|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie - część IX
To nie jestem jedyna
![]() Pamietam że kiedyś tradycyjnie choinkę ubierało się dopiero w Wigilię, a teraz chyba wszyscy wcześniej ubierają ![]() Pomalowałam paznokcie sobie i mamie, ona ma oberżynę ja czarne. Teraz biedna musi pół godziny siedzieć ale zapuściłam jej FF, więc jakoś to wytrzyma ![]() Chyba wszystkie już poszły spać - ja też zmykam Słodkich snów
"A że ją Pan Bóg stworzył, a Szatan opętał, więc będzie na wieki i grzeszna i święta..." Edytowane przez dymka Czas edycji: 2009-12-22 o 00:32 |
|
|
|
#872 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny!
Ostatnio mało czasu mam (uczelnia, babcia...) i tylko czasem poczytuję wasze spamowanie ![]() Ślicznie włoski Magdziu i Anniko ![]() Moje od jakiś dwóch tygodni przetłuszczają się na drugi dzień po myciu i są oklapnięte, matowe... aż mnie korci żeby coś z nimi zrobić ![]() Oj mnie też chcieli być oryginalni a skopali wszystkoChoinki jeszcze nie ubierałam (no nie licząc małej u babci) no i sprzątanie nie idzie Dobranoc |
|
|
|
#873 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie wróciłam z pracy i zaraz kładę się spać, jutro mam wolne to może coś nadrobię bo nie wiem co się dzieje w ogóle tutaj
![]() dobranoc |
|
|
|
#874 | |
|
Zakorzenienie
|
Motylek spędzał miłe popołudnie i wieczór z TZ
![]() hello, ja nie mam NIC zrobione, NIC dosłownie, za sprzątanie biore sie w srode, ewentulanie w czwartek Cytat:
kiedys widzialam je na Dozie i tez mam problem, zeby teraz to gdzies kupic ![]() wczoraj wieczorem ok godziny 19 TZ rzucił hasło "krowi placek" myk do kuchni, brakowało nam tylko czekolad, myk do sklepu i o 20 piekłam a on zmywał ![]() mama dolozyla swoje 3 grosze i swoj kawałek ciasta posmarowala jakis serkiem typu mascarpone - ale byl odjazd
|
|
#875 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
Twój TŻ ma z Tobą za dobrze ![]() ![]() ![]() Ale się nie wyspałam, zasnęłam przed 3...
|
|
#876 |
|
Zakorzenienie
|
czasami myśle, ze on ma naprawde za dobrze
ale nie wiem czy cos placka zostanie, bo moj brat ma juz wolne i ojciec dzis tez, to sie nie zdziwie jak nic nie zostanie![]() ojej, dzis polozysz sie wczesniej ![]() TZ wczul sie w seriale jakie oglądam
|
#877 |
|
Zakorzenienie
|
cześć Dziewuszki
ja tylko na chwilę przywitać się i....pożegnać, bo niedlugo jadę do rodziców wczoraj spędziłam kilka godzn na szukaniu dodatków do sukienki. wszytsko jest tak poprzebierane, że szkoda gadać chcialam kupić sobie jakiś*beżowy cień w kremie i dosłownie wszedzie były wykupione![]() Kruszyna, paczka została nadana
|
|
|
|
#878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do wczesnego położenia się to mam dziś korki od 17 do 19, a na 19:30 spotkanie projektowe z kumplami, które mam nadzieję nie skończy sie jakoś późno ![]() Czeka na mnie redbull, o którym zapomniałam w Andrzejki ![]() Bejka - miłego wyjazdu
|
|
#879 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Wstałam dzisiaj cos wcześnie, ale wyspana to ja nie jestem. Finał brzyduli dopiero dzisiaj zobacze, nie chciało mi się ściagac. Musze namówic mamae zeby przyjechała do nas kuzynka ze swoja córeczką<3
|
|
#880 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba dobrze że już sie kończy ten serial, bo strasznie wszystko rozciągnęli.Kurcze - już powinnam się ubierać, jeszcze z włosami coś muszę zrobić, bo wczoraj poszłam spać z niedosuszonymi - już nie miałam siły
|
|
#882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nawet mnie nie strasz...
|
|
#883 |
|
Zakorzenienie
|
No może po sobie pozmywają
![]() Udało się wykręcić od wyjazdu do rodziny TŻta? Bo chyba gdzieś mi to umknęło
|
#884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#885 |
|
Zakorzenienie
|
|
#886 |
|
Zakorzenienie
|
najpierw kombinowałam, ale nie dawało to rezultatu, potem powiedzialam wprost, ze nie widze sensu jechania tam, ale tez nic to nie dalo
![]() jestem załamana ogólnie niedzielą
|
#887 | |
|
Zadomowienie
|
i ja nigdy nie mam dość
![]() Cytat:
![]() nooo ale cóż, koniec serialu i już
|
|
#888 |
|
Konto usunięte
|
dzień dobry
ma szczelniejsze oknarobię na święta Dymkowego marchewkowca z kawową polewa lukrową Mony dodam jeszcze kandyzowane skórki cytrusowe, płatki migdałowe, suszone morele, żurawinę, rodzynki i pewnie coś jeszcze może kawałki czekolady![]() a i mam świetny przepis na wegetariańską rybę po grecku tzn zamiast ryby są kotlety sojowe zalane sosikiem pomidorowo- marchewkowo -cebulowym![]() to mój 666 post Edytowane przez 201607180946 Czas edycji: 2009-12-22 o 09:10 |
|
|
|
#889 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko na jeden dzień czy nocować też tam musisz? Dokładnie ![]() niezawodny poprawiacz humoru ![]() Cytat:
![]() Mama zrobiła mi zdjęcia włosów, więc po południu wrzucę
|
|
#890 |
|
Konto usunięte
|
Motylku
|
|
|
|
#891 | |
|
Zakorzenienie
|
nocować tam na pewno nie bede, chocby ten durny samochód nie chcial odpalić, bo specjalnie nie brałam wolnego w poniedziałek, czyli musze stawic sie w pracy
![]() szkoda tylko ze TZ nie bedzie sie spieszylo, bo ma wolne i pewnie wrócimy pozno do domu mimo ze teoretycznie wczesniej ustalimy ze wyjezdzamy np o 17, to w praktyce wyjdzie 20 - zawsze tak jest i sie potem wkurzam![]() juz mi sie humor spieprzył jak pomyśle o niedzieli ![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
|
|
#892 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry paniom
![]() Cytat:
a ten krowi placek to te brownies? bo się pogubiłam ![]() Jest też wersja brownies z serkiem philadelphia, akurat nie było w sklepie i kupiłam mascarpone właśnie, zamierzam je robić ale nie wiem co z tego wyjdzie bo wczoraj upiekłam 5 blach amoniaczków (przepysznych zresztą Mama dziś idzie do fryzjera na odrosty, wbiję się z nią bo bardzo chcę się pozbyć zniszczonych końcówek, może mnie wezmą
|
|
#893 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie zastanawiam się, co kupić żeby włosiska lepiej wyglądały
![]() zastanawiam się nad szamponem Seboradin Niger i maską Nano Effect??? Motylku i Kasiu nie martwcie się Wigilią, w końcu to święta , nie będzie tak źle |
|
|
|
#894 | ||
|
Zakorzenienie
|
tak
na pewno przyczynila sie do tego forma okrągła.wczoraj wyszedl mi lepszy, tak jakby pulchniejszy, moze dlatego ze dluzej ubijałam mikserem? ![]() musialabym poszukac jakiegos przepisu na tartę z czyms tam ![]() Cytat:
moja mama zawsze musi po swojemu cos przerobic ![]() ![]() nie wiem co to sa amoniaczki, ale mozliwe ze jadlam, tylko nazwy nie znałam mam w pracy na kompie jakies przepisy z neta, jak chcecie to wrzuce, ale nie robilam nic z tego i nie wiem czy warto ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
|
|
#895 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ale buziaków nigdy za wiele |
|
|
|
|
#896 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Też myślałam, że jako jedyna nie mam choinki ubranej. Chociaż nawet jakbym chciała, to nie mam jak, bo do jutra siedzę samiuteńka w mieszkaniu, a sama z choinką sobie nie poradzę. Nawet nie wiem gdzie jest schowana. Cytat:
TVN tak łatwo nie zabije kury, która znosi złote jaja. Cytat:
ech, ja swój 666 post przegapiłam ![]() Wczoraj w końcu dokończyłam zakupy prezentowe i mam spokój Ale jaka kolejka była po karpie w Leclercu pierwszy raz taką widziałam.
|
|
#897 |
|
Zakorzenienie
|
My karpia już tydzień temu kupiłyśmy - mama oczyściła i wsadziła do zamrażarki
ale niestety o paru rzeczach się zapomniało i jakiegoś supermarketu nie ominę Jadę do mamy szkoły, później kapusta i inne rzeczy...oj...to będzie długi dzień...
|
#898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ta kolejka to pewnie dlatego, że była promocja i karpie kosztowały 6,99 zł. ![]() aż Wam narysowałam, czarna ramka to powiedzmy, że hala Leclerca, czerwona linia to kolejka
|
|
#899 |
|
Zakorzenienie
|
dyplom do odbioru czeka, ale musze brac urlop, bo dziekanat czynny jest tylko od 10 do 15.........
|
#900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
starczyło dla wszystkich w ogóle?
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.

chcieli być oryginalni a skopali
wszystko

chcialam kupić sobie jakiś*beżowy cień w kremie i dosłownie wszedzie były wykupione

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
mimo ze teoretycznie wczesniej ustalimy ze wyjezdzamy np o 17, to w praktyce wyjdzie 20 - zawsze tak jest i sie potem wkurzam