|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem IV- czyli mieszadelkowych historii ciag dalszy
Opium rozumiem Twoje rozczarowanie
Malaja
|
#122 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem IV- czyli mieszadelkowych historii ciag dalszy
Jestem juz w PL, ale fajnie, podobno mialam szczescie, ze zdazylam doleciec, bo w Londynie lostniska pozamykane, wlasnie wcinam serniczek i jest super, juz sie nie odezwe, wiec WESOLYCH SWIAT!!!!!!!!!!!!!
|
#123 | |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny.
ale najadłam się serniczka,że miodzio.Emanko ![]() Smutne to wszystko jak cholera ![]() Dzisiaj mogłam już trochę przemówić ![]() Wszystko przeczytałam i bardzo mi się to podoba,że nie ma tutaj nudów ![]() ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:50 ---------- Cytat:
lil one czytałam Twojego bloga i wydaje mi się,że wszystko będzie dobrze.Musisz się po prostu uzbroić w cierpliwość.Wasz związek w tej chwili musi się opierać po większej części z kompromisów a nie wymagań i pretęsji.Jest to najgorszy okres bo prawdziwa miłość istnieje między Wami ale może zgasnąć niepodsycana namiętnością.......a więc Ty kobieta(Jako,że kobiety są mądrzejsze) możesz nad tym zapanować
164 cm. Było 52 kg. stało się 75 kg.teraz 65 kg. ----cel 58 kg.----![]() 14\12\09------64,2 kg. ![]() 20\12\09------63,5 kg. ![]() Motylem byłam ale utyłam.Dzisiaj wyrzuciłam wagę ......i już........ 61kg
|
|
|
|
|
#124 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja już mam dosyć po prostu tego pecha swego...nic mi się ostatnio nie układa tak jak planowałam, jak marzyłam..... |
|
|
|
|
#125 |
|
Raczkowanie
|
emanko mipos kapios se matiaze?
Grecy są bardzo przesądni i wierzą w uroki.Ja pytałam się emanko czy może ktoś rzucił na nią urok ![]() To kiedyś się zakończy emanko.Poczekaj jeszcze trochę.Może jak sobie pomyślisz,że Twoi sąsiedzi może mając małe dziecko też nie mają ogrzewania to poczujesz,że Twoje problemy można wytrzymać.Jesteś po prostu zdołowana
164 cm. Było 52 kg. stało się 75 kg.teraz 65 kg. ----cel 58 kg.----![]() 14\12\09------64,2 kg. ![]() 20\12\09------63,5 kg. ![]() Motylem byłam ale utyłam.Dzisiaj wyrzuciłam wagę ......i już........ 61kg
|
|
|
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
witam i dobranoc mieszadełka
|
|
|
|
#127 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiem, że małe dziecko i brak ogrzewania/ciepłej wody to problem... i do zimnego pomieszczenia ja jestem przyzwyczajona - w końcu mam naturalny przewietrznik w oknie balkonowym (futryna drewniana nie domyka sie:/) a zimy były kiedyś gorsze nic teraz ale to już była przesada, nie tylko dla mnie, ale dla wszyskich
|
|
|
|
|
#128 |
|
Raczkowanie
|
Hej, wszystkim dziękuję za miłe słowa, ale sama już nie wiem, jak będzie. Chętnie bym podsyciła związek namiętnością, ale z tym też mamy problem. Czasem mam dość i mam ochotę to wszystko skończyć, mam dość jego niezdecydowania. jedyny jego pewnik to to, że mnie kocha. A na wszystkie inne moje pytania o konkrety odpowiada "nie wiem". Czuję się jakaś wytrzymalsza i silniejsza od niego a wolałabym, żeby było odwrotnie. I wkurza mnie jego brak reakcji, wszystko rozwiązuje czekaniem, zamiast się postawić.
Ech, mam zły moment, tak na niego gadam a sama nie jestem lepsza, dawno już powinnam zaryzykować i wyprowadzić się od rodziców w poszukiwaniu pracy. I od stycznia tak będzie, pójdę pracować w telemarketingu, bo tylko stamtąd oddzwaniają i czy będzie mi się podobać czy nie to przynajmniej będę miała swoje miejsce, bo w domu już jakoś go nie mogę znaleźć. Pogoda beznadziejna, skończył się mrozy i zaczęło padać. Nie lubię mrozu, ale mogłoby przestać chlapać. W dodatku dostałam dziś maila z życzeniami świątecznymi od jego rodziców. Maila. A jego tata jest dość formalny w sprawach grzecznościowych. I aż mi się słabo zrobiło, bo przypomniałam sobie, że wczoraj powiedziałam J., że wysłałam im kartkę. W takim razie jego rodzice pewnie w ogóle nie mieli zamiaru nic mi wysyłać, w odróżnieniu od poprzednich lat, a tylko dlatego, że wczoraj rano powiedział im o mojej kartce on, wiec jego tata szybko naskrobał maila z życzeniami (tak długimi, że zdradzały poczucie winy), bo kartka od nich i tak nie doszłaby na czas. A skoro nie miał zamiaru kartki wysyłać to dlatego, że on powiedział im o tym całym "odpoczywaniu od siebie" i "przemyśleniu wszystkiego" i zaliczyli mnie już do przeszłości. Nie ma jak ta cudowna kobieca skłonność do analizowania wszystkiego. Przesadzam? Chciałabym nie mieć racji, bo naprawdę ich lubię, ale głupio wygląda ten mail.. I oczywiście gratulacje dla Malaji, mnie też to za parę miesięcy czeka, jeśli kiedyś napiszę w końcu pracę ![]() Biedna Emanko, jesteś jak moje koty, których tata nie chce w domu i siedzą w garażu. Ciebie też bym przygarnęła do siebie, szczególnie, że duuużo ciasta mam i gorącą herbatę
|
|
|
|
#129 |
|
Raczkowanie
|
lil one bardzo dobrze rozumiem Twoje rozterki. Trzeba wierzyć, że się uda, podobno wiara czyni cuda
Z tego co napisałaś wywnioskowałam, że masz jeszcze w Polsce niezałatwione sprawy jak magisterka. Skup się teraz na sobie. Na tym co masz zrobić. Nie miej żalu do swojego Tż, że jest niezdecydowany. Może on się boi i nie widzi przestrzeni dla waszego wspólnego życia.To może być spowodowane sytuacją na rynku. Praca i kryzys temat rzeka, wszędzie jest o nią trudno. Jeśli to jest prawdziwe uczucie, bardzo głębokie to ono nie zniknie z dnia na dzień (wiem coś o tym). Pozytywne myślenie przyciąga chciane zdarzenia Wiem łatwo radzić. Ja też się bałam wielu rzeczy i dlatego straciłam coś bardzo ważnego. Wierze, że nowy rok przyniesie mi szczęśliwe rozwiązanie mojej sytuacji. Tego też Tobie życzę. Musi być dobrze
|
|
|
|
#130 |
|
Zadomowienie
|
Witam Mieszadelka
Kolejny dzien przygotowan a mnie dopadl @ i umieram w lozku ![]()
|
|
|
|
#131 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie wiedziałam kiedy lecisz do PL, już chciałam jechać na lotnisko by Ci koca i poduszki użyczyć ![]() ale zrypana pogoda niby odwilż, a dzwi w samochodzie i tak zamarźnięte 15 min dłubałam przy nich rano, żeby je otworzyć a potem zamknąć ich nie mogłam w końcu jak zamknęłam od środka to musiałam wyłazić przez okno, bo tylne otworzyć się nie chciały to teraz w ogóle żadnych drzwi już nie mogę otworzyć a dzisiaj Butelka sobie pojechała (ta była całkiem fajna) i nie mamy nikogo obcego w domu do 2go stycznia
|
|
#132 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#133 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
miau ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a poza tym to...świetna historia |
|||
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Hej wlasnie pisze z pociagu do gatwick airport. mam nadzieje ze zdaze bo zamykaja odprawe16.10 terazjest14.40 I jeszcze zostalo z45min pociagiem. Boje sie hehe spotkania z rodzinka.
Wczoraj dostalismy klucze do naszego mieszkanka, male ale bedziemy sami ..taka kawalerka. Zaczynamy sie przeprowadzac po powrocie. Wesolych swiat
|
#135 |
|
Wtajemniczenie
|
Jutro Wigilia i Święta Bożego Narodzenia...mimo, że ja będę i tak online, to podejrzewam, że sporo z Was nie zawita tu aż do następnego tygodnia. Tak więc chciałabym Wam złożyć życzenia:
Pogody ducha, sukcesów na polu zawodowym oraz osobistym, cierpliwości w dążeniu do celów, satysfakcji z już osiągniętych oraz dużo, dużo spokoju i szczęścia. I aby nadchodzący rok 2010 oby był o wiele lepszy i by było z górki a nie pod górkę... Edytowane przez emanko Czas edycji: 2009-12-23 o 17:46 |
|
|
|
#136 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No i rodzinka sie nie stresuj- na pewno cie polubia ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#137 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewuszki,ja tez nie potrafie składac życzeń dlatego kazdej z Was życze wszystkiego co najlepsze,co ktora sobie tylko zamarzy... Moje kochanie chyba przyjedzie do mnie 30.12 i będzie do 4.01 jestem szczęśliwa,do usłyszenia kochane
![]() |
|
|
|
#138 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#139 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tesknie i jest mi smutno bez niego
|
|
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
WSZYTSKIEGO NAJ NAJ dziewczyny!!!!!!WESOŁYCH ŚWIĄT
|
|
|
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
ale zrypana pogoda
niby odwilż, a dzwi w samochodzie i tak zamarźnięte 15 min dłubałam przy nich rano, żeby je otworzyć a potem zamknąć ich nie mogłam w końcu jak zamknęłam od środka to musiałam wyłazić przez okno, bo tylne otworzyć się nie chciały to teraz w ogóle żadnych drzwi już nie mogę otworzyć a dzisiaj Butelka sobie pojechała (ta była całkiem fajna) i nie mamy nikogo obcego w domu do 2go stycznia [/QUOTE]--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Twoje autko to mi przypomina moje Jak nie mogę odpalić to mu nagadam i już jest dobrze.Jezdzi tak jak chce ![]() Dzisiaj dwa razy zatrzymała mnie policja
Edytowane przez danai39 Czas edycji: 2009-12-23 o 23:47 Powód: bo się walnęłam |
|
|
|
#142 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i dziękuję. ja na prawdę zdaję sobie sprawe, ze nie mam źle - mam gdzie mieszkać, jestem zdrowa, mam mamę, która na swój sposób mnie kocha, psiaka co u mnie na wyrku wlasnie leży a potem czmychnie do mamy by sobie jutro rano o mnie przypomnieć jak bedzie chciał wyjsc ..a że brakuje mi tylko takich przyziemnych rzeczy jak bliska osoba i praca...no cóz..nie można mieć wszystkiego ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
jednego dnia parzyste, a drugiego nieparzyste...
|
||
|
|
|
#143 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#144 |
|
Wtajemniczenie
|
z tego co wiem to: w Atenach (nie pamietam tylko czy na terenie całego miasta czy tylkocentrum) jednego dnia moga kjeździć samochody z numerami rozpoczynającymi sie od liczb parzystycgh (2,4,6,8,...) pozostałe -nieparzyste- mają bezwzględny zakaz ruchu; a w nastepny dzien z kolej nieparzyste moge jeździc. I tak na zmianę.
Ale jeśłi coś źle mowię to...danai wyprowadzi z błedu
|
|
|
|
#145 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
troche skomplikowany system- znajac mnie zawsze bym mylila dni
|
|
|
|
|
#146 |
|
Wtajemniczenie
|
czasami dlatego rodziny mają dwa samochody - jeden na parzystych, drugi na nieparzystych
nie wiem tylko czy to prawda :P
|
|
|
|
#147 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To nie jest na terenie całych Aten tylko w samym centrum.W części turystycznej.---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ---------- Cytat:
![]() bo bym go mogła porysować
|
||
|
|
|
#148 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nigdy nie pamietam czy chodzi o poczatek numeru czy końcówke ![]() a to bleee z Twego męża
Edytowane przez emanko Czas edycji: 2009-12-23 o 23:50 |
|
|
|
|
#149 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo ja też się z tym mylę......a,że mój mąż jest świnia to swoją drogą.Ja mu też mojego autka nie daję.Tak po prawdzie to prosił tylko raz i akurat mu go pożyczyłam Moje słodkie mieszadełka spadam spać. Kalinichta(dobranoc)
|
|
|
|
|
#150 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.

ale najadłam się serniczka,że miodzio.

ale to już była przesada, nie tylko dla mnie, ale dla wszyskich

troche skomplikowany system- znajac mnie zawsze bym mylila dni