Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-21, 22:31   #3631
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III

Cytat:
Napisane przez Kakusia Pokaż wiadomość
Zgadnij ja mam zamiar się wziąć... busem... trudno, trochę pewnie wystoję, wymarznę, ale prosić się nie będę

Lindsley nic się nie stało, rozumiem, że byłaś podekscytowana. jakoś wytrzymam do jutra popołudnia.

ehh idę do łóżka... niech się ten dzień już skończy.
i juz się kochana nie denerwuj

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 06:48   #3632
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mpik82 Pokaż wiadomość
i jak?się czujesz?masz dalej plamienie?
Plamienie popołudniami niewielkie mam ciągle, ale sutki chyba przestają mnie boleć, takie mam wrażenie. Trochę mnie muli w podbrzuszu. U mnie to nie może być wywołane owu, bo ja testy robię i wiem na pewno, że miałam 15 Już sama nie wiem, po prostu poczekam.

Serduszkowata, paskudna sytuacja tak przed świętami. Mam nadzieję, ze tata się zreflektuje i wszystko się ułoży

Lindsley, gratuluję chłopaka I to takiego dużego. To teraz możesz szaleć z ubrankami w samochodziki

Marcelko, a ty wolałaś w końcu dziewuszkę czy chłopca? Bo teraz to masz całą rozpiętość

Kakusiu, jak samopoczucie? Spokojniejsza już dzisiaj?

Kretencjo, a gin nie zaproponował ci monitoringu, zeby sprawdzić, kiedy i czy jest owu? Może to powinno sie zrobić?

Lecę na Wigilię szkolną, nie chce mi się strasznie. Miłego dnia kochane

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 07:56   #3633
Ollliwka
Zakorzenienie

lindsley GRATULUJE SYNUSIA MAMUSI
To synek tak dużo waży czy jak ? tak książkowo to ile powinien mieć ?

serduszkowata

kakusia emocjonalnie reagujesz i Twoj TŻ jak o tym wie to powinien troche przystopować szczegolnie teraz dzisiaj już lepszy nastrój?

pomidorko miłej Wigilii , ja za godzinę też jadę na Wigilię grupową

ale się rozchorowałam na dobre chyba zatoki cholernie bolą ;/ na szczescie kaszlu i bólu gardła nie ma i oby nie było
Stary 2009-12-22, 08:14   #3634
kretencja
Zakorzenienie

Nikt mi nic nie zaproponował, ani monitoringu, ani brania lutki później...
W****iona jestem dziś, przepraszam.
Oczywiście jedna kreska, ale tym razem to akurat dobrze, bo inna lekarka usłyszała ślady infekcji i dała mi jeszcze inny antybiotyk, dla pewności, żeby to już do końca wybić. I przez miesiąc nie powinnam się starać o dziecko, żeby organizm odzyskał siły.
Mam się oszczędzać, ale leżeć nie muszę i zwolnienia na ten ostatni dzień pracy też nie mam.
Więc łykam antybiotyk, wkurzona jak nie wiem, i szykuję się do roboty.
Ciekawe czy nie zamarznę po drodze
Dziękuję za pamięć co do Taty. Czuje się nie najgorzej, choć bardzo na siebie uważa. Mam nadzieję, że go nie zarażę, bo w poniedziałek idzie na chemię...
PS.Lindsley, wielkie gratulacje!
Dobrego dnia, dziewczyny.

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 08:59   #3635
Mpik82
Rozeznanie

GG do Mpik82

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Plamienie popołudniami niewielkie mam ciągle, ale sutki chyba przestają mnie boleć, takie mam wrażenie. Trochę mnie muli w podbrzuszu. U mnie to nie może być wywołane owu, bo ja testy robię i wiem na pewno, że miałam 15 Już sama nie wiem, po prostu poczekam.

U mnie to samo też robiłam testy i wyszły tak jak i Tobie wiec dziwie, sie, że mój gino powiedział mi przez telefon, że to dopiero mógł pęcherzyk pęknąć....hm.. też czekam

Lindsley, gratuluję chłopaka Moj mąż też bardziej by się cieszył z chłopaka.. zabrałby go na jacht, nauczył naprawiać auto...hm.

Serduszkowata, rzeczywiście dziwna sytaucja, ale z rodzicami tak jest, u mnie to moja teściowa czasem ma LOTy.. ale potem jej przechodzi i się podlizuje,,,wiec u Ciebie też się ułoży

Słuchajcie znalazłam na necie fajny program do obcerwacji cyklu -tylko nie wiem czy moge tu wklepic adres.. ????program do sciagniecia i nie trzeba placic za jakis abonamenty....

a co tam wkleje,, nawyzej dostane opier papier http://www.tylkoprogramy.pl/karta.php

Pozdrowionka

Edytowane przez Mpik82
Czas edycji: 2009-12-22 o 09:06
Mpik82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 09:26   #3636
jasiulek
Raczkowanie

GG do jasiulek Send a message via Skype™ to jasiulek

Witajcie dziewczynki ;*
Serduszkowata, przykro mi strasznie z powodu całej tej sytuacji, domyślam się jak było i jest Ci przykro... Trzymam kciuki, żeby tata się zreflektował i przeprosił
Lindsley, gratuluję synka, po cichu też tak czyłam, że u Ciebie chłopczyk będzie
Kakusiu, kochana, spróbuj tak się tym wszystkim nie stresować i nie myśleć, bo to wszystko dzidzia odczuwa i też jest niespokojna... Widzę to po mojej przyjaciółce, która jest teraz w 28 tyg. i niedawno miała problemy w domku... W momencie pojawiały się jakieś bóle, a gdy się uspokoiła, to wszystko wracało do normy...
Kobietki, trzymam kciuki, aby były to plamienia implantacyjne I była niespodzianka na Święta
U nas na razie zastój, dzidzia odłożona do kwietnia, a to dlatego, że zamówiłam już sukienkę ślubną i żadnych poprawek większych już wprowadzać nie mogę. Więc chcąc nie chcąc muszę się pilnować. A do ślubu już tylk 143 dni
Btw, opowiem Wam jedną historię. Dziewczyna naszego przyjaciela dowiedziała się, że jest w ciązy jak była w... 12 tygodniu Miała normalnie okres, zero objawów, dopiero po urodzinach mojego TŻ, gdzie troszkę wypiła zaczęła się źle czuć... Efekt-za 17 tygodni będzie dziewuszka Jak widać okres nie zawsze wyklucza ciążę

7 cs...
39/40 -czekamy, kruszynko!
jasiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 09:47   #3637
Kakusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jasiulek Pokaż wiadomość
Kakusiu, kochana, spróbuj tak się tym wszystkim nie stresować i nie myśleć, bo to wszystko dzidzia odczuwa i też jest niespokojna... Widzę to po mojej przyjaciółce, która jest teraz w 28 tyg. i niedawno miała problemy w domku... W momencie pojawiały się jakieś bóle, a gdy się uspokoiła, to wszystko wracało do normy...
dzięki Jasiulek
A te 143dni zlecą w mig zobaczysz

Cytat:
Btw, opowiem Wam jedną historię. Dziewczyna naszego przyjaciela dowiedziała się, że jest w ciązy jak była w... 12 tygodniu Miała normalnie okres, zero objawów, dopiero po urodzinach mojego TŻ, gdzie troszkę wypiła zaczęła się źle czuć... Efekt-za 17 tygodni będzie dziewuszka Jak widać okres nie zawsze wyklucza ciążę
okres nie zawsze wyklucza to fakt ale powiększone piersi? no to kobieta chyba zauważa
swoją drogą nieźle musiała być w szoku

Cytat:
Kakusiu, jak samopoczucie? Spokojniejsza już dzisiaj?
Cytat:
Napisane przez Ollliwka Pokaż wiadomość
dzisiaj już lepszy nastrój?
tak, dziś już jestem spokojniejsza, dziękuję Wam Pewnie dlatego, że za ok 3h jadę do lekarza. Co prawda zanim On przyjedzie z kliniki to pewnie zacznie przyjmować grubo po 15, ale ważne, że już bliżej niż dalej
Trzymajcie kciuki, żeby wszystko było w porządku a te kłucia brzuszka nie były niczym poważnym.
Idę gotować zupkę a potem kąpanko, zakupy i w drogę!

Nasza Córunia

Moje drugie serce, inny rytm Mego życia - Dominiczka
Kakusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 10:10   #3638
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
To dalej trzymamy kciuki:
Cytat:
Lindsley, gratuluję chłopaka I to takiego dużego. To teraz możesz szaleć z ubrankami w samochodziki
Dziękuję Z ubraniami nie będę szaleć bo koleżanka mówiła, że dostanę duużą pakę na chłopca jak tylko się dowiem że będzie synuś
Cytat:
lindsley GRATULUJE SYNUSIA MAMUSI
To synek tak dużo waży czy jak ? tak książkowo to ile powinien mieć ?
Nie wiem jak to książkowo... Ale z pomiarów obwodu główki, brzuszka, długości nóżki i rozmiaru móżdżku wynika że to 21 tydzień czyli tydzień więcej niż ma w rzeczywistości... Od początku tak ma więc rośnie równym tempem...

Cytat:
ale się rozchorowałam na dobre chyba zatoki cholernie bolą ;/ na szczescie kaszlu i bólu gardła nie ma i oby nie było
A Ty nie lataj nigdzie tylko w domku a najlepiej w łóżku siedź i się kuruj
Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
PS.Lindsley, wielkie gratulacje!
Dzięki
Następna którą bym chętnie sama do łóżka przykuła... I trzymaj się jakoś
Cytat:
Napisane przez Mpik82 Pokaż wiadomość
Lindsley, gratuluję chłopaka Moj mąż też bardziej by się cieszył z chłopaka.. zabrałby go na jacht, nauczył naprawiać auto...hm.
Dzięki Tz to by się chyba tak samo cieszył z dziewczynki... To ja miałam jakieś przekonanie że to synuś... I cieszę się jak głupia... Chodzę i mówię, że będzie synuś mamusi
Cytat:
Lindsley, gratuluję synka, po cichu też tak czyłam, że u Ciebie chłopczyk będzie
Zmieniłaś jakiś czas temu avatarek i ciągle cię nie poznaję...
Dziękuję
Cytat:
tak, dziś już jestem spokojniejsza, dziękuję Wam Pewnie dlatego, że za ok 3h jadę do lekarza. Co prawda zanim On przyjedzie z kliniki to pewnie zacznie przyjmować grubo po 15, ale ważne, że już bliżej niż dalej
Trzymajcie kciuki, żeby wszystko było w porządku a te kłucia brzuszka nie były niczym poważnym.
Idę gotować zupkę a potem kąpanko, zakupy i w drogę!
A mnie chyba dopadła jakaś infekcja bo swędzi i piecze... Ale dlaczego dopiero po wizycie u gina? Żałuję, że mnie w pt nie zbadał bo może by coś wypatrzył. I co ja mam teraz zrobić? Może podpytaj swojego czy mogę clotrimazol w maści bo to mam i jest bez recepty...

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 12:14   #3639
abz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
Abz Wydaje mi się że nie musi być na czczo bo jedzeni raczej nie ma wpływu na wysokość hormonu, a jesli chodzi o porę dnia to u mnie na przykład krew pobierają tylko od 7 do 8 rano ale Pomidora ma chyba rację, test wystarczy nie będę chyba na betę szła
u mnie tez pobieraja rano, ale myslałam żeby jechać w razie czego do innego lab. Ale co tam, test chyba wystarczy. (Chociaż ostatnio z ginem rozmawiałam o poronieniach naturalnych to mówił, ze test pokazuje || a potem nagle okazuje sie, ze ciąży nie ma, bo doszło do naturalnego poronienia, ale takich opcji nie biorę pod uwagę)

Cytat:
Napisane przez serduszkowata Pokaż wiadomość
ja mieszkam z moim TŻ a rodzice u siebie
Odwiedziliśmy ich, pomagałam mamie w pierogach na świeta.
Jakoś od słowa do słowa tata zaczął się unosić i czepiać (był jakiś zdenerwowany od czasu aż weszliśmy).
Mój TŻ mówi że idziemy bo robi się nerwowo a on jeszcze gorzej. To ja na tatę krzyknęłam... mój stanął w mojej obronie... a on kazał mu się wynosić...
No i wyszliśmy...
to strasznie przykre, ale święta są raczej okresem i okazją do zgody więc moze zdąży przeprosic, albo chociaż powiedziec o co mu chodzi, tak po prostu wynocha i już??

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Dziewczyny... Ja nie wiem jak Wy trzymałyście te kciuki...

... ale dobrze trzymałyście
gratuluję chłopaka!!!!

Cytat:
problem tkwi w tym Abz, że miałam miejsce siedzące, ale w tych momentach, w których się na mszy stoi - ja nie miałam siły
W ogóle odkąd jestem w ciąży to ciężko mi wystać w jednej pozycji...

Do tego TŻ nie wiem czemu, nie potrafi zadzwonić do któregoś z braci z prośbą czy mógłby któryś przywieźć mnie z przychodni do domu (bo mój lekarz przyjmuje w przychodni pod miastem i busy tam jeżdżą jak chcą, a nie chcę marznąć ), a na mnie się obraził, że JA do Jego rodziny nie zadzwonię prosząc się i wyżywa teraz całą swoją frustrację na mnie próbując wjeżdżać mi na ambicję, że ważniejsza jest moja duma, że nie dbam o siebie... a to są Jego bracia... i tak ciężko Mu zapytać....
no to możesz przysiąść w kosciele nawet jak trzeba stac, lepiej tak niż paść na ziemie np
no mógł już zadzwonic, zawsze to jakoś tak lepiej, chociaz moja szwgierka jak coś potrzebuje to sama dzwoni, ale jak trzeba do teściów zadzwonic to wolę zeby mąż dzwonił, on też woli zebym ja z moimi rodzicami coś załatwiła niz on...

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
W****iona jestem dziś, przepraszam.
Oczywiście jedna kreska, ale tym razem to akurat dobrze, bo inna lekarka usłyszała ślady infekcji i dała mi jeszcze inny antybiotyk, dla pewności, żeby to już do końca wybić. I przez miesiąc nie powinnam się starać o dziecko, żeby organizm odzyskał siły.

Cytat:
U nas na razie zastój, dzidzia odłożona do kwietnia, a to dlatego, że zamówiłam już sukienkę ślubną i żadnych poprawek większych już wprowadzać nie mogę. Więc chcąc nie chcąc muszę się pilnować. A do ślubu już tylk 143 dni
pokażesz sukienkę??? pliz

abz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 13:28   #3640
jasiulek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez abz Pokaż wiadomość
pokażesz sukienkę??? pliz
Z chęcią Już wklejam Sukienka na zdjęciu jest za duża jak widać przy okazji zdjęcia mieszkanka, które obiecałam... Co prawda brakuje wszelkich dodatków, ktore sprawiają, ze wnętrze jest przytulne, ale to z czasem, jak pieniążki jakieś będą.

7 cs...
Stary 2009-12-22, 13:49   #3641
abz
Zakorzenienie

Cytat:
Z chęcią Już wklejam Sukienka na zdjęciu jest za duża jak widać przy okazji zdjęcia mieszkanka, które obiecałam... Co prawda brakuje wszelkich dodatków, ktore sprawiają, ze wnętrze jest przytulne, ale to z czasem, jak pieniążki jakieś będą.
sukienka śliczna, widać , że za duża Chodzisz do solarium czy masz taką ładna karnację? Bo widzę, ze jesteś opalona.

Mieszkanko również bardzo gustownie urządzone, bez przepychu, ładne kolorki ścian, tez bym mogła takie mieć

Stary 2009-12-22, 13:57   #3642
jasiulek
Raczkowanie

Cytat:
sukienka śliczna, widać , że za duża Chodzisz do solarium czy masz taką ładna karnację? Bo widzę, ze jesteś opalona.

Mieszkanko również bardzo gustownie urządzone, bez przepychu, ładne kolorki ścian, tez bym mogła takie mieć
Abz, dziękuję Mam to szczęście, że na solarium nie muszę chodzić, mam taką karnację po ojcu, w sumie jedyne dobre co od niego mam
jeśli chodzi o mieszkanko, to na kolory ścian nie mieliśmy wpływu, bo to wynajem i już było tu po remoncie... Ale mnie sie również podobają Musieliśmy tylko zainwestować we wszelkie meble-było tu wcześniej goło i wesoło

7 cs...
Stary 2009-12-22, 13:59   #3643
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Jasiulko ślicznie wyglądasz w tej sukni Teraz tylko czekać na efekt końcowy za 143 dni
Mieszkanko mi się podoba, a to dlatego, że jest prosto i na temat Mnie ostatnio denerwują wszelkie ozdoby, upiększacze, wazoniki grrrrr Ślicznie
Pomidorko ciężko powiedzieć kogo bym wolała, nie mam sprecyzowanego wyboru płci Poczekam spokojnie jeszcze 2 tyg

U mnie praca wrze Choinki ubrane, chata przystrojona, mięsko na pasztet zmielone, pozostałe mięska jeszcze zalegaja w zamrażalniku, czekają na swoją kolej

Jeszcze tylko 2 dni a ja już chodzę i się podniecam świętami

Stary 2009-12-22, 14:05   #3644
abz
Zakorzenienie

Ja oczywiscie atmosfery świat nie czuję za bardzo, ale wiem, ze nadchodzą. Lubie święta. Może jak ubiore choinkę to jakoś inaczej sie zrobi w domu.
Teraz jeszcze w pracy, ale chyba zaraz zawijam sie do domu, bdę robic pasztet rybny, pierwszy raz w życiu, z przepisu z netu, mam nadzieję, ze bedzie zjadliwy, bo za same ryby zapłaciłam 27zł Muszę tez spakowac prezenty, w sumie mam ich kilka, ale pakować prezenty też bardzo lubie
Właśnie sobie przypomniałam, ze miałam śledzie namoczyc w wodzie, bo w zeszłym roku za mało wymoczyłam i były za słone

PS. mimo tego, ze lubię święta to jakoś denerwuję sie i stresują na myśl o wigilii u teściów (juz o tym pisałam), do tego u nich śpiewa się wspólnie koledy po kolacji (u mnie kiedys też tak było ale jakoś tradycja upadła), ale ja sie jakoś "wstydzę" chyba...Jak ja to przeżyje??

Edytowane przez abz
Czas edycji: 2009-12-22 o 14:08
Stary 2009-12-22, 14:20   #3645
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Abz zawsze możesz ustami poruszać
Ja na szczęście wypad do teściowej mam z głowy i dzięki Bogu... Nie dość, że marna pogoda, żeby dojechać, to i tak bym się tam tylko nadenerwowała...

Nigdy nie myślałam, że się przekonam do picia wody, a tu codzinnie prawie całą butle wypijam i żyje hihihi Kiedyś woda była ostatnim "napojem" który bym tknęła...

Stary 2009-12-22, 15:13   #3646
Malga19
BAN stały

]lindsley GRATULUJE SYNUSIA

Cytat:
fajna suknia....

Dzisija juz jade do rodzinki a tam nie mam neta wiec.....bede dopiero w PN....

wiec...

Wesolych SWIAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-spokojnych,wesolych,udany ch
-udanych w gronie rodziny
- udanych porodow dla zaciazonych a dla strajacych sie..rozowych resek..

Ogolnie Wielkia BUZKA!

moj brzus 37 tc
Malga19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 16:03   #3647
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
I mieszkanko i suknia i sama TY

A ja byłam na zakupach znów, zawiozłam zwolnienie do szefa (powiedział mi co o mnie myśli) i zabrałam się za pieczenie... Teraz szukam przepisu na pierniczki bo kupiłam sobie foremki i muszę je wypróbować

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 17:12   #3648
Ollliwka
Zakorzenienie

jasiulko ładna sukienka a ja po swoją.. jeszcze nie byłam
malga dla Ciebie i brzusia również Wesołych Świąt
Stary 2009-12-22, 17:18   #3649
Kakusia
Zakorzenienie

Jejku Dziewczyny Wy już kuchcicie?? To ja - taka ulubienica gotowania, a ograniczam się do barszczu, żurku i karpia chyba zrobię jakiś pasztecik bo tak o nim wspominacie

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Może podpytaj swojego czy mogę clotrimazol w maści bo to mam i jest bez recepty...
skleroza a masz ulotkę?

Cytat:
PS. mimo tego, ze lubię święta to jakoś denerwuję sie i stresują na myśl o wigilii u teściów (juz o tym pisałam), do tego u nich śpiewa się wspólnie koledy po kolacji (u mnie kiedys też tak było ale jakoś tradycja upadła), ale ja sie jakoś "wstydzę" chyba...Jak ja to przeżyje??
ja bym się wybiła bądź zbuntowała jak kto woli i wcale bym nie śpiewała! Nikt nie zmusi nikogo do śpiewu
Ja się cieszę, że w Wigilię zrobię tylko "wpadł i wypadł" do teściów

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Nigdy nie myślałam, że się przekonam do picia wody, a tu codzinnie prawie całą butle wypijam i żyje hihihi Kiedyś woda była ostatnim "napojem" który bym tknęła...
hehe ja też mało piłam wody. zresztą ja ogólnie od dziecka mało piję a teraz to suszy mnie i ciągle mam przy sobie wodę mineralną

Jasiulek cudnie wyglądasz w tej sukni a karnacji zazdroszczę Co do mieszkanka, to Wy wynajeliście i tak pięknie urządziliście?? opłacało Wam się? podoba mi się bo tak z klasą prosto a ze stylem

Ja już po wizycie! Przebadana palpacyjnie wyjątkowo długo ze względu na moje zmartwienia z kłuciem. Ale lekarz powiedział, że tam wszystko ładnie rośnie i jest w porządku, więc te bóle są przez rozciągające się mięśnie macicy i nasilają się przy większym wysiłku fizycznym lub stresie i doraźnie mogę brać nospę.
Pierwszy raz posłuchałam sobie tętna dziecka na tym fajnym małym sprzęciku jeszcze słabe, ale lekarz powiedział, że dlatego małe bo dzidzia jeszcze mała
Następna wizyta tradycyjnie za 3tyg i po 20 stycznia usg połówkowe

Ależ zgłodniałam! idę coś przekąsić Acha! Przez ostatnie 4tyg przytyłam tylko 1kg

Nasza Córunia

Moje drugie serce, inny rytm Mego życia - Dominiczka

Edytowane przez Kakusia
Czas edycji: 2009-12-22 o 17:20
Kakusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 17:31   #3650
kretencja
Zakorzenienie

Witam.
Mam dziś okropny dzień, psychicznie i fizycznie. Jak kaszlę i kicham (na szczęście nie za wiele), znowu w boku mnie rwie bardziej. A lekarstwo dostałam (poza antybiotykiem i wziewkami rozszerzającymi oskrzela) wykrztuśne, żeby się wydzieliny pozbyć. Więc zamiast kaszleć mniej, to niestety jakiś czas po jego wzięciu kaszlę więcej. Na szczęście tylko raz dziennie to biorę.
Umierając z powodu nadwerężonego ścięgna w boku, czy bóg jeden wie czego, idę zmywać i sprzątać. Nikt tego za mnie nie zrobi. Mąż już sporo mi pomógł, nie mogę wszystkiego na niego zwalić. A święta za pasem, jutro już mamy wigilię u Rodziców...

Dobrego popołudnia.

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 17:34   #3651
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

lindsley, to gratuluję synka mamusi

serduszkowata, wierzę, że strasznie Wam musiało być przykro, zwłaszcza teraz, przy okazji świąt

Kakusia, to teraz trzymamy kciuki za Twoją dziewczynkę

Mpik, a ty ściągnęłaś sobie ten program??

jasiulek, suknia cudna .. mieszkanko bardzo ładne

abz, u nas też się śpiewa kolędy:/ nie martw się, będzie na pewno bardzo miło

Malga19, brzuszek masz piękny Tobie też wesołych świąt!

Dziewczyny, ja jestem jeszcze tylko dziś na wizażu, jutro o 14.00 prosto po pracy jedziemy do Wrocławia... Trochę się boję tej drogi..
Wczoraj byliśmy u teściów z prezentem gwiazdkowym, połamaliśmy się opłatkiem. W ogóle jest jakoś inaczej niż dawniej, rodzice są dla nas bardziej serdeczni..
Stary 2009-12-22, 17:38   #3652
gabisun
Zakorzenienie

Witam!jasiulek suknia cudna ja też mam karnacje po tatusiu, tylko zawsze się musze tłumaczyć że na solarium nie chodzę
lindsley gratuluję synka
Ja oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam test, wczoraj cień kreski który przypuszczam tylko ja widzialam, dzisiaj to samo tylko już bardziej widoczny ten cień nie trzeba było sie zbytnio przyglądać i już sama nie wiem chyba jutro rano znowu zrobię albo poczekam do czwartku
gabisun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 18:07   #3653
zgadnij_MS
Zakorzenienie

gabisun
Lindsley akurat musiałas na szefa natrafić ehh
Kakusiu, mi na napinający sie brzuchol ginka przepisała nospe forte... Niestety przy wyprawach do stolicy/sklepu/długiej przechadzce muszę ją zażyć...
Kretecjo zdrowiej

Ja się dowiedziałam o przykrej sprawie i od razu minę mam

Stary 2009-12-22, 18:10   #3654
gabisun
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
gabisun

Ja się dowiedziałam o przykrej sprawie i od razu minę mam
dzięki

a co się stało?
gabisun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 18:23   #3655
Awenturyn
Rozeznanie

czesc wszystkim
wczoraj mialam "kryzys" i nawet nie mialam siły wstac z łózka
jestem chora na maxa
kolejna kasa poszla na leki
ale za to młody zdrowieje - a to najwazniejsze
nie nadrobie zaległości w czytaniu

lindsley gartuluje

jasiulek śliczna suknia i super mieszkanko

malga śliczny brzusio

wszystkim kichajacym zycze zdrowka
zmykam do lozeczka bo znowu zaczynam miec temperature
Awenturyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 18:24   #3656
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
dzięki

a co się stało?
Nie będę smucić aż wole nie myśleć o świętach... jakoś trzeba będzie przetrwać Wigilię...

Czekam na jutrzejszy teścior

Tity jak Twoje oczko??

Stary 2009-12-22, 18:28   #3657
Tity
Zakorzenienie

Jasiulek piękna suknia, na pewno będziesz cudnie wyglądać.
zgadnij tak sobie, nie kłuje już, ale nie widzę dobrze, ciekawe jak długo.
A mój głupi mąż i ojciec właśnie wrócili nachlani z wigilii pracowej....jutro opier....mąż dostanie...ja mu dam piwka popołudniami....

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 18:58   #3658
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Tity kontrole będziesz mieć u okulisty?
U nas w firmie w zeszłym roku mieli podobną Wigilie ( w szczegóły nie ma się co wdawać chłopaki wrzucili na luz i popili) ja na tych ich spotkaniach nie byłam, bo rodzynką jestem

Stary 2009-12-22, 19:34   #3659
Tity
Zakorzenienie

No bede mieć kontrolę na początku stycznia. A mąż żygał chyba z 10 minut w kiblu, porozwalał ciuchy, pozwalał kosmetyki i tak zostawił. I uciekł przede mnie szybko spać. Jutro mu dam na trzeźwo. Wściekła jestem.

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 19:44   #3660
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Tity to mąż "zaszalał" ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ja bym swojemu nie popuściła

Pamiętacie DOMI?? Urodziła małą Polę 2850g, 52cm, dzis o 16:30, jeżeli dobrze zapamiętałam
Moje gratulacje

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości