|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem IV- czyli mieszadelkowych historii ciag dalszy
Witam mieszadełka. Uwielbiam święta ale przygotowania są straszne. Zima w pełni buziaki
|
|
|
|
#62 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem IV- czyli mieszadelkowych historii ciag dalszy
Cytat:
Zobaczmy ![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
Hej, ja wstałam dziś o 12
lubie tak pózno wstawać,wtedy czas mi szybko leci do wieczora bo i tak cały dzień sie nudze.Za 4 dni świeta a ja jeszcze nie mam nawet zakupow zrobionych,we wtorek przyjedzie do mnie rodzinka i dopiero w środe jedziemy z bratem na zakupy,nawet nie chce mysleć jakie bedą kolejki w marketach i pewnie w środe i czwartek to nawet nosa z kuchni nie wytkne,a mój braciszek bedzie pil piwko przed tv albo przed moim kompem Wczoraj o 23 odwiedził mnie jeden mój były chłopak,miło było sie spotkać po latach,zasiedzial sie u mnie do 3 w nocy!!Dlatego tak długo dziś spałam... Emanko jak tam,ciepło w domku? Ja sie zbieram żeby iść po drzewo ale tak zimno na dworze,że zamarzne po drodze |
|
|
|
#64 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hmmm zależy...kaloryfery sa cieplutkie, okna dalej nieszczelne, a woda w kranie...tylko zimna . więc najcieplej jest...jak wróce z dworu bo wtedy jestem tak zmarznięta, ze w domu mi się wydaje superowo
|
|
|
|
|
#65 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak to tak wyłączyli wam ciepłą wodę?to okropne teraz w zimę. u mnie w domu też nie jest za ciepło, bo nasz dom ma ponad 100 lat i podczas budowania nie założono żadnego ogrzewania.a mój pokój jest najzimniejszy, mieści się nad garażem.ja w domu chodzę opatulona w kamizelki ![]() Cytat:
ja doskonale pamiętam też serial, on leciał podczas ferii zimowych, jak spędzałam je w górach to pamiętam, ze mama wołała nas zawsze na ten serial, bo my spędzaliśmy całe dnie na śniegu, ale na "Kroniki Narni"zawsze lecieliśmy jak szaleni do domu. mieszkajac w anglii znalazłam akurat ten serial na dvd, wszystkie odcinki i kupiłam je sobie![]() wiem ale to jednak trochę smutne, bo znajdujemy się tak jakby na marginesie.... a ja wróciłam z zajęć, ufff....w ogóle nie odpoczęłam podczas tego weekendu, ale poznałam dzisiaj w końcu jakieś dwie, normalne dziewczyny, z którymi fajnie i prosto się gadało
|
|
#66 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez emanko Czas edycji: 2009-12-20 o 18:15 |
|
|
|
|
#67 |
|
Zadomowienie
|
Kochane
Nareszcie znalazłam chwilę, żeby przewertować stos fotek z Indii i wybrać Wam parę Ten kraj robi tak wielkie wrażenie i pozostawia tak niesamowite wspomnienia, że aż mi tchu brakuje, żeby Wam tu wszystko poopowiadać! To życie jest tak inne ... te kolorowe stroje, ta wolność ... i to lenistwo hehe ... Mam nadzieję, że choć troche fotki przedstawią Wam ten krajobraz
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
Mam nadzieję, że się podoba
|
#69 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
164 cm. Było 52 kg. stało się 75 kg.teraz 65 kg. ----cel 58 kg.----![]() 14\12\09------64,2 kg. ![]() 20\12\09------63,5 kg. ![]() Motylem byłam ale utyłam.Dzisiaj wyrzuciłam wagę ......i już........ 61kg
|
|
|
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
looooooooooooooooo....ale klimat...inny swiat...takie bajkowe wszystko...
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Margotko, okropnie Ci zazdroszczę.
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
Margotka fotki Masz super , super , S U P E R
![]()
164 cm. Było 52 kg. stało się 75 kg.teraz 65 kg. ----cel 58 kg.----![]() 14\12\09------64,2 kg. ![]() 20\12\09------63,5 kg. ![]() Motylem byłam ale utyłam.Dzisiaj wyrzuciłam wagę ......i już........ 61kg
|
|
|
|
#73 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny dziękuję ślicznie
więcej fotek, na prv podam Wam linka jak chcecie
|
#74 | |
|
Zadomowienie
|
Emanko Oczywiscie ze nie chcialam zle
Przepraszam jezeli sprawilam komus przykrosc Mozemy zawsze wrocic do starej listy ![]() Margotka suuuuuper zdjecia! Zazdroszcze ![]() Ja zrobilam dzisiaj tone pierogow z kapusta i grzybami, 2 blachy ciast i ciasteczka kruche...padam na pyszczek A jeszcze poszlam do kosciola i malo co tam nie zemdlalam jakos slabo mi sie zrobilo- dobrze ze brat mnie wyprowadzil---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#75 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi się podoba baardzo fajne zdjęcia i te kolory, wyglada jak świat z bajkii ja też Cytat:
Cytat:
![]() a oprócz zrobienia to jadłas jakiś posiłek?? masz dbać o siebie!! bo inaczej
|
|||
|
|
|
#76 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a wyniki krwi mam dobre
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zadomowienie
|
Przepiękne zdjęcia Margotka ! Jestem zakochana
Amritsar wygląda super.I henna też wspaniała
|
|
|
|
#78 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może coś Cie chce rozebrać a kyż kyż od Amourki
|
|
|
|
|
#79 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie zmieniaj listy, jest bardzo dobra
|
|
#80 |
|
Wtajemniczenie
|
kurde Margotka, opowiadaj jak było
![]() jak jego rodzina Cię przyjęła, jak wyglądało Twoje wesele, itd. a nie że rzuciłaś jakieś okruchy i poszłaś sobie
|
#81 |
|
Zadomowienie
|
Margotka Obejrzalam czesc zdjec- po prostu cudowne
Wiesz co? Ten twoj tz patrzy na ciebie z taka miloscia... az sie cieplo na serduchu robi
|
|
|
|
#82 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.. sama zobaczysz jak przyjęła mnie rodzina hehehe ... wszyscy wręcz ubóstwiali (Btw. na zdjęciach praktycznie jest sama rodzina .. wiec te 200-300 osób to SAMA RODZINA:P nieźle nie ?). Niestety nie udało nam się swojego wesela zrobić, ale za to byliśmy na dwóch innych ... byłam chyba atrakcją tych całych 2 tygodni, bo nikt nie zwracał uwagi na państwa młodych :P hehehe .... poza tym cudownie, cudownie, cudownie! Teście mnie rozpieszczali, 2 tygodnie obijałam się nic nie robią... DOSŁOWNIE! Zresztą cała rodzina chciała na mnie popatrzeć, pogadać (choć ja nie rozumieć :P) a dzieci to nawet dotknąć mnie chciały hahaha ... na prawde słuchajcie wrażenia są niesamowite. A same Indie? No ... kraj ma w sobie to piękno, te kolory .. i KUPA KURZU!hahaha ... moja biedna alergia ucierpiała na tym bardzo! Biede widać, bardzo ... czasami aż mnie za serce łapało, jak widziałam te dzieciaczki biegające i żebrające, ale oni sami taki los sobie wybrali! ... Poza tym, hmmm ... hinduskiej kuchni mam po dziurki w nosie hahaha 3 razy dziennie ruti + ostre jedzenie wywołało w mym żołądku rewolucje, że zrobiłam rabanu, że chce hamburgera hahahaha ... i dostałam go ależ było moje wniebowzięcie zjeść hamburgera ... jezuuu ... mogłabym opowiadać i opowiadać ![]() Pytajcie co chcecie wiedzieć Cytat:
I oby ta miłość przetrwała wszystko jutro mija 15 miesięcy jak jesteśmy razem !!
Where the beauty of nature meets excellence in craft, only perfect things result.Like diamonds.Like us... 27.03.2009 1+1=3 Edytowane przez Margotka_ Czas edycji: 2009-12-20 o 21:11 |
||
|
|
|
#83 |
|
Zadomowienie
|
dziewczynki, nie mam czasu was czytać, ale melduję tylko,że już jestem magistrem
![]() tż jest teraz u mojego brata i graja na xboxie ![]() strasznie sie ciesze,ze spedzimy razem pierwsza nasza wspolna Wigilię ![]() pozatym wszystko super, niedlugo zabiore sie za pakowanie i przeprowadzke, tylko czekam jeszcze na odebranie dyplomu ![]() gdyby mnie nie bylo Wesołych Świąt wszystkim!!!!!!
|
#84 |
|
Wtajemniczenie
|
z miłą chęcią...ale, żeby potem nie było zże się nie spełni to...zatrzymam to nie powiem jej głośno
![]() na pw tez nie:P |
|
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
Margotka cudowne zdjęcia, naprawde robią wrażenie.
Więcej jeszcze pragne ujrzeć. tak różna kultura od naszej, jestem pod wrażeniem
|
|
|
|
#86 |
|
Raczkowanie
|
Oto powstałam z martwych, bo pewnie już prawie wszyscy tu o mnie zapomnieli- tak długo się nie odzywałam.. Przeczytałam 10 ostatnich stron poprzedniej części i te 3 nowej, ale uzupełnię braki, w końcu tyle się pozmieniało, że nie daruję sobie, jak nie doczytam.
Zapoznałam się z nowymi aktywnymi Zamieszanymi i z wielką radością odkryłam, że tyle znajomych wciąż tu jest. Może ktoś tęsknił za mną choć odrobinkę..? Przede wszystkim Roux, Emanko i Eskadia- buziaki ogromne dla Was skarby moje, może kto wie, i ja niedługo dołączę do tego ogonka listy i będziemy merdać wesoło wszystkie na przekór całemu światu i sobie samym. Nie pytam o szczegóły, doczytam jutro, ale wcale mnie nie zachęca smutna lektura ![]() Szien- sukienka naprawdę prześliczna, mi daleko jeszcze do ślubu, ale wybrałabym taką właśnie, PRZEŚLICZNA. Margotko- widziałam już próbkę zdjęć na nk i.. ja też zazdroszczę Ci jak Aga, buduj tam ten dom i zaproś mnie BŁAGAAAAAM!!! Widać od razu, że zakochana z Was para i że on w Ciebie jak w obrazek, przyjemnie sie na Was patrzy ![]() Opium super, że wszystko się poukładało z przeprowadzką ![]() Idę ścielić me łoże, oglądać film z De Niro na jedynce. Buziaki
|
|
|
|
#87 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pozwoliłam sobie wpis u Ciebie na blogu przeczytać... mam nadzieje, że...jednak mimo wszystko będzie dobrze a ja kończę ogladać serial i...tez chyba pojde spać...bo mi znów zimno |
|
|
|
|
#88 | |
|
Raczkowanie
|
Emano dzisiaj wysiadły mi struny głosowe i jechałam do szpitala.Przez całą drogę myślałam o Tobie
![]() ---------- Dopisano o 01:43 ---------- Poprzedni post napisano o 01:33 ---------- Cytat:
Ja tutaj codziennie Cię szukam.Powiedz co postanowiłaś w wiadomej sprawie?
|
|
|
|
|
#89 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
fajnie, że wróciłaś![]() ej, dlaczego piszesz, ze może dołączysz do naszego ogonka?mam nadzieję, że w waszym związku wszystko ok? Cytat:
i może wpadniesz jeszcze do nas przed świętami?
|
|
#90 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
... Sami na razie nie planujemy wycieczki do Indii prędzej jak za 2 lata ... związane jest to zwłaszcza z domem, bo ... jak wiecie ... toalety to nie jest powszechne w Indiach ... więc dzięki bogu, ciotka obok miała a'la toalete, w rozumienie stał kibelek a nie dziura w ziemi :P ... cóż ... przemęczyłam się 2 tygodnie ale i nowych doświadczeń nabrałam hehe ... My teraz zaciskamy pasa ... bo pół wypłaty dostaniemy, i to jednej bo ja nie pracuję ... więc bedzie cholernie ciężko w styczniu, zreszta już jest, bo ani grosza nie mamy ... haha ... mam nadzieję, że jak Rodzice przyjadą na Święta, to chociaż kiełbasą wspomogą
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.

)
Super ze ci sie uklada, no i zazdroszcze-tez chcialabym byc z tztem
lubie tak pózno wstawać,wtedy czas mi szybko leci do wieczora bo i tak cały dzień sie nudze.Za 4 dni świeta a ja jeszcze nie mam nawet zakupow zrobionych,we wtorek przyjedzie do mnie rodzinka i dopiero w środe jedziemy z bratem na zakupy,nawet nie chce mysleć jakie bedą kolejki w marketach i pewnie w środe i czwartek to nawet nosa z kuchni nie wytkne,a mój braciszek bedzie pil piwko przed tv albo przed moim kompem
Wczoraj o 23 odwiedził mnie jeden mój były chłopak,miło było sie spotkać po latach,zasiedzial sie u mnie do 3 w nocy!!Dlatego tak długo dziś spałam... Emanko jak tam,ciepło w domku? Ja sie zbieram żeby iść po drzewo ale tak zimno na dworze,że zamarzne po drodze

. więc najcieplej jest...jak wróce z dworu
bo wtedy jestem tak zmarznięta, ze w domu mi się wydaje superowo 

----cel 58 kg.----

jakos slabo mi sie zrobilo- dobrze ze brat mnie wyprowadzil
może coś Cie chce rozebrać