|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 |
|
Adwokat diabła
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
hejka
|
|
#1052 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
cześć laseczki
byłam dzis u fryzjera i jestem taka happy no po prostu to tak poprawia humor (oczywiście tylko w miarę sprawdzony fryzjera poza tym to przygotowania do świat, a wiec nic nowego choinka już stoi od soboty i jest boska jeszcze jutro do pracy i finito aż do wtorku cześć Black a z tymi byłymi to naprawdę chyba normalne, sama też tak mam, tzn pogadamy grzecznie, ale mimo wszystko troszkę niezręcznie się czuję idę coś przekąsić
|
#1053 |
|
Zakorzenienie
|
hej
|
#1054 |
|
Adwokat diabła
|
hejka Chill
|
|
#1055 |
|
Wtajemniczenie
|
Goszia ten Twój obiad bardzo przypadł mi do mojego "podniebieniowego" gustu
|
#1056 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Asiulek o widzisz, nigdy mi się Bieszczady ze stokami nie kojarzyły Ale to pewnie dlatego, ze nigdy tam nie byłam![]() Co do eksów ja nie posiadam żadnego poważnego ejsa na swoim koncie także doswiadczeń z tytułu spotkań nie mam Ale Wasze relacje to jak z książek![]() Brzydula się skończyła i do tego durnie Musiałam zrelacjonować przyjaciółce Brzydulę smskami, bo własnie leci do Idżiptu na swięta Ehh to uzaleznienie od BrzyduliA teraz jak juz podzielilam sie z Wami nic nie znaczącymi szczegółami ostatniej godziny mojego życia, wracam czytać Władcę Barcelony, kórego zamierzam dzis skończyć. Od razu polecam, fajna książka, początek mnie nie powalił, ale za połową książka wciąga, zostało mi jakies 150 stron i nie zasnę dopóki nie skończę czytać Poza tym pojawil sie tam motyw cypryjski co mnie przyjaźnie nastroiło do tej ksiązki z racji zbliżającej się podróży poslubnej No i zaczynam Żmiję Sapkowskiego, ktora już sie czai na półce![]() Jak ktos ma szanse na wybór prezentu od Mikołajo-Gwiazdko-Gwiazdora-Podchoinkę lub ma dylemat co komus kupić nieustannnie polecam: Ana Veloso "Bądź zdrowa, Lizbono" i Javier Moro "Hinduska miłość" dla babeczek ksiązeczki Obie książki wydane przez Świat Książki.C ya
|
#1057 | |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() Właśnie skończyłam ubierać choinkę, jest cudowna TŻ miał ze mną ją ubierać, ale pojechał na spotkanie wigilijne miłosników terenowych mercedesów , śmiałam się, że to ja powinnam tam jechać, bo ja jeżdżę tym autem , ale uprzedził mnie, że na tym spotkaniu to sami faceci będą i w większości wiekowi już ![]() Cytat:
od Nowego Roku za wyrabianie dowodu nie będziemy płacić. Ale za to podrożało wyrabianie prawka z 70 na chyba 90 zł. A z moich spraw ślubnych to, w piątek zamówiłam już suknię ślubną Poza tym zarezerowałam też pokrowce na krzesła. A co do zaproszeń nadal jestem w polu
|
|
#1058 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello
Mama wyluzowała trochę i już nie jest tak starsznie jak w weekend Ale ja robię swoje ewentualnie zapytam co jeszcze i jest spokój . Więc może te święta nie będa takie złe No i mamy gości na Wigilii, bedzie nas w sumie 11 osób już nie mogę się doczekać A przepis na wodną zapiekankę obłędny ![]() Chyba jutro sobie zrobięD![]()
|
#1059 |
|
Adwokat diabła
|
spadam na romantyczną kolację z tż
|
|
#1060 | ||
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() cześć ![]() ja już wypeelingowana, wyoliwkowana, wymaseczkowana.. dzisiaj miałam kolejny wolny wieczor bez TZta, bo biedak się kuruje bo jest chory,a musiał iśc dzisiaj do pracy
|
||
|
|
|
#1061 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Paszport mam jeszcze ważny także na szczęści eto mnie ominęło. W poniedziałek po ślubie mamy z tz postanowienie, ze zaiweziemy wszystkie wnioski o zmianę dokumentów i we wtorek leciiiiiimyyyyy A jak to jest z paszprotem - jak złoże wniosek o nowy to musze oddac stary?Bo chce miec paszport ze sobą podczas podróży poślubnej to nie wiem czy po ślubie uda mi się tez nowy paszport załatwic od razu.Pokaz suknię ![]() Cytat:
![]() łał, fajnie ![]() Cytat:
Tez bez tż, kóry teraz siedzi z kumplem i jego dziewczyna i opijają dzidziusia, który jest u niej w brzuszku Tzn. ona nie opija oczywiście Czekam na niusy od tz czy oni planuja jakis slub czy co, bo to taka fajna para, która od kilku lat już niby ze sobą jest a nie jest i jakiś czas temu kumpel dzwoni do tz sie pochwalić, ze będzie tatą No i jeszcze jedna sprawa - musimy zapytac tego kumpla czy dac mu zaproszenie na nasz slub z nazwiskiem tej dziewczyny czy z osoba towarzysząca, bo ja nie wiem na jakich zasadach funkcjonuje ten ich wolny zwiazek i czy nadal jest wolny czy juz przez ciążę niewolny albo czy przed ciążą stał sie niewolny, bo u nich to cięzko stwierdzić;-pPoza tym ona chyba bedzie rodzić w okolicach naszego ślubu to kto wie czy się w ogóle pojawią, kurcze teraz o tym pomyśłałam,musze callnąć do tż, żeby zapytal o termin poroduAha Władca Barcelony przeczytany Godny polecenia dla K i M
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-12-22 o 21:29 |
||||
|
|
|
#1062 | ||
|
Zakorzenienie
|
wrocilismy
![]() bylo bombowo zawsze po dluzszym niejezdzeniu musialam sobie przez pierwsze dwa zjazdy przypominac jak sie jezdzi, a dzis od razu posmigalam w dol i chyba aero mi sluzy, bo po calym dniu na desce nic mnie w ogole nie boli i nie czuje zebym miala miec jutro zakwasy (a to byla zmora co roku )a jaka pogoda piekna byla ja chce jeszcze ![]() chcielibysmy sie jeszcze wybrac w przyszlym tygodniu, bo TZowi zostal jeden dzien jeszcze do odebrania, ale boimy sie kolejek swiateczno-sylwestrowych ![]() Cytat:
![]() ja dzis wybitnie niezdrowo i niedietowo grillowany oscypek, kawaleczek kielbaski z grilla, kubek grzanca, piwo z sokiem i hot dog na statoilu jutro sie poprawie ![]() jak tak czytam o perypetiach z tesciowymi to az napawa mnie to zgroza... dobrze, ze moi sa ok... mam nadzieje, ze nie do czasu ![]() ![]() Cytat:
dzisiejsze Tatry |
||
|
|
|
#1063 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A z paszportem to nie wiem, ale wydaje mi się, że go nie zabierają w takiej sytuacji. A sukni nie pokażę, bo najpierw musi się uszyć Trzeba poczekać
|
|
#1064 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A Majkę obejrzę kilka razy i zobaczymy czy mnie wciągnie czy nie.. Na razie taka jakaś dziwna się wydaje ![]() To miłego wieczorku życzę ![]() Cytat:
![]() Jak zjadłam tą miseczkę ryżu to mi się od razu lepiej zrobiło.. Jeszcze nigdy mi tak ryż nie smakował ![]() ![]() A pejzaże piękne ![]()
|
|||
|
|
|
#1065 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak nie to poczekam, co poradzę![]() Właśnie chyba nie powinni zabierać, bo dowodu ani prawka nie zabierają, w sumie na pewno nie zabierają, bo wtedy uniemożliwiliby obywatelowi mobilność a tak niewolno Obecny pazport mam jeszcze ważny 3 lata i mamw nim fajne zdjęcie, boje sie, ze w tym nowym będe miala kichowe, bo to chyba tam na mijescu robią a kichowe zdjęcie=czepianie na lotnisku![]() Cytat:
![]() W ogóle te ostatnie odcinkibyły kichowe, takie o niczym.A ta sukniua ślubna taka w sumie o. Ale ładnie w niej wyglądała i ładnie jej było w tej fryzurce. Ja uciekam, dobranoc ![]() Cos mnie naszlo, żeby policzyć - 28 tygodni do ślubu, to brzmi jeszcze groźniej niz 5 miesięcy i 4 tygodnie/5 miesięcy i 28 dni a nawet 180 dni
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-12-22 o 22:33 |
||
|
|
|
#1066 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja też jestem po pakowaniu prezentów i ubieraniu choinki i też jest przepiękna nie wiem co mi się stało... to chyba magia tych ostatnich świąt jako panna w domu rodzinnym tak na mnie działa
|
|
|
#1067 |
|
Zadomowienie
|
mnie też nastrój świąteczny pochłonął, szczególnie ten dotyczący pyszności do jedzenia, hehe
![]() :br zydal: i też kcem uszka z barszczykiem!
|
|
#1068 |
|
Adwokat diabła
|
wróciłam z randki
![]() żyję, teraz pakuję manatki na jutrzejszy wyjazd..
|
|
#1069 |
|
Rozeznanie
|
Ok, spróbuję nakreślić mniej więcej jak będzie moja suknia wyglądać, choć sama bym chciała wiedzieć jak ostatecznie wyjdzie
![]() ![]() A więc, na dole macie fotki, na pierwszej macie przód, mniej więcej będzie tak wyglądał od brzucha w dół. Góra natomiast w kroju tzn. chodzi mi łódeczkę i że koronka będzie się kończyć pod biustem, jak w fotce trzeciej, ale będzie inny haft z koronki. Kawałek koronki to nawet mam, bo krawcowa mi wycięła, żebym sobie miała . Na drugiej fotce macie tył. Suknia będzie bez trenu. A jeśli chodzi o wiązanie z tyłu, nie będzie takich guzików jak na fotce. Będzie sznurowanie, ale takie, że będą mi plecki delikatnie prześwitywać przez te sznurowanie Będzie w kolorze jasne ecru, materiał tafta.
|
#1070 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
|
#1071 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() We wtorek jedziemy chyba kupic juz oraczki. WYbrane juz mamy tylko wymierzyc i zam wć i zapłacić. jedziemy z babcia babcia płaci. Ja teraz siedze w pracy. Zaraz do roboty musze sie wziąść ale mam takigo lenia przed światecznego. Jutro juz wolne bo odbieramy 26grudnia. Jutro wigilia u siostry potem jedziemy do rodziny na wieś. I zostajemy sie na pierwsze świeto tam. Drugie świeto u nas w domu, pp obiedzie jedziemy do dziadków Michasia. Aaa całe święta spędzamy razem z Michasiem Nasze pierwsze wspólne świeta Jestem taka szczęśliwa
|
|
|
|
#1072 |
|
Wtajemniczenie
|
hejka
![]() my slubyjemy za niecałe 5 miesięcy a obrączek to nawet jeszcze nie oglądalismy, a już widzę że część z Was ma zakupione ![]() mama pojechała po raz kolejny na zakupy więc mam chwilke teraz i zaczynam robić prezentację do szkoły.. za pracę mgr chyba się jednak nie wezmę, bo już za chwilę święta, a potem od 28-31 pracuję bardzo pracowicie zapowiada się końcówka roku ![]() i jeszcze dzisiaj prezenty musze spakować
|
|
|
|
#1073 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł Wizażanki
![]() Nie mam za bardzo czasu tutaj zaglądać, miałam zrobić zdjęcie zaproszenia i zrobiłam(ale kabla nie mogę znaleźć Zadzwoniłam do skrzypka wczoraj i jesteśmy umówieni na niedzielę do południa(mam dzwonić co do dokładnej godziny). Gość mówi że nie musimy spisywać umowy, że to zależy od Nas i dla Niego to obojętne- okey. Powiedziałam że chcę umowę z zaliczką, ale na razie niech Nas wpisze do swojego kajetu na tą 16 A gość nawet o nazwisko nie spytał ![]() W sobota gra na ślubie o 15:30 w 'naszej' Bazylice, więc fajnie by się było wybrać wtedy i posłuchać ![]() I może wtedy z Nim pogadać ![]() Sama nie wiem ![]() Poza tym byłam u fryzjera i mam nowy kolor Podjechałam do kosmetyczki i przy okazji spytałam jakie zabiegi i kiedy zacząć się z nimi bujać..Więc mam się szykować na kwiecień(muszę zamknąć parę naczynek), poza tym mówiła o zabiegach odświeżających miesiąc przed ślubem więc luzik ![]() Dziewczyny chcę kupić sobie jakąś książkę doradźcie mi coś ![]() Jazz, wyczytałam w innym watku że kupiłaś wódkę powiedz mi Słonko czy ta promocja jest w każdym Auchanie?Jeśli tak to wiesz może do kiedy? Bo jeśli tak to myślimy nad tym aby podjechać dzisiaj do A. i obczaić
|
#1074 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jaki masz teraz kolorek ![]() ![]() jak ten skrzypek faktycznie nawet o nazwisko nie spytał, to lepiej się z nim spotkajcie
|
|
|
#1075 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Cytat:
z reszta pewnie w tygodniu po slubie nie bede miala do tego glowy (sesje plenerowe, pakowanie do podrozy itp.), a po powrocie sobie spokojnie zalatwie wymiane wszystkich dokumentow nie spieszy sie - jest tam na to jakas ilosc czasu ![]() Cytat:
ja bym sie bala z kims takim wchodzic w interesy. jak sie na niego zdecydujecie to koniecznie spiszcie ta umowe dzis mam dzien sprzatania tylko musze sie najpierw do niego zebrac i trzeba bedzie jeszcze obleciec do biblioteki ![]() a wczoraj po drodze odebralismy moje buty do tanca
|
||
|
|
|
#1076 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I obrączek i całych świąt z TŻtem Chociaż z drugiej strony to się cieszę że tą ostatnią wigilię jako panna spędzę w takim rodzinnym gronie A później w pierwszy dzień świąt popołudniu TŻ przyjedzie do mnie a w drugi ja do niego, jak zwykle![]() Cytat:
![]() My będziemy kupowac nasze obrączki tak w okolicach czerwca-lipca pewnie jak znam życie bo mój TŻ się upiera że jemu cały czas ręka rośnie ![]() Cytat:
![]() A ile ten skrzypek chce od Was wziąc? Możesz napisac w jakiej bazylice będziecie ślubowac? ![]() A jeśli chodzi o książkę to Samoa tam parę postów wyżej coś reklamowała Ja muszę się zbierac bo sobie z kuzynką przypomniałyśmy że prezentu dla babci nie mamy i trzeba po niego jechac... Ale wtopa
|
|||
|
|
|
#1077 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje.Jak ślicznie Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ależ miałam dziś problem, żeby się wygramolić z łóżka Jakoś szaro się znów za oknami zrobiło. No ale mam nadzieję, że śniadanko i miętowa herbatka postawią mnie na nogi Zrobiłam sobie maseczkę i się relaksuję, ale zaraz muszę się zabrać za pieczenie placków
|
|||
|
|
|
#1078 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Cytat:
![]() Stary paszport oddaje się przy odbiorze nowego. Wtedy Ci go dziurkują i już. Najważniejsze żebyś miała rezerwację w biurze podróży na nazwisko takie jakim paszportem będziesz się posługiwać ![]() Ja te wszystkie papierkowe rzeczy załatwię też po powrocie z podróży Cytat:
![]() Cytat:
Podpiszcie koniecznie umowę! To naprawdę nie ma co! Na wątku warszawskim jest dziewczyna która ma nieciekawe przeżycia z salą (na szczęście wszystko dobrze się skończyło ) ale nauczka na przyszłość - wszędzie upieramy się przy umowachUuuu..widzę że Nasza zapiekanka robi furorę
|
||||
|
|
|
#1079 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A jakie zabiegi odświeżające Ci polecala?Ja tez chcę sie wybrac na cos przed ślubem ![]() A książki pisałam wyzej, że jak dla kobiety to Ana VEloso Bądź zdrowa, Lizbono i JAvier Moro Hinduska miłość, z nowości Władca Barcelony Chuffo Llorens, jeśli czytaa Carlosa Ruzia Zafona to Marina, z estarszych Cień wiatru i Gra anioła. NIe nowość, ale fajowa książka Mario Puzo Rodzina Borgiów. To tak na szybko ![]() oł jeaaaa Wiecie co, ci nasi znajomi,z którym tż wczoraj się spotkał mają termin porodou wyznaczony dokładnie w dniu naszego ślubu TAkże niewiadomo czy przyjadą Ale zabawnie z tym terminem![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
W biurze podałam obecne nazwisko, bo lecimy trzy dni po ślubie
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-12-23 o 11:04 |
||||
|
|
|
#1080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biszkopt siedzi w piekarniku, więc mogłam na chwilę do Was zajrzeć Podziwiam wszystkie kobiety, które same przygotowują wigilię - to naprawdę kawał ciężkiej roboty
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.

no po prostu to tak poprawia humor (oczywiście tylko w miarę sprawdzony fryzjer
choinka już stoi od soboty i jest boska
No i zaczynam Żmiję Sapkowskiego, ktora już sie czai na półce

Niestety mój komp odmawia współpracy

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Gratulacje.
Ale zabawnie z tym terminem