|
|
#2821 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: pogaduszki o ...wszystkim
Cytat:
Ej ja też chcę taki dzień na UG! ![]() Co ubierasz? Jak się malujesz? ![]() Zrób jutro fotkę jak będziesz uszykowana i pokaż nam efekt końcowy! ![]() Ja miałam tylko dzień dresa, ale to takie oklepane.. ;/ Co do spódniczki to już Tżowi powiedziałam i mi kupi ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Aha Patka a Ty masz złe nogi?! Kurde denerwujesz mnie już tym gadaniem! Grrr...
|
|
|
#2822 | |
|
Rozeznanie
|
Ja również zgadzam się z dziewczynami
.Ubieram : jeansy rurki albo spódniczka mini (ale raczej jeansy bo nie lubię pokazywać nóg) , srebrny pasek,buty na obcasie,różowa kurteczka,torebka ze złotym paskiem ,okulary przeciwsłoneczne . A makijaż chyba jakiś mocny ![]() Cytat:
"Co ma być to będzie ..." ![]() Edytowane przez patka016 Czas edycji: 2009-12-20 o 22:38 |
|
|
|
|
#2823 |
|
Zadomowienie
|
Lick nie mowie ze wszyscy sa tacy
chodzi mi tylko ze ja z kilku przyczyn nie zwiazalabym sie z 16 latkiem i tez nie mowie z facet musi byc starszy gdybym miala22 on 20 byloby ok. mysle ze wiek 16-17 to wek szpanu, popisywania itp. ale to jest mojev osobiste zanie
Edytowane przez memorize Czas edycji: 2009-12-20 o 22:39 |
|
|
|
#2824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ubierz mini! ![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- A i znajdę Ci faceta co Ci powie że masz ładne nogi i zmienisz zdanie ![]() A zresztą skoro jesteśmy niby podobne do siebie, to nogi też mamy podobne i skoro mówisz, że ja mam ładne, to i Ty masz ładne! Koniec, kropka, amen! Bo zaraz wstawię Twoje foto na galerię i dziewczyny ocenią! ![]()
|
|
|
#2825 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2826 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
I jeszcze z buzującymi homonami
|
||
|
|
|
#2827 | ||
|
BAN stały
|
ja mam 20 lat...
prosze mnie nie postarzac....Cytat:
Cytat:
dziekue bardzo...Nio troszke chyba szukam na sile......Taka juz jestem... |
||
|
|
|
#2828 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepraszam, już mi się wszystko miesza. Ale byłam blisko ![]() Co do tego szukania na siłę, no to może masz taki charakter, że nie lubisz być sama. Tylko nie wpakuj się w nic złego przez to szukanie. Wiesz, prawdziwa miłość czasem przychodzi w najmniej spodziewanym momencie ale czasami też trzeba jej pomóc przyjść ![]() Patka będę tyle o tym pisać, póki nie wyleczymy Cię z kompleksów! Ubierasz jutro mini i tyle!
|
|
|
#2830 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Uważam też, że warto takiego 16latka bliżej poznać, bo może okazać się wartościowym facetem, mądrzejszym od niejednego 20-latka Motylicaja nie szukaj miłości na siłę Ale taka pogoń za Tżem, upatrywanie w prawie każdym facecie potencjalnego partnera nie jest dobra. Nie lepiej wrzucić na luz? Masz dopiero 20 lat. Masz czas na miłość |
|
|
|
|
#2831 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przyjaciel mojego tz po skonczeniu szkoly z 2 lata temu zaczal sie tak dolowac ze szkoda gadac plakal, mowil ze sie zabije chodzil przez cale noce po lesie kazdy wypad z nim konczyl sie tym samym czyli niczym. Bardzo czesto zwierzal mi sie ze swoich uczuc, mysli itp. Balam sie o niego i prosilam zeby poszedl do psychologa, jednak wszystko bylo a marne. Na szczescie od 2 miesiecy jest z dziewczyna i jest wesoly, pelen energii taki jakiego poznalam |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2832 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.Cytat:
|
|
#2833 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z Lick, nie każdy 16nastolatek jest taki sam, ale niestety większość ma fiu bździu w głowie...
Ale co gorsze, teraz jest tyle dziewczyn, właśnie 15,16 lat, które są tak tępe, że szkoda gadać...
|
|
#2834 | |
|
Konto usunięte
|
Oczy już mi się przymykają, więc uciekam spać.
Dobranoc Kochane ![]() Cytat:
Edytowane przez 201701251209 Czas edycji: 2009-12-20 o 23:24 |
|
|
|
|
#2835 |
|
Zakorzenienie
|
Weź przykład ze mnie ![]() Jedzenie w Macu, kfc i kolacje długo po 18... 2 obiady dziennie, słodycze i kilogramy do przodu lecą ![]() Wiem, że taka dieta nie jest zdrowa, ale dzięki temu przytyłam Swoja drogą, zobacz jakie my mamy problemy. Chcemy przytyć, kiedy w dzisiejszych czasach duża część dziewczyn chce schudnąć.. ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Też już będę zaraz zmykała spać. Dobranoc Lick
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2836 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez lece spac- dobranoc
|
|
|
|
#2837 | ||
|
Zakorzenienie
|
cześć
Oj ale Wy długo wieczorem siedzicie.. ja tak nie mogę bo potem nieprzytomna rano bym była... a z reguły wieczorem jest tu ruch ![]() Cytat:
w zeszłym roku my Wigilię spędzaliśmy osobno a a pierwszy dzień świąt jechałam do Tż w tym będziemy już razem Lick przeprowadź się szybko do swojego Tż i będzie problem z głowy Cytat:
ale widzę że problem się rozwiązał i Tż kupuje spódniczkę memorize kuruj się kuruj bidulka na same święta Cie dopadło |
||
|
|
|
#2838 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
alazkrainy bo ja dziwna jestem. Ostatnio też tak miałam, bo podobały mi się botki w ccc, ale ich nie wzięłam, bo coś tam... No i cały czas mi chodziły po głowie, że potem szukałam, w którym ccc jest jeszcze mój rozmiar... I tak samo mam z tą spódniczką. Nie wzięłam jej wczoraj, chociaż mi się podobała, no i cały wieczór o niej myślałam... Więc jednak mi się przyda i Tż będzie miał pomysł na prezent ![]() Dobra, zmykam do sklepu... Będę pewnie jakoś po południu. Do potem
|
|
#2839 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dziekuje za bardzo mile slowka..... wiem ze nie pownnam ale jakos boje sie samotnosci.....ehh zoabczy sei co to bedzie...dzien dobry a ja seidze w pracy hehehe mama malego pojechala to ja na kompie sedze...a maly narazie slucha muzyki....hehe
|
|||
|
|
|
#2840 | |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry
Cytat:
Dziewczyny mają wtedy więcej czasu.Ale Ty z rana jesteś, więc też dobrze ![]() To mnie pocieszyłaś Dobrze, że do rodziny jadę w I święto, to czas szybciej zleci i w sobotę od rana już razemA w przyszłym roku tego problemu już nie będzie i to mnie cieszy ![]() Ale u mnie sypie Zawierucha się zrobiła.
|
|
|
|
|
#2841 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
oj poszła bym sobie na jakieś zakupy .... ale nie mam kiedy i kasy pomału brak a mam ochotę sobie sweterek kupić jakiś ładny
|
||
|
|
|
#2842 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie na szczęście nie pada, dziś było nawet ciepło z rana Lick tak tak czarny ale może być na zamek
Edytowane przez alazkrainy Czas edycji: 2009-12-21 o 10:03 |
|
|
|
|
#2844 |
|
BAN stały
|
Ala juz nie wytrzymal i roznosi dom......
Musze wkroczyc do akcjii
|
|
|
|
#2845 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2846 |
|
Konto usunięte
|
Ja już po śniadaniu i ruszam do sprzątania
|
|
|
|
#2847 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2848 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2849 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2850 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.

. 

.

zoabczy sei co to bedzie...
Dobrze, że do rodziny jadę w I święto, to czas szybciej zleci i w sobotę od rana już razem
Zawierucha się zrobiła.
a mam ochotę sobie sweterek kupić jakiś ładny