|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1622 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic
Cytat:
BARDZO DUŻY zbieg okolicznosci ![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- nastawiamy budziki na 6 i robimy fanclub gwizdakowi przed tv
|
|
#1623 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic
jestem glupia bo non stop kupuje nowe cienie :P a kolory to odcienie turkusu i różu... takie jasniejsze.
|
|
|
|
#1624 |
|
Zakorzenienie
|
Przeraźliwie mi smutno. Idę Was nadrabiać, mam nadzieje, że było wesoło i mi się też udzieli.
|
|
#1625 |
|
Zakorzenienie
|
ej, ja musze sie zaraz zbierac spac bo po 7 jade do Berlina do ciotki... eh.
|
|
|
|
#1626 |
|
Zakorzenienie
|
Medeline co się stało?
|
|
|
|
#1628 |
|
Zakorzenienie
|
halo halo Laski!
Przespałam całyyyyyyyyyy dzień. Cyttowanie mi sie zwaliło Focha walę bo nikt uwagi na mojego aavatara nowego nie zwrócił (oprócz Gwiazdeczki )Osz rety jeszcze raz gratuluje Gwizdaku nastawiam budzik na 6 ![]() Lady trzymam kciuki za Tżta Bardzo bardzo chętnie spotkam się z Wami w Krakowie ![]() Dostałam od kumpeli śliczną koszulę nocną pod choinkę chcecie zobaczyć ??
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() Edytowane przez czarna_kawa80 Czas edycji: 2009-12-22 o 22:05 |
|
|
|
#1629 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Wypraszam sobie ja zauważyłam... Tylko zapomniałam zakomunikować. ![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Trzeba sobie dogadzać!
|
|
#1630 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#1631 |
|
Zakorzenienie
|
sliczna koszuka
![]() avatara tez zauwazyłam na nk widziałam wczesniej to zdjecie![]() kawa, jak tam humor? przeczytałam wasza rozmowe z tztem z maila i ... masakra. tez bym sie tak załamała jak ty..;/ <sciana>madlaine,co tam? ![]() a ja ogladam na yt nigelle po ang w ramach edukacji:P
|
#1633 |
|
Zakorzenienie
|
Świetna ta koszulka.
|
#1634 | ||
|
Zakorzenienie
|
heheh skad ja to znam..u nas babki lataja jak szalone aleeee powiem wam ze to jest fajne bo mozna je niezle ponaciagac
wiekszosc z tych kobit ma sieczke w glowie i po prostu biora co sie im da...dobry utarg = ladna premia ![]() Cytat:
![]() ja dawno nic nowego z kosmetykow nie kupowalam i czuje silna potrzebe![]() Cytat:
![]() aaaa ja mam tak dobry humor od kilku dni ze sie to w glowie nie miesci po prostu ciesze sie sama do siebie![]() juz sie nie moge doczekac przyjazdu mojego i tak mysle ze zdalo by sie kupic bielizne nowaaa... co myslicie o takich delikatniuszkach ? http://www.intymna.pl/p31,1096,0,12,...ds-szorty-2714 ![]() aaaa Gwizdaczku...trzymam kciuki..na pewno swietnie wypadniesz ![]() Carmelku..jaaaa wiedzialam ze tak bedzie..po prostu nie moglo byc inaczej gratuluje!!
|
|
#1635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1636 |
|
Zakorzenienie
|
po czym wnosisz
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.intymna.pl/p31,1096,0,12,...ds-szorty-2714 dobra..porabaly mi sie linki heheh :P
|
#1638 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaaaa
bo mi sie za TŻ tęskni ![]() Wredota nie pisze sms całymi dniami do mnie... Mama ma go cały dzień, pewnie pada z radości, że robi to co mu każe a ja siedzę sama Niech mi się wsadzi w pudełko prezentowe, włożę go pod choinkę, w Wigilię otworzę i tak się ucieszę, że go nigdzie nie wypuszczę Będzie tylko tylko tylko mój!Carmi gratuluję piąteczki! Teraz to tylko potuptaj do szefa za podwyżką Gwizdak, chętnie bym Cię obejrzała, ale Polsatu brak... Kawa ja zauwazyłam, że to takie foto masz na nk Ale zanim doszłam z powrotem do 55 strony to zdązyłas się pofochać... ![]() Dlaczego on mnie nie chce? Nie chcę jeszcze tak długo się nie widziec... Ma się ze mną ożenić, ale to już
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2009-12-22 o 22:27 |
|
|
|
#1639 |
|
Zakorzenienie
|
dobra, pokaze, ale fotky wyszly cienko, sekundka
|
|
|
|
#1640 |
|
Zakorzenienie
|
heeeeeeeeeeeeeeeej!
ponieważ przez przapracowanie dopiero teraz na forum zaglądam.... tak więc dopiero teraz zauwazyłam nowy avatar Kawy słodka koszulka ![]() ja też chętna na spotkanie w krakowie umówmy się gdzieś umówmy!!Pony nie jestem w stanie zliczyć ile kolorów cieni mam w szafce..... a Inglota to zdecydowana przewaga ![]() Gwizdaczku już ustawiłam sobie nagrywanie --> poważnie!medeline co jest Słońce z Toba? umieram...............aaa aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! zmęczona jestem a jeszcze jutro.............ehhhh pocieszam się że później odpocznę ![]() w Wigilię już nikogo nie mam więc woooooolneeeeeeeeee
|
|
|
|
#1641 |
|
Zakorzenienie
|
macie ;> jedna fotka z fleshem, widac ze sie mienią cienie, druga bez fleszka. oczywiscie kolory zjedzone, w rzeczywistosci sa slicznieeejsze!
|
|
|
|
#1642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem dlaczego facetom tak trudno o taki drobny a jednak tak wielki dla nas gest..... nie zachwalam swojego za bardzo bo jeszcze mu się zmieni
|
|
|
|
|
#1643 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem w stanie zliczyc, bo nie jest najgorzej. ale najczesciej z zakupow wracam wlasnie z cieniami :P a matka mi wypomina, bo nie zwraca uwagi na to, jak roznymi cieniami sie maluje
gupia
|
|
|
|
#1644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... tylko u mnie jest taki problem.... że......... zazwyczaj maluję się tylko jednymi a reszta leży i kwiczy o pamięć
|
|
|
|
|
#1645 |
|
Zakorzenienie
|
Madleine nie smutać się tu proszę
![]() a ja zmykam moje drogię, wbijam sie w moją nową koszulunie na złośc Tżtowi
|
|
|
#1646 |
|
Zakorzenienie
|
No zazwyczaj to jest ok 20 sms dziennie... A tu tak... Ja pisze co robie, pytam co u niego. I wczoraj dostałam 2 sms
Jeden z nich: "to jeszcze nie spisz?". A że mam już doła na maxa i jeszcze Czikuś tak się na mnie patrzy i patrzy, a mój A. napisał: "moja kochana madzia", jak mu napisałam to samo co wam na temat wpakowania się w prezent, odpisalam: "a masz akt własności madzi?" Niech sobie nie mysli, dziad jeden, że sms jeden czy dwa mnie obłaskawi Jej kobiety... a ja się nie umiem malować... Kawa, koszulka powinna się spodobać ![]() Candy, ładny ten komplet. Ten fiolet Tobie, brunetce, będzie cudnie
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2009-12-22 o 22:48 |
|
|
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
czuje sie oburzona brakiem reakcji na moj upatrzony komplecik bielizniarski :P
|
#1648 | |
|
Zakorzenienie
|
osz rety ślicznie wyglądałaś!!
![]() ![]() Cytat:
Rozumiem twoje pragnienie... im bliżej świąt tym bardziej chcę ![]() kawka super koszulka ![]() justyna nawet mi nie mów.. Jutro i w wigilię pracuję. Dziweczyny mi dziś mówiły że masakra straszna, tłumy okropne sie po sklepie "przewalają", jak mi sie jutro nie chce!!!! Ja wolę choinkę ubierac i pierożki lepić!
|
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
Ciut lepiej, dziękuję Rusałko
Jutro będę wspierać duchowo wszystkie pracujące
|
|
#1650 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem w końcu w domku, w ciepłym łóżeczku, nawet nie mam siły Was czytać... Spędziłam dziś w pociągu od cholery godzin - od 5:50 do 22... Trakcję ukradli akurat wtedy kiedy jechałam, ja zawsze mam takie szczęście... Idę spać, bo jestem wycieńczona... dobranoc
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:54.

BARDZO DUŻY zbieg okolicznosci 

(oprócz Gwiazdeczki 
przeczytałam wasza rozmowe z tztem z maila i ... masakra. tez bym sie tak załamała jak ty..;/ <sciana>

bo mi sie za TŻ tęskni
Ale zanim doszłam z powrotem do 55 strony to zdązyłas się pofochać... 

a jeszcze jutro.............ehhhh pocieszam się że później odpocznę
Jeden z nich: "to jeszcze nie spisz?". A że mam już doła na maxa i jeszcze Czikuś tak się na mnie patrzy i patrzy, a mój A. napisał: "moja kochana madzia", jak mu napisałam to samo co wam na temat wpakowania się w prezent, odpisalam: "a masz akt własności madzi?"
Tobie, brunetce, będzie cudnie