![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
lubię być psychiczną masochistką, to smakuje jak czekolada .
Edytowane przez keeendy Czas edycji: 2009-12-20 o 16:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Magari91 Malinowa Girl - dziękuję ;* motywujecie dziełchy
![]() Kamma1507 - mega talenciara ! ![]() ![]() keeendy - kochaam. ![]() Witam w 15. Życzę nam, aby wszystkie stare krovy powróciły, a te nowe, niech rozkwitają ![]() ![]() * * * wiec, chcesz zmienić świat, tak? największy ból - gdy nienawidzisz kogoś, kogo kochasz. naprawię ten zepsuty świat!
![]() |
#63 |
Rozeznanie
|
if your heart is in your dream, no request is too extreme. Bo jeśli marzysz o czymś całym sercem, przestać prosić jest najciężej. the sweet fulfillment of their secret longing. Na słodkim nieboskłonie sekretnych rysunków. have I been blind ? For the first time in my life I feel I've opened up my eyes. Czy ja byłam ślepa ? Pierwszy raz w moim życiu czuję, że otworzyłam oczy. my better half, how I cherish through and through every part of you ? I do. Moja lepsza połowo, jak ja miłuje każdą Ciebie część ? Bo miłuję. Laraine
#64 |
Zadomowienie
|
Wybacz, druga skucha. Nikt nie może się z Tobą równać. Nie mogłam nic poradzić na to, że zaczęłam się w Nim zakochiwać. Ciągle o Nim gadasz, chociaż Cię kolejny raz wystawił. A przecież zawsze mówiłaś, że wyznajesz zasadę trzech szans. Kiedy się do mnie zbliżasz, zawsze się kłócimy. Może powinniśmy się widywać na odległość? Zakochana para! ![]() Niby, jak ja sobie radzę, to i Ty sobie radzisz. A co jak ja sobie nie radzę z niczym? Co jeśli to ja Ciebie potrzebuję? Skąd bierzę się w człowieku taka siła logicznego myślenia? 20 razy opinia '5' przy zdjęciu, 4 razy opinia 'Super zdjęcie', 76 komentarzy typu 'ślicznie', 'pięknie'. A czemu nikt nie zauważył, że już nie ma tego błysku w oku?
Edytowane przez Mrs Unfabulous Czas edycji: 2009-12-20 o 16:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Bo miłość, wiesz, ta słodka wersja o której mówisz to tylko bajka. Któregoś dnia człowiek budzi się i otacza go rzeczywistość. Wiem, że jeśli on tylko zechce, oddam mu wszystko, nie przejmując się konsekwencjami. Jestem w stanie ze wszystkiego zrezygnować. W baśniach księżniczka całuje ropuchę, a ta zamienia się w pięknego księcia. Zaś w życiu księżniczka całuje księcia, a on przeistacza się w ropuchę -Dlaczego płaczesz?- zapytała. -Nie płaczę. -To prawda, nie przelewasz łez. Ale wewnętrznie płaczesz. Znam cię... -Jestem rozczarowana- szepnęła. -Czym? -Wszystkim. -Wszystkim? Zaczekaj jeszcze trochę. Nie uogólniaj.
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
czymkolwiek by to nie było,
nigdy nie będzie tym, czym być miało. Noc, a nocą gdy nie śpię Wychodzę choć nie chcę spojrzeć na.. Chemiczny świat, pachnący szarością Z papieru miłością O wiele ładniejszy niż cała reszta na moim dachu spaceruję po dawnych ścieżkach i zasnę na kanapie, i obudzę się wcześnie na czarno-białe powtórki, które padły z Twoich ust.
#67 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Cudnie <3 ![]() -Księżniczka ..?
- niewolnica .. Malinowa księżniczka + Wiśniowy książę = Pieprzona miłość.. Domek z piernika, a w lukrowanym oknie Twój słodki uśmiech ;* Krzywdząc mnie poprawiasz sobie samopoczucie ?! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
elo elo
![]() Dopiero w samym środku zimy przekonałam się że noszę niepokonane lato. serce kobiety to ocean tajemnic. chociaż bardzo lubię patrzeć jak chodzisz, to żałuję że już odchodzisz. serce które zwątpiło w istnienie dobra. nie obiecuj nikomu, obiecaj sobie.
#69 |
Zadomowienie
|
Kochane dziękuję za docenienie <3
No i oczywiście witam w XV części ;]
'Gdy spodziewasz się najgorszego, otrzymujesz w końcu coś, co nie jest takie złe.' ____Edytowane przez Sharmila Czas edycji: 2009-12-20 o 16:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Melduje się w nowej części ![]() Mam nadzieje,że obejdzie sie bez kłótni chyba ta 13stka wtedy tak na nas wpłynęła ![]() Powodzenia i dużo weny życzę! xxgroszek07xx ty też mnie hipnotyzujesz ![]() Magari91 always be yourself amozefrytkidotego snowball Drift ciiri okradłam kochane! <3 dagmaruffka oczywiście,że pamiętamy! ![]() -- ...i tak zrobię po swojemu. "... płonie tak pięknie ta odrobina życia" walka o twoje uczucia to jak walka z wiatrakami. Przepada za sztuką i upija się wódką. Odrobina piekła. papierowe zdjęcie. z dnia na dzień zmienia się wszystko. "Talent jest darem uniwersalnym, ale potrzeba wielkiej odwagi, żeby go wykorzystać. Nie bój się być najlepsza." nowy smak herbaty daj mi siebie. weź mnie za rękę pokaże Ci świat który pokochasz ![]() Mógłbym się w Tobie zakochać... ale nie chcę. nie pytaj mnie o dzisiaj. jesteś głuchy na moje wołanie. Dajmy sobie trochę lata |
![]() ![]() |
![]() |
#71 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
Dziękuję kochana ![]() ![]() Masz mnie na zawsze, masz mnie na bank
nie ma co myśleć czy masz mnie, bo tak jest Masz w poniedziałek, masz w listopadzie masz mnie co dzień na stałe i na nie Masz mnie od święta, w swych rękach mnie masz facet, bo tylko o Tobie myśleć potrafię. <3 Dwa pierwiastki jednego systemu, zależni od siebie jak płuca od tlenu... Gdy mają problem przezywają to różnie, on pije wódkę, ona płacze w poduszkę. Tak to już jest, że róznice właśnie powodują w ludziach wzajemne fascynacje. W dzisiejszych czasach tylko to jest siłą, Spijam słowa z Twoich ust - bezwarunkowa miłość. <3 Wiesz, myślę, że niewiele wymagam trochę mądrości, by rozumieć znaki, które zostawiam. A o miłości powie nam najwięcej codzienność, kiedy pretensje zaczną zabijać namiętność, ale wiesz, że to wszechświat leży obok 50 dróg do Ciebie, 50 dróg by być z Tobą. Z Tobą być, z Tobą śnić, całe życie tylko ja i Ty! Dzielić łzy, sprawiać by, całe życie tylko ja i Ty! Nie musisz słuchać słów, czytaj z moich ust, dobrze jest mieć do kogo wyciągnąć rękę, jestem przy Tobie, tak jak Ty Jesteś przy mnie. *** ________________________ przesiąknęłam tym.. gdy go poznałam od podstaw ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
-------------------- chciałabym wysłać swoje niepoważne myśli gdzieś do ciepłych krajów, siebie chciałabym wysłać, żeby ogrzać swoje rozkołatane, niepewne serce. wspomnienia przychodzą z deszczem. resztę życia mogłabym spędzić w swojej ciepłej różowej pościeli, z Tobą, to chyba nie jest marzenie z górnej półki?. Patrzę na telefon,i powtarzam magiczne słowo. NIE ZADZWONIĘ. ii dziekuję dziewczyny, za pochwały. <33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ------------------- Dziękuję Ci za ten uśmiech na twarzy... szkoda tylko, że nie wiesz, że to przez Ciebie... I realiście zdarzy się marzyć, podobnie jak marzycielowi myśleć realistycznie. Długo dążyłam ku zapomnieniu, a teraz kiedy wreszcie dotarłam, to jedyne co pamiętam, to to, że zapomniałam. Mój sen o Tobie, kiedyś mi się wreszcie prześni.. . |
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
sub.!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
A rano znów trzeba wstać...osobno
How could the silence be so loud Wciąż naiwnie wierze w piękniejsze jutro.. To takie cudowne mieć o kim myśleć przed snem Musze pomóc przeznaczeniu, z takim ciężkim przypadkiem jak Ty może sobie samo nie poradzić Nie musisz złudzenia nazywać miłością, na świecie jest ktoś kto wzbudzi w Tobie prawdziwe uczucie Kto, jeśli nie ty przepędzi zimowe sny i z wiosną wróci tu Niepewny uśmiech na skrzyżowaniu szarych dni W uśmiechu łza ukryta |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Rozeznanie
|
Kiedy mówię nic. znaczy, że coś. Kiedy mówię, że nic się nie stało, znaczy, że coś się dzieje. Kiedy mówie, że to nie ważne, znaczy, że się tym przejmuję..
Wieczorami gwiżdżą na mnie nawet moje własne myśli.. Obiecanki cacanki -powtarzałam Ci to tysiące razy, a Ty za każdym razem obiecywałeś, że to nie są tylko obietnice. Wszystko w porządku, wszystko jest dobrze... To tylko moje fanaberie, moje histerie, że widzę Ciebie w odbiciu lustra, na schodach, w samochodzie.. on nie uderzał rozkosznie do głowy. on ścinał z nóg. w co Ty grasz ? a słowo "kocham" chyba mówiłeś do ściany bo my kobiety, widzimy co chcemy. używam serca, a nie rozumu. to zguba. Dlaczego zawsze mówisz mi tylko to co chciałabym usłyszeć?
#77 |
Zadomowienie
|
_Panna_Migotka_, Mrs Unfabulous,Laraine
![]() panna_miodowa, Drift,Laraine, magari91, Rilen, CookieCrisp,CaMa, kamisha, always be yourself, _Panna_Migotka_, Mrs Unfabulous, ciiri, takagwiazdka, keeendy, Primadonna, dontgivemenames swoje rude serce Wam oddam ![]() ***
Kto powie, że brak miłości jest mniej ważny niż brak witamin ? Nadeszły te chwile, w których modliła się do Boga o ich nieskończenie. Jego słowa sprawiły, że poczułam się jeszcze bardziej zagubiona. Wreszcie wyobraźnia ustępuje miejsca rzeczywistości. to nie miłość, to jakieś chore przezwyczajenie. ktoś spytał mnie; być albo nie być ? a ja wpadłam w panikę, bo nie potrafiłam odpowiedzieć. bajzel w głowie i wiecznie rozszerzone źrenice, zaciągam się Tobą, zaciągam się powietrzem polub moją tragedię i zaakceptuj mnie. możesz kupić seks, ale nie miłość. Chciałbyś żebym płakała po Tobie ? Już za późno. Już swoje przepłakałam. Niecierpliwość mnie wykańcza.
Edytowane przez ruda wiewiora Czas edycji: 2009-12-20 o 17:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
Witam w XV części.
![]() i dziękuję za pochwały od: Cookie Crisp i xxgroszek07xx. <3 ____ daj mi powód aby żyć. ostatnio mam ich tak mało. miłość? ja będę chciała cierpieć to przytrzasnę sobie rękę drzwiami. nie pozwól bym znowu spała obok Twojego serca. egoista z Ciebie. uczuciami nawet nie chcesz się podzielić.
#80 |
Zakorzenienie
|
witam w XV części. ;**
InszaMala - kradnij ile chcesz. ![]() CookieCrisp - moje ciacho ulubione! <33 snowball - <3 _________________________ ___ `to szaleństwo słów, w głowie sprawia ból, prześladuje mnie. `letni, chamski podryw. `niektóre kobiety są po to, by je wielbić, inne - żeby je bzykać. problem mężczyzn polega na tym, że ciągle mylą pierwsze z drugimi. `czasem z dnia na dzień, zmienia się wszystko.. `potem pyta, czy może mnie pocałować. zazwyczaj nie lubię tego pytania. po prostu całuj - zawsze myślę. `ludzie uzależnieni od narkotyków są podobni do alkoholików. nie szanują się, chcieliby uciec od samych siebie. to rodzaj psychicznego samobójstwa. `są chwile, gdy chciałoby się powiesić cały rodzaj ludzki i skończyć tę farsę.
#81 |
Raczkowanie
|
wow. ! XV część. xD
oby tak dalej. ![]() ____________ otwieram oczy i biorę się w garść. mam parę złudzeń, które dają mi żyć. oddycham Tobą. właściwie Twoim Hugo Boss'em. mała. niezauważalna. zdefiniuj pojęcie 'często'. ja i Ty. zamierzamy być. niby nic, a jednak to miłość. wpierdzielam kukurydzę z puszki. jest źle. ![]()
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
dontgivemenames wybacz jeśli się zakocham ![]() ah kłam,kłam,złudzeniami mnie karm,obiecuj raj... Człowiek jest szczęśliwy,gdy jest wolny...więc jeśli kogoś kochasz nie odbieraj mu wolności... Nie mów mi że gwiazdy spadły a słońce przestało lśnić Nawet w niebie można być samotnym.... Obiecałeś mi,że nigdy przez Ciebie nie zapłacze,a dziś łez nie mogę zliczyć..Jutro też ktoś zapewne zapłacze.Lecz nie będę to już ja. Pozostał mi po Tobie tylko egoizm Samotność,ją wybrałam zamiast łez... I co z tego,że na rękach wciąż pojawiają się nowe blizny..Kto powiedział że muszę mieć gładkie dłonie??
...jesteś odpowiedzialny za to,co oswoiłeś..... Edytowane przez Almost lover Czas edycji: 2009-12-20 o 17:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Rozeznanie
|
całe życie spieprzam przed czymś ile można
gdy tylko na horyzoncie zjawi się sytuacja groźna. uwierzcie, wiara w siebie to jest podstawa chcą żebyś nie był sobą - to się nie dawaj.
#85 |
Raczkowanie
|
mountelly. proszę.<3,
a Ty ciiri za taki cudowny, zjawiskowy, niesamowity, rewelacyjny, powalający talent masz wciry ; d, te, ruda wiewora, nie myśl że Ciebie ominę. <3 kamisha, Ty również meeeega cudaśna dziewoja. <3 no po prostu zazdrościć tylko . ![]() + inne równie fenomenalne. ![]() ___________________ # Słoma Ci z butów wystaje, Co wiocha to inne obyczaje. ![]() Odkąd zastał ją w jej domu nagą, wysmarowaną bitą śmietaną, przychodził do niej codziennie. ![]() z twarzy na wolność wyrywają mi się oczy, moje serce- powtarzam sobie w myśli- bije rytmem miłości. przeżywam wielki 'come back' patrząc na Ciebie. ![]() egoista, spadkobierca głupiej głupoty blondynek.
Więcej jest we mnie romantyczki niż realistki, zdecydowanie wybieram ślepą wiarę zamiast chłodnej logiki. Edytowane przez cornels Czas edycji: 2009-12-20 o 18:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
I got my angel now /
Teraz mam swojego anioła Let's make it all for one and all for love. / Zróbmy wszystko dla jednego, wszystko dla miłości. we could stand up to you test...We've got it all in our hands powinniśmy znosić te próby...mamy to wszystko w naszych dłoniach moja twarz opowiada historie...jej strony zaplamione łzami krótka, jedwabista chwila zmierza do wiecznosci my odchodzimy, a złamane serca zostają
#87 |
Raczkowanie
|
Malinowa Girl - kradnij, miło
![]() ![]() *** *** *** *Nasze bicia serca tworzą wielki dysonans *Pokaż mi tajniki ludzkiej miłości *Nie będę się już starać. Miłość tym razem kupię na Allegro.
#88 |
Raczkowanie
|
Sześć lat podstawówki, trzy lata gimnazjum, rok liceum... A organizm jeszcze nie przyzwyczaił się do poniedziałku. - Jak myślisz dlaczego on za mną nie tęskni, nie dzwoni, nie pisze, nie zaczyna rozmowy, nie podchodzi w szkole, nie proponuje spotkania.? - Bo uważa cię za oczywiste. I wie że nawet jak nie będzie tego robił, to Ty to zrobisz bo go kochasz, i nie umiesz inaczej. to się nigdy nie zmieni jak wygląd paczki marlboro. - wiesz , że miłość to tylko chemiczna reakcja zachodząca w mózgu pod wpływem zwiększonej ilości fenyloetyloaminy , prawda ? . - czyli .. nie wierzysz w romantyczną miłość ? , - to przed chwilą powiedziałam . Pierwszą oznaką, że tracisz w sobie dziecko, jest to, że wyrzucasz butelkę po Kubusiu, nie odrywając etykiety.
ile to już razy o Nim zapominałam? / Paralogiczna ;* / Nic nie smakuje tak cudownie jak świadomość, że się chudnie! Dam radę! Edytowane przez Chocolaaate Czas edycji: 2009-12-20 o 17:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
-co robisz jak twoje życie nie ma sensu ?
-czekam aż znów zacznie nabierać sens... -a jeżeli nie zacznie ? -o tym nie pomyślałam. - kochanie ? - tak ? - dlaczego ze mną jesteś .? - bo.. -zawahał się na chwilę. - tak .? .. i odszedł. Serce zapie*rdala jakszalone... - Jak to.? - No kiedy na niego patrzę... - To nie patrz. - Kiedy nie mogę... Kochanie chodź, opowiem Ci o tym jak wspaniała mogła być nasza miłość.. gdybyś nie odszedł... - Ejj , boli mnie brzuszek . ! ;( - Ona kłamie ! - Ciii głupia , może mnie przytuli ... pytanie : czy on jest aż tak cholernie mi potrzebny ? - Nie myślałaś kiedyś aby żyć inaczej? - Co to znaczy inaczej? - No.. wiesz... tak normalnie? i nie będę szła do Ciebie jeszcze raz, od nowa. ` Każdy tak bardzo chce dotknąć nieba , przecież to nie osiągalne , to tylko para wodna. `
![]() |
#90 |
Zadomowienie
|
nowa część, Słonka ;* zachwycacie.
![]() Kiedyś królewna z bajki, teraz postać z dramatu. I już są motyle, nie licz ich. To przestało być już nawet smutne.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:01.