|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
fajna kiecuszka
a ja od babci Tż dostanę cienie L'oreala - bo miałam sobie coś wybrać i nie miałam pomysłu a i tak chciałam sobie je kupić spryciula ze mnie ![]() miałam Wam pokazać co sobie wczoraj kupiłam bluzeczkę (tunikę) i bransoletkę jeszcze spodnie do spania ale nie umiem ich obfotografować (wszystko w H&M). Zdjęcia zrobione telefonem bo aparat nadal po za moim zasięgiem - jakość zdjęć kiepska
Edytowane przez dottta Czas edycji: 2009-12-21 o 19:53 |
|
|
|
#3422 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
Cytat:
|
|
#3423 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3424 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mam nadzieje ze jutro sie lepiej poczujesz ![]() Dotta bardo mi sie ta bransoletka podoba ![]() Jolka widze ze akupy preznetow zakonczyly sie sukcesem dobrze ze Cię nie stratowali w tym ch
|
|
#3425 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, nie mogę się doczekać wyprzedaży
|
|
|
|
#3426 |
|
Zakorzenienie
|
ja planuje sobie wtedy buty zimowe kupic ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Jaki tyn Tomas umi byc zmierzly
|
#3427 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3429 |
|
Zakorzenienie
|
idzie ściągnąć. tylko trzeba czekać aż będzie aktywne.
mi za pierwszym razem jak weszłam na tą stronę pisało, że aktualnie coś ściągam. po pewnym czasie musiałam odczekać po ściągnięciu i mogłam ściągnąć sobie odcinek
|
|
|
|
#3430 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W końcu wolne, co prawda w środę muszę na jeden wykład skoczyć ale zaliczeń już nie mam więc zaczynam zabawę w kuchni. Ja ostatnio polubiłam motywy zwierzątkowe bo wcześniej nawet na nie patrzeć nie mogłam. Moja koleżanka stwierdziła, ze do tego trzeba dojrzeć
|
|
|
#3431 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
w scc juz są a co dopiero po świetach---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- dziś na porodówce był długi dzień.... 2 porody i jedno cięcie, ja asystowałam to porodu wytaczałam główkę i barki ale po 12 h padamale teraz mniej przyjemne wiadomości.... nie spedzimy w tym roku swiat z tż... przez zj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! teściową ona robi to celowo nie chce zebysmy je razme spedzali bo to sa jak powiedziałą rodzinne swieta... czuje sie fatalnie z***ana z tropu totalnie, tz przyjechał... płakał on sobie tez z tym nie radzi, jak ona tak moze nie mamy pomysłu co zrobić choc jeden sie nasunol zeby wrócił w 2 dzien swiat do mnie ale wtedy wszyscy sie obraza u niego paranoja ![]() ![]() :m ad:---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- czemu ona taka jest i nam to robi... ![]() ;(
|
|
|
#3432 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dla mnie MF ma jeszcze ten plus że jest nie do zdarcia - można go używać nawet ponad pół roku a on prawie w ogóle nie wysycha ![]() co do Świąt kiepska sprawa Chyba Twój Tż będzie musiał podjąć jakieś męskie decyzje w tej kwestii Smutne
|
||
|
|
|
#3433 | |
|
Zakorzenienie
|
ma.ko ja jutro kupie jej bizuterie juz taka ladna wyparzylam albo swterek jakis
no ale mam jeszcze wiekszy problem bo mama kazala mi sobie cos wybrac na gwiazdke a ja kompletnie nie mam pojecia co;/Cytat:
|
|
|
|
|
#3434 | |
|
Raczkowanie
|
Jenny to w tym zameczku planujesz wesele?? Wspaniały!!
Cytat:
I bardzo mi sie tuniczka podoba tez sobie podobna muszę sprawić! Stysik jeszcze kolos masakra jakas ale bedzie dobrze ![]() Mustique wracaj szybko do zdrowia ![]() Ja już sie nie mogę doczekać wyprzedazy spędzam wtedy wolny czas w galeriach handlowych takie zakupowe szalenstwo mnie ogarnia ![]() ![]() Ja też już zakupiłam wszystkie prezenty niektóre nawet popakowałam zdolniacha ze mnie. A jakoś tak mnie nakręciłyście tymi wypiekami świątecznymi że też postanowiłam spróbować w tym roku zobaczymy czy mi sie uda tyrzymajcie kciuki---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- meg jakaś apokalipsa z tą twoja teściową przecież Wy to już jak rodzina
NASZ ŚLUB 21.05.2011 ![]() Edytowane przez Milenka_86 Czas edycji: 2009-12-21 o 21:51 |
|
|
|
|
#3435 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem po maratonie serialowym plus wieczorem z Edwardem;p i Bella niestety
![]() dotta ja tez juz chce wyprzedaze ![]() meg ale wredna baba moze jednak sie uda??trzymam kciuki!!! my tez nie spedzamy razem swiat,ale...to co innego.oboje tak wolimy chyba tzn widizmy sie w igilie i drugi dzien swiat,ale sami bez tej calej "rodzinnej"otoczki:rolley es:ide sie kapac i wracam do ksiazki-wsiaklam totalnie ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- a jutro planuje sztucznym sniegiem ozdoby na oknach wyczarowac i lazienke posprzatac-oby sie udalo i zeby ksiazke mnie w tym nie zatrzymala
|
|
|
|
#3436 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ojoj, na izbie to można zwariować ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Twój TŻ musi się twardo postawićNie wyobrażam sobie takiej sytuacji, bo w chwili zaręczyn wchodzi się do rodziny, co prawda nieoficjalnie, ale jednak.
|
|
#3437 |
|
Wtajemniczenie
|
z nia to długa historia nigdy mi ani tz w oczy nie powiedziała o mnie nic złego jednak traktuje mmnie ozięble ma inne poglady niz normalni ludzie...myy na tym cierpimy
|
|
#3439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nadal nie mamy stosunków zbyt ciepłych ale chyba pogodziła sie z myślą że to ja zostanę jej synową a nie jakiś chodzący ideał ![]() http://www.youtube.com/watch?v=fDcIS...eature=related na "poprawę" humoru jedna z moich ulubionych piosenek ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- co tu tak cicho
Edytowane przez dottta Czas edycji: 2009-12-21 o 22:02 |
|
|
|
|
#3440 | |
|
Rozeznanie
|
hejka znowu. własnie zjadłam makaron z plasterkem sera żółtego i troszkiem kiełbaski
i mnie nawala brzuchol...eh...a wczesniej mama mnie uraczyła lyżka nutelli-ja ledwo ją zjadłam,za to mama wsunęła 2 łyżki na raz... (bleeeee) i mnie już mdli. więc chodze blisko łazienki ![]() Cytat:
Wyprzedaże- może was zdziwię,ale ja nie lubię wyprzedaży za bardzo. Niewiem czemu ale uwazam,ze czasami takie siano daja na przeceny a co nowa kolekcja obok- to tylko kusi cenami z kosmosu i zawsze mi się podoba coś z nowosci a z przeceny nic...
|
|
#3441 |
|
Zakorzenienie
|
dostałam propozycję pracy jako mobilny sprzedawca w banku i nie wiem co z tym zrobić
|
|
|
|
#3442 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a chociaż stałą pensja?czy od klienta uzależniona?
|
|
#3443 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3444 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() czuje sie bezradna...
|
|
#3445 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() udanych wypiekow ![]() Cytat:
to zalezy co maja na mysli ![]() diewcyny jak wylacam komp i ide sie troche jeszcze pouczyc to pamietajcie jutro o mnie kolo 12 Dobranoc ![]()
|
|
#3446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie obejrzałam ostatni odcinek BrzydUli... ![]() meg na pewno jest Wam ciężko, ale tż musi postanowić coś. a nie możesz jechać do niego na święta? |
|
|
|
|
#3447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobranoc
|
|
|
|
|
#3448 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
on jedzie na siweta o rodziny ok 80 km odemnie... i ma wracac w niedziele rano a potem do pracy a ona wogóle chce zeby juz w środe jechali ...!!!!!!!!!!!!!!!!!! tz powiedział ze w srode nie jedzie i ze ma zamiar oswiadczyc jej ze przyjedza tu do mnie na 2 dzien swiat i zobaczy co ona zrobi.. dla niej to wytłumaczenie jezt takie ze w 2 dzien swiat jada do jej siostry i chyba mnie tam nie chce albo sie wstydzi... nie wiem co z nia jeszcze do tz z takim hasłem to zapros d. na siwta wielkanocne bo to nie sa takie rodzinne świeta!!!!!!!!!!!!!!!!!! h jej w dupe
|
|
|
#3449 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() My z TŻetem nie spędzimy razem tylko gwiazdki i również przezteściową ponieważ nie jesteśmy rodziną... ale już w piątek rano o 8 emigruje do mnie <jupi> prezenty już zapakowane. żetowi nawet zrobiłam pudełko takie wielkie bo prezenty się nie mieściły hehe wzięłam duże pudełko sztywne od butów i owinęłam ładnie papierem i zakupiłam wstążkę. Wygląda jak na filmach jestem dumna z siebie Jeszcze tylko jutro mamie kupie prezent bo zażyczyła sobie krem i będzie po sprawie A niby wolne mamy od szkoły ale do napisania: 3 konspekty i 2 referaty (na około 10 stron) no i jeszcze nauka do egzaminów :/ nie ma to jak wolne od szkoły... |
|
|
|
#3450 |
|
Zakorzenienie
|
ech ide luli
poczytalam jeszcze doszlam do 7 rodzialu i stwierdzilam, ze nie moge tak szybko czytac, bo potem bedzie i smutno ,ze juz ja przeczytalam;pniunia hmmm...w sumie na rozmowe mozesz isc, co ci szkodzi ale tez mi sie kojarzy z takimi bankowymi"domokrazcami".. .dotta b.fajna piosenka lubie Alicje![]() pchly na noc kochane ![]() Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2009-12-21 o 23:05 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.

spryciula ze mnie 

moje ukochane butki są w panterkę
a jak mi sie pogorszy to go zamorduje. 
a proszę bardzo 
dobrze ze Cię nie stratowali w tym ch
ja planuje sobie wtedy buty zimowe kupic

to zalezy co maja na mysli