|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg / tylko śmieszne.
gdzieś ostatnio w TV wysłuchane
...jak ktoś ma pecha to i w bananie pestkę znajdzie... ![]() |
|
|
|
|
#212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...albo złamie palec w d*pie ![]() I coś ode mnie Piłka nożna - kolejny dowód na to, że faceci lubią krągłości Sesja zimowa. I znów z rozpędu skserowałam swoje własne notatki W Polsce nawet drogi są ekologiczne. Tylko trochę za szybko ulegają biodegradacji. Wtorek żąda dostępu do weekendu! Tyle lewa ile prawa Zbieram ekipę na przeniesienie dziur z asfaltu do żółtego sera
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie Edytowane przez moniska Czas edycji: 2009-11-13 o 20:38 |
|
|
|
|
|
#213 |
|
Raczkowanie
|
codziennie budze sie piekniejsza ale dzisiaj to juz przesadzilam :P
|
|
#214 |
|
Raczkowanie
|
w puszystej kobiecie jest szczupła kobieta i mnóstwo czekolady
![]() Jak pójdę do nieba i spotkam Amora to wsadzę mu ten jego łuk w dupę.. ![]() zamień horror na sielankę ![]() Macie może jakieś hmm ostatkowo-imprezowe opisy ? ![]()
|
|
#215 |
|
Konto usunięte
|
up
|
|
|
|
|
#216 |
|
astro-loszka
|
Nauka poszła w las - chodźmy za nią!
Jestem dzieckiem szczęścia, ale ono uchyla się od alimentów I'm the best and fuck the rest Miłość jest ślepa, ale sąsiedzi nigdy Przybyłam, zobaczyłam i oczom nie wierzę
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
a nie można dodać choć jednego opisiku zamiast up'ować?
ciężki orzech i jeszcze śmieszne ma być?! no cóż spróbuję Co to nie ma nikogo? Jakaś impreza? Czy ja o czymś nie wiem? (np w sylwestra) Ukrytym helikopterem w rowerze zwiedzam cluby w moim mieście Byłam w monopolowym i nabyłam dla siebie kilka interesujących pamiątek Impreza? Żartujecie! Ja się muszę uczyć! Ni mogę dziś iść na imprezę, ale zgłaszam wielkie postanowienie poprawy Jak dożyję, do kolejnej imprezy to obiecuję sobie, że więcej kaca mieć nie będę No to sru na imprezę Jutro punkcik dwudziesta pod Luvrem (lub innym klubem). Jaśniuntkie? Mamo błagam, ja muszę być na tej imprezie Wczołguję się do clubu Uciekam przez okno na imprezę Jestem na wycieczce. Zwiedzam club Luvr (lub inny) Na jutro muszę zrobić raport gdzie się można w mieście najlepiej zabawić Ktoś preferuje na imprezkę? Nie wiem czy się spodoba, ale starałam się
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie Edytowane przez moniska Czas edycji: 2009-12-16 o 22:08 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#218 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli mnie znajdziesz - będę Twoja. Jeśli mnie nie znajdziesz - będę w szafie
|
|
#219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio skądś wygrzebałam, powinno się podobać studentom :Miała na imię Sesja i każdy chciał ją zaliczyć...
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
|
|
|
|
|
#220 |
|
Raczkowanie
|
- uaa.. uderzyłem się w głowę.. Kim wy jesteście?
- O, choroba, on się nie zgrywa!! - ale mam pustkę w głowie.. - dobra, bez paniki. - ?? - wcześniej też miał pustkę w głowie. ![]() - to wygląda na amnezję. - naprawdę niczego nie pamięta?? - niektóre rzeczy pamięta.. zresztą zobacz. Kto był pierwszym prezydentem ?? - George Washington? - A kim ja jestem? - yy.. George Washington? - Nie, Twoim ojcem! - Mój ociec to George Washington?? - NIEE!! TWÓJ OJCIEC TO ROBBY REY! - Dlaczego ona tak krzyczy George?? booskie jesteście
|
|
|
#221 |
|
Rozeznanie
|
fizyczność jego żałosna jest, a w główce także nie za ciekawie.
ty kupujesz drogie stroje, ja z kochankiem robię swoje.
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
Świetny wątek
![]() ![]() - Co będziesz dziś robić ? - Nic. - Przecież wczoraj nic nie robiłaś... - No, ale jeszcze nie skończyłam. Dodam jeszcze, ze nie mojego autorstwa. Gdzieś na internecie znalazłam.
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
Masz takie wory pod oczami, że pomiędzy tylko penisa brakuje
![]() z Szymona Majewskiego
|
|
|
#225 |
|
Raczkowanie
|
`Piję tylko 3 razy w roku: sylwester, urodziny iiiiii.... kiedy się da ` xD
let's see the shit wchich you were trying to hide; D / zobaczmy gó*no, które starałeś się ukrywać ;D I myślisz że jak będziesz te najbardziej łatwe obracał to będziesz wielki casanova xD ? Szczyt perswazji: Wmówić kobiecie, że miękki jest lepszy, bo nie uwiera xD xD 4 zasada dynamiki - ciało raz puszczone puszcza się stale. Chcesz sikać w kolorach tęczy - Lej pod słońce. Chciałabym iść do nieba ze względu na klimat, ale wolę do piekła ze względu na towarzystwo. Co masz zrobić dzisiaj - zrób pojutrze, będziesz miał dwa dni wolnego. Don Pedro Makutas Posampas. Faceci są jak kible: albo zas.rani, albo zajęci.
|
|
#226 |
|
Rozeznanie
|
Lubię żółty kolor ale Twoje zęby to przesada..
nie uśmiechaj się tak, bo namaluje Ci na zębach takie małe penisy i będziesz mieć chu*owy uśmiech ! Włosy masz czarne, ale intelekt pożyczyłaś od blondynki. -schowaj sie do szafy. -nie moge. mam klaustrofobię. -a chorobe morską masz? -nie. -to do łazienki! ; DD
|
|
#227 |
|
astro-loszka
|
-Człowieku, świat stoi przed tobą otworem, więc uważaj, żebyś przezeń
nie wyleciał... - Halo, halo .....portki się palą -Jeśli nie możesz znaleźć swojej drugiej połowy, znajdź dwie ćwiartki. "Jedyne miejsce gdzie sukces występuje przed wysiłkiem to słownik" "Mieliśmy wiele wspólnego, ja go kochałam i on kochał siebie." Wiedza - to, że pomidor jest owocem. A inteligencja to nie wrzucać go do sałatki owocowej. 'Wszyscy chcą naszego dobra. Nie dajmy go sobie zabrać. Kocham Go jak brata, ale nie swojego." "Różnica między seksem, a śmiercią polega na tym, że kiedy będziesz umierał, nikt nie będzie się śmiał z Ciebie, ż robisz to sam." "Masz lat prawie 40, wyglądasz na niecałe 30, myślisz, że masz niespełna 20, a zachowujesz się jakbyś miał 10." "Co zrobisz, gdy ktoś przystawi Ci nóż do gardla, a Ty akurat dostaniesz czkawki?"
|
|
#228 |
|
Przyczajenie
|
generalnie jakby na to nie patrzeć to mam to w du.pie.
W szkole cię gnębią w domu tragicznie tak się rodzą choroby psychiczne "pie,,rdol wszystko i się śmiej wstaniesz rano będzie lżej" Miłość- najbardziej poetycka forma marnotrawienia czasu. ![]() !! bo wszystkie zmartwienia mam w czterech literach !! ![]() opuszczone zapory zachęcają do przejścia przez tory ;p głuchy słyszał jak ślepy widział że szczerbaty obgryzł włosy łysemu pozdro dla Was dziewczynki super texty ![]() kilka zabrałam przyznaję się nie bijcie
|
|
#230 |
|
Przyczajenie
|
Normalnie świetny wątek
![]() ja mam tylko jeden ;] ______________ -Podrywasz coś? -tak du.pe z krzesła xD |
|
|
|
|
#231 |
|
Raczkowanie
|
jeśli trzeci dzień nie chce ci się pracować to znaczy, że to już środa
|
|
#232 |
|
Raczkowanie
|
-w końcu miłość Cię wyr*cha i nie będzie to seks xD
-Jeżeli zrobienie czegoś sprawia Ci trudność — pozwól to zrobić innym. -Nadmiar odpoczynku nigdy nikogo nie doprowadził do śmierci. -Praca uszlachetnia, lenistwo uszczęśliwia. -Siedzi facet w domu, a tu nagle słyszy ogromny huk za oknem — patrzy, a tam ciśnienie spadło -Ja znam boks,tai-chi,kung-fu,takewondo,karate i jeszcze inne slowa!! -Chciałabym być Św. Mikołajem...miałabym adresy wszystkich niegrzecznych chłopców -i'm licking it, sucking it, holding it! chill out it's just a lolli pop! -Proszę, zaufaj mi! -uf uf (; -Wsiada baba do PKSu i pyta kierowcy: -W Zimnej Wodzie staje? Na to kierowca: -Chyba kaczorowi! -kocham wszystkie małe rzeczy, ale Twój penis to juz przesada ![]() ![]() ![]() -wydłubałeś sianko z naszego misia, nie chce sie z Toba wiecej spotykac -radość na trybunach !! Ludzie się bawią, tańczą się -Rzuciłam picie, palenie i seks. Było to najgorsze 15 min mojego życia : ] z Wizazu
Szczyt perswazji: Wmówić kobiecie, że miękki jest lepszy, bo nie uwiera xD xD ![]() ![]() Edytowane przez bbaasstt1331 Czas edycji: 2010-04-22 o 04:33 |
|
|
|
|
#233 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam tylko jedno. Przerobiony fragment piosenki Justyny Steczkowskiej i Kayah. (Nie mój-piosenki kabaretu OT.TO): Oko za oko, Ucho za ucho, Głowa za piętę, Pięta za łokieć, łokieć za ramię, Ramię za nogę, Noga za kolano...A język lata, wciąż lata jak łopata...
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
|
|
|
|
|
#235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
BTW. Naprawdę fajny wątek Ale chyba coś podupada...
|
|
|
|
#236 |
|
Konto usunięte
|
masz za małego konia by dotrzeć do mego zamku :p
Siedzę i myślę co robi pozostałych sześć cudów świata. ale mnie nastrachałeś... ;p Jak ci przypier**** to Dr.House bedzie mial zagadke na nastepne 100 odcikow. ![]() faceci mają dwa prawa : słuchać i milczeć ;p Dziś w nocy ufo porywa SuperLaski. Ty bądz spokojna, Ja piszę żeby się pożegnać ;p Masz mordę jak akumulator - ino ładować !! Poproszę denaturat albo jakieś inne wino ;] Kobieta bez mężczyzny jest jak ryba bez roweru. Nauka to przyjemność, ale ja nie mam czasu na przyjemności... ;] Dlaczego Bóg najpierw stworzył faceta? Bo musiał zacząć od zera :P Dałeś jak łysy grzywą o kant kuli :d Umiesz liczyć??Nie licz na mnie....xD Bo ideał faceta to... Bob - budowniczy ---> On zawsze da radę |
|
|
|
|
#237 |
|
Raczkowanie
|
up up
|
|
|
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny gdzie jesteście??????
Już mi się fajne opisy pokończyły.... Dawajcie coś, bo ja nic nie mogę fajnego znależć
|
|
|
#239 |
|
Raczkowanie
|
Mój najnowszy:
Niemal 100% wypadków samochodowych powodują osoby, które choć raz w życiu piły herbatę. Przerażające... |
|
|
|
|
#240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:06.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)