![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nowy serial MAJKA Tvn
Heh, moj TZ z przymusu patrzyl bo ja ogladalam. Tez skomentowal na samym poczatku - na pewno zrobia tej cytologie, a ta druga zaplodnia.
Akurat z tym facetem ktory ja prawie potracil, i ktory ja przyjmie do pracy. Beda perypetie przez 100 albo 200 odcinkow, wreszcie sie zejda i beda wychowywac wspolne dziecko. Prorok jakis, czy co? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
http://evolucja.wrzuta.pl/audio/4tNf.../majka_-_intro
Pozwolę się wtrącić, znalazłam piosenkę! ; D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Rozeznanie
|
Niepokalane poczęcie
![]()
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
Jak Matka Boska, czyli w sam raz na święta, tvn trafia w temat ;>
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
"Brzydula" była beznadziejna, ale motyw z "Majki" to już bije na głowę nawet perypetie klanowych bohaterów...
![]()
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
Uważajcie dziewczyny jak robicie cytologie bo przecież zapładnianie to zabieg w którym nie trzeba pytac nazwiska pacjentki
![]()
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
no mnie też nie za bardzo wciągnął ten serial, jak na pierwszy odcinek to raczej nic zaciekawiającego nie przedstawili
![]()
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Kurde piszecie że blondyn przystojny a ja się nie przyjrzałam nooo
![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Rozeznanie
|
całkowicie mnie nie zachęcił do oglądania 1szy odcinek. Przewidywalny i naciągany. Od razu co to można się bylo domyślić ze pomylą badania cytologii z inseminacją (pomylić?!
![]() ![]() Ja chcę Brzydulę ![]()
![]() |
#100 |
Wtajemniczenie
|
Wczoraj wybrałam się wraz z koleżanką wspólnie do lekarza na... cytologię
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Babcia (jak na mój gust) troszku za młoda jak na babcie, no ale babcie teraz coraz młodsze, się nie czepiam ![]() ![]() ![]() Poza tym, jak już rozkminiłam motyw z przypadkowym zapłodnieniem to wyglądałam tak: ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Ależ to nudny i przewidywalny serial
![]() Czołówka wyjęta rodem z jakiejś południowo amerykańskiej telenoweli - od razu skojarzyło mi się z taka, gdzie gł.bohaterka kuśtykała na jedną nogę - tytułu nie pamiętam. Akcja z zapłodnieniem po prostu majstersztyk, żeby mnie skłonić do przełączenia kanału ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Miała być cytologiczna propaganda, a teraz babki tym bardziej jej robić nie będą
![]()
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Paloma"? ![]() Majka jest nudna... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Paloma ![]() Ja jeśli będę oglądać ten serial to tylko dla tego, że akcja rozgrywa się w Krakowie. Aha i widziałam kiedyś w Galerii Krakowskiej tego chłopaka co gra kolegę tej Majki (co obmacywał jej wisiorek ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
ogladalam pierwszy odcinek i na kolana mnie nie powalil
![]() ![]() Chociaz za Piotrem z "Brzyduli" tez szalalam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
jak na razie w tym serialu podoba mi się jedynie postać Michała
![]()
![]() ![]() Edytowane przez Miss Dramatique Czas edycji: 2009-12-22 o 22:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
![]()
kurcze a mi od razu skojarzyła się ta cała fabuła z jakimś naciąganym na maksa tasiemcem z ameryki południowej czy coś... Ja chcę Violletttęę!! i Marka i Pshemko!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
Mnie się Majka dużo bardziej podoba niż Brzydula której nie mogłam znieść. No i sama jestem studentką z Krakowa więc spróbuję się utożsamić z bohaterką. Szkoda tylko, że jak robię zdjęcia na ulicy nikt mnie autem nie potrąca
![]() I fajna muzyka jest na początku. Nucę cały wieczór. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Konto usunięte
|
zapłodnili to dać Postinor=koniec filma
![]() dziewczęta czy Wyście się z chionki urwały ? ![]() wiadomo ze to są bzdety wyssane z palca, ale to tylko jakiś głupi po poł. serial a nie film dokumentalny co do cytologii,hm ,TVN to ostatnia stacja którą bym podejrzewała o misję ![]() ![]() oczywiście ze wyrokować po 1-szym odcinku to troszkę niesprawiedliwie ![]() pamietam/pamietacie jak na brzydulę spadały gromy po pierwszych odc.ze zachowuje się jak ułom,no ateraz ![]() ale 'brzydule' robiły osobowości -Pshemko,Adam ![]() w Brzyduli udały im się niektóre ujęcia podobało mi się tez to całe pakowanie w hotelu- Majka zamiast Uli jak myslicie piosenkę tytułową tez śpiewa gł bohaterka? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Przyczajenie
|
![]()
Mi też
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale wiem że odcinek Majka będzie fajny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
nie no bez przesady aż takim strasznym gniotem to to nie jest
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
maszyna, nie człowiek
|
"21letnia dziewczyneczka zakochana w panu wyglądającym, jakby się urwał z photoshopa"
![]() ![]() ![]() A ja tu planowalam sie na niego zaczaic (żarcik) ""Paloma"? Ta, której matka spadła z trapezu w cyrku i się zabiła?" ![]() ![]()
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
ej ja palomę kiedys oglądałam hehe młoda i głupia byłam ale cóż urazu na psychice mi nie zostawiła ta telenowela
![]()
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
![]()
Nie podoba mi się pomysł serialu - serial o tym, że lepsza jest młoda zdrowa i płodna studentka od starej żony z problemami... po prostu super
![]() Chyba jestem negatywnie nastawiona? ![]()
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Żadne wasze Palomy nie dorównują Zbuntowanemu Aniołowi
![]()
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
ej zbuntowany to był akurat fajny... tylko za bardzo to wyciągnęli pod koniec już mi się nudził...
a potem była kachorra hehe
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Zbuntowany Anioł to najlepsza telenowela, bez kitu
![]() Mam nawet na zakładkach dwa linki: http://www.youtube.com/profile?user=claudizzle18#g/u http://www.youtube.com/profile?user=SuperRebelChick#g/u I wspomagam się tymi wycinkami przy nauce hiszpańskiego ![]() A Palomę też zaczęłam w pewnym momencie. Dlaczego? Bo zawsze w drodze ze szkoły, koledzy opowiadali sobie nowe odcinki i chciałam wiedzieć, o czym mówią ![]() A skoro już jesteśmy przy serialach, przed chwilą śniła mi się Pierwsza Miłość, w której prezentowano kwestię, że Marynia ma zatwardzenie i Paweł ją w toalecie dopingował ![]() ![]() No, ale wracając do Majki... Będę oglądać choćby dla widoków bajecznego Krakowa. Spędziłam tam z TŻ-tem parę dni we wrześniu i fajnie nam się ogląda, co chwilę rzucając hasłami: "patrz myszko, jedliśmy tam obiad". No i jak Michał z żonką siedzą pod chmurkami i on się jej pyta, czemu nic nie je, to przypomniały mi się "śniadania od 70zł." w tamtej okolicy ![]()
![]() |
#119 |
maszyna, nie człowiek
|
Futbolowa, jak sie ma ograniczony budżet to śniadnie mozna zjeść w granicy złotówki nawet
![]() ![]() Oglądam tego zbuntowanego i nie mogę. ![]() ![]()
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 ![]() Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2009-12-23 o 10:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() Niedługo kończy się Brzydula ![]() Zamierzacie oglądać ? Jak myślicie czy będzie tak dobry jak brzydula czy kolejny beznadziejny Polski serial ? Troszkę o Majce ; „Majka” to opowieść o miłości, ale miłości niezwykłej i wręcz nieprawdopodobnej, dziejącej się w magicznym Krakowie. Majka Olkowicz jest studentką fotografii na Akademii Sztuk Pięknych w Krakowie. Poznajemy ją w momencie, kiedy walczy o stypendium na prestiżowej uczelni we Florencji. Ma świadomość, że ten wyjazd i nauka pod okiem guru – Mauro Benzy – może otworzyć jej wiele drzwi. Majka, jak wiele współczesnych młodych dziewczyn, dąży do spełnienia zawodowego, które ma jej dać poczucie bezpieczeństwa. Uważa, że dopiero, gdy uporządkuje tę sferę życia, będzie mogła poszukać prawdziwej miłości. Jednak los ma wobec niej zupełnie inne plany. Angażuje w nie przystojnego architekta – Michała Duszyńskiego, męża pięknej ale i podstępnej Aleksandry. Los łączy trójkę głównych bohaterów w kluczowym momencie ich życia. Majka studiuje i całkowicie poświęca się swojej fotograficznej pasji, natomiast Michał i jego żona Aleksandra od dłuższego czasu starają się o dziecko i po raz pierwszy są bardzo blisko sukcesu w tej sprawie. Ale czy tak naprawdę mogą przewidzieć i zaplanować swoją przyszłość? „Majka” jest adaptacją wenezuelskiego formatu pt. „Juana la Virgen”. Produkcja łączy w sobie elementy telenoweli i komedii romantycznej. Widzowie będą śledzić losy tytułowej bohaterki przez 190 odcinków. btw. czy ktoś zna piosenkę która leci w tle na reklamówce tego serialu ? Nie wiem ale myślę że będzie fajny jak oglądałam 1 odcinek to wyglądał na fajny ale drugi jak obejrzę 4 stycznia ot się wtedy przekonam;* Edytowane przez Natala11 Czas edycji: 2009-12-23 o 10:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.