|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3991 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko byleby się nie uczyć, czyli to co Maturzyścia robią przed świętami cz.
wiem, ze placz nic nie daje, ale same lzy mi lecą i nie mogę ich zatrzymać.
a nie da sie rady zobaczyc bo nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3993 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko byleby się nie uczyć, czyli to co Maturzyścia robią przed świętami cz.
a w takim razie Ty nie mogłabyś go odwiedzic? daleko od siebie mieszkacie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3994 |
Zakorzenienie
|
6 km przez las. ja nie mam samochodu. on ma 5 osobówek w tym jeden swój
|
![]() ![]() |
![]() |
#3995 |
Zakorzenienie
|
no to nie bardzo... a może jutro rzeczywiście Cię odwiedzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3996 |
Wtajemniczenie
|
Hej, hej! Ja siebie też tu dawno nie widziałam. Już nie będę się kolejny raz tłumaczyć, że nie mam czasu, a czasem nawet siły.
Wszystkim Smutaskom ![]() Nie łamcie się!!! Ja dopiero teraz mam chwilkę, żeby usiąść i odetchnąć, ale zaraz i tak uderzam do szafy i biorę się za odkurzanie! Wszystko co możliwe przed świętami chyba dziś robiłam, no ale tak to jest, skoro wszystkie obowiązki spadły na mnie, ale przynajmniej nie mam czasu myśleć o niektórych sprawach. Mamcia wraca dopiero dziś późnym wieczorem z sanatorium i musi w niedziele być tam z powrotem, Tata w pracy, a Brat przyjeżdża dopiero w I dzień... Więc ja jestem Panią Domu! ![]() To lecę odkurzyć póki Was jeszcze teraz za intensywnie tu nie ma, a wieczór będę miała wolny na spamowanie!
![]() |
#3997 |
Zakorzenienie
|
Żanetka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3998 |
Zakorzenienie
|
Burbon, hej
![]() ![]() Ksh, jak to nie miałaś nic do sprzątania ![]() ![]() Żanetka, chyba bym się załamała, jakbym musiała sama Święta przygotować ![]() ![]() ![]()
#3999 |
Pani Buka
|
dzień dobry Maturzyścia
![]() paskudna pogoda dziś... jak wczesniej do babci zanosiłam ciasta jakieś to myślałam że nie dam rady, wieje i leje na twarz, w jednej ręce wyginająca się parasolka, druga ledwo przytrzymuję ciężką siatkę, eh ![]() Nicru, ja rozważam poszukanie jakiejś drobnej roboty w II semestrze (może korki?), bo w wakacje nie wiem jak to będzie. A kasa się przyda, nie daj Boże ogłoszą jeszcze jakiś osobny koncert, Muse np. i leżę ![]() Burbon hej ![]() ![]() Żanetka ![]()
#4000 |
Zakorzenienie
|
Jestem. Miałam akcję z autobusami. Ofc bo ja to ja
![]() ![]() Anlejka - I lofff Juu! Kochana moja dziekuję za piekny list i Aniołka i wogle wogle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aniu - Twe Kinderki leżą w mej szafce widziałam je już mniam ![]() ![]() Wogole to siostra nawiozła tyyyyyyyyyyyyyyyyle słodyczy i śmiesznych fajnych rzeczy ![]() ![]() ![]() ![]() A myślałam że dziś dogrzebałam się do mego prezentu od niej bo jak szukałam słodyczy to przez przypadek znalazłam tak siuuper zestaw lokówek i różowy! ![]() ![]() No chyba że mi takie same kupiła ![]() ![]() ![]() Okaze sie jutro ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4001 |
Zakorzenienie
|
Moja jedyna niespodzianka prezentowa, to prezent od TŻ, którego nie mogę nijak wyszpiegować i wymyśleć co to
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4002 | |
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
![]() ![]() W sumie na drugim roku chcialam udzielac korków ![]() Burbon kochanie nasze ![]() ![]() ![]() ![]()
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 ![]() Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2009-12-23 o 15:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4003 |
Zakorzenienie
|
Nicru nie sądzę, żeby ktoś Cię podkablował, bo i kto? A poza tym jakie by dowody mieli, raczej ani Ty, ani Twój uczeń by się nie przyznał
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4004 |
maszyna, nie człowiek
|
Sydunia, mnie juz się takie rzeczy przydarzały, że szok - nawet jak chcielismy ściąć drzewo u nas, za ogrodzeniem, na naszej działce i wiedzielismy ze nie mozemy sciac wiecej jak 5 m bo nie mamy zgody z urzedu jakiegos tam, to po scieciu tych 5m chcieli na nas doniesc -.- A ze u mnie jest tak, ze jestesmy ostatnia ulica domow, potem droga, kawalek skwerka i blok i tacy zyczliwi są ludzie z bloków (ktorzy notabene smieca chodzac naszymi uliczkami dojazdowymi) to szukaj igły w stogu siana.
Ja ejstem strasznie nieufna wobec ludzi (a mężczyzn to juz w ogóle XD) i ogólnie jestem tak straszną panikarą, że wszędzie węszę spiski. To okropna wada, bo tylko wrzodów się przez to nabawię jak tak dalej pójdzie, ale jakos nie umiem się zmienić ![]()
#4005 |
Zakorzenienie
|
Żanetka, witamy!
![]() Musiaczku Kochany! może nóż widelec jutro Cię tż nawiedzi jako niespodzianka ![]() sprzątnęłam właśnie łazienkę, zostało tylko odkurzanie i mycie podłóg ale to już jutro ![]() teraz idę nasmarować twarz aloesem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4006 |
Zakorzenienie
|
Ale życzliwość sąsiedzka to co innego jak dla mnie jednak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4007 |
maszyna, nie człowiek
|
Sydunia, dla mnie tez. Niestety czesc moich sasiadów jest tak samo życzliwa jak ja jestem niebieskooka biuściastą blondynką i ja tego nie zmienię
![]()
#4008 |
Zakorzenienie
|
Arki chciałaś taki pisany to masz xD A że na Swięta wyszedł to o.
Jeju, jeju, poszłam na zakupy. Przytachałam dwie wielkie siaty z puszkami i słoikami, bo siostra nie raczy tyłka ruszyć. Oprócz tego w swojej trzeciej tajemniczej ręce niosłam klatkę dla chomika i jest bajera, choć już wiem, że w nocy mogę sobie nie pospać przez to co zrobiłam. |
![]() ![]() |
![]() |
#4009 |
Zakorzenienie
|
Arki czekam na te kinderki xD
Lecę choinkę ubrać
#4010 |
Wtajemniczenie
|
dziekuje kochane za mile powitanie
![]() musia trzymaj sie rozumiem ze Ci tak przykro, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4011 |
Zakorzenienie
|
ale ze mnie cieć! miałam wysłać kartki i co?! kiszka! zupełnie o nich zapomniałam, więc tego. zeskanuję i one są dla Was!
![]() ![]() ![]() ![]() aAa no i żeby nie było, są inspirowane rysunkami z neta ![]() Edytowane przez maalwiinkaa2 Czas edycji: 2009-12-23 o 16:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4012 |
Zakorzenienie
|
Vinka śliczne kartki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4013 |
Zakorzenienie
|
A moje poszły
![]() ![]() Dziewczyny z farmy- jak to oryginalnie brzmi- cielaczek będzie do zabrania, wieeeeciee? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4014 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4015 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tiny dzięki ![]() Anlejka, a co to jest to takie cuś, obok kasy jest plik banknotów i napisane FV, jak to się zdobywa? Edytowane przez maalwiinkaa2 Czas edycji: 2009-12-23 o 16:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4016 |
Zakorzenienie
|
Jak zapłacisz to to dostaniesz xD Chociaż chyba po każdym zdobytym poziomie się dostaje jeden taki. I ja teraz z uporem maniaka zbieram na małego baran, bo bo jeszcze 1 FV mi brakuje
![]() Ehś, ehś. Już chyba pospałam. Chomik został wprowadzony do nowego lokum i goni jak głupi. Kołowrotek mu dałam tak żeby jak najciszej się kręcił i nie ocierał o nic. Napisałam to samo przyjaciółce to stwierdziła, że możemy parapetówkę zrobić, więc zapraszam Was też, a co! |
![]() ![]() |
![]() |
#4017 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no właśnie cały czas mam 2FV a jestem już na 7levelu xD i jakaś kiszka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4018 |
Zakorzenienie
|
Vinka, Anlejka powiedzcie mi kiedy ja będę mieć mogła jakieś zwierzątko?
![]() ja jestem na 3 levelu i mam FV7 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4019 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a czemu ja Cię nie mam w sąsiedztwie? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:23.