|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
Wczoraj wykończyłam:
Niestety przed jegi kupnem nie poczytałam KWC a tam ma fatalne opinie, bardzo słuszne zresztą.
|
#2522 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- przyszły moje kosmetyki z avonu, waniliowy balsam do ciała, jogurtowy truskawkowy żel pod prysznic i truskawkowy płyn do kąpieli
|
|
#2523 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15992338]Poszło do śmieci puste opakowanie po szamponie miętowym Ziai, licznik się zaczyna wyrównywać
[/QUOTE]a co to za szampon? Brzmi ciekawie. Dziewczyny mam pytanie: GDZIE WY KUPUJECIE TE BALSAMY DO UST CARMEX? pytałam w kilku aptekach i babki o tym w ogóle nie słyszały. Wczoraj byłam na małych zakupach. Do listy dopisuję maseczkę BeBeauty nawilżającą, tusz do rzęs Rimmel Sexy Curves (+ błyszczyk za 1 zł) i lakier Lovely - fiolet/lilia. Czyli dopisuję 3 rzeczy. Kupiłam w grudniu 8 kosmetyków a zużyłąm 23(+1 saszetka)
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2009-12-22 o 18:31 |
|
|
|
#2524 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam takie pytanie do Hosenki ...jak się zjawi...mogłabyś mi polecic jakis fioletowy lakier do paznokci z mnóstwem błyszczacych się drobinek...?
|
#2525 |
|
Konto usunięte
|
Oddałam przyjaciółce maseczkę Ziai, kolejny 'out' w liczniku
|
|
|
|
#2526 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2527 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny
Dawno u Was nie pisałam, bo zrobiłam sobie minimalizm i mnie wygoniłyście z wątku ;P ale po Nowym Roku chyba wrócę, bo troszkę nakupowałam W każdym bądź razie c hciałam Wam życzyć Wesołych Świąt i owocnych odwyków
|
#2528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dużo jest takich Zalezy, jaki odcień potrzebujecie ![]() Może Fressia z Eveline?? Albo holograficzny fiolet z serii Viva Carnavale (wklejałam tutaj zdjęcie - zaraz odszukam) - on jest też w małej buteleczce. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1261074033
|
|
#2529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ta fressia to troszke w taki lila wrzos wpada a mnie chodzi o taką śliwke...
Edytowane przez aaaania1989 Czas edycji: 2009-12-22 o 20:37 |
|
|
|
|
#2530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2531 |
|
Zakorzenienie
|
a widziałaś moze ten http://www.bell.com.pl/index.php?option=com_cont ent&task=view&id=324&Item id=239
2 od lewej...?
|
#2532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi potrzebny ciemniejszy dziewczyny mam pytanie, jak pozbyć się zapachu z atomizera?? chcę wlać inne perfumy i nie chcę żeby zapachy się zmieszały
|
|
#2533 |
|
Zakorzenienie
|
Wypłukaj spirytusem. Przy mniej trwałych zapach się traci.
|
#2534 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Koshatka dobrze mówi - wypłucz spirytusem. A później wlej zimną wodę i zostaw odkręcone na noc. |
|
|
|
|
#2535 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś zużyłam balsam do ust Avon CT Arbuzowy - jak dla mnie to sukces, bo wolno mi się zużywają mazidła do ust nynka, dziś byłam w tym sklepie i zestaw C-Thru kosztował dokładnie 59,90
|
#2536 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze przed świętami udały mi się 3 zużycia
krem do rąk, emulsja do opalania i balsam po opalaniu. Wyniki pielęgnacyjne w tym miesiącu to 4:2 na plus ![]() Mam nadzieję, że pod choinką kosmetyków nie będzie
|
|
|
|
#2537 |
|
Konto usunięte
|
Poszła kolejna maseczka - witaminowa z Avonu. Oddałam ją teściowej, bo mnie strasznie drażnił jej zapach. Już uaktualniam listę.
|
|
|
|
#2538 |
|
Zakorzenienie
|
Fressia nie wpada we wrzos ani lila
A może Bell Glam Wear? Ciemny nasycony fiolet z niebieskim połyskiem ![]() Większość moich fioletów jest bezdrobinkowa, więc trudno mi doradzić ![]() Ania: Widziałam tą serię, ale nie podobały mi się lakiery – ten fiolet to taki typowy fioletowy fiolet
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-12-23 o 09:06 |
|
|
|
#2539 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj wieczorem zużyłam tonik bielendy limonka i ogórek. To już chyba moje ostatnie zużycie w tym roku, wcześniej zakładałam 10 pełnowymiarówek i 10 próbek ale teraz wydaje mi się to mało prawdopodobne. Kompletnie nie mam weny do używania.
Do tego jestem strasznie chora a musze siedzieć w pracy gdzie jest 16 stopni ![]() Na szczęście nic nie kupiłam w grudniu więc to już plus. |
|
|
|
#2540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2541 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dzioszki
gratuluję ogromnej liczby zużyć i minimalistycznych zakupów ![]() czytam Was regularnie, ale już nie będę nadrabiać odpowiadaniem na Wasze posty bo by mi niezły tasiemiec wyszedł u mnie nadal dobrze idą zużycia zużyłam min. peeling z brązowym cukrem PS z Avonu, 2 maseczki, mini szampon clear i duży Joanny pokrzywowy, za to kupiłam peeling masujący Eveline, chusteczki babydream i henne do włosów orzech laskowy, troszkę się nabrałam bo chciałam oryginalną hennę w saszetkach ale nie było w rossie i wzięłam z deli co prawda na 2 miejscu w składzie henna ale potem cuda nie widy chemia zamknę się w tym miesiącu w zakupach poniżej 100 zł i zużyłam więcej niż kupiłam więc miesiąc udany Jakbym już do Świat tu nie dotarła życzę ![]() ![]() i przyjaciół ![]() |
|
|
|
#2542 |
|
Zakorzenienie
|
.........._,|,_
............'|`...Gdy pierwsza ............/.\. gwiazdka .........../`,\)... na niebie ........../__\ ... zabłyśnie ........./ . o \....niech Cię ......../_ , *_\_... Aniołek ......../ `, .* \_...ode mnie ......./ ? `~ . \... uściśnie ....../_ . * ., o \...I przekaże ....../ ? o .. ~ \ ? serdeczne ...../ . * .... . o.\? życzenia ..../_ ,,~~ '. * ' _\_'w Święta ..../`~,, .. o.......\::::::Bożego .../ .* ...`' * ? ,',..\ :::: Narodzenia ../_.....o ..~~,, , _\... oraz wiele ./ .. * ......... ,, ~ ' \..... radości i /* .... o ..._~`'*...o \....nadziei `-,,~'`' ...* ... _ ,-´.......w Nowym ........":-------:".......2010 Roku!!!!)) |
|
|
|
#2543 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;16008587]A oglądałaś limitowankę Sensique Inspired by Earth w Naturze? Kupiłam z niej taką głęboką śliwkę, przy kilku warstwach wpadającą nawet w czerń.
Koshatka dobrze mówi - wypłucz spirytusem. A później wlej zimną wodę i zostaw odkręcone na noc.[/QUOTE] dziękuję za info to musi być taki zwykły 96%?? widziałam ten ale nie mam jak go kupić Cytat:
|
|
#2544 | |
|
Zakorzenienie
|
HEJ DZIEWCZYNY
Pamietacie mnie jeszcze? ![]() Jak tam Wasze postepy w odwyku? Ja Wam powiem, ze u mnie odwyk nie powrocil i ciesze sie z tego ze juz tak nie 'ekscytuje' sie kosmetykami. Ogolnie mniej do tego przywiazuje wage i dobrze mi z tym ![]() Cytat:
|
|
#2545 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2546 |
|
Zakorzenienie
|
Żeby karp był doskonały
i pierogi smakowały. Dużo szczęścia i radości, w tym dniu samych pomyślności. Prezentów i humoru dobrego, wszystkiego najlepszego
|
|
#2547 |
|
Zakorzenienie
|
Złozyłam zamówienie na III termin z Avonu - dostane 3 gratisowe kosmetyki (2 sobie zatrzymam - zimowy krem na noc i piankę do myia twarzy), a 3 dam jako gratis klientce.
Oparłam się lakierowi Dynamo (choć z bulem serca ...), ale wzięłam sobie szminke Nude Gold - mam nadzieje, że będzie choć trochę podobna do Nude Glitz, która lada dzień się skończy Wziełam tez perfumy Far Away - widac że gust mi się zmienił, bo zawsze były one dla mnie śmierdziuchami (wolałam wtedy świeże, cytrusowe) a teraz ... Odebrałam zamówienie z Oriflame - balsam Body Care i krem do rąk z aniołkami. Wczoraj kupiłam w końcu czarny lakier z brokatem z Eveline w dużej buterleczce. Nad zużyciami pracuję i, tak jak pisałam, do końca roku powinno poleciec 9 rzeczy
|
#2548 |
|
Zakorzenienie
|
ja kupiłam dziś lakier..odbiło mi z limitowanki essence moonlight 02-taki czarny z drobinkami i nie moge się przyzwyczaić ,nigdy ciemnego lakieru nie mialam
|
#2549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie do przodu,pielegnacja juz opanowana a kolorowka powolutku schodzi ale najwazniejsze ze nie dokupuje. Tez nie ciagnie mnie juz do kosmetykow tak jak kiedys. Kupuje tylko kiedy cos sie skonczy |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.

Niestety przed jegi kupnem nie poczytałam KWC a tam ma fatalne opinie, bardzo słuszne zresztą. 

[/QUOTE]

i przyjaciół 
to musi być taki zwykły 96%?? widziałam ten ale nie mam jak go kupić