|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3511 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ---------- ![]() ![]() aaniutek(Ania, 30 lat) ~~~~~~~~~~~@ 29.08 Warszawa agabil1 (Agnieszka, 33lata)~~~~~~~ @ 06.12 Łódź starania zawieszone asia_stan (Asia, 36 lat)~~~~~~~~~~ @ 20.05 lubuskie Coralady (Nela28lat) ~~~~~~~~~~~ @ 27.11 Malopolska Dra (Daria, 23 lata)~~~~~~~~~~~~~ @ 10.12Wlkp edzia (Edyta 31lat)~~~~~~~~~~~~~~ @ 27.11 Kraków-Roma Falbala (Basia 26 lat)~~~~~~~~~~~~ @29.07 golgie ( 29 lat)~~~~~~~~~~~~ @11.11 Wrocław gragu (Grażyna, 29 lat) ~~~~~~~~~~ @ 01.03 IlonaN2 (Ilona, 27 lat) ~~~~~~~~~~~ @ 01.12 Kraków Jagda26 (Jagoda 26 lat)~~~~~~~~~~ @ 24.02 Jagooda_ (Ania, 26 lat)~~~~~~~~~@ 12.12 KBKatarynka (Kasia 25lata)~~~~~~~@ 26.07 ![]() Kasia23 (Kasia, 30 lat)~~~~~~~~~~~~@ 02.10 Świnoujście ka_ro_li_na (Karolina 24lata)~~~~~~@05.10 ![]() Konczita ( Dorota, 25 lata)~~~~~~~~ @ 20.12 Śląsk Malami82 (Agnieszka 28 lat)~~~~~~~@ 14.11 Melisanka (Ania, 23 lata)~~~~~~~~~ @ 31.01 Königsbach starania zawieszone Migavka (Joanna, 29 lat)~~~~~~~~~~@ 29.03 mazowsze Pomidora (Kasia, 26 lat)~~~~~~~~~~ @ 01.12 stokrotka_to_ja (Justyna, 25 lat)~~~@ 27.09 Stokrotka81(Justyna, 28 lat)~~~~~~@ 11.12 Lubelskie Są dwie kreski II... obecnie: 9 ![]() Pomaranczka (Gosia, 27lat) t.p. 04.02.2010r ??? lub ??? Rybka82 (Iza, 27lat) t.p. 25.03.2010r ??? i ??? Madziwnia (Magda, 25lat) t.p. 27.03.2010 ??? lub ??? ania p (Anna, 27 lat) t.p. 15.04.2010r ??? lub ??? Dafreen (Anna, 33lata) t.p. 04.05.2010r. ??? lub ??? Olivka (Aneta, 25lat) t.p. 10.05.2010r. ??? lub ??? Kropka75 (Sylwia, 34lata) t.p. 18.05.2010r Natalia lub Daniel velluto (Agnieszka, 30lat) t.p. 30.05.2010r ??? lub ??? Darianna25 (Daria, 31lat) t.p. 20.06.2010r ??? lub Mateuszek ![]()
![]() |
#3512 |
Zakorzenienie
|
regulamin i prawo
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2009-12-23 o 08:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#3513 |
kosmitka
|
Cześć dziewczyny, ja tylko na szybko.
Wczoraj miałam HSG, wynik jest podobno ok, mąż właśnie pojechał po wypis. Ja mam non stop plamienia i potworne zawroty głowy, nie wiem, czy od jakiś leków czy od czego. Miałam głupiego jasia i podany tramal. Od razu zaprzeczam - to jest zabieg bezbolesny. Samo zakładanie czegoś lekko zabolało i tak ciągnął w dół brzuch, jak przy @, ale trwało to może pół minuty, potem wpuszczanie kontrastu, chociaż lekarz ostrzegał, że zaboli, to nie zabolało. Dzisiaj do pracy jednak nie idę, bo zawroty nie minęły. Może to od tego leku p/bólowego - podobno podano mi TRAMAL. Weekend od piątku miałam zwariowany, w piątek malutką siostrzenicę męża (3-mce) zabrało pogotowie ![]() Kropka jaką suchą karmę kupujesz kotom? Miłego dnia Wam życzę!
![]() |
#3514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jezu...ale straszna historia z tym zakrzytuszeniem.... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3515 |
kosmitka
|
Nikuś, podobno Olcia ma problem z krtanią, to się określa chyba miękka krtań. Może dlatego, że jest wcześniakiem. Trzeba uważać przy karmieniu i odbijaniu
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3516 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Konczitko! dokłądnie Nowy Rok nowe szanse, nowe nadzieje, nowe siły i my starsze, mądrzejsze, silniejsze! ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
straszne...no tak, bliźniaki się częśto rodzą za wcześnie...jejku to dobrze, że na święta są w domku, mam nadzieję, że z Olcią będzie lepiej.... Fajna z ciebie ciocia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A może bezbolesny jest, bo miałaś Jasia i Tramal? ![]() Dobrze, że wynik git. ![]() Jak są zdrowe jedzą Mastery. Jak dopada ich SUK to są na Hill's s/d i c/d. /Od 2 lat ciągle niestety./ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3518 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3519 | |||
kosmitka
|
Cytat:
![]() Hillsa wsuwa mój pies, może kotu też posmakuje. Narazie testuję profilum (je) i purina pro plan (nie je). Muszę też spróbować tego odkłaczacza, bo dopiero się dowiedziałam, że takie coś jest. Dzisiaj kicia jedzie z nami na święta ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bazylko a miałaś po HSG plamienia?
![]() ![]() |
![]() |
#3520 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Moje dwie znajome miały kolono na żywca, nasłuchałam się niemało. Ja odmówiłam - znieczulenie i koniec, i to nie jaś, a porządne z anestezjologiem - miesiąc szukałam takiej placówki, bo patrzyli na mnie jak na kretyna. Ale zajrzyj na forum po 30tce, tam jest wątek o kolono - czasem ktoś przychodzi i mówi: co Wy bredzicie, to nie boli. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
![]() A to niejadek jest?? Pasta świetna rzecz, bez niej moja kota to by mi chatę w tydzień zarzygała. Ona się tak pierze mocno, że tony tego zżera. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3521 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3522 | ||
kosmitka
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To dobrze, jak nie jest niejadek i wybredna, przekonać kota do czegoś czego nie chce to siedem światów. ![]() Wydawało mi się, że Puriny nie chce jednak ... "Narazie testuję profilum (je) i purina pro plan (nie je)" Co źle zrozumiałam? ![]() Że pies woli Hill'sa to się nie dziwię. Royal tak poszedł w reklamę, że całkiem zapomniał o jakości. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, ja mam jakies dziwne samopoczucie , nie wiem czy to swieta czy co, czy to przez to cale zamieszanie zwiazane z wyjazdem..jakos nie moge sobie miejsca znalezc, robota mi idzie jak krew z nosa , tylko przekladam rzeczy z miejsca na miejsce... ![]() zrobilam sobie teraz goraca czekolade do picia i usiadlam, zeby sie jakos pozytywnie nastawic... bo poza tym to jestem nie w sosie...a przeciez sa swieta.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3525 |
Zakorzenienie
|
To tak jak ja, ale ja wiem dlaczego - od rana mnie dziś wk... w pracy. :/
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3526 |
kosmitka
|
A Kropko to mnie chyba tramal trzyma, oczywiście niezbyt chętnie je purinę, woli profilum
![]() Nikuś, pocieszacze z mroźnych Mazur wysyłam ![]()
![]() |
#3527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Daj tego mrozu trochę, bo u mnie puszcza. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3528 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny.
Ja już dojechałam do rodziców oczywiście nie bez przygód. Zanim wczoraj wyjechałam autobusem z Krakowa (ponieważ maż został Jeszce w Krakowie a ja przyjechałam 2 dni wcześniej aby pomóc mamie w przygotowaniach wigilii na 13 osób) to minęło 1,30h. myślałam że zwariuje takie jorki no ale dojechałam teraz czekam na M który przyjedzie jutro naszym autkiem. Co do cyklu który podobno jest stracony to tak jak piszecie nie poddaje się ciągle w niego wierze, a wynik (czyli @) ma nadejść 30,12 wiec przed samym nowym rokiem ![]() Teraz poodwiedzałam już obie siostry no i nasza najmłodsza latorośl ( Adaś 3lata) ma ospę na same święta no ale przejdzie ją teraz to w przedszkolu za rok już nie złapię. Poza tym wszytko ok choć boje się troszkę wigilii ale przeżyje ![]() SERDUSZKOWATA co siało może ci jakoś pomożemy??? |
![]() ![]() |
![]() |
#3529 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ooooz Mazur...a ja jestem z Podlasia... ![]() Cytat:
![]() ![]() ide prasowac...zeby mi sie tak chcialo jak mi sie nie chce... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3530 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kropka i Nika ja mam taki sam nastrój,od wczoraj chodzę wkurzona na cały swiat i jakaś nieswoja...niestety u mnie to objaw zbliżajacej się @.Powinna byc jutro,najpóźniej w Wigilię.Na Świeta będę mieć prezent ![]() Ancia dzielna jesteś,fajnie że szybko i gładko poszło z hsg. A propos głupiego jasia to wpadł mi dzisiaj filmik w ręce,wymagana podstawowa znajomośc angielskiego ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=TwfVSvzDlSw Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3531 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurcze, ja tam trzymam kciuki...musi byc choc jedna ciaza w te swieta na naszym watku ..... ![]() faceci....zawsze sie spozniaja...nawet ci swieci jak widac.... ![]() ide kroic kurczaczka, trzeba jakis obiadek machnac...a mi sie taaak nic nie chce....
![]() ![]() |
![]() |
#3532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Super że hsg ok ![]() To faktycznie week mieliście niewesoły ![]() ![]() Coralady dziecko po narkozie wymiata ![]() Nikuś masz na zapęd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez agusia8524 Czas edycji: 2009-12-22 o 19:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3533 |
Wtajemniczenie
|
anciaahk alesie u was dzialo... dobrze ze juz wszystko Ok, ze z Olenka lepiej i cudnie ze to hsg wyszlo dobrze... to teraz tylko brac sie do robotki
![]() wiecie co... mam taka straszna ochote juz sie starac ze sobie nie wyobrazacie... a Tż mowi a jak rece nie bola?? a ja nie, narazie nie... a on mowi ze nie teraz tylko po rehabilitacji... oj juz sie nie moge doczekac ![]() i oczywiscie ![]()
![]() Edytowane przez Stokrotka81 Czas edycji: 2009-12-22 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#3534 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczyny ale wymyśliliśmy z moim M rozwiązanie tej sytuacji z moimi rodzicami. Będzie co ma być ale spróbujemy. Pojedziemy do nich na Wigilię z opłatkiem i albo się z nami podzielą i pogodzą albo będą kazali wyjść. Trzymajcie za nas kciuki - jutro pewnie poinformuję że będziemy
![]() |
#3535 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3536 |
Rozeznanie
|
#3537 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ancia dobrze że wszystko wyszło dobrze oj bardzo się ciesze że już jesteś po - teraz juz wszystko będzie dobrze zobaczysz ![]() kurcze biedna maleńka, ale dobrze że już w domu sa ... Cytat:
Nikuś dokładnie tak Cytat:
![]() ![]() Agatko jak przygotowania do świąt ??? Cytat:
serduszkowata ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- dziewczynki dzisiaj będzie mnie tu mało - bo dania świąteczne już w trakcie przygotowań - wiec życze Wam miłego dnia .... ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3538 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewuszki.
Ja tez tylko na chwilkę bo pierogi lepie ciasta piekę Jeszce dużo innych spraw mam na głowie... Załamałam się pogodą PADA DESZCZ!!! Ale ciesze się bo mój mężulek dziś do nas dołączy. A mnie dziwnie w brzuchu burczy od wczoraj, tzn w podbrzuszu... hehehe A telefon mam nowy M mi sprezentował. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3539 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękujemy... Cytat:
![]() szczodrotliwy M ![]() --------------------------------------------------- ![]() wczoraj nam przysłali rachunek za prąd....3 razy wyższy niż zwykle i piszą że teraz będziemy tyle co miesiąc płacić....omal żeśmy zawału nie dostali zbiorowego...zaraz za telefon i co się okazuje? że matoły miały na myśli " za kwartał", tylko im się "za miesiąc" napisało.... ![]() mąż się wczoraj zakopał w śniegu po powrocie z pracy, wrócił tak późno, że już Leny nie kąpaliśmy... w nocy zaczął nam przeciekać sufit w kuchni....wszystko przez tą odwilż, zebrała się w jednym miejscu na dachu woda , a rynna była nadal zamarźnięta...mój biedny mąż o 3 w nocy musiał dach czyścić, a ja siedziałam w łazience na piętrze, żeby mu świecić.... mam dośćcholernej zimy... chyba tracę pokarm...sama nie wiem. przez stres? prosze o kciuki bo już jestem załamana... to by było u nas na tyle... jednym słowem wesołych świąt.............. ![]()
![]() Okruszek rosnie ![]() http://lbdf.lilypie.com/fVxPp2.png Edytowane przez Nika1980 Czas edycji: 2009-12-23 o 08:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3540 | ||||||
kosmitka
|
Dzisiaj u nas ulewa, więc chyba nici z podesłania mrozu
![]() To rzut beretem, dzisiaj Nikuś Mazury pod wodą ![]() Cytat:
Jak kicia??? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:29.