CZARNA LISTA oraz JAK SIĘ USTRZEC PRZED OSZUSTAMI - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-12-17, 22:33   #2941
asik123456789
Zakorzenienie

Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
Dot.: CZARNA LISTA oraz JAK SIĘ USTRZEC PRZED OSZUSTAMI

Podejrzana sprawa ale ja mam jedno "ale". Wedlug mnie ta sprawa jest niczym w porownaniu ze sprawa Idiaminki. Kkknnn dostala bana od razu. Idiaminka nie ma go do dzisiaj. DLaczego? Bo wszyscy czekaja az idiamineczka laskawie dokonczy wymiany. A czy ktos pomyslal o tym, ze kkknnn tez ma na swoim koncie niedokonczone wymianki? I ze przydaloby sie jakies wyjasnienie, jakis kontakt?

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

Dla mnie sprawa kkknnn nie jest powazna. Ona nikogo powaznie nie oszukala. Nikomu nie wyrzadzila krzywdy. Uwazam ze jest baaardzo mila dziewczyna i mam do niej wielkie zaufanie. Ten ban nie ma sensu. Forum jest wirtualne. Co z tego ze ona pisze sama do siebie? To jej problem. Jak ktos chce to czytac to znaczy, ze nie ma problemu. Niedawno sie z nia wymienialam i wszystko przebieglo idealnie. Jedna z moich lepszych wymian. Ale wiem ze sa dziewczyny ktore chcialyby dokonczyc wymiane a nie maja mozliwosci.
asik123456789 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-18, 02:25   #2942
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Konto usunięte

Przekupka: 93 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez asik123456789 Pokaż wiadomość
Podejrzana sprawa ale ja mam jedno "ale". Wedlug mnie ta sprawa jest niczym w porownaniu ze sprawa Idiaminki. Kkknnn dostala bana od razu. Idiaminka nie ma go do dzisiaj. DLaczego? Bo wszyscy czekaja az idiamineczka laskawie dokonczy wymiany. A czy ktos pomyslal o tym, ze kkknnn tez ma na swoim koncie niedokonczone wymianki? I ze przydaloby sie jakies wyjasnienie, jakis kontakt?

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

Dla mnie sprawa kkknnn nie jest powazna. Ona nikogo powaznie nie oszukala. Nikomu nie wyrzadzila krzywdy. Uwazam ze jest baaardzo mila dziewczyna i mam do niej wielkie zaufanie. Ten ban nie ma sensu. Forum jest wirtualne. Co z tego ze ona pisze sama do siebie? To jej problem. Jak ktos chce to czytac to znaczy, ze nie ma problemu. Niedawno sie z nia wymienialam i wszystko przebieglo idealnie. Jedna z moich lepszych wymian. Ale wiem ze sa dziewczyny ktore chcialyby dokonczyc wymiane a nie maja mozliwosci.

Regulamin wizazu jest jasny: mozesz miec jedno konto i tyle. Przeczytalam watek kkknnn i jestem w szoku. Padaja tam imiona Diana i Ania. Ja wymienialam sie z kkknnn na targowisku. Podala ona imie "Agata" i na takie imie wyslalam paczke. Szczeka mi po prostu opadla. Kkknnn rzeczywiscie byla bardzo mila. Jednakze dialogi samej z soba i pisanie sobie komlepemtow nie wrozy dobrze. Nie rozumiem argumentu, ze forum jest wirtualne. Nie widzimy sie piszac do siebie, nie znaczy to jednak, ze forum jes oderwane od rzeczywistosci. Tworzenie tutaj trzeciego wymiaru gdzie kazdy pisze ze soba nie ma wielkiego sensu. Wyobrazasz sobie watek, gdzie wymieniasz sie na targowisku i po chwli piszesz sama do siebie chwalac piekny kramik i pytajac "znajdziesz cos u mnie"? Ja takiej sytuacji sobie nie wyobrazam. Pomijajac, ze wprowadza to wizazanki w blad to - co jest waznym argumentem - tworzy balagan w systemie. Wizaz.pl wydaje ciezkie pieniedze na utrzymanie serwisu w "czystosci" i porzadku. Klony wcale pracy nie ulatwiaja.

Co do Idiaminki uwazam, ze masz racje. Wydaje mi sie, ze dobrze wiesz dlaczego nie odstala bana. Napisane Virtual jakiegos wytluamczenia i kontakt z AgaZ robia zrobily swoje. Autorytet szefowej. Moim zdaniem nie mozna wina obarczac ani Virtual ani AgiZ. ZAufanie i wiara w czlowieka moze i byc druga natura. Pierwsza moim zdaniem powinno byc trzezwe spojrzenie na sprawe. Badzmy Asiu szczerze: trzy negatywny=ban. DLaczego zawiedzione wizazanki nie wystawily przekupek? Dlaczego nie dbaja o wlasne bezpieczenstwo? Dla mnie to niedorzeczne. Same moglyby ta sprawe rozwiazac i pozegnac raz na zawsze Idiaminke z wizazem. A tak sie nie stalo. Nie warto wiec pytac dlaczego Idiaminka jest uprzywilejowana, ale dlaczego wizazanki tak poblazliwe traktuja Idiaminke.
Pozdrawiam Cie serdecznie

Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Czas edycji: 2009-12-18 o 02:35
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-18, 06:02   #2943
Layla79
Zakorzenienie

Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.

Cytat:

hm.. ja też pisałam w swoim wątku do siebie, tzn. później się okazało, że ktoś napisał coś do mnie , niemniej jednak pisałam... czy teraz dostanę bana? muszę przeczytać, co ona tam do siebie pisała, bo jeżeli coś takiego, jak ja, to będę ją musiała pozwać o naruszenie praw autorskich i będzie na meteorki....

edit: przeczytałam ten wątek i strach..

Edytowane przez Layla79
Czas edycji: 2009-12-18 o 07:49
Layla79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-18, 07:11   #2944
Kasza Manna
Zakorzenienie

Przekupka: 29 pkt / 100% pozyt.

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;15923428]Regulamin wizazu jest jasny: mozesz miec jedno konto i tyle. [/QUOTE]
Gwoli ścisłości - nie ma zakazu posiadania większej ilości kont na ogólnym forum. Tylko regulamin Targowiska zakłada, że nie można się wymieniać pod więcej niż jednym kontem.

Co do dyskutowanej sprawy kkknnn- zapytajcie raczej, dlaczego dostała bana w 2007 roku? Teraz sądzę, że zbanowano ją w konsekwencji tamtego bana (w końcu to ban stały) i nie ma sensu rozpatrywać tego w kontekście Idiaminki.
Stary 2009-12-18, 07:48   #2945
Layla79
Zakorzenienie

ta cała sprawa z tym wątkiem na makijażach, to ja myślę dziewczyny, że to urojenia wielkościowe. to choroba, to nie ma co wnikać w intencje. właściwie to mi się przykro zrobiło, jak to przeczytałam.
Stary 2009-12-18, 09:51   #2946
thelila
Zakorzenienie

Przekupka: 80 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
A czy ktos pomyslal o tym, ze kkknnn tez ma na swoim koncie niedokonczone wymianki? I ze przydaloby sie jakies wyjasnienie, jakis kontakt?

(........)Ale wiem ze sa dziewczyny ktore chcialyby dokonczyc wymiane a nie maja mozliwosci.

.... no wlasnie np. ja ??

Edytowane przez thelila
Czas edycji: 2009-12-18 o 10:07
thelila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-18, 10:23   #2947
Mariola13
Zakorzenienie

Przekupka: 192 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez Layla79 Pokaż wiadomość
ta cała sprawa z tym wątkiem na makijażach, to ja myślę dziewczyny, że to urojenia wielkościowe. to choroba, to nie ma co wnikać w intencje. właściwie to mi się przykro zrobiło, jak to przeczytałam.
Nie czytałam jeszcze jej wątku, ale skoro pojawia się stwierdzenie, że to choroba (co może być prawdą) to od razu nasunęła mi się wizja, że nie wszystkich chorych traktuje się tutaj jednakowo niestety Jedni chorzy "out" inni "książęta"

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-18, 10:59   #2948
Kasza Manna
Zakorzenienie

a skoro kkknnn "wpadła" przez klony - czy ktoś z modów sprawdzał, czy Idiaminka miała też inne konta? Może też później się logowała, żeby sprawdzić, co się dzieje?
(ech, wiem, że to mało prawdopodobne, w końcu można zajrzeć tu bez zalogowania, ale mimo wszystko - pytam.)
Stary 2009-12-18, 11:19   #2949
asik123456789
Zakorzenienie

A co zrobila w 2007 roku? Mi sie ta sprawa nie wydaje powazna. Niektorzy maja troche pomieszane w glowie i pisza sami do siebie, mi to nie przeszkadza, samej siebie tez sobie nie wyobrazam w takiej sytuacji. Mimo to uwazam, ze to nie jest powod przez ktory mozna kogos zbanowac. Kilka kont to tez nie powod. Jedynym powodem moga byc wczesniejsze problemy.
Stary 2009-12-18, 11:55   #2950
your Angel
czyli Endżi

Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.

Jeśli chodzi o kkknnn to sprawa jest strasznie dziwna. Najlepiej by było gdyby to któraś moderatorka wyjaśniła o co chodzi.

Wszystko sprowadza się do tego, że Ania zakładała mnóstwo kont, z których na przemian komplementowała samą siebie i sobie ubliżała. Dla prowokacji. Ban stały z 2007 został wlepiony na Perfumach za przeholowanie w obrażaniu użytkowniczki. Jak się później okazało - w rezultacie dla jednej i tej samej osoby. Obrażającej i obrażanej. A klon dziedziczy bana, tak więc oto skutek.
Samo multiplikowanie kont nie jest karalne. Modka wiedziała, że Ania ma wówczas kilka kont, ale nie było do czego się przyczepić. Dopiero tamto przegięcie miało swój skutek.

Inna sprawa to manipulowanie uczuciami dziewczyn, których sympatię pozyskała. Czyli między innymi dopraszanie się własnej obrony w zasymulowanym przedstawieniu - i to niedorzeczną ilość razy, przez lata według tego samego schematu. Żeby obserwować spektakl jak bardzo jest piękna i przez wszystkich kochana.

Cherrik już pytała mnie czy mam jakieś realne namiary na dziewczynę żeby pomóc Wam w finalizacji wymianek. Bardzo chętnie bym pomogła, ale nie wiem czy na coś się przydam. Jak zauważyłyście posługuje się ona kilkoma imionami, nazwiskami i adresami więc nie można dojść prawdy. Według mnie to Ania z Warszawy (dane sprzed dwóch lat, sprzed bana), chociaż teraz do wymianki (tak jak Jamestown) dostałam dane na Agatę z Wołomina.
Gdzieś powinnam mieć jeszcze kopertę z tamtym adresem. Ale to tak naprawdę chyba nic nie daje.

Dziewczyny, na jakim etapie macie tamte wymianki? Nie wiem jak będzie z uczciwością Ani w tej sytuacji. Jeśli chodzi o wymiany na wizażu to w stosunku do mnie zawsze była słowna. Ale kiedy przypadkiem trafiłam na nią na Allegro to dostałam perfumy o pojemności o wiele mniejszej niż na zdjęciu w aukcji.

Edytowane przez your Angel
Czas edycji: 2009-12-18 o 11:57
your Angel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-18, 12:21   #2951
Layla79
Zakorzenienie

ja to się boję wariatów

Mariola, co ja mam powiedzieć.. pewnie za późna była reakcja, pewnie za bardzo broniłyśmy na początku Idiaminki, pewnie nawet do końca każdy ma jakąś tam nadzieję. Tutaj w mojej ocenie, sprawa jest bardziej jednoznaczna i nie bardzo widzę porównanie nawet. ale naprawdę już nie chcę komentować tamtej sprawy. wszyscy się pomylili pewnie. nie wiem.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-21, 10:38   #2952
króliczek
Zakorzenienie

Przekupka: 98 pkt / 100% pozyt.

za co zbanowano Cherrika?
jesteśmy w trakcie wymianki i jak ja mam się dowiedzieć, co się stało z moimi kosmetykami, czy ona wysłała już swoje?
Rozumiem, że złamała regulamin i jeśli zasługiwała na bana, to jest to zrozumiałe ALE co z Wizażankami, które się z nią wymieniały?
króliczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-21, 10:46   #2953
mhm0808
Obcy 8 pasażer Nostromo

Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.

O to samo miałam spytać
Popatrzcie na górze tej strony - cherrik się pyta,za co zbanowano kkknnn
Co za czasy...

mhm0808 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-21, 10:52   #2954
Kasza Manna
Zakorzenienie

To jak plaga banów.
(Dobrze by było, gdyby np. w profilu moderatorzy umieszczali powód zbanowania)
Stary 2009-12-21, 10:52   #2955
króliczek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mhm0808 Pokaż wiadomość
O to samo miałam spytać
Popatrzcie na górze tej strony - cherrik się pyta,za co zbanowano kkknnn
Co za czasy...
ja rozumiem, że jak zasłużyła to ok.
Ale chyba ma/mamy jakieś prawo dokończyć wymiany? Wysłałyśmy sobie drogie kosmetyki i jestem pewna, że obie chcemy wiedzieć jaki jest ich los.
I znów się przypomina słynna sprawa Idi, bo ona mogła dokończyć wymiany. I nie to, że bronię czy robię nagonkę, tylko wskazuję bezczelnie paluchem, że to jest nie fair
Stary 2009-12-21, 14:49   #2956
asik123456789
Zakorzenienie

Nie fair to malo powiedziane. Uwazam, ze to jest po prostu bezczelne, ze Idiaminka, ktora oszukala tyle osob nie ma bana a dziewczyny te bany dostaja od razu-bez wyjasnienia. Wiem, ze sa pewne reguly na wizazu i ze ktoras z nich mogla je zlamac ale w porownaniu z sytuacja Idiaminki to jest po prostu smieszne! To byly bardzo mile dziewczyny-nie widze powodu dla ktorego musimy sie ich pozbywac z wizazu!
Stary 2009-12-21, 14:54   #2957
Layla79
Zakorzenienie

strasznie jestem ciekawa, czemu zbanowano cherrik, widziałam, że dzisiaj o 11.30 była jeszcze aktywna, przejrzałam ostatnie posty, nic obraźliwego nie było. ew. przychodzi mi do głowy jakiś klon. ciekawe,kto był klonem cherrika? może poszukać innych zbanowanych? a może miała dwa wątki? czy za dwa wątki można być zbanowanym? przecież negatywa za paczki nie ma, jest tylko jeden neutral ode mnie to ciekawe, co to mogło być?
Stary 2009-12-21, 15:13   #2958
asik123456789
Zakorzenienie

Jak dla mnie to napewno cos smiesznie glupiego i niewartego bana. Przy sprawie z Idiaminka wszystko takie jest.
Stary 2009-12-21, 15:22   #2959
Layla79
Zakorzenienie

Cytat:
Jak dla mnie to napewno cos smiesznie glupiego i niewartego bana. Przy sprawie z Idiaminka wszystko takie jest.
moim zdaniem, jeżeli mode wiedzieli ( a w końcu miała aktywny kram), że cherrik jest w trakcie wymian, to powinien być ban tymczasowy, albo chociażby uprzedzenie dziewczyn na pw o ew. banie. Teraz jest taka sytuacja, że dziewczyny nie mogą dokończyć wymian. Przecież bana stałego się nie zdejmuje. Nie wiem za bardzo, jak to ma teraz wyglądać. Współczuję Króliku /głasiu-głasiu/.
Conieco my tam pisali na pw, ale Króliki nie posłuchały.
a najgorsze, że nie mogę wymyślić, co takiego było przyczyną bana i drga mi oko..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-21, 15:31   #2960
vilandra
Zakorzenienie

Przekupka: 107 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
i drga mi oko..
nic dziwnego, jak cały czas z butla Cię widze to się nazywa delirium tremens
vilandra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-21, 15:49   #2961
króliczek
Zakorzenienie

Cytat:
moim zdaniem, jeżeli mode wiedzieli ( a w końcu miała aktywny kram), że cherrik jest w trakcie wymian, to powinien być ban tymczasowy, albo chociażby uprzedzenie dziewczyn na pw o ew. banie. Teraz jest taka sytuacja, że dziewczyny nie mogą dokończyć wymian. Przecież bana stałego się nie zdejmuje. Nie wiem za bardzo, jak to ma teraz wyglądać. Współczuję Króliku /głasiu-głasiu/.
Conieco my tam pisali na pw, ale Króliki nie posłuchały.
a najgorsze, że nie mogę wymyślić, co takiego było przyczyną bana i drga mi oko..
Virtual mi wytłumaczyła dlaczego Cherrik dostała bana, ale nie będę o tym tu pisać, bo to była PW do mnie przy okazji czegoś innego.
Ale, wciąż czuję się poszkodowana, bo zostaje mi czekanie, a wysłałam kosmetyki warte 400 zł. A co jak ja dostanę a Cherrik nie? To kto jej to zareklamuje? Strasznie nie lubię takich sytuacji
Stary 2009-12-21, 16:22   #2962
Layla79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vilandra Pokaż wiadomość
nic dziwnego, jak cały czas z butla Cię widze to się nazywa delirium tremens
mówisz? no nie wiem.. Ty za to schudłaś chyba od wczoraj? i to znacznie.. zbadaj tarczycę, bo to podejrzane
mam nadzieję, że Virtual napisze, o co poszło, bo ja tu zdycham z ciekawości. nie ma jak natura histrionika

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

Cytat:
Napisane przez króliczek Pokaż wiadomość
Virtual mi wytłumaczyła dlaczego Cherrik dostała bana, ale nie będę o tym tu pisać, bo to była PW do mnie przy okazji czegoś innego.
Ale, wciąż czuję się poszkodowana, bo zostaje mi czekanie, a wysłałam kosmetyki warte 400 zł. A co jak ja dostanę a Cherrik nie? To kto jej to zareklamuje? Strasznie nie lubię takich sytuacji
ano widzisz, lepiej było wszystko do mnie wysłać na raz
my to raz z Magsch wysłałyśmy sobie kosmetyki warte 1000 zł, to by było, jakby któraś została wtedy zbanowana. ktoś miałby zawał napewno. ale na szczęście nie ma i wszystkie paletki są tu gdzie mają być, czyli w moim przytulisku paletkowym.
nie martw się, pozostaje mieć nadzieję, że cherrik znajdzie jakieś wyjście z sytuacji, żeby się z Tobą skontaktować.
Stary 2009-12-21, 16:23   #2963
aga79
Zakorzenienie

Przekupka: 124 pkt / 100% pozyt.

Nie, no ludzie, to jakieś kpiny
My też byłyśmy w trakcie dogadywania wymianki no i
Jeżeli Cherrik była klonem jakiegos tam użytkownika, to powinno to być juz dawno odkryte skoro Cherrik była z nami od marca

Jak widać na forum są rowni i równiejsi

Virtual, czy możemy wiedzieć dlaczego została zbanowana Cherrik i co w związku z tym z wymianami,które już zostały zaklepane i paczki poszły?
Stary 2009-12-21, 16:28   #2964
króliczek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga79 Pokaż wiadomość
Nie, no ludzie, to jakieś kpiny
My też byłyśmy w trakcie dogadywania wymianki no i
Jeżeli Cherrik była klonem jakiegos tam użytkownika, to powinno to być juz dawno odkryte skoro Cherrik była z nami od marca

Jak widać na forum są rowni i równiejsi

Virtual, czy możemy wiedzieć dlaczego została zbanowana Cherrik i co w związku z tym z wymianami,które już zostały zaklepane i paczki poszły?
Stary 2009-12-21, 17:29   #2965
vilandra
Zakorzenienie

Przekupka: 107 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
mówisz? no nie wiem.. Ty za to schudłaś chyba od wczoraj? i to znacznie.. zbadaj tarczycę, bo to podejrzane
zazdrośnica
jak będziesz dla mnie miła i przyznasz, że mój kramik najładniejszy na Targowisku, zdradzę Ci tajemnice jak schudnąć 10kg w jedną noc
vilandra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-21, 17:40   #2966
Layla79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vilandra Pokaż wiadomość
zazdrośnica
jak będziesz dla mnie miła i przyznasz, że mój kramik najładniejszy na Targowisku, zdradzę Ci tajemnice jak schudnąć 10kg w jedną noc
odsysanie tłuszczu cfaniaro mi też by się zresztą przydało
Stary 2009-12-21, 17:46   #2967
ranka
Kici kici miau miau

Przekupka: 191 pkt / 100% pozyt.

Uwazam ze nalezą sie nam tutaj pewne wyjasnienia - nie wolno, bo to nieuczciwe i bezczelne banowac osoby bez powiedzenia co jest grane, a jednym puszczac wszystko płazem.
Ludzie co jest grane?
Wizaz schodzi na psy...

Instagram mój
ranka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-21, 17:51   #2968
króliczek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ranka Pokaż wiadomość
Uwazam ze nalezą sie nam tutaj pewne wyjasnienia - nie wolno, bo to nieuczciwe i bezczelne banowac osoby bez powiedzenia co jest grane, a jednym puszczac wszystko płazem.
wiecie, nie chciałam nic mówić, ale to naprawdę niesprawiedliwe, że jednym wolno się nie wywiązać z umów ( jakikolwiek był powód ) i bana nie ma, a innym bez zastanowienia wlepia się bana. Odechciewa mi się wymian
Ranko za PW
Stary 2009-12-21, 17:58   #2969
Layla79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ranka Pokaż wiadomość
Ludzie co jest grane?
Wizaz schodzi na psy...
też uważam, że najpierw powinno być ostrzeżenie, ew. ban tymczasowy i dopiero ban stały, jeżeli jest za co. i taka informacja powinna się znaleźć tutaj na tym wątku właśnie dla bezpieczeństwa stron transakcji, jakimi niewątpliwie są wymiany.

Jeżeli jest ban stały bez żadnej informacji, to nawet nie wiadomo, jakiego typu przewinienia skutkują takimi sankcjami to raz, a dwa, że jednak Banujący nie zadbał o dobro pozostałych uczestników transakcji. uważam, że ban powinien zostać czasowo odbanowany dla zakończenia transakcji, bo w ten sposób jest zamieszanie i nie można już nikomu ufać. Cała ta wizja wesołych, opartych na wzajemnym zaufaniu wymianach niestety ale legła w gruzach i dobrze by było jednak zachować pewne zasady, czy przedsięwziąć pewne działania, żeby jednak dziewczyny się rozliczyły ze sobą wzajemnie. Bo wskazać należy, że także jeżeli Cherrik wysłała, a ktoś z nas - Wizażanek nie wyśle przesyłek, to w istocie pozostanie bezkarny, bo Cherrik jest bez prawa głosu.

No i tak to..
Stary 2009-12-21, 18:05   #2970
asik123456789
Zakorzenienie

Jeszcze kilka dni temu cherrik pisala do mnie na PW bo maiala podobna sytuacje. Kkknnn zostala zbanowana a Cherrik nie dokonczyla z nia wymiany. Niestety nie mogla nigdzie znalezc kkknnn (nasza kl itd). Takze Ona napewno zdaje sobie sprawe, ze teraz przechodzicie przez to samo i napewno probuje znalezc jakis kontakt z wami. Uwazam, ze naleza sie nam wyjasnienia. Watpie zeby cherrik zrobila cos strasznego typu oszustwo, kradziez...ona miala juz kiedys ostrzezenia i bana tymczasowego. Wydaje mi sie, ze jesli teraz zrobila jakas drobnostke to nie dostaje sie juz ostrzezen i banow tymczasowych tylko od razu stalego. I to jest do D***. Nikt juz nie patrzy co sie zrobilo. A wiecie co jest najsmieszniejsze? ze pierwszego bana na 2 tygodnie dostala za...edytowanie posta!!! I wystarczy, ze zrobila cos takiego 2 raz i juz ma stalego! A Idiamineczka? Okradla wiele dziewczyn i do dzisiaj moze sobie siedziec na wizazu jak swieta krowa za przeproszeniem. Przepraszam jesli mnie ponioslo ale nikt nie powinien sie dziwic! Gdzie tu jest sprawiedliwosc do jasnej cholery?! To sa jakies jaja! Uwazam, ze jesli okaze sie, ze cherrik zostala zbanowana za jakas glupote to powinnysmy walczyc w jej imieniu. Powinnysmy uzbierac jakies glosy w tej sprawie.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości