|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
hej piekne
![]() co do tatuażu bo widze ze tematy były to bardzo tandetne wydaje mi sie tatuowanie imion, inicjał itd. ogolnie nie lubie tego typu ozdób ciała. tatuaż jako dzieło sztuki zrobione w profesjonalnym salonie przedstawiajacy genialny rysunek spotyka sie bardzo bardzo rzadko. najczesciej na plazy widac tandetne serduszka, motyki, delfinki zrobione najtanszym kosztem i wysiłkiem ;D co do tż nigdy bym mu nie pozwolila zrobic tatuaż. zadnego. czy to z moim imieniem czy tez imieniem psa. albo wizerunkiem Wałęsy czy tygrysa. nie nie nie... uwazam ze by go to tylko oszpeciło.
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2009-12-21 o 09:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no u nas to jest normalne hehe ![]() ![]() ![]() no pewnie, nie ma co się przejmować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#633 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Lece na miasto, mam nadzieję, że w rowie nie wyląduje (haha ciekawe gdzie ja tu rowy mam ![]() Papa dziewuszki ![]()
![]() |
#634 |
Zakorzenienie
|
też bym nie wstawała o 7 rano :P przeciez pogadac mozna pod wieczor a nie budzic sie specjalnie zeby zamienic kilka zdan
![]() ![]()
#635 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mandy zycze Ci zeby udalo Ci sie przetrwac te swieta bez nerwow. Bo tak jak juz ktoras z dziewczyn napisala TZ powiedzial kilka milych slow przeprosil a Ty juz do niego lecisz. No ale bywa. Jak sie sama nie szanujesz to nie dziwie sie ze TZ nie szanuje Ciebie. gwiazdeczka podziwiam ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#636 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pogadam z nim i ide spać dalej ![]() ja już się chyba przyzwyczaiłam do tego i muszę go rano usłyszeć, bo jak nie to czuję dziwną pustkę ![]() ![]() jak ze mną zerwał, to sama budziłam się bez budzika o 7 rano i czekałam na sygnał od niego, niestety telefon milczał ![]() tak już mam i nawet nie chcę tego zmieniać ![]() nie rozmawiamy o 7 wtedy gdy on ma wolne i sobie śpi hehe ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Cytat:
![]() no widzisz a to moja taka mania jest ![]() musi i koniec ![]() ale to też wynika chyba z tego, że wtedy w ciągu dnia już nie dzwonimy do siebie, bo on nie ma czasu w pracy, dopiero jak wraca do domku to dzwoni ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#637 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo on chce sie wyspac? ![]() ![]() ![]() edit: a czesto sie widzicie? bo nurtuje mnie tez pytanie o czym mozna gadac o 7 rano? jak jeszcze w ciagu dnia nic sie nie wydarzylo? wieczorem od ciebie pojechal a o 7 budzi cie i co mowi? co mu sie snilo? co jadl na sniadanie? ![]()
![]() |
#638 |
Zakorzenienie
|
dobra dziewuszki
![]() miłego dnia, sprzątania, gotowania, zakupowania i co tam tylko robić będziecie ![]() dbajcie o siebie, nie wychodźcie z gołą głową na zimno! ubierajcie rekawiczki i szaliczki ![]() no i nie kłóćcie się z TŻtami i nie denerwujcie za bardzo, pozytywne nastawienie i dzień od razu lepszy ![]() Buziaki dla Was ![]() ja ide trochę ogarnąć, poodkurzać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#639 |
Zakorzenienie
|
Ustawie Wam tu limit postów dziennych dla każdej!
![]() ![]()
![]() |
#640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() racja, teraz 7 to jeszcze ciemno haha ![]() czy poświęcenie? możliwe, ale ja lubie usłyszeć jego głos, wystarczy mi na cały dzień, aż do wieczora, jak wraca ![]() ![]() widujemy się rzadko bo tylko na weekendy, mieszkamy 40 km od siebie, no i jedyny kontakt to właśnie telefon ![]() o czym rozmawiamy? jak się czujemy, jakie plany na ten dzień, co będziemy robić, ja pytam o której dzisiaj skończą, gdzie jadą, co mają do zrobienia ![]() często jest tak, że mam zamknięte oczy a on mi śpiewa haha ![]() ![]() ![]() no widzicie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to troche wyjasnia ![]() ![]() dobra spadam sprzatac ale wroce!!! nie pisac duzo!!!
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#642 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Mój humor poprawił się na wieść, że Tż prawdopodobnie dzisiaj przyjedzie ![]() ![]() ![]() Ciekawa jestem jaki jest plan działania na dzisiaj - sprzątanie? gotowanie? zakładam, że sprzątanie, na gotowanie jeszcze będzie czas. I na moje "ulubione" krojenie warzyw na sałatkę ![]() Będzie fajnie ![]() Chciałabym, żeby było dużo więcej śniegu, jak kiedyś, jak byłam mała, były taaakie zaspy! albo większe! ![]() Pozdrawiam wszystkie zapracowanie Zazdrośnice, też muszę sobie jakieś zajęcie znaleźć, bo się zanudzę w domu.
#643 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie mam prawie nic do sprzątania, bo wcześniej było zrobione ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
![]() ale że lubię, to nie marudzę, bo potem najwięcej jem ![]() no niestety te święta chyba białe nie będą... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Heh, a jeszcze mi się coś odnośnie tych dywanów przypomniało, gdzieś czytałam, że przed Bożym Narodzeniem przypada, uwaga: Święto Trzepania Dywanów ![]() Coś w tym jest, u mnie już mamy to święto za sobą ![]()
![]() |
#645 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#646 |
Zakorzenienie
|
Gyros, znaczy - gejros, to nie jest właściwie sałatka, to... gejros i tyle ![]() kapusta pekińska ogórek (latem świeży, zimą może być z octu) por pierś z kurczaka (usmażona w przyprawie Gyros, pokrojona na kostki ale takie większe) majonez ketchup sól No, to bierzemy liście pekinki, myjemy, kroimy dość drobno, ale nie jak dla królika, tak... w sam raz ![]() Robimy sos - ketchup mieszamy z majonezem, z przewagą majonezu, żeby kwaśne nie było. Robimy tak z miseczkę tego sosu, zejdzie na to średni słoik majonezu pewnie i z 2-3 łyżki ketchupu. Sos ma być taki cielisty, nie różowy ani czerwony ![]() I teraz bierzemy dużą miskę, najlepiej taką szklaną i układamy warstwy: 1 warstwa mięsa na to kapucha, na kapuchę por i ogórek zakrywamy sosem i od nowa - mięso, kapucha, por, ogórek. I na wierzch sos. Z dwie warstwy, góra trzy i na wierzchu koniecznie sos. Gejros puszcza wodę, więc lepiej robić krótko przed podaniem, chociaż najlepiej smakuje taki "dzień po" ![]() Można oczywiście dodać jeszcze paprykę czy co kto lubi, ale to moim zdaniem jest profanacja ![]() Smacznego! ![]()
#647 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#649 |
Raczkowanie
|
Osobiście uwielbiam warstwowe sałatki
![]() Dziś byłam u prokuratora mam nadzieję, że już mam wszystko za sobą.. Strasznie przy tym zmarzłam i ogółem jestem niewyspana, jeszcze muszę TŻtowi sprawozdanie zdać. Chyba nic więcej nie napiszę, haha, idę spać ![]() Szatanica1989, nie mogę.. Z tym płynem podczas kąpieli.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Miałam pracować, ale jakoś zadań brak, albo to tylko cisza przed burzą. Może poodkurzam chociaż, żeby tak bezczynnie nie siedzieć? Jutro zakupy ![]()
![]() |
#651 |
Wtajemniczenie
|
nadrobiłam was i idę do szkoły
![]() zgadzam się z Wami z tym tatuażem. ja jeszcze myślę ze to taki pech ze jak zrobi sie jakieś imię to na pewno coś sie w życiu wydarzy.. ja bym sie bala zrobić takiego czegoś.. i tez dużo razy słyszałam ze chłopak zrobił imię dziewczyny czy na odwrót a parę miesięcy czy lat później albo sie rozstaną czy ktoś umrze. rożnie to w życiu bywa. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#652 |
Cytrynka
|
ehh wczoraj to ciężko było.
Po tym jak wyszedł z gg napisałam mu esa (wiem że nie powinnam) że troche przesadził, że nie podoba mi się takie potraktowanie. Napisał że nie wie o co mi chodzi bo nic mi nie zrobił. Ja mu napisałam że też mu nic nie zrobiłam i nie chce się kłócić bo mi to do niczego nie jest potrzebne. On odpisał " No to dobranoc. " ![]() No to ja napisałam że troche to tak wygląda i jak dla mnie to nie jest powód do nerwów a tym bardziej do tego żebyśmy się teraz pokłocili i dobranoc. Dzisiaj nie pisałam nic od rana i przed 11 dostałam esa " Co robisz? Przepraszam za wczoraj, trochę mnie poniosło że tak się do Ciebie odnosiłem. " Odpisałam że nie zaprzecze bo go troche poniosło ale przeprosiny przyjęte. Potem jeszcze napisałam że moze byśmy już tak normalnie pisali a nie tak jak obcy ludzie. No i wymieniliśmy jeszcze kilka esów i o 12 zaczeły mu się jazdy i kończy za jakieś 2-3 godziny. Spytałam czy wyrobi się do 17 (bo wtedy ma autobus do mnie). Napisał że powinien sie wyrobić. No i czekam aż napisze jak skończy te jazdy. Co za facet... ![]()
#653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Raz Tżtowi sama zrobiłam "tatuaż" długopisem na ramieniu - kotwicę, że niby taka pamiątka z celi ![]()
![]() |
#654 |
Wtajemniczenie
|
Ehhh dziewczyny, ponarzekam wam troche...
Wlasnie sprzatnelam moj pokoj. Znalazlam tyle rzeczy od TZ, tyle pamiatek. Jakos wszystko do mnie wrocilo, wspomnienia... Boje sie tych swiat. Pojade do rodziny, tam juz wszyscy maja swoje drugie polowki (pomimo tego ze sa starsci ode mnie o 2-3 lata juz sa malzenstwem, maja dzieci itp). Przykro mi. Pierwsze samotne swieta. Rok temu z TZ tym z ktorym teraz odnowilam kontakt a nie wyszlo, a dwa lata temu z TZ z ktorym bylam w te wakacje. Rok temu bylam taka szczesliwa, nawet jak sprzatalam dom to sie cieszylam bo wiedzialam ze TZ przyjedzie, pieklam ciasta dla niego, stroilam sie dla niego. A dzis? Sprzatac mi sie nie chcialo bo po co? Ciast piec nie bede bo u mnie nikt nie lubi. Ogarne sie tylko jak bede do rodziny jechala. Przybija mnie to. Tym bardziej jak przypomne sobie jak jeszcze rok temu TZ rozmawial z moimi rodzicami ze za dwa lata bierzemy slub, ze on tak mnie kocha, ze chce byc ze mna do konca zycia... Świeta razem, ferie zimowe razem. Teraz jest taka pustka. Nawet dzis, siedze jeszcze w pizamie, nieogranieta, rycze, i nie mam zamiaru tego zmieniac bo po co? Dla kogo? Ciezko mi. Udaje twarda, zawzieta ze nic mnie nie rusza, a wewnatrz jestem miekka. Nawet juz rodzice sa przeciwko mnie, przez tego sylwestra i jeszcze mama mi truje ze nic dziwnego ze nie mam chlopaka skoro tak postepuje i jade z obcymi (dla niej) ludzmi do innego miasta. Zawsze jest cos nie tak, zawsze jestem najgorsza. Nigdy nie uslyszalam od nich ze dam rade, ze jestem zdolna, ciagle tylko ta najgorsza, najglupsza. Wysiadam powoli. Nie umiem juz tego olewac. Szczerze powiedziawszy wolalabym te swieta spedzic sama w mieszkaniu studenckim niz w domu tak sie meczac jak teraz. I nawet nie mam nikogo zeby sie wygadac, kto by mnie wspieral. Ile to jeszcze potrwa? ![]()
![]() |
#655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój przepis na gyrosa ![]() SKŁADNIKI: - pierś z kurczaka lub indyka, jak kto woli - kapusta pekińska - ogórki kiszone (nie dużo, do smaku, bo wiadomo, puszczają soki) - kukurydza słodka z puszki (ja lubię Bonduelle ![]() - pomidory - papryka (kolorowa, zielona, czerwona, żółta ![]() - jogurt naturalny - majonez (Dekoracyjny Winiary, najlepszy wg mnie) - przyprawa do gyrosa WYKONANIE: Pierś kroimy w kostkę, posypujemy i obtaczamy w przyprawie do gyrosa, przysmażamy na patelni ![]() ![]() Kapustę pekińską szatkujemy, posypujemy szczyptą soli (zmięknie troszkę). Warzywka kroimy w kosteczkę. Sos: jogurt naturalny mieszamy z majonezem, można przyprawiać wg gustu ![]() ![]() No i do miski kładziemy warstwami - mięsko, kapusta, pomidorki itp itd. Kolejność dowolna hehe ![]() ![]() ![]() A żeby nie było, czy podoba się Wam styl ubierania Waszych TŻ? Czy czasami wolałybyście, by ubrali co innego? Mój lubi ubierać się luźno i wygodnie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do rodziców... ich się nie wybiera.... będzie dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#658 |
Wtajemniczenie
|
Zepsuł wszystko. Cały piękny weekend. Nocował u mnie, było cudownie jak już dawno nie było. Wrócił do domu, jakieś bezpodstawne pretensje o nk, że niby z kimś pisze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i jeszcze najeżdża na mnie, że nie chcę poznawać się blisko z jego rodziną. No i przyznał rację swojemu ojcu, który CAŁKIEM BEZPODSTAWNIE kiedyś na mnie najechał i który uważa, ze powinnam mu myć podłogi gdy przychodze do niego! |
![]() ![]() |
![]() |
#659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Uwielbiam go w garniturze, omg, mam takie myśli zbereźne jak ma na sobie garnitur, nie mogę rąk przy sobie utrzymać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O, śnieżek pada ![]()
![]() |
#660 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.