|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2131 |
Konto usunięte
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XIX - Królestwo Miłości
Ja pierdziu, dziewuchy wczoraj postradały rozumy... do godziny 3 w nocy na wątku?!
![]() ![]() Witam Was moje drogie i zmykam obierać pyrki i wyczesać mojego piesa (wczoraj piesa kąpałam i dziś się z niego kłaki sypią ![]() No to do zaś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2132 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2133 |
Zakorzenienie
|
nie zauważyłam chęci ale i tak Wam wkleje i mykam do mojego Video
![]() oto renifer z Majkolowymi skarpetosami ![]() ![]() Załącznik 2736375 |
![]() ![]() |
![]() |
#2134 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam. Ale dzień dzisiaj ani chwili wytchnienia potarłam wszystko do sosu po grecku i pokroiłam do kapusty, umyłam głowę ubrałm choinke i obiad pomogłam z robić wszystko z jedną ręka mniej bo jka stałąm to kulę trzymałam.Idę nadrobić.
![]() |
#2135 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no to super ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
![]() ja tez juz sos mam, le te ryby jeszcze zamrozone ![]() weszlam na chwile bo musialam sprawdzic w necie status przesylki, bo kurier nie ma paczki. A wyszla, pewnie za duzo maja i moze po poludniu na baze przyjdzie. Lece zaraz na miasto, poplacic to tacie, dokupic co trzeba. Trzymta sie kochane ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2136 |
Zakorzenienie
|
Zanim nadrobię do końca chciałabym jeszcz powiedziec, że zrbiłam juz miejsce na biurku na nasz przepiekny kalendarz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2137 |
Zakorzenienie
|
cześć dzieczynki
![]() ja w trakcie robienia ostatnich porządków i gotowania ![]() Wpadłam na pare chwil, w nowej części mnie jeszcze nie było. A Wy lecicie jak burza ![]() Wczoraj TZ przywiózł maleńką jodełkę - już mamy ubraną ![]() ![]()
![]() Dance... It's all I wanna do! Edytowane przez wiewioora1 Czas edycji: 2009-12-23 o 13:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2138 |
Zakorzenienie
|
kamusia
![]() aska ![]() wiewieoora ![]() i ja lece ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#2139 |
Zakorzenienie
|
Pa gronio.
![]() |
#2140 |
Zadomowienie
|
Agulinda, ślicznie
![]() Bosz.. jak tak czytam , że wy gotujecie sprzatacie, choinki ubieracie. to mit ak głupio bo ja leniuch nic dzisiaj jeszcze nei zorbiłąm. no to zapuszczam sobie swiateczne songi i lece z mopem ![]() będe zaglądać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2141 |
Zakorzenienie
|
pa groszku
![]() zmykam skończyć to co zaczęłam... jeszcze tu zajrzę... tymczasem ![]()
![]() Dance... It's all I wanna do! Edytowane przez wiewioora1 Czas edycji: 2009-12-23 o 13:21 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2142 | ||
Zakorzenienie
|
Jest urocza
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Skarpety batożą ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2143 |
Zakorzenienie
|
kamuszka jutro wielkie otwarcie co?
![]() |
#2144 | ||||||
PIP.
|
Cytat:
![]() nooo ![]() wrocil tata z pracy, zezarl zupe i smutnym glosem mowi "a 2 dania nie ma? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2145 |
Zakorzenienie
|
Jo...tylko, żebym się na nogach utrzymała
![]() Ilios!!! Jutro nasze DtD ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2146 |
Zakorzenienie
|
próbuje Was nadrobić
jaki miałam sen :/ masakra!!!!! Dr Conrrad Murray będzie mial własny program ![]()
#2147 |
Zakorzenienie
|
Chciałam być oryginalna ale nie mam talentu ,żeby coś stworzyć więc napiszę (dla wszystkich życzenia bo nie chce nikogo pominąć) życzenia proste i szczere. Piszę teraz bo nie wiadomo kto tu będzie.
Niech te święta sprawią, że będziecie potrafiły cieszyć się tym co macie. Niech marzenia zmienią się w cele, do których będziecie dążyły. Niech nie zabraknie Wam miłości i wsparcia, żeby pokonać przeciwność losu. Niech przyjaciele i rodzina pokazują Wam jak wyjątkowe jesteście. Niech ta nasz Nibylandia istnieje jeszcze wiele lat, A my obojętnie gdzie będziemy miały w sercu siebie i tego który nas połączył. Bardzo was kocham jak siostry, przyjaciólki i w ogóle. I żeby się zrobiło tak wigilijnie to podzielmy się opłatkiem Załącznik 2736470 zjedzmy trochę barszczu Załącznik 2736471i może kapusty z grzybami Załącznik 2736472wirtualnie.
![]() |
#2148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() masz żywą choinkę? ![]() ![]() Margo, przyznaję się bez bicia, NIE WIEM ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2149 |
Zakorzenienie
|
Mysza jara mnie twój avek
![]()
![]() |
#2150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2151 |
Zakorzenienie
|
dobra nadrobiłam Margo LaToye sciagneli producenci filmu ciacho (nie polsat) wiec ja uważam, że to 2 in 1 wiadomo, że bedzie spiewała i jest zwiazana z Majkolem, dwa Ibisz ja bedzie zapowiadał
![]() ![]() ![]() dwa bosz ja jeszcze ręką Majkola być nie chciałam, ale chciałam miec reke Majkola - tam ![]() ![]() nie mam @ ![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- z programmem seryjnie, właśnie w necie przeczytałam ![]()
#2152 |
Zakorzenienie
|
To chyba nic mnie już nie zdziwi <drapie się po głowie>
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2153 | |
Zakorzenienie
|
uwaga muszę opowiedzieć swój sen bo był straszny, a więc byłam w jakimś budynku coś a'la szkola, szpital no nie ważne dużo pomieszczeń w każdym bądź razie, najpierw byłam w bibliotece i zaczęły świtła mrugać, poszłam do stołówki, dzieciak przede mną loda sobie kupić nie umiał, więc kupiłam mu i sobie, i mój co zjadłam to pojawiał się nowy i znowu światła zaczęły mrugać to ja zaczęłam krzyczeć Majkol wraca (
![]() Ibisza ![]() MASAKRA CO!!!!! ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Kama program ma się zacząć od tego, jak Kondzio wrócił do kliniki 23 listopada ![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2154 |
Zakorzenienie
|
Cześ moje Babole ukochane
![]()
#2155 |
Zakorzenienie
|
Cześć Justynka, to Ty ile masz 25
![]()
#2156 | |||
PIP.
|
ja jutro podwojnie padne normalnie
![]() juz nie moge sie doczekac, potem w ogole nie wiem jak bede siedziala z nimi, bo najchetniej to bym sie tylko w te foty gapila ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ten program to jakas masakra ![]() Cytat:
![]() nos mrowkojada ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ibisz ![]() A dziś pokazywali mrówkojada w tv ![]() ![]() ![]() Ciekawe czyj to była ręka ![]() ![]() ![]() Toć to jakas groteska ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2158 |
PIP.
|
![]() |
#2159 |
Zakorzenienie
|
Cześć Justynka
![]()
![]() |
#2160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I cały czas byłam pewna, że Ty jak ja i Iliosek 84' Ale 85' to też dobry rocznik ![]() Jak @ ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.