|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
|
|
|
|
#3332 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
Nadrobiłam wszyściutko co pisałyście ale tak mi łapy marzną że nawet nie odpiszę, wybaczcie
![]() ma.ko, Lenka i inne chore PeeMki ZDRÓWKA!!! ![]() MiciaKicia ja bym się na Twoim miejscu zastanowiła czy chcę ślubu kościelnego, bo jak K.nie wie nawet czy wierzy w Boga to potem Ci powie że ta przysięga dla niego nic nie znaczy...i znowu będzie płacz...Tak jak dziewczyny pisały - zrób wszystko żeby to był Wasz naj dzień
|
#3333 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki Normalnie zamarzam Mamy tak zimno w pracy, że szok ![]() Nadrabianko ![]() Elunka prałam wszystko w Vizirze, a w dodatku od tego mrozu mi pierzchną. Dziś po pracy będę w Rossmanie i muszę jakiś porządny krem do rąk kupić ![]() Jenny Ty zapracowana kobieta jesteś, więc nie będę Cię obarczać dodatkowymi rzeczami I dziewczyny zrobimy na szaro ![]() Pytałaś o nauki przedmałżeńskie - są ważne bezterminowo. Niektórzy księża nawet uznają te ze szkoły, ale to rzadkość ![]() Ja też już mam komplet talerzy takich białych kwadratowych ![]() Nie brałaś Gripexu ![]() Szkoda, że ze ślubu nici ![]() Karolinusienka, Isabele - możecie dać fotkę Waszych piernikowych dekoracji, bo dziś zamierzam się z tym babrać i pomysłu nie mam ![]() Spowiedź - zawsze mam stresa strasznego przed tym i odwlekam jak mogę, dlatego zamiar mam iść dopiero jutro Cobra taka spowiedź jak u Ciebie bardzo by mi odpowiadała. Już kilka razy zostałam zrąbana przez księdza i chyba stąd ten lęk przed spowiedzią Cytat:
MiciaKicia dla mnie to troszkę dziwne, że Twój TŻ nie wierzy, a chce ślub kościelny, a może on nie chce Rozmawiałaś z nim czy on chce ślub kościelny?Karolinusienka - śliczny pierścionek Meg a Twój jest niemal identyczny jak mój Śliczny Ma.ko Tobie też zdrówka życzę ---------------------------------- Ja już mam choinkę ubraną na mieszkaniu W domu pewnie w Wigilię ubiorę ![]() Wczoraj pojechaliśmy z Łukaszem na przentowe zakupy na letnich oponach Ale jak widać żyję Kupiłam prezent mamie - torebkę i szalik, i sobie nawzajem też kupiliśmy - ja Lukaszowi sweterek, szalik i rękawiczki, a dla mnie koszula i nietoperek ![]() A teraz w pracy jednym okiem pracuję, jednym nadrabiam i jeszcze jednym szukam pracy - ciężko
|
|
|
|
|
#3334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm a wszystkie nawiasy masz?? |
|
|
|
|
#3335 |
|
Zakorzenienie
|
Ivonka, i tu jest pies pogrzebany bo moja bratowa też prała w vizirze
domyślam się jak marzniesz w pracy, przechodzę to samo ![]() A krem do rąk to może z garniera taki w czerwonym opakowaniu.
|
#3336 |
|
Zakorzenienie
|
ivona
za znalezienie nowej pracyJa już się wykąpałam, jestem świeża i pachnąca jak stokrotka na łące TŻ może przyjeżdżać teraz jeszcze trochę się ogarnę i muszę zacząć się pakować
|
|
|
|
#3337 |
|
Zakorzenienie
|
hej!
dzisiaj sobie pospać nie mogłam, no. w ogóle obudziałam się przed dziewiątą i czułam się jakbym miała potężnego kaca. głowa mnie bolała, taka nie halo byłam. ale spoko jest. wysłałam koleżance notatki. troche porządków na kompie muszę zrobić. do tego już umyłam podłogi, pranie powieszone. |
|
|
|
#3338 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() dopiero wstałam muszę dziś kapuchę na kulebiaka ugotować i udekorować ciastka ![]() co do ślubów kościelnych, wiary itp. ja się wypowiadać nie będę - to prywatna sprawa danej osoby i jej sumienie. Nie moja brocha i nie czuję misji umoralniania |
|
|
|
#3339 | |
|
Zakorzenienie
|
Elunka chyba ten Vizir ma za dużo chemii i podrażnia. Choć dla mnie jest najlepszy. Po Dosi nie miałam problemów z podrażnieniami
![]() Trochę się zagrzałam pracując ![]() A ten krem czerwony z Garniera miałam i był strasznie tłusty, ale to było jak nie miałam takich problemów, wiec może się skuszę Dzieki Ela Właśnie mi niedawno szefowa zaproponowała, że jeśli by dostała propozycję pracy i żeby miała swój własny zespół, to czy bym się zgadzała przejść razem z nią. Powiedziałam, że gdybym nie miała innej możliwości to tak. Miło ![]() Cytat:
![]() Niunia dobrze, że bół głowy minął
|
|
|
|
|
#3340 |
|
Zakorzenienie
|
karolinusienka, ma.ko, lusesita, JennyAniolek bardzo dziękuję za kciuki
idę się dalej pakować ![]() a chyba Kasiulenkowo miała nam dziś dokończyć historię |
|
|
|
#3341 |
|
Zakorzenienie
|
Ivonka, no to super że szefowa Cię doceniła...mam nadzieję że sie wszystko po Twojej myśli ułoży
Joanwi
|
#3342 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3343 |
|
Zakorzenienie
|
mój Tz jutro jedzie do klientów z koleżanką z pracy za którą nie przepadam chyba dostanie kanapki z tuńczykiem i jajkiem
|
|
|
|
#3344 |
|
Zakorzenienie
|
ale pracusie z Was
![]() z mam stalam 25 min w rybnym, jeszcze dla malego kupilysmy tanczaca i swiecaca wiewiorke;p i dla mnie mam kupila 4 motki wloczki-zrobi mi mi tuniczke ![]() ivona oby sie z praca udalo joanwi super ![]() ide jesc bom glodna
|
|
|
|
#3345 |
|
Zakorzenienie
|
Dotta albo z kiełbasą wiejską
|
#3346 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm to napisz w poście jak to robisz, może jakiejś kropki ci brakuje jedynie
I napisz zakończenie historii koniecznie, bo zaraz do domku jadę
|
|
|
|
#3347 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3348 |
|
Zakorzenienie
|
specjalnie dla joanwi pisze juz teraz koniec historyjki
bo chciałam was jeszcze przetrzymać.. ![]() no wiec tak zapytałam Boga.. poszłam ledwo kilka kroków i tak mimowolnie spojrzałam na prawo na ulicę a tam sobie kominiarz jedzie na rowerku... oczywiście trzymałam guzik i szłam tak z bananem na twarzy aż do szkoły
|
|
|
|
#3349 |
|
Zakorzenienie
|
dotta albo z czosnkiem
![]() ![]() powiedz ktora to o jej...![]() ![]() nadrabiam zpracy,ech... |
|
|
|
#3350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no rzeczywiście takiego znaku nie wolno ignorować ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- kanapka z czosnkiem, cebulą i salcesonem ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Dobra zmykam już na autobus ![]() Do napisania |
|
|
|
|
#3351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znów się będzie pinda wdzięczyć do mojego Tż'ta ... "jaka ja jestem fajna i do tego taka biedna "Nawet w wakacje jak byliśmy na urlopie to po 10 razy na dzień dzwoniła do mojego Tż'ta bo sama to nawet decyzji czy ma iść do kibla podjąć nie umie W końcu musiałam ją chamsko rozłączać bo normalnie musiałabym jej nagadać i Tż miałby problemy w pracy
|
|
|
|
|
#3352 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiulenkowo może spróbuj bez emotek i wszystkie jedna pod sobą
|
|
|
|
#3353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(ale to nie specjalnie)
|
|
|
|
|
#3354 |
|
Zakorzenienie
|
czekam na ściągnięcie dzisiejszego odcinka BrzydUli, bo nie wiem, czy uda mi się wieczorem obejrzeć
|
|
|
|
#3355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poki co próbuje z jednym suwaczkiem i lipa... nie mam emotek... |
|
|
|
|
#3356 |
|
Zakorzenienie
|
hej laski...wrocilam dopiero co do domu;/ ale sie zle czuje ostatnio...az bylam dzisiaj badania porobic..
|
|
|
|
#3357 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3358 |
|
Zakorzenienie
|
dotta ale z niej pindzia mindzia! dawaj czosnku i cebuli
a z wlosami to dobre heheh ech jak ja nienawidze takich lasek...zazdrosnica ze mnie,ale co poradze![]() z pracy nadrobilam, moj szef sie nie odzywa-nie odp na maila, a umowa m isie konczy,ech...no nic swieta, moze wolne wzial ![]() ide robic pranie i sprzatac w ciuchach musze
|
|
|
|
#3359 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka :d wróciłam już z miasta i planuje sie uczyc na jutro
![]() Cytat:
poskar sie klientom to moze szybciej sobie pojda ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#3360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:44.

Mamy tak zimno w pracy, że szok 

Rozmawiałaś z nim czy on chce ślub kościelny?
Ale jak widać żyję
domyślam się jak marzniesz w pracy, przechodzę to samo
za znalezienie nowej pracy

"