|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 |
|
BAN stały
|
Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
Kurde dziewczyny, nie wytrzymam... Dowiedzialam sie, ze nie zaliczylam kolokwium, na ktore sie duzo uczylam i napisalam praktycznie wszystko...
Zalamalam sie totalnie.... Swiat mi sie wali Nie poradze sobie.... ![]() Mam ochote do niego zadzwonic, ale nie zrobie tego, nie moge... Dlaczego zycie takie jest? ![]() Moj telefon nadal milczy... |
|
|
|
#812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musisz się wziąść w garść, nie możesz przez niego zawalić szkoły! Nie myśl o nim, wiem że to łatwo powiedzieć, ale skup się teraz na czymś innym. Siedzenie i myślenie jest najgorsze. Postaraj się to przyjąść z godnością, wiem że to 5 lat jednak było, ale chyba lepiej że się dowiedziałaś o tym teraz, a nie po ślubie. Może się odezwię i Ci wszystko wyjaśni ale sama nie dzwoń do niego pod żanym pozorem.
Edytowane przez dorusss90 Czas edycji: 2009-12-22 o 13:30 |
|
|
|
|
#813 |
|
Wtajemniczenie
|
Kolokwium to nie koniec świata!
Nie masz sie co martwić, na pewno je poprawisz/zaliczysz następne . Nie myśl teraz o tym, idą święta. Jestem przekonana, że najpóźniej w Wigilię tż się odezwie . Potrzeba mu czasu. Ale wiesz co? Ja bym jednak na Twoim miejscu spróbowała do niego raz zadzwonić. Żeby wiedział, ze nie chciałaś, aby to co mu powiedziałaś tak odebrał, że jest dla Ciebie wszystkim i nie chcesz żadnego innego, bogatego faceta tylko właśnie jego . Może on uważa, że po tych wszystkich poniżeniach ze strony Twoich rodziców i po tym, jak po części przyznałaś im rację sms to jednak trochę za mało, aby poczuł się "dobrą partią" dla ciebie. No po prostu, może to troszkę zbyt mało, aby poczuł się potrzebny ?
|
|
|
|
#814 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Kurcze, poczekam moze do wieczora.... Pozniej zadzwonie.... Tak chcialabym, zeby on sam sie odezwal, a nie ciagle tylko ja musze wydzwaniac i prosic o spotkanie...
|
|
|
|
|
#815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#816 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Jak dla mnie, jeden telefon to żadne narzucanie się, a już zwłaszcza po 5 latach związku. W takiej sytuacji, nieodzywanie się ze strony Motylka uznałabym za olanie sprawy. Coś w stylu "napisałam smsa i teraz jego ruch - a jak nie to nie". Motylku kochany, nie ma co ukrywać, że troszkę uraziłaś jego ambicję. Uważam, że jeden telefon Cię nie zbawi. On czuje się teraz gorszy, nie wystarczająco atrakcyjny (nie chodzi o fizyczność, tylko to, co ma ci do zaoferowania swoją osobą). Trochę mi go zal...
|
|
|
|
|
#817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#818 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Zadzwonie chyba, ale pozniej... Do 16 jest w pracy, o ile nie zostanie dluzej... Chce zadzwonic, ale z drugiej strony boje sie mi powie, ze juz nie chce ze mna byc i ze to koniec... Nie chce tego uslyszec, nie chce znow plakac... Ok, rozumiem, ze moze jest mu przykro, ale kurcze, on mnie zaszufladkowal! Skrzywdzil mnie, podczas rozmowy zaczal mi cytowac slowa moich rodzicow, tak jakbym to ja je mowila, to bardzo zabolalo. Pisalam mu, ze jest dla mnie najwazniejszy, ze kocham tylko jego i nie chce nikogo innego, ze kocham go takiego jaki jest i dla mnie nie musi spac na pieniadzach... I zero odzewu... On chyba juz mnie naparwde nie chce
|
||
|
|
|
#819 |
|
Zakorzenienie
|
Motylku
Witam wszystkie,jak tam dzień mija? Ja właśnie czekam na Tżta
|
#820 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zadzwoń, ale tylko raz. Później możesz żałować, że nie próbowałaś tego ratować, chociaż myślę, że Twój Tż sam się odezwie. |
|
|
|
|
#821 |
|
Zakorzenienie
|
a ja bym mu dala jeden dzien spokoju na przemyslenia i dala szanse na to zeby odezwal sie sam
zadzwonilabym jutro.
|
#822 |
|
BAN stały
|
Jezu dziewczyny nie wiem co robic....
Tak sie strasznie stresuje, nie moge jesc, mam taka kulke w gardle... Caly czas mysle : zadzwonic czy nie... Nie wytrzymam...
|
|
|
|
#823 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
). Tak wiec daj mu dzis czas na pobycie ze soba samym i przemyslenie. Jutro zadzwon. Jesli nie bedzie odbieral albo znowu bedzie mowil ze to koniec itp to faktycznie daj sobie spokoj...
|
|
|
#824 | |
|
BAN stały
|
Tylko kurcze, on im dluzej mysli tym gorzej... Zawsze tak bylo... Kiedy na goraco praktycznie sobie wyjasnialismy bylo ok, a kiedy dawalam mu czas na przemyslenie to zazwyczaj juz nie chcial sie starac ani nic robic...
Ale z drugiej strony, moze on naprawde mnie juz nie chce? Boze jak mi ciezko....... ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#825 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kochana my Ci nie powiemy co masz mowic. Powie Ci to serce. Sluchaj go i kieruj sie nim.... Powiedz tak jak jest, ze tak nie myslisz, ze poprostu pod wplywem rodzicow bylas zalamana i palnelas glupote....
pokochaj jeśli potrafisz... Edytowane przez Lagunaaa Czas edycji: 2009-12-22 o 16:15 |
|
|
|
|
#826 |
|
BAN stały
|
No tak niby 5 lat... ale jak on to wszystko latwo przekresla... Ehhhh, zadzwonie przed 17, wtedy juz powinien byc w akademiku. Teraz pewnie jeszcze sie tlucze w tramwaju...
|
|
|
|
#827 |
|
Wtajemniczenie
|
A skad wiesz ze przekreslil?? Nie czytasz jego mysli i tak na prawde nie wiesz co ma w glowie i sercu. Padlo troche slow za duzo owszem, ale nie tylko z jego strony ale z Twojej rowniez. Wiec Ty wytlumacz mu swoje zachowanie, a on miejmy nadzieje zrobi to samo.
|
|
#828 |
|
BAN stały
|
Ehhh nie wytrzymam dluzej - dzwonie, blagam Was trzymajcie kciuki.....
![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- No i zadzwonilam... Odebral. Byl w tramwaju. Pytalam czy dostal moje smsy. Odpowiedzial, ze tak. Pytalam czy sobie cos przemyslal. Powiedzial, ze nie mial na to dzis czasu. Ze zdzwonimy sie wieczorem. I tyle. Byl zimny i obojetny... Czuje ze to koniec Moze ja cos zle napisalam w tym smsie? Eh...
|
|
|
|
#829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#830 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#831 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#832 |
|
Zakorzenienie
|
Motylku ja też tak miałam. Raz to nawet nie odzywaliśmy się do siebie przez (aż) 3 dni ! Jak się z nim spotkałam, był taki zimny,chłooodny,obojętny. ..
Ale jak potem wszystko sobie wyjaśniliśmy mówił,że ciężko mu było takiego UDAWAĆ(tak udawał),bo chciał mnie przytulić a nie zrobił tego...bo ? Jego ego!!Niestety faceci często unoszą się tym swoim honorem. Nie wiadomo po co. Czasem mogliby zrobić tak jak trzeba, a nie jak każe im ich męskość. ![]() Będzie dobrze. Wszystkie to wiemy!!!
Edytowane przez mijjenka Czas edycji: 2009-12-22 o 16:39 |
|
|
|
#833 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja uwazam ze byl sens dzwonienia, bo tak jak napisalas pokazalas mu ze Ci zalezy. Teraz nic innego nie mozesz zrobic tylko czekac...
|
|
#834 |
|
BAN stały
|
Moj TZ tak ma ze przez gg i smsy czy telefon jest taki zimny dran. Ale na zywo jak mnie zobaczy to zawsze mieknie... I zmienia sie wtedy diametalnie. Tylko ze do Swiat Bozego Narodzenia albo drugiego dnia swiat nie ma szans na to, ze sie spotkamy....
|
|
|
|
#835 |
|
Zakorzenienie
|
ojej bardzo przykra sprawa Motylku. ale ja mysle ze on sie odezwie. odebral wiec obojetna mu nie jestes i cos mi sie wydaje ze on udaje. poczekajmy spokojnie czy faktycznie odezwie sie wieczorem.
a ja dziś drugi dzień biegania. normalnie od 6 jestem na nogach masakra. teraz jade sie wyspowiadac... papa
|
#836 |
|
Zakorzenienie
|
Motylku nie ma się co mazać. Spotkacie się w najbliższym czasie i wszystko sobie wyjaśnicie. On Cię kocha. Wierzę w to !
I na pewno nadal Cie chce ! Tylko padły ostre słowa...no i wiadomo. My kobiety z resztą też się obrażamy,baaa zrywamy bo nas coś zraniło...a czasem to nawet szczera prawda nas uwiera. Życzę miłego wieczoru wszystkim gorącym,kochanym zazdrośnicom i tym które teraz dobrze się bawią i tym które walczą z problemami.
|
#837 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja podobnie jak Laguna uważam, że bardzo dobrze zrobiłaś dzwoniąc
. A skoro wiesz, że Twój się tak zachowuje, to tym bardziej nie masz się co przejmować jego reakcją . Zobaczył, że Ci zależy, że nie olałaś sprawy. Teraz czekałabym na jego ruch (na pewno się odezwie,w końcu dałaś mu do zrozumienia, że ci zależy).O facetów też czasem trzeba powalczyćJa ze swoim rozmawiałam przez telefon i był kochany . Chciałabym się do niego przytulić i zasnąć w jego objęciach ), ubierani choinki, farbowanie włosów...no i oczywiście wizażowanie
|
|
|
|
#838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to troche zle ma. bo jestes jego dziewczyną i na zywo ale takze przez gg i telefon. i zawsze powinien byc dla ciebie mily i uprzejmy a nie tylko jak cie widzi. zadzwonilas a on odebral - super (bo balam sie troszke ze moze nie odebrac ) powiedzial ze sie zdzwonicie... nie dzwon. teraz czas na jego krok. jesli mu zalezy zadzwoni bo widzial ze szukalas kontaktu. jesli nie zadzwoni... to ja bym jutro napisala smsa. wiem co czujesz kochana. znam to uczucie w gardle i skręty w żoładku. zajmij sie czyms to czas szybciej ci minieja opuszczam was kochane na dzis. jade z tż do aquaparku a potem na pizzuche. pozdrawiam
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2009-12-22 o 17:29 |
|
|
|
|
#839 |
|
BAN stały
|
Wiem kamila, ze to zle... Ale juz go nie zmienie. Odnosze glupie wrazenie, ze zadzwoni pozno i powie, ze to juz nie ma sensu...
Nie moge jesc, nie moge nic robic, nie moge nie myslec.... ![]() Rebe pochwal sie swoim dzisiejszym wyczynem
|
|
|
|
#840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ oznajmił, że idzie do kolegów mimo, że trochę inaczej ten wieczór (i całą przerwę świąteczną) planowaliśmy. a w dodatku jeszcze wczoraj był obłożnie chory i ledwo ze mną rozmawiał. nastawiłam się że kupię dziś coś dobrego i go odwiedzę. wkurzyłam się w pierwszym momencie, ale zaraz napisałam mu smsa z przeprosinami. jakoś tak szybko mi złość przeszła i stwierdziłam, że dobrze że się nie widzimy wieczorem. że pomogę mamie, wykąpię się, paznokcie pomaluję, pójdę wcześnie spać itd. potem TŻ przyjechał, zimny był jak lód, stwierdził, że za każdym razem jest to samo.. ale też się zaraz opamiętał, przytulił, przeprosił, pocałował. i jest w porządku ![]() znowu się przez smsy trochę nie zrozumieliśmy. po prostu on niesłusznie odebrał jednego z nich jako ironię. Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2009-12-22 o 20:18 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.

Nie poradze sobie.... 

ale sama nie dzwoń do niego pod żanym pozorem.

Nie masz sie co martwić, na pewno je poprawisz/zaliczysz następne
. Nie myśl teraz o tym, idą święta. Jestem przekonana, że najpóźniej w Wigilię tż się odezwie
. Potrzeba mu czasu. Ale wiesz co? Ja bym jednak na Twoim miejscu spróbowała do niego raz zadzwonić. Żeby wiedział, ze nie chciałaś, aby to co mu powiedziałaś tak odebrał, że jest dla Ciebie wszystkim i nie chcesz żadnego innego, bogatego faceta tylko właśnie jego
. Może on uważa, że po tych wszystkich poniżeniach ze strony Twoich rodziców i po tym, jak po części przyznałaś im rację sms to jednak trochę za mało, aby poczuł się "dobrą partią" dla ciebie. No po prostu, może to troszkę zbyt mało, aby poczuł się potrzebny

51,0 kg(2.11.10)......50,0 kg 

), ubierani choinki, farbowanie włosów...no i oczywiście wizażowanie
) powiedzial ze sie zdzwonicie... nie dzwon. teraz czas na jego krok. jesli mu zalezy zadzwoni bo widzial ze szukalas kontaktu. jesli nie zadzwoni... to ja bym jutro napisala smsa. wiem co czujesz kochana. znam to uczucie w gardle i skręty w żoładku.