|
Notka |
|
Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wątek o sklepie Victoria's Secret
Cytat:
![]() Z tej linii zapachowej na stronie VS został tylko body mist, ale tych do PL niestety nie wysyłają ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3152 |
ćwir ćwir
|
Drogie Panie, mój TŻ odebrał paczkę numer dwa w dniu wczorajszym, więc już mamy komplecik
![]() W ciągu dnia siądę z nim na Skype (bo ja już jestem na wyjeździe świątecznym u rodziców ![]()
#3153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3154 |
Rozeznanie
|
Ćwirko, czy moją przesyłkę już wysłałaś? Minęło kilka tygodni od kiedy pisałaś, że jest już w Polsce i od tego czasu nic. Pisałam do Ciebie, ale strzelam, że znowu były problemy z pw na Wizażu, tak jak ostatnim razem kiedy do siebie pisałyśmy, i albo nie dostałam Twoich odpowiedzi, albo Ty w ogóle nie dostałaś moich wiadomości. Proszę o kontakt na maila --- , bo na pw nie ma co liczyć. Zależy mi na odpowiedzi, więc dla pewności piszę w ogólnym temacie. Będę wdzięczna za informacje co z moją bluzką.
Kosmetyki Książki Ubrania, buty, dodatki - Victoria' Secret, Cubus, New Yorker, Lupoline, Reserved, Tatuum Zapraszam ![]() Edytowane przez vLain Czas edycji: 2009-12-21 o 06:05 Powód: -- |
![]() ![]() |
![]() |
#3155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w styczniowym zamówieniu z pewnością do was dołączę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3156 |
Raczkowanie
|
Kiedy mozna skladac jakies zamowienia?Bylabym zainteresowana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3157 | |
ćwir ćwir
|
Adresy w wiadomości zwrotnej na wyliczenia
![]() Cytat:
Hmmm, ostatnio czekałam na Twój adres, to chyba ta PW nie dotarła do mnie ![]() Już wiem co z paczkami. Jestem w szoku, bo paczka jest prawie całkowicie kompletna, brakuje jedynie darmowego szaliczka, który miał być i wszedł do zamówienia ![]() Poza tym- wszystko inne jest. Teraz musimy dojść czyje masełko nie doszło, a kto dostanie inny smak. Potwierdźcie mi proszę poniższą listę: Savia1: Zestaw 5/20$: 1. Błyszczyk Slice of Heaven- jest 2. Błyszczyk Bubble IT- jest 3. Eyliner Goldbinger- jest 4. Lakier do paznokci Tutu- jest 5. Pomadka Colada Love- jest Seria Secret Garden- po 4,37$/sztuka= 6 sztuk x 4,37= 26,22$ 1. Masło truskawki&szampan- jest 2. Masło Amber Romance- jest 3. Balsam w tubce zielony- jest 4. Żel pod prysznic Sweet Daydream- jest 5. Żel pod prysznic Love Spell- jest 6. Żel pod prysznic Endless Love- jest Lukrecja222: 1. Szary golf- jest 2. Niebieska bluzka- jest 3. Fioletowy sweterek- jest Agatasw1: 1. Masło Vanilia Lace- jest, 4,37$ 2. Żel pod prysznic Vanilia Lace- jest, 4,37$ 3. Kulki -są 88Aga: koszulka w kropeczki- jest Osi123: 1. Biała bluza- jest 2. Niebieskie dresy- są 3. Biały topik- jest I to wszystko jest. Wychodzi na to, że wszystko spadło na Arrachnee ![]() Arrachnee: 1. Błyszczyk Finneaple- 4$ Seria Secret Garden- 4,37$ x 4sztuki =17,48$ 1. Masło- entached apple- jest 2. Masło truskawki&szampan- jest 3. Masło Delicate Penal- jest 4. Masło Delicate Penal- tego zapachu nie ma, jest Amber Romance 5. Masło Sweet Daydream- nie ma wcale I mam propozycję: Savia1 i Arrachnee- chciałabym Wam wysłać kurierem te paczuszki- macie sporo masełek, one są ciężkie. Np OPEK za wysłanie paczki do 5kg ma cenę 23zł netto czyli jakieś 28zł brutto- za wysłanie tych maseł pocztą zapłacimy niewiele mniej, a dla mojego TŻta będzie o wiele wygodniejsze, bo jak już pisałam masła są cieżkie i duże- przeciulane jest to wysłać ![]() Jednocześnie chciałabym zapytać czy byłyby chętne na szybie, przedświąteczne zamówienie? ![]()
Moje książki na wymianę: KLIK! Edytowane przez Ćwirka Czas edycji: 2009-12-20 o 16:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3158 |
Raczkowanie
|
Lista się zgadza
![]() Edytowane przez savia1 Czas edycji: 2009-12-20 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#3159 |
Zadomowienie
|
Ćwirko ja bym się pisała bo chcę dres
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3160 |
Raczkowanie
|
Ja tez bym chciala zamowic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli można zamawiać masła, to ja też jestem chętna.
![]() |
#3162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3163 |
Rozeznanie
|
Ale mój adres domowy masz zapisany, tak? Podaj jakiś kontakt niewizażowy lub napisz na maila, który podałam.
#3164 |
Zadomowienie
|
A powiedzcie mi czy rozmiarówkę maja standardową ?? w sumie to chciałabym też majtasy,ale gdzieś czytałam,że trzeba brać mniejsze ??
![]() Do kiedy linki ?? Edytowane przez misiaczek187 Czas edycji: 2009-12-20 o 17:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#3165 |
Zadomowienie
|
No i oczywiście ja też jestem chetna xD
![]()
#3166 |
Zadomowienie
|
Jakby znalazła się chętna na błyszczyki Beauty Rush w promocji 5/20$ to ja też bym się dołączyła
![]() Ja wzięłabym 3 sztuki, więc potrzebowałabym chętnej na 2 pozostałe do kompletu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3167 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez lukrecja222 Czas edycji: 2009-12-20 o 18:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3169 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ćwirko, zgłaszamy się do szybkiego przedświatecznego zamówienia z kompletem błyszczyków Beauty Rush 5/20$ : nieshya - 3 szt. (odcienie podam dziś późniejszym wieczorkiem) xxx3anahi3xxx - 1 szt. lukrecja222 - 1 szt. (Candy Baby) |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3170 |
Zadomowienie
|
To ja poprosze
1. Cherry bomb z tego zestawu błyszczyków Beauty Rush 4$ oraz 2. http://www2.victoriassecret.com/comm...ZZZ&rfnbr=1805 kolor : czarny rozmiar:XL cena:12,99$ ![]() ![]()
2012- Egipt ![]() 2013 - Tunezja zima i lato ![]() 2014- Egipt ![]() 2015- Tunezja ![]() 2016 - Tunezja ![]() 2017 - Tunezja ![]() ![]() ![]() Edytowane przez xxx3anahi3xxx Czas edycji: 2009-12-22 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#3171 |
Raczkowanie
|
jakie są rozmiarowki tych ciuszkow? są zawyżone czy normalne?
---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Podobno amerykańskie s to nasze m czyli jak nosze s to musze zamowic xs? prosze o pomoc |
![]() ![]() |
![]() |
#3172 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
błyszczyk nie mój - ostatecznie wszystkie z 5 Beauty Rush były dla savia1 moja masłowa lista: Cytat:
czyli są tylko 3 z 5? Co z love spell? Amber Romance mogę przygarnąć ![]() co do kuriera wolałabym nie - wyjeżdżam i nie wiem, kiedy wrócę jeśli nie wrócę po świętach - paczka zawsze poczeka na poczcie, z kurierem gorzej
![]() ![]() |
![]() |
#3173 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Z reguły bierze sie o rozmiar mniejszy niz w Polsce, chodz nie zawsze sie to sprawdza. Warto zobaczyc do size chart na stronie sklepu i kazdy ich wymiar pomnożyć razy 2,54 wtedy wymiary wyjda ci w centymetrach i bedziesz wiedziec jaki wziasc rozmiar ciuszka ![]()
![]() |
#3174 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ćwirko moją paczkę możesz wysłać kurierem - dla mnie to nawet lepiej ![]() Edytowane przez savia1 Czas edycji: 2009-12-20 o 20:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3175 |
Raczkowanie
|
dziękuje za pomoc
![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Tylko niewiem jak mam to wszystko pomnozyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3176 |
Zadomowienie
|
.
Biotin Challenge - 27/60 Kwas Foliowy - 27/120 Active Woman (Multivitamina) - 27/? Edytowane przez LifUnia Czas edycji: 2009-12-20 o 20:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#3177 | ||||
ćwir ćwir
|
Nie sądzę, żeby dosłali... Jeśli nie dosyłają rzeczy, za które się płaciło,a jak wysyłają to po wielku nagabywaniach, to co dopiero darmowa rzecz. Może to było do wyczerpania zapasów?
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Pomyliłam się z zapachami na górze- jest 4 z 5, z tym, że zamiast Love Spell jest ta Amber Romance, nie ma wcale Sweet Daydream. Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3178 |
Raczkowanie
|
ja poprosze:
1)http://www2.victoriassecret.com/comm...ZZZ&rfnbr=6846 kolor:pink doodle rozmiar: s 2)http://www2.victoriassecret.com/comm...VIL&rfnbr=6670 kolor:light heather grey rozmiar (s) 3)http://www2.victoriassecret.com/comm...ZZZ&rfnbr=6669 kolor:black rozmiar : s |
![]() ![]() |
![]() |
#3179 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak wrócę wcześniej i mogłabym mieć je wcześniej a ich nie będzie ![]() ![]() to się jakoś sparowało do kolejnej 5ki Beauty Rush? Dobra mogę przygarnąć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3180 | |
ćwir ćwir
|
Cytat:
A błyszczyk wyszedł za 4$- wszedł do tamtego kompletu ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.