|
Notka |
|
Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Opinie o sklepach internetowych dla zwierzaków..
Obdzwoniłam wszystkie sklepy stacjonarne w moim mieście, które mają w ofercie art. Rogz i albo nie mają wcale szelek albo mały wybór kolorów a ceny to 104-112 zł, a w zoolandii znalazłam za 72 zł. Najgorzej, że nie jestem pewna rozmiaru...
Napisałam do nich maila czy mają dostępne te produkty w danych rozm. i kolorach i czy faktycznie otrzymam zamówienie w ciągu 5 dni ... Czekam na odzew - pewnie najwcześniej odp. w poniedziałek
![]() |
#272 |
Raczkowanie
|
A ja sobie zakupy zorganizowałam w ten sposób:
- żwirki, zabawki - ale takie tańsze, kupuje w Krakvecie - i od razu nastawiam się na to, że jak coś nie dotrze, będzie zepsute to od razu do nich dzwonię i będę tak długo dzwonić dopóki nie dostanę tego co zamawiałam. Ostatnio udało się bez problemów, jedyne to zapomnieli dać pokrywki na puszki za 2,99 ale od razu zadzwoniłam a na drugi dzień miałam zwrot na konto ![]() ![]() - jedzonko dla kotów i przy okazji dla szynszylka zamawiam w zooplus. Mają tam ogromny wybór - są karmy lepsze i drogie, są tańsze ale mają dużo promocji i cos można zawsze wybrać. Ostatnio przeczytałam na forum że lepiej kotom dawać te lepsze karmy no i właśnie zrobiłam zapas bo u nich można kupować całe zgrzewki. I faktycznie to jedzonko jest chyba dobre bo koty wymiatają aż miło. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tez znalazlam w tym sklepie kuwete o wiele tansza niż w pozostalych internetowych.. ( 25 zlotych róznicy!!) Mam nadzieje, że bedzie z nią wszystko ok! Czytalam na innym forum, ze ludzie zamiawiaja w tym sklepie duzo rzeczy dla swoich gryzoni i sa bardzo zadowloneni. WIec mam nadzieje ze mimo dlugiego czasu oczekiwania, bede zadowolona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
Zrobiłam kolejne zamówienie w sklepie psiraj.
Zamówienie złożone w poniedziałek, przelew wysłany, miało zostać dostarczone w środę (dostawa na terenie Krakowa - poniedziałek,środa,piątek ), poprosiłam jednak o dostawę w piątek bo w środę byłam " w rozjazdach". Był jakiś brak, ale to podstawka pod miskę więc nie jest mi jakoś pilnie potrzebna ( za brak od razu dostałam pieniądze do ręki). W piątek najpierw do mnie zadzwoniono, że przywiozą zamówienie. Przy odbiorze okazało się, że Pan zapomniał zabrać 2 rzeczy - przeprosił i pojechał po nie z powrotem (powiedział, że może wrócić za 30 min lub w sobotę rano), mówił, że dużo zamówień mają przed świętami i musiał przeoczyć. Za 30 minut miałam dowiezione brakujące rzeczy + gratis. Także po raz kolejny jestem bardzo zadowolona z jakości ich obsługi, szybkości i kultury. Na pewno każde kolejne zamówienie będę tam składać.
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Zadomowienie
|
Ja na początku grudnia zamawiałam (po raz pierwszy) w zoo-dragonie. Jestem bardzo, bardzo zadowolona
![]() Zamówienie i przelew na konto złożone w piątek a w środę paczka była w domu - ABSOLUTNIE KOMPLETNA ![]() ![]() Mam nadzieję, że będą się tak cały czas starać i nie zaczną olewać części klientów jak znany wszystkim dobrze sklep na "k" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj dostarczono mi zamówione artykuły ze sklepu ZooExpress. Było to moje drugie zamówienie. Jestem bardzo zadowolona. Mają formę płatności : za pobraniem pocztowym {przykro doświadczona już nigdy nie zamówię w formie : płatne przelewem}, dostawa powyżej 100 zł. bezpłatna.
Obecnie zamawiałam tylko puszki dla psów i kotów. Przesyłka dobrze zapakowana, nic się nie pogniotło. Kontakt telefoniczny idealny i "życzenia" klienta brane są pod uwagę : prosiłam o dostawę w określonym dniu i o określonej godzinie. Sklep zyskał we mnie stałego klienta. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Zadomowienie
|
Animalia ma teraz super akcje. Ubieranie choinki. Za 100 wyslanych i odebranych choinek przekazuja 1 kg karmy dla schronisk
![]() Swietna akcja http://animalia.pl/choinka.php |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Zadomowienie
|
Doszła do mnie paczka z ZOOLANDII. Wszystko w porzadku z nia, wszystko ładnie zapakowane, itd- z tym ze okres oczekiwania...tak długi, że można się wkurzyć..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Przyczajenie
|
![]()
animalia.pl
O tym sklepie internetowym mam raczej dobre zdanie. Kilka razy zamawiałam tam produkty dla swojego chomika i myszy i byłam zadowolona. To co mnie trochę zaniepokoiło to to, że długo musiałam czekać na paczkę, czasami nawet 3 tygodnie. Raz zdarzyła się taka historia, że przyszły kolby dla myszy zamiast kolb dla chomika, ale w sumie na dobre mi to wyszło, bo chomikowi bardziej zasmakowały mysie. ![]() zoolandia.pl Na temat tego sklepu nie mogę duzo powiedziec, bo tylko raz zamawiałam. Paczka przyszła w porządku. ![]() Zamawiałam również na szopek.pl , ale chyba zlikwidowali ten sklep. wiecie co się z nim stało, ktoś coś kiedyś z niego kupował?? tutmirlajt ile czekałaś/aś na paczkę? Edytowane przez misia gucio Czas edycji: 2009-12-22 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Zadomowienie
|
Zamówienie zlozylam 5 grudnia, 22 grudnia przyszla paczka.. A wiec 17 dni oczekiwania..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
moja paczka jest juz "w magazynie" w moim miescie
![]() krakvet - zamówienie 17stego, dzis jest 23 wiec 4 dni robocze, nie narzekam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Przyczajenie
|
no to i ja się dopiszę
![]() jeśli chodzi o karmę dla psów to swoje karmię karmą Josera i polecam sklep http://www.akitigra.pl Szczególnie polecam osobom z Wrocławia i okolic, karma dostarczana jest bezpośrednio do domu ( z pominięciem kuriera) i można się umówić na konkretną, również popołudniową godzinę ![]() natomiast w sprzęt szkoleniowy dla psów zaopatrujemy się w sklepie: http://www.ipo-sklep.pl mają tam super rzeczy ![]() Edytowane przez ggoska Czas edycji: 2009-12-28 o 19:07 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 |
Zadomowienie
|
najczęściej kupuję w:
www.zooplus.pl - karma www.karusek.com.pl - akcesoria www.gryzaki.pl - śmierdziele i zawsze wszystko jest jest ok. od czasu do czasu w karmę zaopatruję się także w: www.swiatkarm.pl www.telekarma.pl www.szybkakarma.pl i czasami w akcesoria w: www.onlineshop.germapol.p l www.pelna-miska.pl www.reddingo.pl i też nigdy się nie zawiodłam. wszystkie wyżej wymienione sklepy moge z czystym sumieniem polecić. przykre doświadczenia mam jedynie z krakvetem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Rozeznanie
|
Dopiero zaczynam przygodę z zakupami dla mojego małego kotka i mam pytanie, czy w sklepach internetowych np animalii lub zooplusie są większe promocje? wiadomo stale na stonach mają kilka artykułów promocyjnych ale chciałam zapytać czy sa wyprzedaże?
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Zadomowienie
|
nie wiem jak w animalii, ale w zooplusie masz na dzień dobry 5% (albo 10%) rabatu plus 2% za przelew, do tego od czasu do czasu rozdają dodatkowe kupony na 5 lub 10% (np za newsletter albo za nic, ot tak), przez cały grudzień do wigilii były codziennie inne promocje (w tym też 5% rabatu albo jakies gadżety gratis).
Wyprzedazy jako takich nie mają ciekawych, za to zdarzają się fajne okazje np jakiś czas temu 3kg Hillsa (pełna gama) + 3 następne kg gratis - załapałam się ![]() summa sumarum, wg mnie chyba nie ma co czekać. i zwykle na przesyłki z zooplusa trochę się czeka tzn nie dzień - dwa, tylko ze 4-5 dni, przynajmniej ja tak mam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Ismenkusia Czas edycji: 2009-12-28 o 17:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Rozeznanie
|
Dziękuję za szybką odpowiedź- w takim razie zamawiam , zresztą dużo czasu mi już nie zostało bo kotek będzie u mnie w drugiej połowie stycznia
![]() ![]() Jak pierwszy raz weszłam na zooplusa był rabat 10% dla nowego klienta i oczywiście nie zamówiłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Rozeznanie
|
Ja zaopatruję się w Telekarmie i jestem bardzo zadowolona. Paczki dostarczane ekspresowo, asortyment też oki. Mogę spokojnie polecić ten sklep.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Rozeznanie
|
Dzisiaj wysłali z zooplusa moją paczkę, ciekawe ile będę czekać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Rozeznanie
|
Tak więc jestem w szoku i zooplus i animalia dzisiaj u mnie w domu
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 |
Zadomowienie
|
Polecam sklep kuchniapupila.pl Zamówilam tam drapak, zabawki. Dostalam dwie paczuszki karmy gratis dla kotkow ( napisalam w uwagach przy skladaniu zamówienia-ze jezeli maja jakies gratisowe paczuszki karm, to poprosze o zalaczenie). Polecam sklep. Milo szybko i bezpiecznie!
Edytowane przez tutmirlajt Czas edycji: 2010-01-14 o 15:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
Ja cały czas zamawiam z psiegoraju (już 4 zamówienia za mną) i zawsze jestem zadowolona
![]() Jakość obsługi, ceny,dostępność towaru wszystko na +, zobaczymy jak będzie dalej.
![]() |
#296 |
Zakorzenienie
|
A ja po porażce z krakvetem zostałam wierna animalii, choć mnie denerwuje to płacenie za wysyłkę, ale za to jakoś obsługi i szybkość jest dla mnie wielce satysfakcjonująca
![]()
![]() |
#297 |
Przyczajenie
|
Ja też jestem zadowolona z psiego raju, tylko żwirek drewniany zamawiam w ,,eco liberty,, przez alegro ,mają bardzo fajny i w niskiej cenie . Jest bardzo wydajny i jestem z niego zadowolona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio zdradziłam psiraj i zrobiłam zamówienie w zooplusie ![]() Koleżanka robiła,miała kupon na -10% i się skusiłam. Cenowo wyszło mnie jak w psimraju + w zooplusie mają karmę, którą uwielbia mój kot (Schesir). Wysyłka szybka (zamówienie w pon rano, w czwartek już u mnie), bez braków itd.
![]() |
![]() |
#299 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Zakorzenienie
|
no to ja fanka krakvetu musze odszczekac wszystko co napisalam dobrego o nich, ale mnie wkurzyli
![]() ![]() ![]() I co teraz? Mysle o animalii, tez mnie wkurzyli - darmowa przesyłka od wydanej kwoty 300 zł, ale płacic przy odbiorze mozna do kwoty 200 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:21.