|
|
#451 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
ihateu - oż, w mordeczkę
nie spodziewałam się ![]() Ale dziękuję, dziekuję ![]() a ten ' Budzę się w nocy i chodzę na palcach by Cię nie zbudzić.. Ciagle tylko zapominam, że śpisz setki kilometrów stąd.. ' kradziejuję Mówią, że trzeba iść na całego.
Czasem im wierzę, bo w końcu komuś trzeba. Niby nie ma nic ' bardziej ' od ' bardziej ', a jednak dostrzegam różnicę między ' bardziej ' a ' bardziej '. Zdjęć jest tak dużo, jak i wspomnień. Choć tych drugich jest nieco więcej. Prawie bym zapomniała - allmylifeismusic i Frizz - dołączyłyście do grona okradzionych przez Migotkę.
|
|
#452 |
|
Raczkowanie
|
Malinowa Girl - Nawet nie wiesz jak się cieszę! ; )
Są i tacy,którzy na czas Świąt chętnie by zasnęli jak niedźwiedź na zimę a po przebudzeniu udawali,że nie było ani pierwszej gwiazdy ani święcącego rażącymi kolorami miasta. Skoro Twoje ulubione słowa to "nieważne" i "nieistotnie" powinieneś wiedzieć dlaczego milczę. Otworzył wino z nie swoją dziewczyną, alkohol był zdrady przyczyną - MOLESTA Oddałabym teraz nawet swój magazyn nie potrzebnych wspomnień, po to by na opuszkach poczuć znów spoconych rąk Twych dotyk, pod prześcieradło długich wieczorów, zamiatam okruchy wina z wczoraj, z nadzieją w pustych dłoniach by nie pozwolić Ci odejść. Po chwili dodał : - ... I szczęścia w miłości. Cholera. Jak trafił. Zawsze tak robię, ZJADAM szczęście. Bo każdy myśli, że jest pierwiastkiem samotności, a związek "chemiczny" traktuje jako światełko w tunelu.
|
#453 |
|
Zakorzenienie
|
kilka godzin później.
i widzę Cię za szybą, spoglądasz jeszcze na mnie ukradkiem. mam ochotę podbiegnąć do Ciebie i przytulić, bez niczego, tak po prostu będziesz moim Mikołajem? gdy czekolada z orzechami nie smakuje tak samo...
|
#454 |
|
Rozeznanie
|
no comment to fenomen to nie koniec.
czas na tajfun odczujesz moc wiatru. idealny sztorm poczuj gniew oceanu zatapia frajerów zanim zdołają dojść do szalup. jednym słowem skuwam lodem drugim doprowadzam do wrzenia zmieniam twój stan skupienia. w ciągłym ruchu to odwieczny zamysł wypływamy aby burzyć tamy. nic nie jest takie, na jakie wygląda rzeczywistość ma wiele odmian. ten płomień w duszy to jedyne co mam.
|
|
#455 |
|
Przyczajenie
|
Tak skromnie. no i pochwaly po raz pierwszy ode mnie
![]() -Mrs Unfabulous -takagwiazdka Cierpienie należy do życia. Jeśli cierpisz, znaczy, że żyjesz. Pogódź się z tym mała dziewczynko.
migocz migocz migocz szczescie mi <3 Edytowane przez polaxd Czas edycji: 2009-12-23 o 10:30 |
|
|
|
#456 | |
|
Zadomowienie
|
Jestem źródłem wszystkiego co złe, ale możesz mnie nazywać ciasteczko. Moje szczęście jest jak zimowe promyki słońca. Bardzo nie widoczne. Cytat:
Wymieniony kradnę. ![]() Dzięki za zyczenia. Ja Ci życzę tylko spełnienia marzeń, bo sama wiesz najlepiej, co byś chciała, żeby się stało. |
|
|
|
|
#457 |
|
Raczkowanie
|
Dlaczego dziwisz się, że widzę to, o czym ty czytałeś tylko w książkach? Dookoła miłość się skorumpowała, dookoła świat jak pierworodny grzech. Nie zdążysz nawet dobrze się przeżegnać. My nie mówimy żegnaj, koniec, cześć bo po co ? Ja w twoich ramionach – nieistotny dysonans Nikt tak pięknie nie mówił, że się boi miłości, jak Ty Każdy nowy dzień rodzi nowe paranoje... Dzika, dzika młodość! Nie jestem buntownikiem, choć niewiele mi się tu podoba Źle się czuję wśród tych co otwarte już drzwi chcą wyważyć |
|
|
|
#458 |
|
Wtajemniczenie
|
słowem - jest częścią wszystkiego, co składa się na moje życie.
Już czas. Trzeba pozwolić komuś stać się bliskim. Najjaśniejszą gwiazdę nazwała jego imieniem, by każdej nocy zaglądał do jej okna.
|
#459 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja pochwałę od Ciebie? Dziękuję bardzo. |
|
|
|
|
#460 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
poszalałyście kochane ? ; * nawet nie wiecie jak mnie zmotywowałyście do pisania no ! ; * jesteście wielkie ;* teraz już na pewno będę częściej się pojawiać ! ;* prze słodkie ;* ale bądź przy mnie gdy będzie naprawdę źle. gdy wszystko będzie się sypało. gdy będziemy się nawzajem nienawidzić. wtedy najmocniej będę cię potrzebowała
Okeeej . Próbowałam zapomnieć, ale to nie moja wina że zobaczyłam Twoje podpisy na krześle .. Ktoś opowiada o Tobie . Oczywiście dołączam się .. Mowie tylko, że jesteś z***anym frajerem . I że fajne były dyskoteki z Tobą . i nagle .. wszyscy dostrzegają moje łzy w oczach . no i chuj .. serca nie oszukam . -.- Przepraszam .. ej, zatrzymaj się na chwile, popatrz, ona tęskni. 'Zrobiłabym dla Ciebie wszystko, nawet gdy odwracasz się ode mnie plecami. ja go tylko lubię. ja go tylko lubię. ja go tylko lubię, do cholery.! a gdybym nie zdążyła tego kiedyś powiedzieć z przyczyn niezależnych ode mnie , kocham Cię . sny są jak kolekcja wspomnień ..`
|
|
#461 |
|
Raczkowanie
|
To wszystko jest bez sensu, lecz nic bez znaczenia
Chcesz zrozumieć sens czegoś, co sensu nie ma? ***. ać urojenia, nie wszystko jest do zrozumienia Wzrok sam mówi, serce czuje...
|
#462 |
|
Rozeznanie
|
If you thought that I was perfect, Boy you were wrong. I'm far from that. Jeśli myślałeś, że jestem idaelna, Chłopcze myliłeś się. Daleko mi do niego. didn't see when I had tears rolling down my face. I turned my back. Nie widziałeś kiedy łzy spływały mi po twarzy. Odwróciłam się. I'm a mess right now. Out of order, I'm torn up. Teraz jestem bałaganem. Zepsuta, zapłakana. I've been needing you lately. Potrzebuję Cię ostatnio. I re-fuse to believe. You do not think of me. Żałuję, że wierzyłam. Ty nie myślisz o mnie.
|
#463 |
|
Raczkowanie
|
ciiri beMine m4dziar4 cherry pie babycham nastychick amozefrytkidotego / moje ulubione i okradane przeze mnie. (: / kolorowych snów na dobranoc już nikt nie życzy mi. nadszedł czas przesłodzonych życzeń i sztucznych uśmiechów. - can i tell you something? - yes, of course. - i love looking at you every moment in the day, because i... i... i love you. yes, i love you. wow. i say that. really! - i... i love you too, honey. Edytowane przez chocolatelady Czas edycji: 2009-12-23 o 11:12 |
|
|
|
#464 |
|
Zadomowienie
|
echo twych pocałunków.
Twoja miłość jak król panuje w moim sercu wciąż czuje twój smak na moich ustach Powiedziały anioły, że chcą Ciebie na święta mi dać. Powiedziały mi, że będziesz ze mną przez długi czas. Byłam grzeczna przez rok, idą święta więc do mnie chodź. Anioł mi Ciebie dał, idą święta, nie będziesz sam. Zawsze gdy rozgryzam Twoje kłamstwa tak pięknie się uśmiechasz, że zapominam być zła. powiedz mi co musisz mieć, żeby czuć się pewnie, czego potrzebujesz, by śmiać się codziennie przestałam czuć, mieć nadzieję, ścielić łóżko i sprzątać na biurku
|
#465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuje _____ Oświadcz mi się na cmentarzu i powiedz: 'Tu zaczeliśmy' i 'Tu skończymy'. Minuta, godzina, dzień, tydzień.. Dziś już jesteś gdzie indziej, Idziesz dalej, przed tobą ta sama przepaść I już sam nie wiesz na co czekasz. umrzeć przyjdzie, gdy się kochało wielkie sprawy głupią miłością. i choćbym cie raniła, a ty byś moje serce zdeptał. wredna suka do zimnego drania, niestety pasuje jak ulał. Plastykowy świat, sterowane ruchy , wyliczony szał, kodowane słowa Umiem pozować w każdym słowie. Umiem tańczyć, tańczyć, stać na głowie.
|
|
#466 |
|
Rozeznanie
|
Elwinga-ależ proszę. ;D
polaxd,Mrs Unfabulous, chocolatelady,-świetne <3 Guziki xD -chyba nie dziwi cię kolejna pochwała 'Teraz czuję jedynie nostalgię...I nic i nikt tego nie zmieni. Chyba,że wrócisz znów....' 'Nigdy nie zapomnij o mnie. W końcu byliśmy razem,co nie było bez znaczenia' 'Wiedz,że pragnę,by wszystko było takie jak kiedyś..' 'Wciąż wspominam twoje najczęstsze słowo: no... takie lakoniczne,ale dla mnie znaczyło więcej,niż diamenty' 'W strugach deszczu potykam się o swój własny próżny cień.' (z piosenki no name-'W strugach deszczu')
|
#467 |
|
Raczkowanie
|
Tak, ja mam ogromne szczęście, ale niestety do pecha.
To takie mimowolne przywiązywanie się do czegoś, czego nie ma. Być może w tym życiu jeszcze nie zaznałam prawdziwej miłości, aczkolwiek patrząc na ludzi XXIw. wiem, że nie jestem jedyna. Zazwyczaj leżymy sparaliżowani słońcem, dopóki niewyspane stopy nie dotkną poklejonej podłogi, krzyk karku, jeden, krótki, ziew, to cała dawka słów na ten dzień. I wierzyć. Że wirując po podłodze, w przeciwną stronę niż ziemia, jest się buntownikiem. Że zmienia się bieg świata. To dopiero wiara! Najlepszą gwarancją na ciekawe życie jest ryzyko. Następnym razem zacznę budować od dymu z komina. Kiedy cię widzę to mój umysł kuli się w sobie i zamyka, jakby ze strachu przed popełnieniem błędu. Wtedy ciało bezkarnie robi dużo zamieszania swoim gorącym pożądaniem. Ręce ciągną do twojego ciała, zachłannie prosząc o dotyk. Wargi układają się do pocałunków, a nogi drżą pod ciężarem lęków. I zrodzone znikąd emocje, biorą górę nad zmysłami. Wyostrzają wzrok, węch, słuch i czułość, by móc widzieć cię wyraźniej, czuć dokładniej, słyszeć każdy oddech i bezkreśnie oddawać się pieszczotom. Serce bezradnie rozkłada ręce i uśmiecha się szeroko. Cała jestem już gotowa oddać się tobie bez reszty. Nie myślę, nie wiem, niczego nie jestem już pewna. Tylko czuję. Tylko pragnę. Niektórzy ludzie mają bardzo wybiórcze spojrzenie, nie widzą tego czego nie chcą zobaczyć. Cóż za wygoda sumienia. Kiedyś wlewając w swoją duszę zbyt dużo optymizmu, nie dostrzegałem tego że szybko mogę zostać sprowadzony do parteru rzeczywistości. W oceanie uczuć wyróżnić możemy uczucia: płytkie, głębokie i gdzieś w środku tego oceanu są też denne. A potem przez kilka godzin moje serce szybciej biło, a na twarzy pojawił się uśmiech, taki szczery, taki że aż boli szczęka i brzuch i chcesz przestać, ale nie możesz, po prostu.. Prawo czarnej serii- równia pochyła prowadząca wprost do czarnej czeluści. Kulę się w sobie, by mniejszy odczuwać tęsknoty skurcz. Być może tak bardzo zawiodła ją jej wielka miłość, że potrzebowała mniejszej, może nawet namiastki miłości. Potrzebowała tak bardzo, że zapomniała, czym naprawdę jest "miłość", którą tak pragnęła mieć na nowo. Taki jesteś słodki , że aż mnie mdli do zawrotów głowy i mam ochotę uciec przez to okno, którym wietrzę idealną, cukrową atmosferę.
|
#468 |
|
Raczkowanie
|
*Zrobiłeś falsyfikat z naszej miłości
*Niech nasze uczucie odrodzi się jak feniks z popiołów. *Na firmamencie znalazłam swoją osobistą gwiazdę ![]() *Uwolnij mnie od tej gehenny. *Uśmiech na skalę globalną ![]() *Najlepszy prezent świąteczny? Przyjedź do mnie i patrząc mi w oczy powiedz "Wesołych Świąt!" *Postanowienie noworoczne: nie otwierać hermetycznego opakowania serca. *Uczuciowy impotent. *Maniakalna egzystencjalistka
|
#469 |
|
Raczkowanie
|
-Jadłaś śniadanie?
-nie -A obiad? -nie -A kolację? -nie -to czym ty żyjesz? -bez niego nie żyję. Marzeń mam kilka... Wysłuchaj - to chwilka Życia słodki nektar tylko z Twoich ust pić Z Tobą przez burze po płatkach róż iść Zasypiać i budzić się w Twych ramionach A gdy mnie porzucisz - - bezboleśnie skonać... `Blask Twych oczu jest jak blask księżyca` Życie jest jak film, tylko kto tak chu.jowy scenariusz napisał?! A teraz prawdę powiem, że to Ty kłamać nauczyłeś mnie. Byłeś moją najcenniejszą gwiazdką na niebie... Ale pojawiły się chmury i zniknąłeś... `Szczęśliwy jest ten, co smaku miłości nigdy nie zaznał...
Sex? a)Male b)Female (c) Yes, please. ![]() 17.11.2009 szczęściara. Edytowane przez Mountelly Czas edycji: 2009-12-23 o 12:14 |
|
|
|
#470 |
|
Raczkowanie
|
Powiedz - czym jest piękno?
Czy jest w każdym z nas? Wielu chce w nim być, ale nie będziesz tam dziwko Boga nie ma albo zbiegł gdzieś z moją ex-laską Bo jeśli jest to na pewno nie jest moim zbawcą Dla tych którzy pamiętali zawsze o mnie Będę pamiętał o Was nie zapomnę Dzięki za wsparcie i wszelką cierpliwość Tu w moim sercu ciągle kwitnie miłość Wybór przyjaciół na jakość nie na ilość Jeden za wszystkich czy radość czy męka Tym co odeszli na zawsze pamięć święta Dla ziomków których ręce wiąże pętla Oprzytomniej, przetrzyj oczy zanim życie cię zaskoczy,zanim dostaniesz w twarz ,patrz gdzie się pchasz
|
#471 |
|
Zadomowienie
|
witam po niezauważonej nieobecności .
dziękuję za pochwały, które mi umknęły na początku . całkowite oddanie spojrzeniom co noc gryzę usta, by nie krzyczeć z bólu istnienia bez Ciebie w cieniu marzeń choroba wściekłych serc <3 włączyła radio i oparła głowę o jego ramię. fala nastrojowa muzyki przerwała niezręczną ciszę i obudziła ich marzenia o lepszym jutrze . Edytowane przez NicNieMusisz Czas edycji: 2009-12-23 o 12:25 |
|
|
|
#472 |
|
xoxo
|
-Co to jest życie? – Zapytał mały chłopczyk swej matki.
Po krótkiej chwili odparła -Życie to ja i ty kochanie, to świat, który nas otacza, ludzie Ci dobrzy i źli, to chwile, marzenia, to, że każdego ranka wstajesz w swym łóżeczku i przeżywasz kolejny dzień. Każde wspomnienie o nas, jest dla mnie małą perełką nadziei na przyszłość. ... może gdybym była milsza, weselsza, bardziej wyluzowana, albo odpowiedzialna. Gdybym tylko nie była sobą.. luka między wyobraźnią a rzeczywistością daje znaki dopiero wtedy ,gdy chcemy dojść do konkretnego celu. w rozczochranych włosach , bez makijażu , w za dużej koszulce i skarpetkach w paski , nadal jestem dla Ciebie piękna podobno cztery stopnie dziś podobno cię już nie kocham Czy to, że nie czekam na Św. Mikołaja, ani na prezenty pod choinką, ani na sztuczne uśmiechy przy stole wigilijnym- znaczy, że dorosłam? Odepchnął ją i poszedł przed siebie nie zastanawiając się czy niszczy jej `świat marzeń` Czasami odejście jednej osoby, wypełnia nasze serce tak ogromną pustką, że nawet tysiąc innych osób, nie potrafi jej zapełnić. I came back
![]()
|
#473 |
|
Raczkowanie
|
Któregoś dnia tak kiedyś powiedziałam sobie,
zrobię co kocham, raczej kocham to co robie nie chce wyjść na feministke, ale to kobiety uratują hip hop Ja daję ci klucz ty sam otwórz drzwi Dzieciaku, codzienne troski zostaw za dzwiami, usiądź między nami i delektuj się dźwiękami. Właśnie tak, podnoszę głowę, patrzę na niebo By choć przez chwilę nie czuć się jak dnia każdego Pytam dlaczego lecz znów odpowiedzi nie ma żadnej Wiem tylko jedno, że zawsze wstanę gdy upadnę
|
#474 |
|
Wtajemniczenie
|
wieczorem położyłam się do łóżka i czekałam, sama nie wiem na co. czas jakby zwolnił. wszystko się zatrzymało. mój mózg się zatrzymał. może to świat się kończył ? a przynajmniej mój świat. Miałam świadomość, że przeżywam coś niezapomnianego - jedną z tych magicznych chwil, które jesteśmy w stanie zrozumieć dopiero wtedy, gdy już miną. czasami zastanawiam się, ile czasu jeszcze zajmie mi zapomnienie. rok ? dwa ? i wtedy dziękuję Bogu, że żyje się tylko raz, bo więcej nie dałabym rady. ____ Wesołych świąt pełnego brzuszka białego puszka humorku dobrego Sylwka pijanego dużo przyjemności jedynej miłości kogoś u boku tego wam życzę w nowym roku ! |
|
|
|
#475 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Hej tak dla Twojej wiadomości jestem nowa i nie wiem co było w poprzednich watkach wizażu a opisy kopiować od kogoś to uważam że to jest trochę nie na miejscu moje opisy są akurat zaczerpnięte z książek i z tym, co się stykam na codzień także nie rozumiem uwagi pozdrawiam ;*____________ Moment w którym Ty patrzysz w oczy mi W moim sercu tkwi nieprzerwany rytm Który jest wrogiem łez daje szczęście mi Wśród miliona dni mam nadzieję w nim Niezniszczalny most który wiedzie wprost Na beztroski los, pięknych marzeń stos Który dziś daje mi możliwość trwania w tym Co buduje mnie i wypełnia bieg. Bo przy Tobie dziś Chcę tak ciągle iść W drogę znaną mi Drogę w której Ty Nieustannie wspierasz mnie Nadajesz życiu cel Do którego tak Bez ustanku dążyć chce... To co Ty dajesz mi Płynie w mojej krwi Wszystkie szare dni Zmieniasz właśnie Ty W moim życiu chwile te Zapisane gdzieś Nielegalne jest Kochać tak jak ja Kocham Ciebie... <3 ___________Wesołych Świąt ;*___________ przesiąknęłam tym.. gdy go poznałam od podstaw |
|
|
|
|
#476 | |
|
Zadomowienie
|
Odszedłeś, bo niby zbyt trudno mnie kochać. Potrzebny mi jest sms od Ciebie! Chcę porawy humoru. Znowu mam łzy w oczach. Nie Ciebie. Łzy. Chciałabym być chociaż czymś ważnym dla Ciebie. Chcę się zakochać, ZAKOCHAĆ. A uwierz, że miłość to nie to samo, co sex. Cała jestem Twoja. Widzisz tą łzę? To nie z tęsknoty. To z bólu po tym jak, ją zostawił. Czuję coś w sobie, gdy na mnie patrzysz. Ee sorki. Tylko uderzyłam się w łokieć. Cholera. Chyba będę musiała ze sobą poważnie pogadać. Cytat:
Dzięki, laska. Edytowane przez Mrs Unfabulous Czas edycji: 2009-12-23 o 12:56 |
|
|
|
|
#477 |
|
Zadomowienie
|
Kochane wizazanki
![]() Z okazji zbliżających się świat życzę wszystkim a zarazem każdej z osobna wszystkiego co najlepsze , spełnienia marzeń udanego sylwestra, zdrowych i pogodnych świąt oraz wielu zmian oczywiście tych na dobre w nowym roku Kocham wszystkie bo jesteście cuuudowne talenciary ! ![]() Wypłakałam 1000 oceanów .. W niebieskim świetle ekranu telewizora narysowałam twoje serce .. Smakujesz tak gorzko i tak słodko zarazem.. Odbijajmy się od chmur... Pokoloruj to na kolor miętowych lodów ! |
|
|
|
#478 |
|
Raczkowanie
|
witam Dziewczynki
);* małe co nie co odemnie ·Ty detalisto jeden! ·Mam być w pończochach czy bez? -Bez. za to w obroży i z biczem ![]() ·Towarzystwo dwóch pasikoników. ·Hot chocolate with whipped cream i odrazu lepiej..![]() ·Totalny tumiwisizm. ·Wrażliwa i jednocześnie tak przytłaczająco silna.
|
|
#479 |
|
BAN stały
|
ja tylko estetycznie wyglądam, w środku jestem zepsutym człowiekiem..
powietrze mieszam z cichymi westchnieniami tęsknoty. mam wrażenie, że świat za oknem przewrócił się do góry nogami. Albo to ja..? brudne, kręte drogi do siebie nawzajem. przytul mnie naprawdę mocno dziś w nocy. serce chyba zamierza mi dziś pęknąć i sama tego nie powstrzymam. budzisz się rano, a w źrenicach resztki wczorajszego słońca. To tęsknota.. wiesz? |
|
|
|
#480 |
|
Konto usunięte
|
Czułam się jak Noe. W klatce, którą miałam na tarasie, chciałam mieć po parze z każdego gatunku zwierząt. I tak nie udało mi się ocalić pary, która była dla mnie najważniejsza. Nas dwoje.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.

nie spodziewałam się 

<3

dziękuje