|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4441 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
|
![]() ![]() |
![]() |
#4442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przyszły mi kolczyki Inez, są cudowne ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4443 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Ciekawe, z ktorą rozmawiałaś? Tam są ze 3 naprawdę i niemiłe i niekompetentne w jednym... ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
Używam z tej serii jedynie masek do włosów. A poza tym od lat jesteśmy w domu wierni linii AT, bo i cenowo i jkościowo odpowiada wszystkim ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4444 |
Zakorzenienie
|
A czy bombki są opóźnione czy zakończone?
#4445 | |
Zakorzenienie
|
przed chwilą dostałam smsa od firmy, że dosyłają kurierem brakujący krem Anew i inne braki magazynowe. planowana dotawa do 23.12.
jak mnie jeszcze raz uszczęśliwią paczką, której nie zamawiałam, na adres, pod którym mnie nie ma, to padnę... czekam, czy pojawi się jakaś kolejna faktura. jeśli tak - zadzwonię i każę im się wstrzymać z wysyłką do III terminu, bo 23.12. to mnie już pod żadnym z tutejszych adresów nie znajdą. wyjeżdżam na święta w góry... ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4446 |
Zadomowienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;15977319]nie ma też kremu nawilżającego dla mężczyżn
[...] wrrr.... ![]() Wrrr. Jadę dziś do COKu, miałam zamiar kupić ze 2 kremy nawilżające i żele jeszcze, teraz będę musiała inne prezenty kombinować.
#4447 |
Raczkowanie
|
http://www.allegro.pl/item857208372_...black_bcm.html
wejdzcie i zobaczcie!!<szok> |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4448 |
Zakorzenienie
|
też mama juz fakturę w III terminu
![]() zarówno prenenty za program motywacyjny są, jak i za zamówienie powyżej 250zł w III terminie ![]() tym sposobem mam 7 kosmetyków gratis ![]() zaj.....ście to wykombinowałam ![]() dostawa niby jutro ... ale to się okaże ![]()
#4449 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4450 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dlatego ja pytam o nazwisko ponownie, bo jak się człowiek ucieszy, że w ogóle się dodzwonił, to nawet o nazwisku rozmówcy nie pamięta. A to wbrew pozorom później pomaga ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4451 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No że avon z tym nic nie robi to już szkoda słów ![]() Pare stron wcześniej pisałyście, żeby zbombardować avon mailami w sprawie tych aukcji na allegro, może żeczywiście jakby tak więcej wysłał to może by im coś dało to do myślenia. Ja jestem za, bo za niedługa ja zaczne zamawiać na allegro bo będzie taniej ![]() Wymyślmy maila i napiszmy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raz, ze taka sprzedaż Avonu jest niezgodna z zasadami Avonu, a dwa, że tego typu aukcja jest niezgodna z zasadami Allegro i łamie regulamin. Ciekawe jak długo powisi. Już zgłosiłam do usunięcia. No i po trzecie, wydaje mi sie, że prowadząc sprzedaż poprzez sklep internetowy ma się obowiązek wystawiać faktur VAT i paragony - tym samym mieć założoną działalność. Na stronie tej nic o tym nie ma :p Zgłosić w parę miejsc i po sklepie ![]()
Storczyki ![]() Edytowane przez Ewlyn Czas edycji: 2009-12-21 o 14:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4453 |
Raczkowanie
|
napisane jest na stronei tego sklepu ze juz nie dlugo beda wystawiac faktury") a powiedzcie mi jakie perełki do twarzy beda najlepsze dla jasnej i smutnej cery??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4454 |
Zakorzenienie
|
Czyli, że teraz nie wystawiają a kupować można. Czyli jeśli kupię i zażądam paragonu i go nie dostanę to spokojnie mogę zgłosić do Urzędu Kontroli Podatkowej :p
Storczyki ![]() Edytowane przez Ewlyn Czas edycji: 2009-12-21 o 14:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4455 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4456 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4457 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4458 |
Zakorzenienie
|
Treaz to już kompletnie nie wiem o co Ci chodzi.
Strone podała inna uzytkownicza. Pisałam o tym, ze nie mozna umieszczac takich reklam na Allegro i taka sprzedaz jest niezgodna z regulaminem Avonu. Nie chodzi mi o upust na stronie, tylko o sam fakt sprzedaży w sklepie internetowym, bo to prawie jak sprzedaz w stacjonarnym prywatnym sklepie. A z jakim upustem to mnie nie obchodzi. Ja nie o tym ![]()
#4459 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A myślisz, że zamkną ten sklep? tak jak "zamknęli" dwanaście tysięcy aukcji sprzedających AVON? To jest chore, ale możemy tylko narzekać - niczego nie zmienimy. Handel jest handlem, firma daje na to cichy poklask, więc szkoda naszych nerwów |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4460 |
Zakorzenienie
|
A mi sie wydaje ze jak by chcieli to by cos z tym zrobili... no ale im przeciez na reke, bo towar schodzi w hurtowych ilościach. Oni pewnie to co maja mieć to maja, tylko my na tym tracimy, bo upusty to tylko nasz zarobek... a podstawa i tak i tak należy do nich, wiec oni an tym nie tracą...
![]() ![]() Tylko my mamy troche gorzej, a ich to wcale nie interesuje ![]() Dziewczyny a tak na inny temat proszę o pomoc... bo nie bardzo wiem czy dobrze rozumuję... czy jeśli zrobie zakupy jutro w COK (a dodam ze jutro mam termin zlozenia zamowienia przez siec) powiedzmy na 50 zł, a przez internet wysle na 100 zł - to czy naleza mi sie te 2 prezenty za 150 zł w 3 termninie...? ![]()
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... ![]() Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2009-12-21 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4461 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co do tego sklepu to nie ma jakiś takich ogromnie niskich cen, jak na niektórych aukcjach. No ale że to jest niezgodne z regulaminem to swoja droga. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4462 |
Wtajemniczenie
|
Zróbmy coś, bo rzeczywiście nie długo skończy się tak, że KKbędą zamawiać na allegro.. ktoś skleci mejla?
ja mogę się tym zająć, ale może niech kilka z nas napisze nasze postulaty? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4463 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4464 |
Rozeznanie
|
Oszaleć można z tym COKiem
![]() Jestem konsultantką od 3 lat ale widzę, że z roku na rok ludzie w Avonie są coraz mniej poważni..
![]() |
#4465 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Jedyne, co zrobili, to blokują wczesniej oferty i "sposób" skrócili o 2 dni ![]() ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Cytat:
Ale o jakich ludziach piszesz? Ja miałam wielokrotnie sygnał w komorce - sieć chwilowo zajęta. A i tak próbowałam się dodzwonić. Dodzwoniłam się, poprosiłam o zostawienie dwoch rzeczy i już je mam, bo odłożone czekały. Jedno Wam dziewczyny powiem - w tym przedświatecznym czasie warto zwolnić. Opiszę Wam tylko jedną sytuację, gdzie dzięki opanowaniu jakoś wyszłam z opresji. Podeszlam do bankomatu wypłacić pieniadze i czarna dziura !!! NIC !! Nie pamietam PINu. Wymieniłam kartę 2 m-ce wcześniej, stary PIN pamiętam, nowego zero !!! Płacę wszędzie kartą Avon, a tam PIN niepotrzebny. No nic - myślę sobie, pójdę sie przejśc. 8 rano, ja z Warszawskiej idąc mijam Skarbek - i mam, światło mi się zapaliło. Wracam do tego bankomatu, mówię pani(ona widziała tę moją czarną dziurę w mózgu), która czekała na otwarcie banku - chyba mom, a ona mi na to " Trzymie za paniom kciuki, co by sie udało". Wprowadziłam PIN, wypłaciłam kasę podziękowałam tej Pani za trzymanie kciuków, pożyczyłyśmy sobie zdrowych świąt. I od wtedy zaczęłam żyć wolniej - a to kompletnie do mnie niepodobne |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4466 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4467 |
Raczkowanie
|
ło kurde ,ale ta co ma ten sklep internetowy to tak jak piszecie, otworzyła niejako działalność gospodarczą i powinna się z tego rozliczać i to zarejestrować. Mój brat chciał kupować ubrania w Primarku i je sprzedawać w e-sklepie taniej,ale od strony prawnej wygląda to dość kiepsko.. czyli ta , która sprzedaje na tej stronce jeżeli ktoś to zgłosi to może mieć nie miłą sytuację. Powinna mieć pozwolenie od Avonu.. ale z drugiej strony na allegro też sprzedają
![]() żeby tylko moje klientki tego nie widziały! Aaa dziewczyny ile pieniądze mi pójdą do Avonu jeżeli płaciłam na poczcie? mam termin zapłaty 24.12 a wysłałam w czwartek i dalej widzę w danych finansowych ,że nie doszły ![]() Edytowane przez avOniasta Czas edycji: 2009-12-21 o 16:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4468 |
Zadomowienie
|
Kupiłam co trzeba w COKu (kremy nawilżające były), we środę odbieram zaległe prezenty - czyli mini kremy. Tyle, że ani zeszłotygodniowych, ani dzisiejszych zakupów nie widzę jeszcze w systemie. Czyżby czekały aż dobiorę kremy?
#4469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
spokojnie dojdą na pewno do 24 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4470 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny czy błyszczy powiększający usta Clearly Plump ze strony 147 w 1/2010 jest bezbarwny? Bo tak powiedziałam klientce a teraz nie jestem pewna .
A kolejki w Łodzi w COK gigantyczne.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:10.