![]() |
#31 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Kolorówka, pielęgnacja ... Avon, Oriflame, Rimmel, Ziaja, AA, L'Oreal, Garnier,
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolorówka, pielęgnacja ... Avon, Oriflame, Rimmel, Ziaja, AA, L'Oreal, Garnier,
jeśli nie masz jeszcze czegoś w zanadrzu, to niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Podobaja mi się to:
Oriflame Oxygen Boost Maseczka dotleniająco-nawilżająca z brązowymi algami 75ml (2 razy użyta, zostało 94%) pędzel kabuki z syntetycznego włosia z lusterkiem (NOWY, od pudru Mineral Wear) - tylko nie dostrzeglam na zdjeciu
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
BAN stały
|
Lovely Mousse Eye Shadow Cień do powiek w musie:
** turkusowy (zostało 97%) ** fioletowy (zostało 95%) coś u mnie? ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- jest nowy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- tymi cieniami jestem jak najbardziej zainteresowana ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
Witaj, interesuje mnie:
Oriflame Oxygen Boost Maseczka dotleniająco-nawilżająca z brązowymi algami 75ml (2 razy użyta, zostało 94%) Avon PLANET SPA White Tea Odżywcza maseczka z białą herbatą 75ml (2 razy użyta, zostało 75%, data produkcji Z050209)
![]() |
#42 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- ok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
hm... to ja jeszcze pomyślę, bo w sumie pędzel mam. Moze coś innego wybiorę.
![]() |
#46 |
Konto usunięte
|
A więc byłabym zainteresowana kosmetykami, które wymienilaś
![]() [ - Garnier SKÓRA WRAŻLIWA Tonik łagodzący 200ml (2 razy użyty, zostało 97%) - Oriflame SILK SATIN RADIANCE Balsam stopniowo opalający 200ml (przetestowany tylko, zostało 99%, jak NOWY jak dla mnie to on jest rozświetlający dzięki drobinkom brokatu) ] Co proponowałabyś za to? A próbki samoopalaczy jakie masz? (nie znalazłam nic w wątku, albom ślepa ![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Ok, pasuje mi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;15673286]A więc byłabym zainteresowana kosmetykami, które wymienilaś
![]() [ - Garnier SKÓRA WRAŻLIWA Tonik łagodzący 200ml (2 razy użyty, zostało 97%) - Oriflame SILK SATIN RADIANCE Balsam stopniowo opalający 200ml (przetestowany tylko, zostało 99%, jak NOWY jak dla mnie to on jest rozświetlający dzięki drobinkom brokatu) ] Co proponowałabyś za to? A próbki samoopalaczy jakie masz? (nie znalazłam nic w wątku, albom ślepa ![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Ok, pasuje mi ![]() super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Hej
u mnie chciałaś : - Siarkowa Moc, Barwa, antybakteryjny krem matujący - turkusowa apaszka ze srebrną nitką Wymienię za maseczki: tą z Avonu i Oriflame ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Masz rację, powinnam być dokładniejsza ![]()
![]() |
#51 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Wtajemniczenie
|
Jestem zainteresowana:
Oriflame Aloe Vera Tonik łagodzący z ekstraktem z aloesu,150ml (zostało 98%) Oriflame Beauty Eye Intensity 1g,Kredka do oczu, kolor: silver prune (fioletowy) (100% NOWA) pędzel kabuki z syntetycznego włosia z lusterkiem (NOWY, od pudru Mineral Wear)
![]() |
#53 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
BAN stały
|
- Farmona Sweet Secret Czekoladowe z pistacjami masło do ciała
- Farmona Sweet Secret Migdałowy z truflami balsam do ciała - Oriflame Elvie Krem do ciała - Bielenda Afrodyzjak Balsam do ciała piżmo & jaśmin cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się :
masło kakaowe BOURJOIS Pastel Joues Blush 95 Rose De Jaspe 2,5g - Oriflame GIORDANI GOLD Age Defying SPF 8 Podkład ujędrniający 3ml x 1 saszetka, kolor: natural beige (NOWA) pędzel kabuki z syntetycznego włosia z lusterkiem (NOWY, od pudru Mineral Wear) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
no to chyba na razie 'pasuję', bo miałam nadzieję na ten róż
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Rozeznanie
|
Hej! Widziałam w innym wątku, że wymieniłaś się na tonik oczyszczający z avonu przeciwko wągrom. Jesteś z niego zadowolona? Bo jak nie to ja czaję się, by go przetestować na własnej skórze
![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Pędzel kabuki też mi się podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:22.