|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
Cytat:
|
|
#3662 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
Isabele, MiciaKicia, Elunka, Kasiulenkowo, T'ai, Ilussia, Dottta, Stysik, Lula -
za życzenia Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Miłego wyjazdu. Cytat:
Duuużo zdrówka dla K. Miłego sprzątania. Cytat:
![]() Super ![]() Cytat:
![]() Nie lubię mieć zaległości ![]() Na jaki kolor ? Miłego pieczenia. ![]() Cytat:
O to szykuje się weselicho. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ładna ![]() Cytat:
![]() --- No to jestem na bieżąco Wczoraj szybko minęło popołudnie - byliśmy u dziadków Piotrka na zupie grzybowej, potem u klienta, a na końcu po moich dziadków i w domu zrobiłam nam gyros i wypiliśmy sobie po kielichu wiśnióweczki ... A teraz czeka mnie końcówka sprzątania, potem do banku, na chwilę do biura - zobaczyć co się stało z jedną paczką i odebrać torebkę , a wieczorem jeszcze na chwilę jedziemy do znajomych z opłatkiem i jakoś to zleci ... My jeszcze nie mamy choinki, pewnie jutro będziemy ubierać (chociaż tego nie lubię), bo jeszcze wczoraj w makro mama kupowała bombki i aniołki, bo były przeceny - pewnie chcieli się wyprzedać... Odezwę się jeszcze później, bo teraz lecę już sprzątać, bo tyle godzin się zrobiło A oto moje życzenia dla każdej z Was ![]() Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia
pragnę przesłać najserdeczniejsze życzenia. Niech nadchodzące Święta będą dla Ciebie niezapomnianym czasem spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień. Życzę, aby odbyły się w spokoju,radości wśród Rodziny, Przyjaciół oraz wszystkich Bliskich dla Ciebie osób. Wraz z nadchodzącym Nowym Rokiem życzę dużo zdrowia i szczęścia. Niech nie opuszcza Cię pomyślność i spełnią się te najskrytsze marzenia. |
|||||||||||
|
|
|
#3663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieks
|
|
#3664 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Choć chciałabym mieć bardzo dorbe relacje z nimi![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Polecam wyrzucenie z jadłospisu pieczywa i innych produktów mącznych- da sie zrobić i waga leci w dół ![]() Chociaż dziewczyny na pewno wszystkie wyglądacie jak drobinki i nikomu nie trzeba dietowania Ja się wzięłam za siebie dla lepszego samopoczucie i czuję się lepiej Taka piekniejsza:P---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Cytat:
Rodzice czekają specjalnie na mnie
|
|
#3665 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazlam idealną fruzurę
identyczną chce ;D kolory tez takie http://ikf.styl.fm/fryzury-krotkie/fryzura412944.htm
|
|
#3666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jeszcze nie do końca...ale sam na sam się nie widzimy a jak jest więcej ludu to nigdy z nią nie rozmawiam ![]() piszę w rękawiczkach |
|
|
|
|
#3667 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny byliśmy wczoraj w kinie i na winie grzanym z naszymi znajomymi. wypiłam tylko jeden kufelek tego winka i dziś mnie tak suszy ze od rana siedzę z buzią umoczoną w herbatce:P
---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Na mnie działa tak narzeczony mojej przyjaciółki i niestety przez niego nie widuję się z moją przyjaciółką ;(
|
#3668 |
|
Zakorzenienie
|
MiciaKicia bardzo mi się ta fryzurka podoba...ech...czemu nie mam prostych włosów
T'ai ja też tak pisałam, teraz sobie grzeję łapy między udami
|
#3669 | |
|
Lena
|
u nas nie ma tylu potraw... nie ma tak tradycyjnie. z paru powodów... po pierwsze i tak wszyscy tylko "dziobią" w tych talerzach, po drugie- prawie każdy potem rozchodzi sie na drugą wigilię do swoich teściów... wiec nie będziemy tak brzuszków napełniać.. ale za to w pierwszy i drugi dzień świąt nadrabiamy rodzinną i atmosferą.
Cytat:
![]() ............. u mnie choinka już ubrana... na szczęście z zeszłego roku nie połamała sie za bardzo. na wieczór tylko dzieciarnia będzie ubierała choinkę żywa którą ojciec postawi w salonie. na razie poszli z braćmi do lasu na jej "upolowanie".
|
|
|
#3670 | |
|
Zakorzenienie
|
DZIEŃ DOBRY! Wstałam niedawno (byłam taka wkurzona w nocy, że nie potrafiłam zasnąć :/), ale już mi przeszło
![]() Cytat:
![]() A przesyłka doszła W dodatku muszę jeszcze dziś jechać kupić kilka rzeczy do CH i boję się tych tłumów.I jeszcze spowiedź mnie czeka. Ojciec zaproponował mi, że mnie jutro zabierze ze sobą, bo on też jutro idzie, a ja mu powiedziałam, że idę z D., bo on też jeszcze nie był, na co tata: no tak, wspólnie grzeszyliście, wspólnie idźcie do spowiedzi i głodna jestem. Tyle pyszności się tu szykuje, a ja nie mogę nic wziąć. Straszne. |
|
|
|
|
#3671 |
|
Zakorzenienie
|
Jenny - teraz nie pamiętam ile w Promnicach
(się zaczynało). Na Pałac Kawalera byliśmy zdecydowani w 100% ale .... maju ślubów nie robią i du.pa Odpadł nam isabele - choinka nie chce się dać wyraźnie sfotografować a bez pieczywa i makaronów ja życ nie umiem ![]() Micia - fryzura ok (ale nie dwukolorowa ) ale jak dla mnie za dużo z nią roboty ja stawiam na nieład na głowie - trochę z lenistwa ![]() ------------------------------------ Jenny - po konsultacjach chyba to faktycznie było 250zł. Do tego jakieś dodatkowe opłaty typu np. korkowe. Edytowane przez dottta Czas edycji: 2009-12-23 o 12:51 |
|
|
|
#3672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jade pod wieczor z TZ do Aparta i musze kupic jeszcze jakies papiery na prezenty kurde bo ja nawet nie mam zapakowanych jeszcze tych prezentow
|
|
|
#3673 |
|
Zakorzenienie
|
ach i dziękuję Wam za życzenia i Każdej z Was życzę duuużo ciepła i miłości
|
|
|
|
#3674 | |
|
Zakorzenienie
|
no ja zaraz przytulę kaloryfer
, dobrze że jutro tylko do południa siedzę kurcze ale się cieszę bo mnie stać teraz na mój ukochany perfum ![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3675 |
|
Zadomowienie
|
CZEŚĆ DZIEWCZYNY
czy któras z was widziała u siebie w jakimś sklepie kalendarz na 2010 rok z Janem Pawłem II taki biały z ołówkowymi rysunkami???
|
#3676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
był przed chwilą syn właściciela po kasę za grudzień i go zapytałam czy czynsz za miesiące zimowe to nie obejmuje przypadkiem ogrzewania
|
|
#3677 |
|
Zakorzenienie
|
niestety narazie nie widzialam nigdzie
|
|
#3678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jeszcze rano prąd padł, to fachowiec powiedział że podłączam piecyk i korki przeze mnie wyskakują, to mu mówię że jakby była normalna temperatura to bym nie włączała, logiczne nie? |
|
|
|
|
#3679 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Dziewczyny ja zaraz uciekam więc życze Wam jeszcze raz Wesołych Świąt w gronie najbliższych Wam osób Szampańskiej zabawy na sylwestra![]() I do zobaczenia już w Nowym Roku 2010
|
|
#3680 |
|
Zadomowienie
|
kurcze u mnie juz go niestety nie ma a obiecałam go mamie
|
#3681 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie lubie takiej falszywosci Cytat:
i oryginalna ![]() Cytat:
Cytat:
ale ciecie ladne ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
|
|
#3682 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to kurde bede miec 2 w 2010![]() Cytat:
pokaze pokaze tylko fotki zrobie jak bede miec czas![]() dziekuje ![]() Cytat:
w sumie jeszcze zadne z mojego rodzenstwa ani ja nie jestesmy ohajtani tak ze wigiilie zawsze w domu spedzamt![]() wieczorem wkleje zdjecie mojej choinki niebisko bialej
|
|||
|
|
|
#3683 |
|
Zakorzenienie
|
Micia ścięcie w miarę ale kolory
kurde ale mnie ręka rwie! |
|
|
|
#3684 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() wrocilam, a tu sieoakzuje, ze now trzeba wyjsc bo dwie dodatkowe odoby beda u nas w siweta wiec prezenty dla nich tez trzeba! choinka stoi-tylko ubierac ![]() pazurki mam srebrno-niebieskie Jenny ale nadrobilas, jestem pod wrazeniem do konc aksiazki zostalo200stron, nie mam czasu dzis czytac ale faktycnzie-najlepsza jest ta czesc ja tez chce byc wampirzyca![]() ![]() jem zupke i uciekam! aha dziwuszki dizeki za zyczonka ![]() ja zloze jutro |
|
|
|
#3685 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Nieno nie wiem zastanowie sie nad tym blondem.. moze czerwień sobie tam sttrzelę ![]() ![]() co Wy na to?niebiesko-biala choinka
|
|
|
#3686 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakbyśmy pracowały w jednej firmie to by były akcje ![]() Cytat:
i do poczytania bezpiecznej podróży! W sensie małpa Mnie się ten drugi kolor podobał naj
|
|
#3687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi to by się podobał kolor taki jak masz teraz, ewentualnie ciut jaśniej, jakaś czekoladka, albo fajny brąz dla mnie blondy, czerwone itd to już drastyczne zmiany , trzeba by zdjąć pigment, rozjaśniać a to strasznie niszczy włosy
|
|
|
|
|
#3688 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie kochane!
Wpadłam tylko na chwile bo jakos strasznie duzo rzeczy mam jeszcze do zrobienia i chciałam Wam wszyskim złożyć życzenia świateczne ![]() ____________________$$$ _____________________$$$$ $ ___________________$$$$$$ _________________$$$$$$$ _______________$$$$$$$$_$ $$$$$$$$$ ______________$$$$$$$$$$$ $$$$$$$ _____________$$$$$$$$$$$$ $$$ ____________$$$$$$$$$$$$$ ___________$$$$$$$$$$$$ __________$$$$$$$$$$ _________$$$$$$$$$ ________$$$$$$$$ _______$$$$$$$ ______$$$$$$ ______$$$$$ ______$$$$ ______$$$$ ______$$$_____$ $______$$___$$ __$$$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$ ____$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$____$ $_____$$$$ _______$$$ ________$ Małą gwiazdkę przed świętami Przyjmij proszę z życzeniami Może spełni się marzenie Białe Boże Narodzenie Lub, gdy przyjdzie Ci ochota Niech to będzie gwiazdka złota Bo, gdy spada taka z nieba Wtedy zawsze marzyc trzeba No, a jeśli tak się zdarzy, Że srebrzysta ci się marzy Możesz także taką zdobyć I choinkę nią ozdobić Gwiazda, gwiazdce zamrugała I choinka lśni już cała Naszych marzeń jest spełnieniem Bo jest piękna jak marzenie A pomarzyć czasem trzeba Każdy pragnie gwiazdki z nieba.
|
#3689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się kojarzą z tandetą ![]() ------------ dwukolorowe w sensie spód inny a góra inna
Edytowane przez dottta Czas edycji: 2009-12-23 o 13:40 |
|
|
|
|
#3690 |
|
Zakorzenienie
|
powiedziałam mu o wiele więcej ale nie ma się czym chwalić
![]() hehe już sobie to wyobrażam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.

z dodatkiem poluktowanych kolorowo pierniczków 

za życzenia 

i wypiliśmy sobie po kielichu wiśnióweczki 
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

(się zaczynało). Na Pałac Kawalera byliśmy zdecydowani w 100% ale .... maju ślubów nie robią i du.pa