, ale sa bardzo ladne I sa wyjmowane tylko na wieksze spotkania rodzinne typu wlasnie swieta

życie jest piękne

8minute arms, buns, legs, abs
19/11
piotrkowalolitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 12:59   #498
201607180946
Konto usunięte

dzień dobry

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość

Ja Was podziwiam, że wybieracie się dzisiaj na zakupy, na samą myśl o tłumach robi mi się słabo choć w sumie jeśli chodzi o szansę na zdobycie nowego włosowego cudeńka to determinacja jest w pełni zrozumiana
obiecaliśmy mamie, że w poniedziałek pojedziemy na zakupy już się boję

Cytat:
Mi się podoba jedynie ten trzeci - DOMINUS. Motylku zastanów się czy chcesz takie pstrokate talerze... Nie lepiej białe? Najlepsze są uniwersalne, do wszystkiego pasują i zawsze są eleganckie. Możesz dekorować kuchnię obrusami różnymi, ja osobiście wolałabym klasyczny biały serwis. Ewentualnie mini serwis kawowy z jakimiś zdobieniami, ale nie codzienny
nam udało się kupić za 50 zł b dobry jakościowo serwis kwadratowych białych naczyń na 6 osób, gratis dostaliśmy cały karton misek, salaterek, i innych pierdółek w tym samym stylu talerze są bardzo duże więc nie musimy ciągle latać po dokładki
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 13:02   #499
aanika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
My akurat mamy luz z nauczycielami, bo ta najnowsza klasa(BP) ma ich zaprosić, a kto by się zwykłym mat.-biolem przejmował? Planujemy natomiast kupić Gorące Kubki, barszcze czerwone i zrobić sobie(mamy prywatny czajnik elektryczny ) w ramach wieczerzy wigilijnej
Mam nadzieję, że nauczyciele generalnie luzy porobią, bo komu by się chciało w taki dzień myśleć? Chociaż u mnie matematyka na 100% normalna będzie- przecież to jedyna okazja, żeby jakieś zadanka porobić!
My robimy tak, że każdy przynosi coś od siebie z domu - jeden zrobi ciastka, drugi śledzie, trzeci sałatkę i potem jest bardzo fajnie. Ale w tym roku dziewczyna, która wszystko planuje, chyba przesadziła, bo powymyślała jedzenia na wesele, a nie na dwie godziny Wigilii. Nie wiem, czy zdążymy wypić 24 l soku na przykład .

Cytat:
Strzelaj, bo jestem ciekawa tych odżywek. Wiem, że dużo osób używa ich do mycia, a ja wolałabym coś do nakładania po myciu.
aanika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 13:04   #500
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość

W Tesco i w Carfurze (tym obok Marko, na Witosa) lipa, nie ma nic ciekawego do włosów. W Realu dawno nie byłam (to drugi koniec miasta), więc nie wiem, natomiast Leclerc jest chyba najlepiej zaopatrzony i jest największy wybór
Dzięki za info W takim razie wybieram albo Leclerc albo Real

Cytat:
Jeśli możesz Wiem, że go masz i widziałam że Modraszka też ma go w swojej kolekcji więc pewnie jest dobry

Cytat:
Ten balsam jest w Carfurze (lub też w Grejfrucie jak to mówi moja babcia ). Jeśli chodzi o zakupy przedświąteczne to polecam tego Carfura na Witosa, mało ludzi tam robi zakupy, no bo to praktycznie peryferia miasta, zazwyczaj tylko ludzie z Bronowic i Felina tam kupują, więc nie ma dzikich tłumów.

Coś mi krostki powyskakiwały na policzku i brodzie podejrzewam, że to od kremu Garniera

Stary 2009-12-20, 13:05   #501
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
No z tym serwisem to o to mi chodzi, nawet jeśli teraz taki jest modny i się podoba to za jakiś czas może się znudzić.
serwis obiadowy, tak jak wszystkie bibeloty, muszą pasować do wnetrza. moje m urządzone jest w stylu nowoczesnym i wszystkie dodatki utrzymane są w tym charakterze. Dom rodziców jest utrzymany w kolorach ziemi, dominuje drewno, naturalne tkaniny. zbyt dużo kolorów i rzeczy od czapy sprawiają, że wieje kiczem dlatego warto stawiać na ponadczasowość
Stary 2009-12-20, 13:05   #502
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
nam udało się kupić za 50 zł b dobry jakościowo serwis kwadratowych białych naczyń na 6 osób, gratis dostaliśmy cały karton misek, salaterek, i innych pierdółek w tym samym stylu talerze są bardzo duże więc nie musimy ciągle latać po dokładki
Kwadratowe duże talerze są świetne, ja swoje uwielbiam, cały obiad mi się na nich mieści przynajmniej

Stary 2009-12-20, 13:07   #503
piotrkowalolitka
Zadomowienie

Dziewczny cieszczie sie, ze macie w szkole wigilie
Szkola idzie wam na reke, bo przeciez nie moze was zwolnic z lekcji.
Ministerstwo rzadzi szkolami i to ono wyznacza kiedy sa dni wolne. A u mnie w szkole ani razu nie bylo wigilii
Lepiej wam posiedziec na wigilii niz zeby nie bylo lekcji a potem odrabiac w soboty.

życie jest piękne

8minute arms, buns, legs, abs
19/11
piotrkowalolitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 13:08   #504
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
My robimy tak, że każdy przynosi coś od siebie z domu - jeden zrobi ciastka, drugi śledzie, trzeci sałatkę i potem jest bardzo fajnie. Ale w tym roku dziewczyna, która wszystko planuje, chyba przesadziła, bo powymyślała jedzenia na wesele, a nie na dwie godziny Wigilii. Nie wiem, czy zdążymy wypić 24 l soku na przykład .
My to jednak zawsze robiliśmy z ciastami, chipsami, itd., nigdy z prawdziwymi daniami
Co to, 24 l soku, przecież to godzina i koniec

Cytat:
Strzelaj, bo jestem ciekawa tych odżywek. Wiem, że dużo osób używa ich do mycia, a ja wolałabym coś do nakładania po myciu.
Może zacznę od konsystencji. Jest dosyć rzadka w porównaniu z innymi odżywkami, delikatnie przelewa się przez palce(ale nie ucieka z rąk). Zapach- u mnie w domu zachwycają się nim, mnie śmierdzi Cifem, nie mam pojęcia czemu Jest dosyć mocno cytrusowy, ale szybko ulatnia się z włosów(całe szczęście). Mo-hery oczywiście mięciutkie są, dobrze ułatwia rozczesywanie, balsam nie przyspiesza przetłuszczania. Dla fanek wygładzenia mam złą wiadomość- żadnego takiego efektu nie zauważyłam na swoich włosach To naprawdę bardzo dobra, warto mieć coś takiego w zapasach

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2009-12-20, 13:11   #505
201607180946
Konto usunięte

Cytat:
Kwadratowe duże talerze są świetne, ja swoje uwielbiam, cały obiad mi się na nich mieści przynajmniej
są naprawdę duże, na obiadowym spokojnie zmieściłaby się pizzamają jeszcze jeden plus są bardzo ciężkie i dlatego zmywa tylko TŻ
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 13:15   #506
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki za info W takim razie wybieram albo Leclerc albo Real

Jeśli możesz Wiem, że go masz i widziałam że Modraszka też ma go w swojej kolekcji więc pewnie jest dobry

Coś mi krostki powyskakiwały na policzku i brodzie podejrzewam, że to od kremu Garniera
To jak wybierzesz Reala, to poproszę o relację z asortymentu. Może mi się uda tam wyskoczyć na początku tygodnia, jeżeli będzie coś ciekawego. Ale uważaj, bo tam zawsze jest spory ruch

Też używałam tego balsamu i mi się bardzo podobał Jeszcze do niego kiedyś wrócę, ale chcę teraz wypróbować zestaw Accent, i szampon, i odżywkę. Używała któraś z Was obu na raz?

Cytat:
Jestem kolejną fanką dużych talerzy ja muszę mieć obiad na sporym talerzu, bo jak jem np. danie mięsne, to poszczególne składniki nie mogą do siebie dotykać. Nie cierpię jak np. kotlet mi się styka z surówką, albo z ziemniaczkami. najchętniej to bym jadła na talerzu z przegródkami ale takie widziałam tylko jednorazowe.

Stary 2009-12-20, 13:17   #507
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
o gustach lepiej nie dyskutować, bo gdybym dostała ten serwis a la rykowisko (który jest Twoim faworytem) to rozbilabym talerz po talerzu ze złości
ano widzisz, dlatego nie chce, zeby mi ktos cos kupowal, a powiem szczerze serwis ma sie podobac MI (skoro TZ ma olew), a czy goscią bedzie sie podobac mam zwis
moje mieszkanie, robie po swojemu.

tak samo z jedzeniem, u TZ jest na obiad ziemniaki i sos - ja nic z tego nie jem
u siebie gotuje po swojemu i nie bede specjalnie na przyjazd tesciowej robila rosołu z pazurow

nie bedzie jej smakowalo, coz pech, mną tez nikt sie nie przejmuje ze nie mam co tam jesc ;]

Cytat:
Napisane przez piotrkowalolitka Pokaż wiadomość
motylku nie zapomnij o zestawie sztuccow(?)
o wlasnie

upatrzylam fajne garniki Tefala - kurcze chcialabym zeby byly w Auchania, wykorzystalabym bony........ moze ktos sie orientuje czy tam sa?

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Cytat:
Jestem kolejną fanką dużych talerzy ja muszę mieć obiad na sporym talerzu, bo jak jem np. danie mięsne, to poszczególne składniki nie mogą do siebie dotykać. Nie cierpię jak np. kotlet mi się styka z surówką, albo z ziemniaczkami. najchętniej to bym jadła na talerzu z przegródkami ale takie widziałam tylko jednorazowe.
widzialam takie talerze wielokrotnego uzytku z przegródkami, ale dawno temu, gdzies w Poznaniu na wystawie - czyli istnieją takie

[*] 11.09.2012

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-20, 13:17   #508
Bejjka
Zakorzenienie

a ja dziś mam niedzielę pracującą....doprowadzam się do porządku wlaśnie robię pedicure potem manicure, peeling i depilacja z okazji świąt użyję depilatora (choć mam zakaz od dermatologa)
Stary 2009-12-20, 13:17   #509
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
My to jednak zawsze robiliśmy z ciastami, chipsami, itd., nigdy z prawdziwymi daniami
Co to, 24 l soku, przecież to godzina i koniec

Może zacznę od konsystencji. Jest dosyć rzadka w porównaniu z innymi odżywkami, delikatnie przelewa się przez palce(ale nie ucieka z rąk). Zapach- u mnie w domu zachwycają się nim, mnie śmierdzi Cifem, nie mam pojęcia czemu Jest dosyć mocno cytrusowy, ale szybko ulatnia się z włosów(całe szczęście). Mo-hery oczywiście mięciutkie są, dobrze ułatwia rozczesywanie, balsam nie przyspiesza przetłuszczania. Dla fanek wygładzenia mam złą wiadomość- żadnego takiego efektu nie zauważyłam na swoich włosach To naprawdę bardzo dobra, warto mieć coś takiego w zapasach
Dzięki za wyczerpującą recenzję A on jest do spłukiwania czy nie? bo nigdy nie wiem Szkoda, że nie wygładza bo ja mam trochę sianko które trzeba wygładzić

Stary 2009-12-20, 13:18   #510
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość
Nie no, boskie Kocię <3 A jakie gadatliwe
Moja Kota w sumie nadmierną gadułą nie jest. Ale potrafi nieźle nakrzyczeć na mnie i na mamę jak jej się coś nie podoba

Cytat:
Ja mam w domu zwykłe, brązowe prześwitujące talerze, pasują do wszystkiego i mnie tam się podobają
Też takie mam. Są świetne!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości