![]() |
#151 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
Witam w nowym wątku i dziękuję za pochwały z poprzedniego ;* Mam nadzieję, że mnie jeszcze nie zapomniałyście
![]() Sharmila - nie wiem skąd bierzesz opisy, ale sprawdzaj je dokładniej. Na 5 dodanych przez Ciebie 3 są mojego autorstwa ![]() ____ 1. "Jestem odbiciem w lustrze. Bez nadziei, bez szans..." 2. Szła ulicą z dumnie podniesioną głową. Mijała znajomą cukiernię wiedząc, że za chwilę dotrze do przystanku, na którym ON będzie już stał. Tym razem się odważy i pośle mu jeden ze swych najpiękniejszych uśmiechów. Z daleka widziała już znajomą, kasztanową czuprynę. Mijając go w duchu zaklinała jego oczy, by choć na chwilę spojrzały w jej stronę. Na próżno... Jej uśmiech rozbił się o brudny, zaśnieżony chodnik autobusowego dworca. 3. Po raz piąty tego dnia kupowała małą czarną z mlekiem. I to wcale nie dlatego, że on tak często przesiaduje obok automatu z kawą! 4. Ten straszny śpioch podrywał się teraz wraz z dzwonkiem budzika. Na swoich chudych nóżkach gnał do garderoby, by wybrać najpiękniejszą sukienką na dzisiejszy poranek. Dokładnie rozczesywała makijaż i nakładała włosy, czy odwrotnie. Już sama nie wiedziała czy jadła kawę czy piła śniadanie. Wiedziała tylko, że on już czeka. Może nie na nią, ale jest gdzieś obok. Znów go dziś minie na korytarzu zapominając jak się nazywa. 5. Cały mój świat rozsypałeś mi u stóp. Nie pomogłeś zbierać... 6. -Mam dla Ciebie kwiatka. -Kwiaty szybko więdną. Za tydzień już nie będę o nim nawet pamiętać. -Więc cóż mam Ci ofiarować? -Miłości mi daj. Garść miłości... 7. Tylko on potrafił tak ładnie kłamać, że wyglądam ślicznie w potarganych włosach, przykrótkim dresie i czekoladą na nosie. 8. -Dzisiaj umarłam. -Co Ty mówisz? Przecież rozmawiasz ze mną. -To jeszcze nie znaczy, że żyje. Po prostu istnieje, wegetuję... Ale nie żyję. On dzisiaj odszedł z moim sercem. A powiedz mi, jak ja mam żyć bez serca? 9. Znalazłam dziś stary pamiętnik, z którego wypadło nasze wspólne zdjęcie. Jeszcze wtedy potrafiłam się uśmiechać... 10. "Mówili na nią naiwna..." - podśpiewywała umyslnie zmieniając tekst piosenki. Edytowane przez papergirl Czas edycji: 2009-12-20 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Wtajemniczenie
|
Musisz się wreszcie nauczyć, że miłości nie wolno odrzucić.
Urwij się choćby zaraz, coś ze mną zrób. Złamałam obcas i wszystko jest złe, w torebce mam receptę na łzę. Wszystko było tak proste w te dni... czarodziejka gorzałka tanczyla w nas.
RAMONESKA H&M 34 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=747676 KONKRET WYMIANKA W LUTYM! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=746248 wymiankowy mix https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=737062 |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Zadomowienie
|
Kiedy nawet czekolada nie pomaga, a uśmiech zaczyna boleć
A tę bajkę muszę oddać do reklamacji-nie było happy endu Zajęta czekaniem na miłość Łzy są kroplami krwi duszy Gdy zamknąłeś drzwi rozpadłam się na pół Czemu mnie do raju bram prowadzisz drogą tak krętą |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Zadomowienie
|
witam w nowej cudownej części
![]() już na wstępie widzę że Tis się wzburzyła, a to pewnie dlatego , że ostatnio to ona chciała rozpocząć nową część a się jej nie udało ;pp Kotek ![]() a tak poza tym to chciałam napisać o dziewczynach, które pokochałam od początku od kiedy tu jestem (a to już prawie 2 lata), niektóre doszły z czasem, ale na zawsze będą my number one : Tis, styrana, kamisha, Miluuu, nydee<3, powinnam, papergirl, bananowalaska, JednaNaMilion, Little Ballerina, dontlookdown, abunee, kee, kissable, lillyblack, drift, kamaa1507, amozefrytkiotego, snowball, cukrowa panna, 3martyna3, Frizz <3 groszek07, cookieCrisp- dziękuję za uznanie ![]() ----------------------------------------- echo twoich pocałunków rozbrzmiewa w mojej głowie . wolę kłócić się z Tobą, niż kochać z innym . u fuckin` disappoint me . /cholernie mnie rozczarowałeś!/ tak mi przykro , chciałabym jeszcze raz . narabiamy do końca roku! -> świąteczna bania ![]() sweet darling u worry too much . ![]() /kochanie zbyt mocno się zamartwiasz/ I hate when u talk about your girlfriend . /nienawidzę, kiedy mwisz o swojej dziewczynie./ .
#155 |
Wtajemniczenie
|
CaMa też Ci oddała serce. <3
Ruda wiewióra ona jest jedyna w swoim rodzaju <3 ![]() ____________________ fragment rozmowy z mym TŻ <3 (nie nadaje się na opis, ale fragmenty a i owszem ) ![]() -twoja podświadomość mi nie ufa. -dlaczego tak sądzisz ? - bo gdy śnisz o mnie nie są to miłe sny, myślisz o zdradzie, o tym, że mam Cię dość a sama dobrze wiesz, że tak nie jest. - to nie znaczy o tym, że moja podświadomość Ci nie ufa, to oznacza, że się boje, boje się, że może przyjdzie jakaś dużo lepsza ode mnie, dużo ładniejsza, zakochasz się zapomnisz o mnie i zostawisz a to było by dla mnie czymś najgorszym co może mnie spotkać . - więc przestań się bać, jestem z tobą, tylko Ciebie kocham . nie chce żadnych innych, ładniejszych. Dla mnie jesteś ideałem ! - ideały przecież nie istnieją, nie ma ludzi idealnych, każdy ma wady, a ja w szczególności. Nic Ci tak naprawdę nie mogę dać ! - twoje zalety i twoja miłość przyćmiewają wszystkie twoje wady, możesz robić wszystko co najgorsze, miłość jest największą zaletą i największym skarbem jaki możesz mi dać. Po prostu to zrozum i nic już nie mów. - Kocham Cię. -wiem i to jest właśnie najpiękniejsze.
#156 |
Raczkowanie
|
1. A łzy torują przymknięte powieki.
2. Powoli się żegnasz.. 3. Jesteś obok , ale odchodzisz jutro..
![]() |
#157 | |
Wtajemniczenie
|
Nie chcę więcej Ciebie mieć obok mnie.
Gdzieś po drodze w pośpiechu zagubiony czas. Próbuję Cię zatrzymać,ale to rani zbyt bardzo. zanim wezmiesz poczekaj az Ci dadza byles inny od tysiecy tych mijanych facetow ja Cie nie pokocham- powtarzalam. i zakochanyy i wielkie plany,swiat malowany <3 doopisuje sie do watku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
dziękuję za pochwały z poprzedniej części i jestem pełna podziwu dla Waszej wydajności twórczej, skoro to już kolejna część tego wątku!
![]() __________ uczucia bez obelg i już nie wiem gdzie jestem. nie wiem czy Ty jesteś obok Marzenia są jak puste butelki, do których można nalać wszystkiego Dyplomata ??? ktoś, kto potrafi powiedzieć spierdalaj, w taki sposób, że poczujesz podniecenie w związku ze zbliżającą się wyprawą ucieknijmy. tylko Ty i ja. w miejscu o którym nikt nie ma pojęcia obejmij mnie szeptem nie wiem już w jaki sens tu uciec kilometry miłości i nienawiści dzielą nas pożeram z zapałem każdą nową porcję emocji od Ciebie w każdej chwili uciekam do Twojej obecności
#159 |
Raczkowanie
|
witam w następnej cześci
![]() po podkradałam Was tam troszkę ;p Ten styl, ten chód, ten wygląd,ten pewny krok, który zawsze potrafi przyciągnąć męski wzrok.! Sama rozdaje sobie karty. moje życie-moja gra. Ej kochanie planuję porwanie, bo miłość do Ciebiejest jak opętanie ;**/ ' ale jaką mam mieć pewność,powiedz że jutro inny tyłek nie zawróci ci w głowie!` nie wiem czy wiesz.. ale miłość to wredna suuka ! jak zwykle nieobliczalna. więc nie wmawiaj mi, skrabie.. że Ty jesteś inny ! bo tak naprawde gorszy niż inny!
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
Nie umiem rysować, a narysowałabym bez wahania i w szczegółach- tak jak go widziałam najdłużej.
Ręce drżą, stoję oniemiała. Czuję, że zbliża się koniec. Jesteś przy mnie tylko kawałkiem siebie i niezdecydowany stoisz pomiędzy mną, a czymś o czym nigdy nie mówisz. Może to nie rzecz, a człowiek? Mimo to, nie radzę sobie już z tym.Bądź ze mną całym sobą, albo odejdź i nie zmuszaj bym sama przez Ciebie robiła sobie krzywdę. |
![]() ![]() |
![]() |
#161 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() <333 I w ogóle to za***iś**e podoba mi się Twój podpis ![]() __________ ona.? - znienawidzona. dzięki Tobie.
odszedł i już nigdy nie wróci. Taka była rzeczywistość.
są tacy ludzie, takie zdarzenia i takie słowa, o których nigdy nie zapomnisz. Marika (*) Gloria (*) On. Dla mnie nie ma innej definicji szczęścia. Łukasz ![]() Edytowane przez Siatkarka18 Czas edycji: 2009-12-20 o 22:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Przyczajenie
|
osiemnasta ileśtam, a ja potrzebuję papierosa. nie, nie, ja nie palę, ja go po prostu potrzebuję. "Czasami zdarzają się nieszczęścia. Zawsze o tym pamiętaj, ale nie zapominaj też, że życie toczy się dalej. Człowiek po prostu podnosi głowę i patrzy na coś pięknego, na przykład na niebo lub ocean i, niech to diabli, rusza dalej."
![]() Edytowane przez Tymbarkowo_ Czas edycji: 2009-12-20 o 22:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#163 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
o ja dziękuję na prawde za cudowne słowa ;* nie spodziewałam się ![]() amozefrytkidotego - ja was nie opuszcze! ![]() ![]() papiergirl - jak Ty mozesz w ogóle tak mysleć! ![]() <3 kama2704 - ty wiesz ,ze Cie uwielbiam! ![]() nastychick następna ma cudowna!<3 ![]() -- A kiedyś Cię znajde Tak mało o życiu wiem... .. na pustyni będą drzewa. Torba pełna uczuć. niektórzy ludzie powinni iść się leczyć do psychiatryka . "Miłość jest jak liść w lesie - czas ją zmienia, tak jak zima zmienia wygląd lasu" Emily Bronte "Za oknem minus pięć - nie kocham cię już Wiatr zrywa czapki z głów - nie kocham cię już Przez noc zasypie śnieg nasz park Dzieciaki wyjmą rankiem z piwnic sanki" Hey "Mru mru" gdybyś był, a nie bywał raz na jakiś czas byłabym wreszcie czyjaś, nie bezpańska, aż tak. łamacz serc. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Przyczajenie
|
![]()
to już XV część..
Witam wszystkich.. Właściwie lubiła w sobie wszystko. Cokolwiek się dalej wydarzy, zależy już tylko i wyłącznie od niej. Lubię zmrok. To jeszcze nie noc. Nie jesteśmy potrzebni sobie, by żyć. Nigdy nie będziesz mój dlatego zachowam Cię na zawsze. Lubię Cię bardziej niż naleśniki z nutella ![]() życie jest piękne a ja nienormalna. wśród ludzi, którzy nie będą się wtrącać w jej życie. Świat był dla niej.Wszystko było dla niej. Nikogo nie próbuję zniszczyć. No może czasami samą siebie. Piję zdrowie tych co też nie mają szczęścia. Wspomnienie, które musi wystarczyć jej do końca życia. straciłam go, zanim go poznałam. Wszystkich innych zapomnisz, ale mnie będziesz zawsze pamiętać. Nikomu nic nie obiecywała, każdemu robiła nadzieję. i żebyś mi się przyśnił ![]() dobranoc..
![]() |
#165 |
Wtajemniczenie
|
Ruda – gwiazdka również obdarza Cię swoim serduchem
![]() ![]() ______________________ niektórzy poza nią świata nie widzą, zarazem każdy ją kocha i wszyscy nienawidzą wrogów niszczę i z chęcią patrzę jak cierpią. nigdy nie zapomni o wielkiej miłości jaką go obdarzyła, a z jakiej on okrutnie zadrwił pragnienie jego stałej obecności. wiesz, co się dzieje, kiedy kogoś zranisz? kiedy kogoś zranisz, zaczyna Cię mniej kochać. taki skutek maja nieostrożne słowa. pod osłoną szarej nocy ostatnie pół roku to był właściwie odwyk. odwyk od niego. bo dobrze wiesz, że jeśli spadnę nie podniosę się. To niewiarygodne, jak można czuć się szczęśliwą przez tyle lat, mimo tylu kłótni, tylu upierdliwości i tak naprawdę, kur.wa, nie wiedzieć, czy to miłość czy nie Edytowane przez takagwiazdka Czas edycji: 2009-12-20 o 22:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Raczkowanie
|
pędzące talenty ; *
Jestem bałaganem, który wybrałaś, Szafą, której nie można zamknąć.. Diabłem wcielonym, jak przypuszczam.. Bo te rany nigdy się nie goją.. |
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Raczkowanie
|
witam w nowym ;*
`w tym kraju pijesz gdy się cieszysz, pijesz gdy jesteś smutny, ludzie zamienili miłość do siebie, w miłość do wódki!` `ceń się, a najlepiej bądź bezcenna, prosto z serca, yo, zapamiętaj! `a teraz zamknij dupe, i słuchaj co Ci mówie. `- a panienka gdzie? -do gwiazd. ;***
![]() |
#168 |
Raczkowanie
|
Byłoby mi na rękę, gdyby świat skończył się jeszcze dziś.
życie poukładałam w ciąg wykresów wprost proporcjonalnych i odwrotnie proporcjonalnych.
#169 |
Raczkowanie
|
HEJ
![]() Już dość dawno Was okradam to postanowiłam dołączyć i też coś od siebie dać ![]() ![]() Złap mnie za rękę tej nocy. Ostatni raz. Ile szczęścia może dać jedna chmura na niebie ... To Takie Proste Kiedy Swobodnie Płyną Słowa . . .Nikt Niczego Nie Ukrywa . . . Nie Próbuje Kolorować . . . Moje serce chore... Na śmierć |
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
Pamiętasz kiedy pożyczyłeś mi swoją ulubioną bluzę na noc , a ja ją zniszczyłam ? Myślałam , że mnie zabijesz..
Ale tego nie zrobiłeś . Pamiętasz kiedy zapomniałam Ci powiedzieć , że impreza jest formalna , a Ty przyszedłeś w jeansach ? Myślałam , że mnie znienawidzisz.. Ale tego nie zrobiłeś . A pamiętasz kiedy flirtowałam z innymi facetami by sprawić abyś był zazdrosny i to zadziałało ? Myślałam , że zrobisz to samo bym ja czuła się zazdrosna.. Ale tego nie zrobiłeś . Było wiele rzeczy których nie zrobiłeś by utrzymać mnie w szczęściu i patrzeć na mój uśmiech i jest wiele rzeczy które chciałam Ci powiedzieć kiedy do mnie wrócisz.. Ale tego nie zrobiłeś . to dziwne patrzeć na własne marzenia , które spełniają się komuś innemu..
![]() Edytowane przez xMalenKaaa Czas edycji: 2009-12-21 o 12:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Raczkowanie
|
Są w nas takie warstwy serca, które zapomniały jak kochać, ale pod nimi kryją się takie, które jeszcze to pamiętają. Trzeba je tylko odkopać.
Już nie wycinamy na drzewach serduszek. Kaleczymy inaczej. Uprawiajmy miłość długimi dotykami, krótkimi oddechami i nieskończonym spełnieniem. On w swoim rozwoju zatrzymał się chyba na etapie noworodka-ciągnie go głównie do cycka. Nie łudź się. Słuchawki zawsze będą splątane, herbata za gorąca, a facet nie ten. Najbardziej męska decyzja, jaką podjąłem w życiu dotyczyła tego, że nigdy nie zatracę w sobie dziecka. Najpierw wyrosłam z wiary w Mikołaja, przyszła pora na miłość. Nigdy nie będę Twoją alternatywą. I szkoda że jedyna czułość jaką mnie obdarzyłeś okazała się być pocałunkiem Judasza. Wszyscy mają mambę, lecz nie ja. Toleruję kruczki, nie należę do drużyny actimela, nie posiadam 3-letniej gwarancji, ani gwarancji zwrotu kosztów. Nie dodaję skrzydeł, nie znam goździkowej, ze mną ci się nie upiecze. Nie zapewniam uczucia komfortu, dzięki mnie nie dostaniesz zniżki w terranovie czy trollu. Minuta rozmowy ze mną nie kosztuje 5 gr, nie wygładzam ani nie redukuję zmarszczek. Mam więcej niż dwie kalorie, nie jestem owocem jogobelli, nie będziesz żuć mnie zdrowo, przed użyciem nie wymagam zapoznania się z treścią ulotki dołączonej do opakowania, ani skontaktowania się z lekarzem lub farmaceutą. To ja nie mam szans z pragnieniem, nie mam pięciu gwiazdek w crash-testach, nie trafiam celnie w silny ból, nie mam pomysłu na obiad, nie posiadam napisu pod nakrętką, ani kolorowanki pod etykietą. Wciąż nie wiem skąd się bierze chocapic, nie wiem też dlaczego cini minis są aż tak cynamonowe, nie rozpływam się w ustach ani na dłoni, poza tym nie brałam udziału w Tańcu z gwiazdami... i jeszcze jedno - nie znajdziesz mnie w co piątej kinder niespodziance. Nie uśmiecham się zbyt często, by nie kusić losu. Wyrzuciłam wszystkie kolorowe ubrania. W kosmetyczce zostały tylko czarna kredka do oczu i tusz do rzęs. Czasami tylko, w lepsze dni, maluję usta na czerwono i oglądam zdjęcia. "- Jest pan subiektywnie sztywny czy obiektywnie elastyczny? - ...metafizycznie płaski? " - z filmu REKRUT.
#172 |
Rozeznanie
|
bardziej tęsknie za moim psem, gdy nie wróci ze spaceru, za tą kurvą, która kiedyś była moją przyjaciółką, za najgorszym dniem, w ktorym chciałam popełnić samobójstwo, za kłótnią z najlepszą przyjaciółką, za tym samochodem, który omało mnie nie potrącił !
to był związek typu : "kiedy On chce, Ona rzuca dla Niego wszytko". Przez ciebie mam zaje.biście wielką ochotę przeklinać. Ty podobno nie lubisz wulgarnych dziewczyn. I kurva dobrze, nie lub sobie. Ja też cię nie lubię. Kłótnie zostawmy sobie na czasy kiedy będziemy już staruszkami i nie będziemy mieli nic innego do roboty. gdybyś był zakochany to nie byłbyś smutny. człowiek zakochany nie widzi świata poza tą 2 osobą i swoimi uczuciami a Ty widzisz problemy.
#173 |
Raczkowanie
|
Dziewczyna, przydają się w ogóle moje opisy? ; > Bo widzisz, ze złamanym sercem jest trochę jak z kopniętym kotem - drży na samą myśl o kolejnym cierpieniu i trzeba je na nowo oswoić. Jestem spokojna, bardzo spokojna, jakbym była pewna w 100 %, że warto. Słowa Twoje, jak listopadowy deszcz, wbijają w skórę milion zimnych dreszczy, wolny jak ptak- blask latarni w odbiciu szyn. Konieczny do życia jest tlen, cała reszta to kwestia priorytetów. Nadając błahym sprawom wysoką rangę, sieję zamęt w swojej głowie. Przecież wszystko to mogłoby trwać o chwilę dłużej. Przypadek , zdarzenie , traf tak wiele zmienia... i nawet lodowate serce roztapia. A świat, jak głuchy szept, milczącym wrzątkiem oblał dzień, kojąc zimne dreszcze niepotrzebnych słów. Tego o czym z Tobą milczałem, nie zapomnę do końca życia. Nieprawda, że odkąd mnie znasz to tylko wszystko niszczę, a nic nie buduję. Ostatnio coś zbudowałam, mur wokół siebie. To potworne, że człowiek,w tak krótkim życiu musi poznawać ten cholerny stan, jakim jest samotność.
#174 | |
Zadomowienie
|
Hej. Uśmiechniesz się do mnie? Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Przyczajenie
|
Dzień dobry =]
Bo najważniejsze to mieć wyje*ane nawet kiedy serce pęka... Zakochana jak lew w jagnięciu ![]() ...jak pajacyk pociągany za sznurki... "Te dialogi radosne, teraz zaledwie szorstkie Wczoraj było tak dobrze, dziś to nie takie proste" - Peja "No i co" "Relacje oschłe, nikt z nas nie chce przykrości Oto męski szowinista z odrobiną wrażliwości " - Peja "No i co"
#176 |
Zadomowienie
|
Tylko anioł czekał aż jej serce zgaśnie by zamknąć niewinne powieki na zawsze. W filiżance kawy szukam kolorów życia. Była dla niego laleczką, zabawką liryczną przed snem. Nadchodzi słodka chwila zmian. I śnie na palcach by kochanych ust twoich dotknąć wpół przytomnie.. Z wszystkich miłości zażegnanych tej jednej nigdy nie zapomnieć.
#177 |
Raczkowanie
|
*
Szczęście nie zależy od tego, ile złych rzeczy przydarza się komuś w życiu. Ważniejsze jest to, czy w związku z negatywnym zdarzeniami formułujemy niepochlebne opinie o samym sobie. Życie nie składa się ze zwycięstw i porażek, lecz z pojedynczych dni. Każdą rzecz można zrobić na dwa sposoby: działać spokojnie i wykonać dobrze zadania albo pędzić i nigdy nie skończyć pracy. Najlepsze, co można zrobić, to cieszyć się ze związków, które mamy i nie dążyć na siłę do tego, żeby pasowały do jakichś sztucznych norm ani porównywać swojej sytuacji z życiem i relacjami innych osób. Czytaj klisze z moich oczu. Nie ma problemów, to nie ma uczuć. Przyczyny zawsze s, a uczuć nie ma bez zarzutów. To świat zmusza nas do buntu. Miłość, szczęście, spokój ducha, przecież wiesz, że ja też tego szukam. Porażka nie jest końcem, jest wskazówką, tak jak Twoje czyny, Twoją wizytówką. Miłości nawet śmierć nam nie odbierze. I'm sorry for the wrong things that I've done. Przepraszam za złe rzeczy, które zrobiłem. *
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 |
Raczkowanie
|
Postawiłeś poprzeczkę i to bardzo wysoko
Ale ja ją przeskoczyłam i teraz jestem z Tobą < 3 ![]() I nie słyszałeś mnie i nie rozumiesz jak , jak funkcjonuje miłość która wciąż we mnie trwa . Albo mi się zdaje albo masz zryta banie . ; d
#179 |
Zakorzenienie
|
zdiagnozować Miłość to nic w porównaniu z tym jak trudno się z niej wyleczyć.. chyba już czas na dwa `nic nie znaczące` słowa, nie uważasz ? na starych kasetach nagrała miłość. zniszcz te taśmy... Na Twoim lustrze zostawiła swoje usta i flakonik Chanel'5. duma nie pozwala wrócić. Owszem, chciała żeby czas płynął szybciej, ale tylko wtedy gdy go nie lubi, a nie wtedy gdy go potrzebuje... ________ weny brak ![]()
#180 |
Rozeznanie
|
Afraid of the change thats happening Boją się zmian, które się zdarzają Something is gone something's so new Coś znika, coś jest nowe What goes away comes back again Co zniknie wróci I won't look back Nie chce wracać
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.