Wszystko o Avonie - część 8 - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-21, 08:14   #4411
jbasia
Raczkowanie

GG do jbasia
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8

hej, wiem ze juz byla tu mowa o tym ale jakoś mi nie utkwiło... z kad moge wziazc nr paczki przewozowej? i jak sprawdzic gdzie ona jest?? pierwszy raz wziełam dostawe kurierska i chcialam zobaczyć gdzi jest moja paczka
Stary 2009-12-21, 08:22   #4412
avOniasta
Raczkowanie

a te tu od samego rana siedzą
uszka i pierogi lepić kobity
avOniasta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-21, 09:06   #4413
19patka88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez avOniasta Pokaż wiadomość
dopiero jutro trzeba bedzie sie za to wziazc D brak czasu na wszystko
19patka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-21, 09:51   #4414
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Robią jeszcze gorsze rzeczy. Ja mam w brakach szminkę Glam z zestawu przy wodzie U by Ungaro dla niej. Szminka ma produkcję zakończoną więc jej nie dostanę. Szminka ta jest w COK-u, ale skoro na fakturze jest pr. zakończona, a nie w brakach oczekujacych to w COK-u mi jej nie dadzą ,choć się należy. To jest obłęd.Przecież powinni dodać inną szminkę o podobnym kolorze, ale najprościej im było wykreślić, a to,że zestaw to mają w d...Ręce opadają.
Nie zgodzę się z tym

Skoro ktoś chce szminkę U by Ungaro, to dlaczego mieliby wysłac coś innego? Kiedyś robili takie acje, że dawali coś innego "w zamian" i to było przegięcie.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-21, 09:58   #4415
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Starlett Pokaż wiadomość
andziat - a może Ty widziałaś kiedyś w COKu kolczyki Marianna? to takie posrebrzane, każdy ma po dwa wiszące łańcuszki zakończone kryształkiem. ładne czy tandetne? w katalogu wyglądają ładnie, ale ciekawa jestem jak jest w rzeczywistości. pytam już trzeci raz, ale do trzech razy sztuka, jak nikt nie wie, to przestaję
niestety jak bywałam w COKu to akurat nigdy tych kolczyków nie było a też chciałam zobaczyć jak wyglądają na żywo

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
i na który numer Avonowy dzownić, żeby to wyjaśnić?
022 878-28-00 czy 0-800-800-888
na ten pierwszy 0 22 878 28 00

Cytat:
Napisane przez avOniasta Pokaż wiadomość
na szczęście u mnie już dawno ulepione (przez mamę) leżą w zamrażalniku
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-21, 10:00   #4416
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malgosia27 Pokaż wiadomość
Ja też mam ten krem na zimę Solutions na dzień i po pierwsze strasznie nie mogę znieść jego zapachu jest baaaaardzo perfumowany a po drugie roluje mi się na nim podkład,więc ja zadowolona z niego nie jestem i użyłam go raptem 2 razy i teraz zbiera kurz w łazience.A czy dobry jest na mróz? tego niewiem,bo używałam jak jeszcze mrozów nie było i dla mojej raczej suchej cery zbyt mało nawilżający/tłusty niestety.
Spróbuj nałożyć go w mniejszej ilosci.
Gdy go użyłam pierwszy raz, to z przyzwyczajenia nałożyłam gruba warstwę i to był błąd, bo krem się zrolował. Teraz nakładam mało i nic się nie roluje – ani krem, ani podkład.

Instagram

Stary 2009-12-21, 10:06   #4417
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
ja jeszcze w sprawie mojej dziwnej paczki.
w tej chwili, z dzisiejszą datą i godziną 5:30, jest info SKAN W MIEJSCU DORĘCZENIA.
co to właściwie oznacza?

i na który numer Avonowy dzownić, żeby to wyjaśnić?
022 878-28-00 czy 0-800-800-888
Niezbyt dobrze pamietam, ale jeśli w sąsiedniej kolumnie masz nazwę miejscowości, tzn. że paczka dopiero dotarła do bazy, z której ja zawiozą pod podany na paczce adres.

Gdyby tam było wpisane nazwisko osoby, która mieszka pod tym adresem, to by znaczyło, że ktoś ja odebrał, natomiast gdyby to było Twoje, to granda i należy wtedy dzwonić do UPS.
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-21, 10:12   #4418
malka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gosiaczek4you Pokaż wiadomość
Dziewczynki,, jest może któraś z Was z
138 okręgu ???
Z ciekawości pytam :P
,

Ze 137 znam 2 osoby
malka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-21, 10:19   #4419
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
dawne szmpony z naturalsa dla mnie też były zbyt słabo pieniące i kompletnie nie wydajne i włosy ciężko się rozczesywały , stale więc używalam z advance techniqes tych zwiększających objętość włosów a kiedyś jak myłam włosy u siostry tym nowym naturalsem to byłam mile zaskoczona bo praktycznie niczym nie różnią się jakościowo od tych z advance technicqes i do tego są tańsze teraz kupuję tylko naturals i to w dużym ekonomicznym opakowaniu bo 750ml jest za 11,90 (dla porównania seria at 250ml za 6,90-7,90)
zresztą możesz wziąść sobie te mniejsze opak. i wypróbować czy będzie Ci odpowiadał. Te mniejsze też się mimo wszystko opłacają
Wiele osób chwali te nowe wersje
Z ciekawości wzięłam sobie z imbirem, ale jeszcze nie uzywałam.

Instagram

Stary 2009-12-21, 10:21   #4420
UAE
Raczkowanie

eh ale jestem wkurzona... Paczka miala zostac dostarczona przez firme kurierska 18.12, pozniej niby ze wzgledu na zle warunki - w sobote lub w niedziele. Dzisiaj jest juz poniedzialek a ja paczki dalej nie mam... niestety nie posiadam numeru listu przewozowego i nie potrafie sprawdzic statusu :/
UAE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-21, 10:25   #4421
karola_plm
Rozeznanie

Hej dziewczyny, wieki mnie nie było na tym wątku, ale mam problem. Próbuję się dodzwonić do Poznańskiego COKu. Mam w brakach 2x szalik Dirk (nauczona doświadczeniem ostrzegłam klientkę, że na święta może nie być) i woda Just Play dla niego (to już problem - miało być dla wuja pod choinkę). Chcę zadzwonić do COKU żeby specjalnie nie jechać pół miasta w tą nieludzką pogodę i dowiedzieć się, że tam też ich nie ma. Możliwe że ignorują telefony, czy po prostu mam zły numer?

Wiecie coś może o dostępności tych 2 produktów w najbliższym czasie?

Failure is only an option if you make it one.
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-21, 10:26   #4422
malka
Rozeznanie

Sa wody Ungaro, brak kosmetyczek... W tyłek niech sie pocałują - przykro mi, ale będzie zwrot, bo ani kosmetyczek nie ma ani torebek do tego zestawu....
Stary 2009-12-21, 10:27   #4423
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagdaP Pokaż wiadomość
Wysłałam pytanie ze strefy w sprawie kremu zimowego i okazuje się że krem na dzień nie ma filtrów. To w takim razie, moim zdaniem, nie jest to krem na dzień
Na słoiczku jest napisane spf 15. Nie mam niestety kartoniku, zeby sprawdzić skład.

Instagram

Stary 2009-12-21, 10:32   #4424
8mmadziaa8
Raczkowanie

GG do 8mmadziaa8

Mam fakturę z III terminu, niby kurier jutro ale to się okaże.
Jest szalik , zestaw Pur Blanca tez zafakturowany, prezenty są wszystkie.
W brakach: bombki akrylowe, pędzel do pudru i spray do ciała wanioliowy, ale nie wiem dlaczego

http://www.suwaczek.pl/cache/52360acda8.png

[vichy]369174[/vichy]
8mmadziaa8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-21, 10:36   #4425
aqqA
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Na słoiczku jest napisane spf 15. Nie mam niestety kartoniku, zeby sprawdzić skład.
Ja mam jeszcze kartonik i na drugiej pozycji jest ethylhexyl methoxycinnamate i to są właśnie filtry (sprawdzałam w słowniczku).

Konsultantka avonu

My

dbam o włosy
8MB i BBL

aqqA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-21, 10:36   #4426
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Nie zgodzę się z tym

Skoro ktoś chce szminkę U by Ungaro, to dlaczego mieliby wysłac coś innego? Kiedyś robili takie acje, że dawali coś innego "w zamian" i to było przegięcie.
Oczywiście,że w normalnym przypadku nie powinni dodawać innych produktów, ale teraz kilka dni przed Świętami, wolę i ja i klientka zestaw w komplecie chociaż zmienionym niż niekompletny. Czasu na zmianę zamowienia już bowiem nie ma.

Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, wieki mnie nie było na tym wątku, ale mam problem. Próbuję się dodzwonić do Poznańskiego COKu. Mam w brakach 2x szalik Dirk (nauczona doświadczeniem ostrzegłam klientkę, że na święta może nie być) i woda Just Play dla niego (to już problem - miało być dla wuja pod choinkę). Chcę zadzwonić do COKU żeby specjalnie nie jechać pół miasta w tą nieludzką pogodę i dowiedzieć się, że tam też ich nie ma. Możliwe że ignorują telefony, czy po prostu mam zły numer?

Wiecie coś może o dostępności tych 2 produktów w najbliższym czasie?

W krakowskim COK-u co jakichś czas wyłączają telefon i mają spokój.Zdarzyło mi się usłyszeć w słuchawce kilka razy w zeszłym tygodniu, że abonent czasowo niedostępny.

Cytat:
Napisane przez malka Pokaż wiadomość
Sa wody Ungaro, brak kosmetyczek... W tyłek niech sie pocałują - przykro mi, ale będzie zwrot, bo ani kosmetyczek nie ma ani torebek do tego zestawu....
No właśnie te niekompletne zestawy, zmora tych przedswiątecznych zakupów. Jak planują zestaw bez zabezpieczenia odpowiedniej wielkości sprzedaży.
Stary 2009-12-21, 10:37   #4427
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez malka Pokaż wiadomość
nie ma też kremu nawilżającego dla mężczyżn
pęsety
i sprayu waniliowego
wrrr....
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-21, 10:43   #4428
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FridaKahlo Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi proszę, bo chcę zaraz zapłacić za paczuchy, ale nie wiem, co sie wpisuje w tytule przelewu?
Ja wpisuję po prostu: " za kosmetyki"

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Cytat:
Napisane przez aqqA Pokaż wiadomość
Ja mam jeszcze kartonik i na drugiej pozycji jest ethylhexyl methoxycinnamate i to są właśnie filtry (sprawdzałam w słowniczku).
Wiem, że to są filtry Chodziło mi o to, że nie mogłam sprawdzić, bo kartoniki od razu wyrzucam.

Instagram

Stary 2009-12-21, 10:56   #4429
kasia_86_
Raczkowanie

Czy orientuje się ktoś czy Diamentowe oferty wliczają się do upustu oprócz tego, który gwarantuje karta?
kasia_86_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-21, 11:01   #4430
malka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
W krakowskim COK-u co jakichś czas wyłączają telefon i mają spokój.Zdarzyło mi się usłyszeć w słuchawce kilka razy w zeszłym tygodniu, że abonent czasowo niedostępny.

No właśnie te niekompletne zestawy, zmora tych przedswiątecznych zakupów. Jak planują zestaw bez zabezpieczenia odpowiedniej wielkości sprzedaży.

A w ślaskim coku odbierają telefony, zresztą jestem z niego bardzo zadowolona, na pewno napiszę maila do stolicy z pochwałą, bo Ci cokowcy naprawdę zasługują na słowa uznania.

A co do zestawów - jak to kurcze jest? Ani samej wody ani samej kosmetyczki nie da się kupić, więc kto madry planuje sprzedaż zestawów, skoro w założeniu ma czegoś zabraknąć, bo nie maja na stanach magazynowych tej samej ilości składników zestawu ???? Parodia !!

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Cytat:
Napisane przez kasia_86_ Pokaż wiadomość
Czy orientuje się ktoś czy Diamentowe oferty wliczają się do upustu oprócz tego, który gwarantuje karta?
Oczywiście, że tak
Stary 2009-12-21, 11:03   #4431
aaaania1989
Zakorzenienie

Cytat:
chodzi Ci o to czy masz na nie opust? TAK-to pytanie padło już tutaj kilka razy
Stary 2009-12-21, 11:06   #4432
kasia_86_
Raczkowanie

A jest przyznawana na nie zniżka?

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

I czy jest to 10 % czy więcej?
kasia_86_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-21, 11:08   #4433
83evelinka
Zadomowienie

Drogie Avonomaniaczki!

Niech te Święta tak wspaniałe
będą całe jakby z bajek,
niechaj gwiazdka z nieba leci,
niech Mikołaj tuli dzieci,
biały puch niech z góry spada,
niechaj piesek w nocy gada,
niech choinka pachnie pięknie
no i radość będzie wszędzie !

A w Nowym 2010 Roku samych sukcesów
życiowych jak i zawodowych!

Już teraz składam Wam drogie konsultantki życzenia świąteczne, gdyż zajrzę tu dopiero po Świętach, czeka mnie teraz duuużo pracy przedświątecznej, gotowanie, ostatnie porządki, choinka i takie tam sprawy. Lepienie pierogów także...
Uwielbiam tę przedświąteczną atmosfere, i wcale nie odczuwam wtedy zmęczenia!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-21, 11:09   #4434
anusiaa
Raczkowanie

GG do anusiaa

Jeśli chodzi o szampony z serii Naturals to ostatnio jedna klientka bardzo chwali sobie do włosów farbowanych żeńszeń i bambus zarówno szampon jak i odżywkę. Cieszę się że jej tak dobrze pasuje. Ta sama bierze też zawsze te AT odbudowujące też bardzo chwaląc.
Stary 2009-12-21, 11:15   #4435
aaaania1989
Zakorzenienie

Cytat:
A jest przyznawana na nie zniżka?

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

I czy jest to 10 % czy więcej?
wypracowany opust,czyli 25% przy powyżej 150zł a 30% przy zamówieniu na co najmniej 500zł itd
Stary 2009-12-21, 11:25   #4436
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Też mam juz fakturę z 3 terminu, dostanę wszystkie prezenty! wzięłam dla siebie jeszcze do kompletu z zimowej serii krem na dzień, no a poza tym balsam i żel czereśnia i gałka i żel jeżyna i wanilia, bo mam w zapasach balsam, to też żeby było do kompletu
Nie zamawiałam zestawu z Pur Blancą, bo mimo, że cenowo się opłaca, to kiedyś miałam tę wodę i nie podobała mi się, a też nikt raczej jej u mnie nie kupuje. Tusze i błyszczyki też mam więc się powstrzymałam.
W brakach nadal lusterka i bombki akrylowe
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-21, 11:29   #4437
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Też mam juz fakturę z 3 terminu, dostanę wszystkie prezenty! wzięłam dla siebie jeszcze do kompletu z zimowej serii krem na dzień, no a poza tym balsam i żel czereśnia i gałka i żel jeżyna i wanilia, bo mam w zapasach balsam, to też żeby było do kompletu
Nie zamawiałam zestawu z Pur Blancą, bo mimo, że cenowo się opłaca, to kiedyś miałam tę wodę i nie podobała mi się, a też nikt raczej jej u mnie nie kupuje. Tusze i błyszczyki też mam więc się powstrzymałam.
W brakach nadal lusterka i bombki akrylowe

Dokładnie z tego samego powodu co Ty nie zamowiłam różowego zestawu, a pozostałe prezenty też do mnie jadą. Boję się tylko w jakim stanie dojadą, bo ta noc była najmroźniejsza.

Dziękujemy za życzenia.
Stary 2009-12-21, 11:37   #4438
margo80
Zakorzenienie

dodzwoniłam się. baba nieprzyjemna, usiłowała mi łopatologicznie tłumaczyć rzeczy, które są dla mnie oczywiste.
ostatecznie stanęło na tym, że paczkę ma już w tej chwili kurier w łapach, ale oni będą się z nim kontaktować i podadzą mu adres, pod którym mnie zastanie. oby mu się chciało zmienić drogę...

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-21, 11:43   #4439
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

[QUOTE=83evelinka;15977801]Niech te Święta tak wspaniałe
będą całe jakby z bajek,
niechaj gwiazdka z nieba leci,
niech Mikołaj tuli dzieci,
biały puch niech z góry spada,
niechaj piesek w nocy gada,
niech choinka pachnie pięknie
no i radość będzie wszędzie !

A w Nowym 2010 Roku samych sukcesów
życiowych jak i zawodowych!

[QUOTE]
DZIEKUJEMY
też składam wszystkim najserdeczniejsze życzenia:cmok :
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-21, 11:59   #4440
sylwunia9898
Raczkowanie

dziewczyny a cena tych szczotek z kat1 to ta czerwona minus 50 procent czy to juz ta cene po obnizce??
sylwunia9898 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości