|
|
#271 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
to bad we can't re-write our own history.
Zbyt źle, nie możemy od nowa napisać naszej własnej historii. can't wait til I get through this phase, cuz it's killing me. Nie mogę czekać aż przebrnę przez tą frazę, bo to mnie zabija. I wish I could rip out a page of my memory, cuz I put to much energy in him and me. Chciałabym móc wyrwać tę stronę z mojej pamięci, bo włożyłam zbyt dużo energii w jego i siebie. how do we reverse the chemistry ? W jaki sposób możemy unieważnić chemię między nami ? I don't want 'us' to be the end of me. This love is taking all of my energy. Nie chcę byśmy 'my' byli końcem mnie. Ta miłość zabiera całą moją energię. not even gravity could keep your feet. Nawet grawitacja nie mogła przyciągnąć Twych stóp. we've become to divided now. Staliśmy się podzieleni.
|
#272 |
|
Zadomowienie
|
<3
moja mała miłość. łyk szczęścia. Osobie, która wymyśliła zdanie "i żyli długo i szczęśliwie", należałoby porządnie skopać tyłek. W powietrzu czuję, czegoś mi brakuje. cofnij czas. ufałam.. marzenia o byciu z tobą są niebezpieczne.
|
#273 |
|
Raczkowanie
|
*
Facet jest jak batonik czekoladowy : słodki i pierwsze co robi to dobiera Ci się do bioder. Call my name and save me from the dark. zawołaj mnie i uchroń przed ciemnością. Kochać to by wartym miłości. Someday I'll know that I wasn't one for you. . . Pewnego dnia będę wiedzieć, ze nie byłam dla ciebie jedyna. Flirt to akwarela miłości. Miłość : rzeczywistość w krainie fantazji. Sukces : coś, czego przyjaciele ci nigdy nie wybaczą. Miłość : jedyna funkcja fizjologiczna, która zrobiła karierę. Kobiety nie lubią bohaterów, lubią zwycięzców. *
|
|
#274 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja bardziej. ![]() ___ z Tobą, czy bez Ciebie, nie martw się i tak Cię kocham. nie chcę prezentów, nie chcę czekolady. chcę siebie w Twoim sercu. a ja sobie po prostu będę czekała na Ciebie pod jemiołą.
|
|
#275 |
|
Rozeznanie
|
Moje życie, moje zasady.
Zaśmiałam się tak sztucznie, że nawet siebie nie udało mi się oszukać. Odważ się być sobą. Dzi_wką, tak jak alkoholikiem pozostaje się na całe życie. Człowiek może być jak róża. Piękny, ale kujący. Kochać to, co się nienawidzi. Lubię być wyrachowana i bezwzględna. Wredne s_uki zawsze dostają najwięcej. -Czemu w tej tali kart brakuje króli? -Jestem feministką. Żaden facet nie będzie silniejszy od królowej. ![]() Jestem Wampirem żerującym na ludzkich uczuciach. ,,Szczęście leży na ulicy" Ta jasne, to ja ku_rwa mam jakieś inne te ulice! Dlaczego wśród podejrzanych o to, kim był Kuba Rozpruwacz, nie ma kobiety? |
|
|
|
#276 |
|
Zadomowienie
|
cudowne!
![]() jestem nowa i już kradnę.. ![]() ale oczywiście dam coś od siebie.
moje ulubione: istnieje wiele powodów, by kochać. ja znam ten najważniejszy : Ty. kocham Cię nie tylko za to, kim jesteś, ale i za to, kim ja jestem, gdy jestem z Tobą. kocham Cię ne tylko za to, kim się stałeś, ale i za to, kim ja stałam się dzięki Tobie. świat jest cudowny, bo Ty jesteś cudowny, a Ty jesteś całym moim światem. ![]() it's amazing how You can speak right to my heart, without saying a word, You can light up the dark. /to wspaniałe jak potrafisz mówić prosto do mojego serca, bez wypowiedzenia słowa, potrafisz rozświetlić ciemność. .. oby nigdy nie zabrakło Nam chwil, które mamy spędzić razem. odchodząc tylko patrzył jak łza spływała po jej kamiennym policzku. Ty zachoruj ma mnie, ja zachoruję na Ciebie - śpisz ? - staram się. a coś chciałaś? - chciałam tylko Ci życzyć, aby spało Ci się tak dobrze jak mi jest, kiedy jesteś obok.
|
#277 |
|
Marudziara
|
Rozkładam mapy i uzbrajam się w haftowane gorsety...
Zbyt ufnie spoglądam w przeźroczyste twarze nie mają oczu ani języka. Jestem gotowa zmierzyć się z każdym kto chciałby zatkać mi usta. Skradł mi Pan możność spoczynku w nocnej porze... Zbyt ciężkich powiek zwodzony most, spowity czernią zastygłych źrenic. Chropowate cegły jak dłonie starca jeszcze podnoszą kubek do ust. Ciche to było, na szeptu granicy... Czekam aż przysiądzie mi na piersi... Rodzenie się i umieranie(przynajmniej z punktu widzenia jednostki).
Edytowane przez mandragona Czas edycji: 2009-12-21 o 20:12 Powód: literówka |
|
|
|
#278 |
|
Zadomowienie
|
lubię jak jesteś zazdrosny i bezczelnie mówisz, że to nieprawda.
ile każde z nas udźwignie w sobie ran? nie widząc - wszystko widziałam. nie słysząc - wszystko słyszałam.
|
|
#279 | |
|
Rozeznanie
|
aaaa.. kochaniee moje
<33 Cytat:
<33 _________________________ _____________________ Szukam brakującej części mojego serca Zatracam się w czasie, kiedy patrzę w twoje oczy miłość będzie płynem, który mógłby mnie utopić w miejscu, gdzie mógłbyś mnie znaleźć Jak czekolada chodź tu Powiększ i złap uśmiech Rozszyfrowałeś koło, po którym krążyłam Byłam rozerwane na kawałki, próbowałam odnaleźć powrotną drogę do mojego serca, wiec mogę kochać znowu. _________________________ _mandarynkapanna_miodowa amozefrytkidotego Panna Bezczelna CookieCrisp ruda wiewióra Wreeednia Paulishia CukrowaPanna kamisha RobCoChcesz NicNieMusisz grise was kocha <33 Edytowane przez grise Czas edycji: 2009-12-21 o 20:20 |
|
|
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziołchy
jestem tu 1 raz, ale myślę, że dodam coś z moich opisów:~~ dusza siedmiokroć tęsknotą otruta.. ~~ Płonę. Odradzam się z popiołów. Tkam misterną opowieść - życie. ~~ ...boję się o nas dwoje! ~~ Umiesz liczyć? Licz na siebie - Twoje szczęście innych je****! ~~ ...i już seti bzdur i już to nie ja.. ~~ I'm just a little girl lost in the moment ~~ Nobody's perfect - you live and you learn it! ~~ Ludzie dzielą się na 3 grupy: Ci co umieją liczyć i Ci,którzy nie umieją ![]() ~~ ...i ciągle musze być tak sama wśród łąk.. ~~ Zawsze będzie jakaś góra, ale ja zawsze będę chciała ją pokonać ![]() To narazie tyle, see ya
|
#281 |
|
Wtajemniczenie
|
Paulishia & Tusilla- Słitharts łer ar ju ? <3
___________________ Chcielibyśmy, aby o naszych dobrych czynach wiedzieli wszyscy, a te, których się wstydzimy ukrywamy najdłużej jak się da. Jeżeli jest tylko ku temu okazja – uciekaj od codzienności. W ciągu jednej chwili poczułam, że żyję. Dostrzegłam wreszcie, że jestem wyrachowaną suką. W tym samym momencie zrozumiałam też, że mimo twojego braku, świat należy do mnie. Na zawsze. Tylko do mnie. Prawda Cię wyzwoli ,a kłamstwo zabije ... Sztuką jest odnaleźć się w każdej sytuacji. Brak nadziei jest jak brak tlenu - Zabija może i jemu spadł kamień z serca, tylko że ten kamień przygniótł moje jeszcze bardziej. Tak idealnie radzisz sobie z udawaniem, że radzisz sobie idealnie. Nie wiem czy powinienem zostać, czy odwrócić się i zwiać. Taka walka śmiałek kontra tchórz. Im biedniejsze opakowanie, tym bogatsze wnętrze. To zależność wprost proporcjonalna.
|
#282 |
|
Zadomowienie
|
grise i z wzajemnością <3
___ nie ma tu ciszy, uciekła z odciętą nogą W życiu musi być dobrze i niedobrze. Bo jak jest tylko dobrze, to jest niedobrze. Serce uderzyło o posadzkę, rozpadając się na milion szklanych drobinek. Kelner w nocnej restauracji podał mi na srebrzonej tacy oko Mimo że nie miało powiek mrugnęło do mnie Błogi spokój wyrówna mi tętno wolę szaleńca, który o 4 nad ranem obudzi mnie żeby pójść ze mną na wschód słońca, niż romantyka, który przyniesie mi śniadanie do łóżka. ogarniam człowieczeństwo . |
|
|
|
#283 |
|
Raczkowanie
|
Tak bardzo chciałam Twoich oczu i dłoni.
Nie liczysz się z moimi uczuciami. zbarałeś mi tylko wolność ! Fajnie. ale wiesz ,ja własnie Ciebie kocham. Moje życie, targane wiatrem jak zwiędłe liście. Może to dziwne ,ale lubię noce, lubię ten mrok,który narasta gdy już zniknie słońce. Dotknęłam pana jak motyl egretą. Przepraszam ,to było niechcący.
|
#284 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
moja słodkaa mandarynka ;D UBUSTWIAM .! ODWAJEMNIAM i wogóle jesteś mega noo ------------------- dzisiaj tak skromnie :P brak weny ona i on dwa serca dwa tętna tylko jedno przyspieszone. mówisz, że to jest proste jak drut. a zwróć uwagę jak niektóre druty są poplątane.. proszę Cię...nie podchodź zbyt blisko.. nie możesz się zorientować, że moje rozkołatanie serce, przy Tobie bije jeszcze szybciej.. Wątpliwy rozdział niespodziewanie zakończ kropką. Następny odważnie rozpocznij wielką literą. . |
|
|
|
|
#285 |
|
Raczkowanie
|
jestem gotowa oddać serce w nieznane. popatrz, do czego może doprowadzić depresja.
nabrałam dystansu do siebie, swojego serca i tego cholernego życia. zupełnie inaczej jest jeśli masz kogoś kto Cię kocha. to Ci daje setki powodów by żyć.
|
#286 |
|
Zadomowienie
|
-Przespacerujesz się ze mną w świetle księżyca?
-Ale dziś nie widać księżyca. -Skoro możemy udawać miłość to i wyobrażanie sobie księżyca nie może być trudne. -Co Ty w nim widzisz? -Głębie w jego oczach, Słodycz w jego ustach, Ciepło w jego dłoniach... - dlaczego Ty tak bardzo lubisz huśtawki ? - bo... pozwala mi chociaż na chwilę przenieść się w ten dawny, dziecinnie bezproblemowy świat
|
|
#287 |
|
Raczkowanie
|
1. Nie chciałam tego zrobić ale przecież Ci się należało.. Musiałam uderzyć w twarz, żebyś wiedział jak boli zdrada.. Wraz nie udało mi się oddać tego cholernego uczucia..!
2. - Przysięgam, że odchodzę od zmysłów, mam ochotę wyskoczyć przez okno albo rzucić się pod koła taksówki. Byle przestać o nim myśleć. - Przestaniesz. Trzeba czasu. - Problem w tym, że nie chcę przestać. Czekałem całe życie by czuć się tak nieszczęśliwym, jeśli tylko to mnie z nim łączy to chcę tego.
|
|
#288 |
|
Raczkowanie
|
niebo i grom. połóżmy się. zapomnijmy. przez dzień do nocy. od nocy do dnia. potykam sie o wspomnienia. w mojej pamięci szwędasz się. zbłądziłeś ? co raz bliżej Święta. co raz bliżej Święta. !
|
|
#289 |
|
Raczkowanie
|
showmeyourteeth, issmena, envious, missi_16, wreeednia, CaMa
bezczelnie okradłam <3_________________________________________ Oczywiście, że nie ma miłości.. ja tylko się pomyliłam ![]() gdy spoglądasz w moją stronę wszystko staje się nie istotne, jak w sylwestra sztuczne ognie, eksploduję, czy ty wiesz co ja wtedy w tym momencie czuje? ![]() no rules, no limits, and no saying no... ever! ![]() I nie chcę rozmawiać bo nie mamy o czym i nie patrz na mnie nigdy! chcę zapomnieć Twe oczy ![]() dziwne jest podglądać czyjeś szczęście jeszcze dziwniej jeśli to szczęście dotyczy bliskiej osoby wiedząc że nie jest się jego przyczyną
Edytowane przez modlishque Czas edycji: 2009-12-21 o 21:03 |
|
|
|
#290 |
|
Przyczajenie
|
Wow. Już XV
Szczęściem jednego człowieka jest drugi człowiek. Miłość po prostu jest. Bez definicji. Kochaj i nie żądaj zbyt wiele. Po prostu Kochaj ... Tańcz w rytm muzyki swego serca... nigdy inaczej... Daj tylko to co możesz dać... Tylko Ty pozostaniesz w mym życiu do końca... Walcz o to co tak mocno kochasz! Czułym słowem rozpętać burzę uczuć ...! Nie szukaj miłości na siłę... Uwierz kiedyś sama przyjdzie... Miłość jest kluczem do życia. Iść razem w stronę słońca ![]() |
|
|
|
#291 |
|
Raczkowanie
|
A myślałam że nie można Cię przedawkować. A jednak.
Tańczyć na deszczu i gonić wiatr. Herbatę Tobą słodzę i Ciebie zjadam zamiast ciasta. A Ty nadal jesteś słodki. ![]() I z Tobą nawet 7 km na mrozie jest najpiękniejszym doświadczeniem tej zimy. -Wiesz czym różni się miłość od pomalowanych paznokci? Spójrz. Gdy pomalujesz paznokcie lakier po jakimś czasie zacznie odpryskiwać, ale nigdy nie zejdzie cały. Tak samo jest z miłością. Zdarzą się kłótnie, ale nigdy nie zniknie. -No tak. Ale lakier można zmyć zmywaczem. -No i tu jest różnica. Miłość nie znika, choćbyś pragnęła tego najbardziej na świecie, część niej zawsze będzie w Tobie tkwić, nie ważne, czy będziesz samotna, czy może pokochasz innego. Jakaś część "lakieru" na zawsze zakotwiczy się w Twoim sercu.
Edytowane przez BettoVa383 Czas edycji: 2009-12-21 o 21:08 |
|
|
|
#292 |
|
Konto usunięte
|
Pod pewnymi względami dorastamy. Zakładamy rodziny, bierzemy śluby i rozwody. Ale wciąż mamy te same problemy, co wtedy, gdy mieliśmy piętnaście lat. Nieważne, jacy jesteśmy wysocy i ile mamy lat. Wciąż się potykamy. Ciągle mamy wątpliwości i jesteśmy zawsze młodzi.
Pewnego razu... żyli długo i szczęśliwie. Historie, które opowiadamy są ze snów. Bajki się nie sprawdzają. Rzeczywistość jest bardziej niepogodna... mroczna... straszna. Rzeczywistość jest dużo bardziej interesująca niż życie długo i szczęśliwie. |
|
|
|
#293 |
|
Raczkowanie
|
Czy wiesz jak smakuje herbata z cytryną i miód?
Żyć tak, jakby cudem było wszystko... |
|
|
|
#294 |
|
Rozeznanie
|
amozefrytkidotego - serce dla ciebie też! <3
jakbym po lodzie cienkim szła. najtrudniejszą partią szachów jest nasza miłość. chcesz mieć ze mną mały zimowo wakacyjny romans? Nie zajmę ci dużo czasu. wieczność. tak łatwo może mnie zastąpić byle kto. Miejsca, w których nie ma nas mówią, że to koniec. Jesteśmy dwiema połówkami jabłka tylko każde z nas zadaje się z innymi owocami. |
|
|
|
#295 |
|
Raczkowanie
|
Jej głupie serce do niego wciąż lgnie <\3
Słowa na wiatr Barwne motyle Z kwiatka na kwiatek Z chwili na chwilę I czekała wciąż na dwa najważniejsze słowa ... Po prostu bądź nic więcej It just took me one look to find love in her.. Wystarczyło mi tylko spojrzenie... You have killed my days - my Zabiłeś moje dni - moje najskrytsze... - wolę być sama niż mieć męską zakłamaną ****ę przy boku |
|
|
|
#296 |
|
BAN stały
|
W moim sercu również pada śnieg.
Wkuwasz igły choinku i moje serce. Ona lubiła kręcić loczki, malować rzęsy czarny tuszem i usta smarować różową pomadką. Bo on widział w niej tylko anioła.. Pragnęli jej wszyscy, miał ją tylko on <3 |
|
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
'uśmiechnij się, bo obiecałeś bananowe niebo ;d
bo szczęście to tylko chwila, o której zapominasz.. mój prezent ma karminowe usta ;* tak ładnie mówiłeś o miłości, którą chciałeś jej dać. pieprzyłeś coś o zranionej miłości, całując mnie namiętnie. kolorowekredki już nie domalują uśmiechu. jednym słowem przekreśliłam wszystko, a Ty jednym gestem wszystko wywróciłeś.
|
|
#298 |
|
Raczkowanie
|
'Spójrz w niebo i znajdź gwiazdę w kształcie serca. Ja tam będę siedziała i czekała na Ciebie'
'Daj mi w końcu tą kolorową kredkę bo mam dośc mojego szarego życia'
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
chcę rysować coś co ma dla kogoś znaczenie.
wypluję wspomnienia o Tobie. heh, nawet nie ma mowy, że posprzątam. serce? myślisz, że on ukradł mi tylko serce? nie ufaj jego emocjom w oczach. a w powietrzu zapach jego oczu. nie jesteś świetna. bywam znakomita. -myślisz, że Cie kocha? -nie. on mnie potrzebuje. moje życie jest skomplikowane. podwójne. podobno jestem inna. robie to czego nie wypada. niektórych błędów, sam sobie nie wybaczysz. kolejny ból w okolicach tego małego, czerwonego czegoś. przeraziło ją to, że zaczynała zapominać jego twarz. znów powracam do niego i dawnych nawyków. pragnę znowu czuć Twój niepewny oddech.
|
|
#300 |
|
Raczkowanie
|
`jestem przy Tobie, i w Tobie, i w Twojej głowie,
i wiem co robie gdy puszczam obie dłonie w obieg.` `chce ustami omamić Cię bez litości! `wiesz, chce wiedzieć jak całujesz, bo dostaje świra. <3
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.

58-57-56-55-54-53-52-51-50