|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
to muszę przeliczyć mój budżet i wtedy może się zdecydują na tą depilację
samoa, kiedy masz urodzinki czyżbyś też była koziorożcem??![]() ![]() madziulka, dzielimy koszty + dokładamy z tżtem też sami, na ubrania, obrączki itp.
|
|
#962 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Madziulka czy mogłabyś zrobic tym zaproszeniom z all jakieś zdjęcie i je tutaj wstawic?
|
|
|
|
#963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak tylko będą u mnie to cyknę foto. ![]() U siebie na laptopie mam zdjęcie, ale z all. i troszkę inaczej wygląda ![]() No nic będę miała zapro. to wstawię no problem ![]() W sumie nie jest też drogie bo chyba 1,60 za szt.
|
|
#964 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z tym, że Mikołaj zostawiał zawsze słodycze(w kozakach ) a Gwiazdor to już konkretne prezenty przynosił![]() Cytat:
I brat wówczas 4 letni miał powiedziec kto był najbardziej niegrzeczny. no i padło na mnie i musiałąm skakać przez rózgę Od tamtego czasu Gwiazdor nie przynosi prezentów tylko zostawia je na schodach(czyt. Ja z bratem bierezmy prezenty w workach na śmieci i zostawiamy je na schoda, dzwonimy dzwonkiem, szybko uciekamy i wracamy do domu-oficjalnie robimy wszytskim herbatę no i wracamy na górę i "ooo Gwiazdor zostawił prezentyCytat:
Ja na moje 2 dniowe wesele liczę 40 tys. i mam nadzieję, ze się zmieścimy. Wszystkie najmniejsze wydatki zapisuję i ciekawe co wyjdzie na końcu ![]() A Ty kiedy masz?? Ja już niedługo, na początku stycznia. Starzeje się:P
|
|
#965 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zrobię dziś zdjęcie tym zaproszeniaom, które dostałam, bo tz przywiózł mi lustrzanke do domku wczoraj.Cytat:
Jestem wodnikiem Miesiąc po Bożym Narodzeniu mam urodzinki Musze zobaczyc kiedy mam jakie zaliczenia i w ogóle ile ich mam, bo sama nie wiem i teraz mam poważną motywację, żeby napisac pracę mgr i dwie prace zaliczeniowe przez święta, żeby nie musieć się bujac z tym w okolicach urodzinek Ale się cieszę---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- 25 A Ty?
|
|
#966 |
|
Wtajemniczenie
|
3
![]() 10 osób z mojej rodzinki i znajomych ma urodzinki w styczniu W innych miesiącach tyle się nie urodziło
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
Pokaże potem
![]() Teraz idę się ubierać bo jedziemy do drukarni
|
#968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A u znajomych jest wysyp kwiecień-wrzesień![]() no to ja w końcu się zmobilizowałam i zrobiłam fotki, bo Ci obiecuję od tygodnia chyba albo i dłużej ![]() Jesli któraś z Was rozważa to składane to polecam, za taka cene w jakiej sa sa ok, ale my szukamy dalej JAk ni c nie znajdziemy to chyba one wygrają. Te sa najładniejsze i te, które juz kiedyś Wam tu wklejałam.
|
|
#969 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
|
#970 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#971 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do tych mat można dokupować różne gry, bo mata działa jako kontroler gier (jak joypad) i można do niej dokupić dowolną grę dostosowaną do maty. Ja się czaję na program fitness jak już nam się znudzą te piosenki ![]() Cytat:
![]() Kupiłam kubek
|
||
|
|
|
#972 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Kilka osób z dalszej rodziny też będzie-z którymi mamy bardzo bliski kontakt Nie zapraszamy natomiast dzieci kuzynostwa-wtedy wesele musiałoby być dużo większe. Mam nadzieję, ze nikt nie będzie sie burzyć a z drugiej strony to moje wesele i robię jak chcę
|
|
#973 | |
|
Zakorzenienie
|
2,4 zł
Cytat:
Daj znać jak tam postepuje poziom Twojego zainteresowania![]() No widzisz Wy fajnie zapraszacie a u mojego tż to sie zrobiło o 20 osób więcej spod ziemi i właśnie usunął 10 osób z listy i wieczorem gada z mama i jej powie, ze usuwa te osoby. Zobaczymy jak to sie skończy. Mi by pasowala ta okrojona lista, bo wtedy jest 127 osób, bo ja tez usunęłam dwie osoby a jeszcze mam 6 osób pod znakiem zapytania, także może nam się lista skurczy do 120 osób Byłoby fajnie, bo ja nie chce tłumów, stóweczka bedzie ok.
|
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczymy telefon mi umarł
wyłącza się co chwilę i ogólnie nic nie działa ;(
|
|
|
|
#975 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#976 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz jak już to rozszyfrowałam jest naprawdę super. A oglądanie TŻta podskakującego na tej macie to normalnie Myślę, że mi się nie znudzi właśnie dzięki temu, że można dokupować do tego inne programy ![]() Cytat:
To mnie teraz załamałaś, bo chciałam sobie zmienić niedługo telefon właśnie na dotykowego samsunga
|
||
|
|
|
#978 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
chyba że tżcik wymyśli coś "orginalnego":brzydal :
|
|
|
#979 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a ja kooocham mojego złomka!! i bardzo mi przykro że się zepsuł służył mi wiernie 2,5 roku i klops.Cytat:
nawet mi się podobają![]() Cytat:
przepraszam że to powiem ale: chamstwo. nas mama tzta zapytała czy chcemy zaprosić jej 2 koleżanki (na ślubie brata tżta we wrześniu były z mężami i dziećmi, których tż i jego brat znają od przysłowiowej maleńkości ). ale to się ZAPYTAŁA czy MY chcemy. a nie nas postawiła przed faktem dokonanym
|
||||
|
|
|
#980 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za to u TZa wszyscy sa z lutego-marca ![]() to my moze wyposrodkujemy i zaplanujemy sobie juniora na wakacje ![]() Cytat:
jakies dziwne to bylo chyba wole zwykle aero w klubie ![]() Cytat:
zapraszamy te osoby, ktore my chcemy w sumie ode mnie z rodziny bedzie ok. 30 osob i od TZa tez ok. 30 a ok. 50 osob to znajomi![]() Cytat:
ostatnio Martoolka pytala wlasnie o te dotykowe i pisalam, ze strasznie duzo widzialam narzekan, ze o dupe to rozbic z reszta wczoraj kolega, ktoremu sie wlasnie skonczyl abonament i wzial sobie nowy na 2 lata, pokazywal nam swojego nowego Samsunga dotykowego... jesli bedzie sie z nim bujal dwa lata to mu wspolczuje... czasem trzeba dwa razy puknac zeby sie cos wlaczylo, a juz porazka jest m.in. dzial przegladania tapet, gdzie owszem sa grafiki ze strzalkami do przelaczania obrazkow, ale nie stuka sie w strzalke tylko trzeba zrobic palcem taki jakby ruch przesuwajacy... czasem zadziala, a czasem trzeba i 5 razy sie bawic palcem zeby zaskoczyl, bo musi byc odpowiednia sila nacisniecia i odpowiednia dynamika przesuniecia ![]() wiec jak juz sie bardzo chce dotykowy to chyba lepiej troche dolozyc i kupic iPhone'a no ja gina mam juz na dzis zalatwionego dobrze, ze juz jest troche cieplej, bo jak wczoraj wieczorem wracalismy z pizzerii to bylo -17 zasuwalam jak strus pedziwiatr byleby szybciej znalezc sie w domu i nawet nie pomogly wczesniej wypite 2 piwa i dwa grzance myslalam, ze po drodze skostnieje ![]() no i jutro nie przymarzniemy do krzeselka na wyciagu ![]() ciekawe jak tak Asiulek w Bieszczadach, bo tam podobno ponad 20 stopni mrozu
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-12-21 o 14:15 |
||||
|
|
|
#981 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wiem że to chamstwo, a ja nie chcę tej jednej sąsiadki, bo wiem jak ona się zachowuje i jak się ubiera, będzie w centrum uwagi to na pewno, a to w końcu nasz ślub a niej jej. ona musi być zawsze najpękniejsza najbardziej oblegana przez wszystkich i zawsze musi być "gwiazdą wieczoru"! o nie! niedoczekanie! ja się na to nie zgodzę! jestem taką osobą, że ze wszystkimi się bawię ale nigdy nie chciałam w grupie "wodzić prymu" ale to moje wesele i tu chcę być osobą nr 1!!! (razem z tżcikiem of course)
|
|
|
#982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sensie.... miałam ![]() nie no musicie się postawić! to wasz ślub i koniec kropka!
|
|
|
|
|
#983 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Cytat:
A ona że jak nie prosimy dzieci kuzynostwa to kuzyni też nie przyjdą ![]() I sama już nie wiem, bo w sumie zawsze chcieliśmy tylko najbliższą rodzinę i żeby tak 100osób było to okey. A teraz zaczęłam myśleć i sama nie wiem ![]() Zapraszać potomstwo kuzynów czy robić tak jak chcieliśmy, czyli najbliższych... Ta ciotka zawsze musi wepchać swoje dwa grosze, już Nam nawet jubilera wybrała i krawcową gdzie będę rzekomo szyć suknie ślubną( ale same wiecie że już dawno temu pisałam że sukni szyć u krawcowej ot tak nie bedę) Co za kobita ![]() Byliśmy oglądać zaproszenia w drukarni i
|
|
#984 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co myślicie o takim zaproszeniu:
Mam już dość tego szukania A przed świętami chcemy zamówić...Niby tak dużo tych zaproszeń na all.
|
#986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widziałam je na all i bardzo mi się podobały
|
|
|
|
|
#987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo skromne, ale przez to eleganckie ja bym chyba tylko dla kontrastu dala wstazke innego kolorku ![]() a te probki to sie poprostu kupuje na all jedno zaproszenie i placi za nie+koszt przesylki czy o przeslanie probek prosi sie jakos mailem bez udzialu w aukcji ![]() pozamawialabym sobie kilka takich probek, bo mam troche zaproszen na oku ![]() a ja od lutego bede miala towarzystwo na aero wczoraj wlasnie tak sie zgadalismy z tymi znajomymi od slubu w pazdzierniku i stwierdzili, ze beda z nami chodzic my sie z kolezanka bedziemy przedslubnie odchudzac chodzac na aero, a panowie beda pakowac na silowni fajnie - w towarzystwie razniej ![]() tylko TZ mi cos ostatnio protestuje i namawia zebym zakonczyla odchudzanie a jak mu pokazalam na zdjeciach do czego daze to stwierdzil, ze po jego trupie mysle, ze jeszcze zrzuce sobie ze 3 kiloski i bedzie ok
|
|
|
|
|
#988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Ty Aaś masz już zaproszenia?
|
|
#989 |
|
BAN stały
|
madziulka,mi się te zaproszenia podobają.
|
|
|
|
#990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Ja to jeszcze niee... do października jeszcze kupa czasu. ale tez mam parę upatrzonych na all i chyba pozamawiam próbki... zastanawialiśmy sie kiedyś z tżtem czy by nie robić samemu ale chyba nic nam z tego nie wyjdzie... raczej zaproszenia zamówimy a winietki i zawieszki na alko zrobimy sami w podobnej kolorystyce |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.

czyżbyś też była koziorożcem??

tyle tylko, że Mikołaj jakoś taki bardziej przestępny i sympatyczniejszy jest, bo Gwiazdora, który przychodzi do mojej babci rozdawać prezenty to nawet ja się boję
, bimber + śliwowica na swojski stół, jakieśtam likiery (czyli mix totalny
)
Bo wieje okropelnie!Mieszkam na góreczce, więc jak jadę autem to bywa ciężko

wyłącza się co chwilę i ogólnie nic nie działa ;(
zasuwalam jak strus pedziwiatr byleby szybciej znalezc sie w domu