|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
Cytat:
![]() p.s mam nowego avatarka
|
|
|
|
|
#2462 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cześć Dziewczyny.
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15953459]A my z TŻem znaleźliśmy dziś dla mnie piękną torbę, którą dostanę w środę na święta W GreyWolfie, może znajdę ją w necie, chwilka [/QUOTE]I gdzie ta torba? Cytat:
Bardzo ładny, taki świąteczny. Ale tu cicho ostatnio, wszystkie sprzątają? Miałam sobie kupić trochę kolorówki jako prezent od samej siebie, ale doszłam do wniosku, że najpierw muszę znaleść idealną pielęgnację, z której będę w 100% zadowolona. Kolorówkowe zakupy mogą poczekać, mam się czym malować. Lecę przejrzeć KWC i biochemię.
|
|
|
|
|
#2463 |
|
Konto usunięte
|
Nie znalazłam
Za to jak już znajdę ją pod choinką, na pewno się tu pochwalę
|
|
|
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
hej, dawno mnie nie było a to ze względu na te egzaminy. W sumie to dobrze, że mieliśmy je już teraz bo będzie mniej w sesji. Wklejam swoje zużycia:
1. Zmywacz Isana 2. Balsam do ciała BeBeauty z orzechem 250 ml 3. krem do rąk Oriflame Jedwab i Kaszmir 4. miniaturka wody Loose nr 2 5. odżywka do włosów Pollena Eva z bursztynem nic nie kupiłam,a licznik zużycia rośnie ![]() A tak w ogóle to chyba znów będę chora. Odkąd zaczęłam pracę w przedszkolu non stop mam katar albo głowa mnie boli, bo niestety dzieci to siedlisko bakterii, kichają, plują, kaszlą i nie upilnujesz ich. Dobrze, że zaraz święta - to się wygrzeję.
|
#2465 |
|
Konto usunięte
|
Polecam Wam dwa wątki, bo zapowiadają się ciekawie
- Rozczarowania kosmetyczne 2009 - Odkrycia kosmetyczne 2009 Mnie właśnie skończył się krem kakaowa Lekka Formuła Ziai. Poprosiłam siostrę, żeby wzięła mi na zakupach czerwonego Garniera. Zastanawiam się, czy kupić sobie karmelowego Tender Care z Oriflame - miałam okazję powąchać na żywo i jest obłędny! Mam co prawda wystarczającą ilość smarowideł do ust, ale chyba się skuszę - to limitowanka i zniknie lada moment. Kupię i zaczeka na swoją kolej na spokojnie w pudle
|
|
|
|
#2466 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę że was nie ma. No nic, pewnie pieczecie ciasta na święta i biegacie ze szmatką. Ja jestem dzis nijaka, bo mnie głowa boli i mi zimno... jakieś choróbsko mnie dopada
|
#2467 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15961624]Polecam Wam dwa wątki, bo zapowiadają się ciekawie
- Rozczarowania kosmetyczne 2009 - Odkrycia kosmetyczne 2009 Mnie właśnie skończył się krem kakaowa Lekka Formuła Ziai. Poprosiłam siostrę, żeby wzięła mi na zakupach czerwonego Garniera. Zastanawiam się, czy kupić sobie karmelowego Tender Care z Oriflame - miałam okazję powąchać na żywo i jest obłędny! Mam co prawda wystarczającą ilość smarowideł do ust, ale chyba się skuszę - to limitowanka i zniknie lada moment. Kupię i zaczeka na swoją kolej na spokojnie w pudle [/QUOTE]miejmy nadzieję,że wątki będa się rozwijać ![]() a ile kosztuje ten karmelek? ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
|
|
#2468 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zaraz ide myc wlosy,a o 17 spotykam sie ze znajomymi. Najpierw drineczek na moje urodzinki a potem idziemy jeszcze na pizze
|
||
|
|
|
#2469 |
|
Konto usunięte
|
Karmelek w katalogu kosztuje obecnie ok. 12 zł, ale na Allegro jest oczywiście za połowę ceny - może udałoby mi się dorwać go z odbiorem osobistym.
Dla mnie niedziela to dzień jak każdy inny, ale sprzątanie zostawiłam sobie na wtorek i poniedziałek - jak najbliżej świąt, żeby jeszcze nie zdążyć na nowo nabrudzić Dziś będę piekła pierniki - dekoracyjne, takie z witrażykami landrynkowymi, i takie do jedzenia, mięciutkie.
|
|
|
|
#2470 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie Niedziele to Niedziela...dzień odpoczynku,poza tym dzien Święty....
|
#2471 |
|
Konto usunięte
|
Wiesz, nie każdy jest religijny
Szanuję to, że dla sporej rzeszy osób to dzień święty, ale ja żyję po swojemu - zresztą nieraz jedynie w niedzielę mogę coś zrobić, bo wcześniej nie mam czasu.
|
|
|
|
#2472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w zeszlym roku tez robilam pierniczki ale takie do jedzenia,lukrowane siedze sobie z maseczka morze marwe avonu i wygladam jak Smerf
Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2009-12-20 o 14:24 |
|
|
|
|
#2473 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też walczę z rozbuchanymi zatokami, a co za tym idzie - także z kaszlem [1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15962193]Dziś będę piekła pierniki - dekoracyjne, takie z witrażykami landrynkowymi, i takie do jedzenia, mięciutkie.[/QUOTE] Poproszę fotkę tych cudeniek ![]() Cytat:
Zawsze to jakaś alternatywa dla Klubu Ufoka ![]() Zabieram się zaraz za klejenie uszek, a później chyba ubiorę choinkę Wszystkie kolejne dni będą pracujące do 18, Wigilia do 15 co najmniej, więc ostatni moment, by ponamyślać się bez pośpiechu nad koncepcją
|
||
|
|
|
#2474 |
|
Zakorzenienie
|
No niestety tak... Jestem maniaczką masłowo-balsamową...
Eirenn, ja też jestem ciekawa szczególnie tych z witrazykami! czekam niecierpliwie na fotkę. Mi się kończy parę kosmetyków, m.in żel pod oczy z chabrem Flos Leku, masło Dove pro age, lakier do włosów, dezodorant...ale i tak myślałam że będzie w grudniu lawina zużyć,a to wszystko jakoś nie chce się kończyć.
|
#2475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz ich przeciesz mase a szybko da sie z nimi uporac!
|
|
|
|
|
#2476 |
|
Konto usunięte
|
Mi już próbek niewiele zostało
A muszę się jeszcze kilku pozbyć, bo moja cera tragicznie na nie reaguje...
|
|
|
|
#2477 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://mysecret.com.pl/#/Kosmetyki%20-%20oczy/ Ma śliczne drobinki Cytat:
Zużyłam balsam antycellulitowy Soraya (ten zielony) 400 ml! |
||
|
|
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
Zużyłam:
- zmywacz do paznokci - peeling kawowy z Joanny Odżywka Nail Tek oficjalnie wyladowała u ... taty Jemu pasuje, a mi nie, więc i tak od dłuższego czasu on używał.Kupiłam nowy zmywacz i krem do rąk (z Oriflame z aniołkami jeszcze nie dotarł, a muszę czymś smarować ręce).
|
#2479 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam Wam powiedzieć, że kupiłam buty na poprawiny
Będę miała sukienkę w tych samych kolorach szytą do butów Już mnie całkiem popaprało
Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2009-12-20 o 21:31 |
|
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
księżniczko, śliczne buciki
U mnie przygotowania jakoś ciężko idą, nie mam nawet sukni...
|
#2481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiecie co...wrocilam z urodzinowego drineczka i pizzy ze znajomymi..pokazalam tesciowej prezenty ktore dostalam: okragla rameczke rozowa z brylancikami i komplet szalik i rekawiczki brazowe... a tesciowa mi na to ze fajne i ze super dzisiaj mam makijaz (a jeszcze niedawno twierdzila ze wogole nie widac mojego makijazu) Swieta to chyba dzialaja cuda z ludzmi.. |
|
|
|
|
#2482 |
|
Zakorzenienie
|
Niedługo skończą mi się maseczki i będę chciała kupić coś nowego. Pisałyście dużo o tej z Himalaya maseczka z miodłą - już mam na liscie. Co jeszcze mozecie polecic?
Poza tym zamierzam kupić nowy tusz do rzęs, bo mój Rimmel ledwo zipie. Co oprócz Bell jest godne uwagi? Ja mam długie rzęsy i chciałabym je przyciemnić i może pogrubić, bo wydłużać chyba ich już nie trzeba.
|
#2483 |
|
Zakorzenienie
|
Masterpiece Max moge z tej strony polecic. Masterpiece zwykly ten zloty ponoc tez super. Ja za to chce wyprobowac Bell i False lash effect
|
|
|
|
#2484 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam wczoraj kolejny niepotrzebny kosmetyk.
A do stóp mam kilka.
|
#2485 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
U mnie kolejne dwa zużycia:
- krem brązujący do twarzy Garnier - jedwab do włosów Joanna
|
|
|
|
#2486 |
|
Zakorzenienie
|
później postaram się
wróciłam wczoraj ze zjazdu, chora przez te mrozy choróbsko się na mnie rzuciło
|
#2487 |
|
Zakorzenienie
|
a ja z powodów finansowych przez cały styczen chyba nic nie kupię,w grudniu jeszcze tylko może cień do powiek do 10zł i tani lakier i moze sztuczne rzesy na sylwestra ale nic poza tym.....
|
#2488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj kupiłam trochę minerałów i pędzli (wszystko planowane) jako prezent ode mnie dla mnie pod choinkę pędzel foundation brush edm pędzel oval concealer brush edm podklad intensive buff fairly light neutral big edm i korektor intensive fair big edm ![]() Licznik zużyć/kupowań grudniowych 13/13
|
|
|
|
|
#2489 |
|
Zakorzenienie
|
oto mój kuferek
no i zestaw c-thru
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
Koncza mi sie: zel do mycia twarzy Johnson, tonik aloesowy Ori, zel pod prysznic Ori Discover, peeling morelowy St. Ives, pasta Colgate
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:27.

[/QUOTE]
Za to jak już znajdę ją pod choinką, na pewno się tu pochwalę
Mam co prawda wystarczającą ilość smarowideł do ust, ale chyba się skuszę - to limitowanka i zniknie lada moment. Kupię i zaczeka na swoją kolej na spokojnie w pudle

Czy ja dobrze widzę 29szt. smarowideł na liście?
A do stóp mam kilka.