|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
wiem że się nie udzielam od dłuższego czasu, ale po co zaśmiecać wątek czymś czego nawet pies wąchać nie chce..
z racji świąt chciałabym.. Chciałabym życzyć wam.. wszystkiego wystarczająco. Wystarczająco miłości żebyście nie przyzwyczaiły się do nadmiaru i nie szukały czegoś innego. Wystarczająco bólu i cierpienia... żebyście doceniły chwile szczęścia. Wystarczająco łez abyście doceniły uśmiech. Wystarczająco sukcesów abyście nie popadły w samouwielbienie. Wystarczająco weny, abyście mogły pomysły pomieścić w swoich notatnikach. A przede wszystkim chciałabym życzyć wam żebyście zostały takie jakie jesteście.. Codziennie, w pracy/w szkole, dla bliskich i dalekich. Bo zmienianie się jest łatwe, lecz pozostanie sobą na tym świecie jest najtrudniejszą rzeczą. ;* |
|
|
|
#512 |
|
Przyczajenie
|
Malinowa Girl
polaxd,Mrs Unfabulous, chocolatelady,-świetne <3 Mrs Unfabulous; Ja pochwałę od Ciebie? Dziękuję bardzo. Malinowa Girl - dziekuje bardzo bardzo bardzo! Mrs Unfabulos - nie rozumiem skad to zdziwienie Taki talent trzeba chwalic ! ![]() Moj ostatni wpis przed swietai bo wyjezdzam. Wroce nadrobie! <3MAGICZNYCH ŚWIAT ! Wziela się w garść. Nie dałoby się opisać pogardy malującej się na jej twarzy ani wstrętu i nienawiści, jakie zabrzmiały w jej słowach: -Mężczyźni! Plugawe, lubieżne świnie! Wszyscy jesteście tacy sami, wszyscy! Świnie! Świnie!...
|
#513 |
|
Przyczajenie
|
me9so3horny nie ma sprawy słońce
![]() Jeśli będziesz spadać, złapię Cię. Jestem panią wszystkich światów! Oto moje serce i dusza, proszę przemiel je na hamburgera i się rozkoszuj. A ten cały świat jakby poza mną. Kupiłam od Ciebie marzenia i sprzedałam żulowi za wrogie spojrzenie. Nieco schudła, trochę zbrzydła, serce miała z mydła. ''I chociaż czasem płacze, tak sobie tłumacze 'nic sie nie stanie, jest dobrze kochanie'' czary mary i przekleństwa. ''Nad ranem tule Twoją koszule, zawijam się w dywam Twym zapachem, kocham się ze snami, które noc zamiast Ciebie da mi. Jak Gejsza bez kimona, jak Tokio pod śniegem marzne bez Ciebie.''
|
#514 |
|
Zadomowienie
|
Odnajdywałam się w twoim spojrzeniu i czułam się zakochana..
Przy tobie byłam mniej słaba.. Prosiłam dniami i nocami, by zachmurzone niebo stało się błękitne.. Zakochana w sobie... Goniłam motyle.. A cały ten słodki miód z nieba przepełnia mnie słodką miłością. Delikatnie całował jej wiśniowe usta.. Jak anioł mógł złamać mi serce.. ? BananowaBrazylijka -
przykro mi.. zakneblowałam się ;( Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2009-12-23 o 16:02 |
|
|
|
#515 |
|
Wtajemniczenie
|
Świta, świta i po świtach. Pasterka na moście i wóda z gwinta. Na Parapecie melodie wygrywa deszcz. Zaczaruj mnie ostatni raz. Twoja zawiść- Twoja własną głupotą. A w kieszenie mam jemiołę, kto wie może dziś Cię spotkam. Rzadko byłeś przy mnie uśmiechnięty. Twoje oczy najpiękniejsze były w święta. Gdy opłatkiem się dzieliłeś -kochałeś pamiętam. Zawsze byłeś najlepszym mikołajem. Dziś Cie nie ma- a niedługo mamy święta. Dziś dopiero wiem, że miłość jest ślepa. I o Tobie myślę często nocą. Boże Narodzenie kiedy procenty są w cenie. Za dużo o jeden kielich wtedy się obrazi karpik. Mikołaju przywieź haju tira, tira trawki, cysternę wódki i jakieś zabawki.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
#516 | |
|
dream big
|
miło i wzajemnie
![]() Cytat:
![]() *– (...) Miłość jest jak morderca. Wcale nie jest ślepa. To kanibal o wyjątkowo ostrym wzroku. Przypomina wiecznie głodnego owada. – A co jada? (...) – Przyjaźń. *Sekret potrzebuje dwóch twarzy, w których może się odbijać, i dwóch par oczu, żeby się cały czas obserwować. *Totalna czujność to także totalna paranoja. *Prawdziwa miłość bywa tylko wtedy, gdy masz kogoś, z kim możesz przegadać całą noc, aż do białego rana. *Ból daje nowe doświadczenie. Jest kluczem rozkoszy. *Uśmiechała się powściągliwie, jakby nosiła w sercu jakiś sekret, zupełnie tak jak postać, którą miała odegrać.
|
|
|
#517 |
|
Rozeznanie
|
Bez rozpisywania się; Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku wszystkim i każdej z osobna!
BananowaBrazylijka, wiesz kochana że chciałabym pomóc, ale niestety mój mózg wyjechał wczoraj na wakacje, a na szukanie czegoś w magicznym zeszycie czasu brak. <3 ![]() dagmaruffka, ja pamiętam. wpadaj do nas częściej, słońce. _midnight_ - bardzo bardzo dziękuję, nawet nie wiesz jak się cieszę, że mam dla kogo dodawać posty. <3 Mrs Unfabulous - b. dziękuję <3 przy okazji chciałam oznajmić wszem i wobec, że kilka ukradłam i nie oddam. ![]() ![]() kamisha - ooj, ale Ty mi słodzisz. <33 kochana moja najcudowniejsza ruda wiewióra - to ja poproszę pod choinką te rude serducho. <3 ![]() pamiętasz jak zapytałeś o powód mojego nagłego szczęścia, a ja odpowiedziałam, że to tajemnica? teraz, kiedy Mikołaj owinął się czerwoną wstążeczką i ustawił obok mojej choinki już wiesz o co mi chodziło, prawda? moje serce było złamane na tak wiele kawałków, że byłam pewna, iż już nigdy nie zabije. wtedy zjawiłeś się ty, a twoja miłość sprawiła, że moje serce jest znów całością i bije teraz tylko dla ciebie. ubrana w nieśmiałość stoję przed twoimi drzwiami z sercem na dłoni. i na Twój widok cichutko powtarzam 'w tym roku byłam naprawdę grzeczna, Św. Mikołaju'. gdyby moje serce miało skrzydła, poleciałoby do Ciebie. hardcore w duszy, w bani Meksyk. Drogi Święty Mikołaju, w tym roku na Gwiazdkę proszę tylko o prawdziwą miłość.
|
|
#518 | ||
|
Zadomowienie
|
Pozostaje mi tylko czekać no to, aż znowu sobie o mnie przypomnisz. Powiedz chociaż, czy warto? Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#519 |
|
Rozeznanie
|
Pola xd - proszę...
![]() Guziki xD- wielka mistrzyni.! <3 'Ciągle słyszę tylko: głupia,co ona w nim widzi.Ludzie mówią o miłości,ale gdy widzą ją u innych reagują negatywnie. Wygląda to tak, jakby byli zazdrośni,że innym może się udać.' 'Nie zrozumiesz,póki nie spotka cię to,co spotyka mnie' 'Idąc za rękę z nim wyobrażam sobie,że idę z tobą.. Całując jego usta myślę,że całuję twoje. Unieszczęśliwiam siebie... ale i jego.' 'Święta,święta.... bez ciebie to zwykłe grudniowe dni' 'Święta-magiczny czas.. Więc proszę Boga,byś dał mi ostatnią szansę.' 'Prawda boli okropnie-ale lepiej jest ją znać niż żyć z uczuciem,że wszystko jest wspaniale' 'Pokaż mi jak żyć w świecie pełnym nienawiści.. Pokaż mi miłość' 'Nadzieja... Za jakie grzechy ją posiadam.?' Prawie zapomniałabym... życzę wam wszystkiego co najlepsze na święta i po świętach.. zrozumienia wśród innych ludzi,miłości-przede wszystkim odwzajemnionej, zdrówka, spełnienia pragnień.. ![]()
Edytowane przez Malinowa Girl Czas edycji: 2009-12-23 o 16:18 |
|
|
|
#520 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
- Jestem człowiekiem- grzech siedzi we mnie. - To nie oznacza, że masz go karmić... - Powiedz mi coś słodkiego! - Czekolada ![]() No i życzę wszystkim WESOŁYCH ŚWIĄT, dobrego żarcia, spełnienia marzeń i wszystkiego co sobie zapragniecie
|
|
|
#521 |
|
Przyczajenie
|
someone like you
|
|
|
|
#522 |
|
Rozeznanie
|
Gwiazdora w kominie, Prezentów po szyje. Dwa metry choinki, Cukierków trzy skrzynki. Pysznego bigosu Gwiazdki z kosmosu I udanego wskoku do 2010 roku! ![]() Wesołych Świąt I Szczęśliwego Nowego Roku ![]() ____ Marzenia spisane na kartce same nie potrafią się spełnić. Wyszłam z siebie. Wciąż nie wracam. Być twoją, bardzo miłe uczucie, wiesz? Zrób mi miejsce na swoim parapecie. Pozwól, bym mogła patrzeć na świat z okna Twojego pokoju. Zrób nam gorące kubek kakao i pozwól by muzyka wypełniła tło. A potem znów uśmiechnę się do Ciebie widząc Twą radość w oczach. Nauka jaką wyniosłam z opowieści o Czerwonym Kapturku? Lepiej zawsze pogryź swoich wrogów, zanim ich połkniesz. zapominam zapominać o Tobie. Oddałam mu serce, ale ocaliłam swoją duszę. czasem siadam na kanapie i patrzę w sufit, tak jakby odpowiedzią na moją niepewność i strach były głupie kasetony. I kocham także wieczory, kiedy z filiżanką herbaty w ręce, odpływam... Unosząc się ponad codzienność. Tak, kiedyś Ci wybaczę. Gdy przestaniesz traktować "przepraszam" jak gumki do mazania.
|
|
|
|
#523 |
|
Raczkowanie
|
Technika przyrasta liniowo, a głupota rośnie geometrycznie.
Dziwne to uczucie budzić się z mokrymi powiekami, pustką w głowie i masą domysłów.
|
#524 |
|
Przyczajenie
|
- My możemy mieć Halloween w Bożonarodzeniowe Święta
I wieczorem będziemy życzyć sobie, aby to nigdy się nie skończyło... -Don't waste your time on me you're already the voice inside my head (nie trać na mnie swojego czasu, jesteś już tylko głosem w mojej głowie) -Will you come home and stop this pain tonight ? (czy przyjdziesz do domu i wieczorem zatrzymasz ten ból?) |
|
|
|
#525 |
|
Raczkowanie
|
Nie żyje się... nie kocha... i nie umiera na próbę...
Nie pozwól zbudzić jej, ona wciąż wierzy. Obiecuj tyle ile możesz dać... i dawaj więcej niż obiecałeś. Wybaczam... ale nie zapominam. Spełniam swoje marzenia ... w pogoni za szczęściem. Życie to wielka zagadka... odkrywanie na nowo siebie. I jeśli zwracasz uwagę na znaki, dowiesz się wszystkiego, co jest Ci potrzebne, aby postawić następny krok... "Kiedyś nauczysz się dostrzegać subtelną różnicę między trzymaniem się za ręce a połączeniem dusz, I dowiesz się, że miłość to nie tylko pożądanie, a przebywanie w czyimś towarzystwie nie oznacza bezpieczeństwa. I zaczniesz zdawać sobie sprawę, że pocałunki nie są przypieczętowaniem umowy na całe życie, a prezenty nie są obietnicami, A potem zaczniesz akceptować swoje porażki i znosić je z podniesioną głową, otwartymi oczami i wdziękiem osoby dorosłej, a nie z żalem i gniewem dziecka, I nauczysz się kroczyć drogami własnej codzienności, ponieważ jutro jest zbyt niepewne, by coś na nim budować. Po pewnym czasie przekonasz się, że nawet rozkoszne ciepło słońca parzy skórę, gdy zbyt długo go zażywasz. Zasadź więc własny ogród i przystrój swą duszę, zamiast czekać, aż ktoś przyniesie ci kwiaty. I przekonaj się, że naprawdę potrafisz wiele znieść... |
|
|
|
#526 |
|
Zadomowienie
|
lubię być psychiczną masochistką, to smakuje jak czekolada .
|
#527 |
|
Raczkowanie
|
I czemu mam serce, a nie kamień,
czemu pisze wierszem, a nie zdaniem Na zawsze tylko Ty kochanie... I jeśli już odszedłeś to oddaj choć moje serce które Ci ofiarowałam Nie ma powrotów czas nigdy nie chce wracać I nawet nie wiesz jak ciężko widzieć Cię znów z nią przy boku I ciągle próbuję zapomnieć o wszystkim ,gdy palę Twe fotografie I zrozumiałam że miłość przegrała I gdy umierała tylko jedno imię na jej ustach widniało A kiedy jej serce już całkiem zgnije poczujesz że była kimś ważnym I jeszcze życzonka dla wszystkich utalentowanych dziewczynek ![]() Zimnych śnieżynek, ciepłych pierzynek. Dużego bałwanka, radości na sankach. Choinki pachnącej, kolędy radosnej. Dużego szampana, zabawy do rana. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
wiem... powiecie że nabijam posty.. ale kumpel mi to przysłał.. nie mogłam się oprzeć.
I. Młoda dziewczyna z tarnobrzeskiej ziemi, Bardzo przebywać lubi między ludźmi swymi. Piękna, mądra, bardzo wygadana Tylko jedna wada- niezdecydowana... Ile się najbliżsi natrudzić musieli, By się decyzji ważnej dowiedzieli. Otóż: ów dziewczyna z chłopcem się lubiła A ten jej powiedział: Zostań ze mną miła! Moje wyznanie tłumie w sobie lata, I dla mnie duchowo bardzoś Ty bogata... Ta raz się zgadza, a raz mu precz mówi, I się biedne dziewczę w własnych myślach gubi... Lecz w końcu nastał dzień tej wielkiej chwały, Ona się zgodziła- on szczęśliwy cały. Wszyscy się cieszyli, dziewczyny płakały, A niektóre nawet nad ślubem myślały. Tylko jeden biedak nie wie, co ma robić, On musi bardzo z myślami się pobić. I doszedł do wniosku, że przyjaźń ważniejsza, Od zazdrości, która w życiu najpodlejsza. Dziewczyna przytuli biedaka w potrzebie, W niej tajemna siła i wielka moc drzemie. Ważne jest również, że zawsze pomoże, Gdy problem i lęk- zawsze dopomoże. Często Ona krzyknie, lecz on wie- z miłości, Dla jego większej doskonałości. Największym lękiem biedaka-, że straci, To światło w ciemności, które go prowadzi. I co by począł bez przyjaźni- nie wie, Lecz myślę, że często płakałby na siebie. Więc cieszy się biedak, cieszy, kiedy może, Że ta przyjaciółka zawsze mu pomoże. Z tej bajki, więc morał jakiś wysnuć trzeba, By Bóg więcej takich dawał nam wprost z nieba. II. Tęsknota- smutne słowo, Ciężko wyrazić ją mową, Lecz często wystarczy jedno przytulenie By cała tęsknota poszła w zapomnienie "Anioł" Aniołek pewien z miasta Tarnobrzegu Często przebywał na kwiecistym brzegu. Na Nadole, nad Wisłę chodził Siedząc wzrokiem po tafli wodził. Niestety, do Krakowa odfrunął wielkiego... III Pewna Ola będąc mała, Bardzo króliki lubiała. Najpierw z nimi się bawiła, Potem szybko je pichciła. Robiąc szybko kanap mrowie, Myśli: pojem dzisiaj sobie! I najadłszy się do syta, Hop- i była już umyta. Poszła dalej się zabawiać A babcia obiad zaczęła podawać Woła na posiłek Olę Ona mówi: nie jeść wolę, Bo mnie dzisiaj brzuszek boli Babciu, nie chcesz bólu Oli. Babcia obiad odpuściła I dziewczyna się bawiła, Lecz gdy trochę już zgłodniała O bólu zapomniała Podeszła do stolika, Mówiąc: Babciu, prędko kup królika. IIII Przy drodze stoi samotny stary krzyż, Na nim postać wisząca spogląda wzwyż, Świętymi ramionami otula każdego, Miłości, pomocy, otuchy spragnionego. Edytowane przez magda1706 Czas edycji: 2009-12-23 o 17:21 |
|
|
|
#529 |
|
Konto usunięte
|
'chce się budzić obok Ciebie rano, punkt szósta,
iść do pracy niosąc smak miłości na ustach' <3 |
|
|
|
#530 |
|
xoxo
|
Uwielbiam kiedy wieje wiatr...
Powietrze porywa moje problemy przyziemne. Ktoś zapytał mnie kiedyś: - Co ja takiego robię? Wtedy odpowiedziałam: - Jesteś, to bardzo dużo. Rzeczy idealne są dla ludzi bez fantazji. Wierzę, że najmniejszy krok ma znaczenie dla wszechświata. Jestem cząsteczką, która poruszy inne, te kolejne, następne. Wszystko zaczyna się od jednego, małego kroku. Pytana skąd biorę siłę by przetrwać.. odpowiadam: Bóg wiedział co robi dając mi serce z kamienia! Prawdziwa miłość to nie tylko jazda z górki ale również pchanie pod górkę ukochanej osoby.! - Ale ja go kocham... - Cholera, dziewczyno opamiętaj się ! A co jeśli znowu przez Niego Twoje serce roztrzaska się na miliony kawałeczków o podłogę ? Hę ? Jestem pewna, że On tego nie posprząta. Jestem wolna. Nie czuję już skrępowania, gdy o tobie rozmawiam. Nie spuszczam wzroku, gdy cię widzę z nią. Nie wstydzę się napisać do ciebie kilku słów. Mojemu szklanemu aniołowi oderwało się jedno skrzydło- wziął ze mnie przykład. Ale nawet bez skrzydeł potrafimy latać, bo wiara w siebie unosi nas nad ziemię. Musieli się rozstać. Ona za bardzo patrzyła na metki zamiast na jego dobre serce. -Kocham Cię, rozumiesz to?! Dlaczego nie dasz mi jeszcze jednej szansy? -Po co skoro dla mnie jesteś nikim? Zabolało. Czuła jak nisko upadła.
|
#531 |
|
dream big
|
Drogie Wizażanki, z okazji Świąt, chciałam życzyć Wam spokojnych i radosnych świąt, spełnienia Waszych marzeń oraz żeby zbliżający się Nowy Rok był jeszcze lepszy od poprzedniego i przyniósł wiele sukcesów, radości, miłości i jak to tylko możliwe jak najmniej rozczarowań i przykrych chwil.
Jesteście Wspaniałe ![]() Nie jestem dobra w składaniu życzeń, więc wybaczcie, że tak nieudolnie ![]() *Pamiętam, byliśmy wtedy w parku, trzymaliśmy się za ręce i powiedziałeś, że jestem jedyną osobą jaką potrzebujesz... Powiedziałeś też, że sprawiłam, że Twoje życie jest kompletne... *Śpiewam Twoją ulubioną piosenkę w mojej głowie, kiedy nie jesteś przy mnie... *Pamiętam kiedy byliśmy razem... zakochani, nigdy osobno... sprawiałeś, że się uśmiecham...
who believe in the beauty of their dreams” Edytowane przez cherry pie Czas edycji: 2009-12-23 o 17:49 |
|
|
|
#532 |
|
Wtajemniczenie
|
cherry pie, RobCoCchesz, Lolja, _Panna_Migotka_, Kamma1507, _mandarynka, allmylifeismusic, Frizz, cornels, MamCieGdzies, Guziki xD, ruda wiewiora, me9so3horny, BananowaBrazylijka.
Jaaa dziewczyny żebym się przed samymi świętami tak nakradła, gwiazdka przez was do mnie nie przyjdzie
![]() _________________________ ________________________ -Chcesz czekoladkę? -Tak, poproszę tą z nadzieniem o smaku miłości. Odchodzisz szybkim krokiem, dając mi do zrozumienia, że już nic pomiędzy nami nie ma. brudny, kłamliwy, odarty z uczuć. Taki jest świat, który znam. Powoli łzy wymykają się poza granicę smutku moich oczu. Nietykalna. Wyznaczająca granicę, po przekroczeniu której giniesz. _________________________ _________________________ _ Banan nie wiem czy to się zda, bo na szybko wymyślane. Jego dzieła idealne w każdym milimetrze. Człowiek, który sprawia, że kobiety są szczęśliwe. Swoją sztuką rozświetla kobiecą urodę. jeszcze nikt oprócz niego nigdy nie sprawił, że dzięki jego arcydziełom czułam się zaczarowana. _________________________ _________________________ ____________ A życzenia wam jutro złożę pipy ![]() |
|
|
|
#533 |
|
Zakorzenienie
|
Czy wiesz, jak ciężko, gdy ktoś, kto jest sensem Twego świata odchodzi z inną? Czy wiesz, jak gorzkie potrafią być wtedy łzy? Jak dłuugie, samotne noce? A każdy dzień totalnie bez znaczenia.. Nie cieszy nawet kilogram czekolady, zakupy, a nawet najśmiejszy dowcip. To stan, kiedy lek jest jeden. A Ty nie masz ani recepty, ani lekarza, który mógłby ją wypisać..
Nie patrz tak na mnie proszę! Być może w to nie wierzysz, ale łamanie Twego serca wcale nie sprawiło mi radośći. Przeciwnie - za każdym razem, gdy na Ciebie spoglądam czuję się gorzej i gorzej.. Brakuje mi tych naszych chwil, długich rozmów, naszego życia.. Jak cholera kur*a! Kure*sko zaje*iście! Melduję się w XV części
|
|
#534 |
|
Zadomowienie
|
Twój uśmiech? Mój uśmiech.
|
|
|
|
#535 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
słodziak ![]() Znam miejsca gdzie rzeczy są tylko czarno białe. Kręte schody nie maja końca.. Pan Promyk wypatruje deszczu przez swoje ramię.. Wszystkie radości tego życia są nakreślone bólem.. |
|
|
|
|
#536 |
|
Zakorzenienie
|
xxxLOLKAxxx nawet nie wiesz jak mi miło,że coś ode mnie wzięłaś ;-*.
i znowu, i znowu tłucze kubek o płytki, a w umysł wdzierasz się Ty. Zatrzymałam się na Tobie,ale przecież trzeba iść dalej. Jak co wieczór moja duma walczy z tym czymś błyszczącym w kąciku oka, co tak mocno kłuje. Twoja dłoń na moim sercu "dużo tu smutku" mówisz... Nie wyszło nam to zakochanie, co? |
|
|
|
#537 |
|
Wtajemniczenie
|
Ty ! czerwone z lewej strony w piersi. to nic że teraz masz dwie połowy. musisz bić. słyszysz ? Ocean smutku, fale radości . |
|
|
|
#538 |
|
Raczkowanie
|
Plotkaraaa - nareszcie
*** rytm serca wraca do normy. jesteś jedynym mężczyzną pod słońcem, w którym mogłabym się zakochać. dzięki muzyce wytworzyła się między nimi więź, jaka jej nigdy z nikim nie łączyła. ale serce coraz szybciej biło. ogarnął ją przeraźliwy lęk, niewytłumaczalny, wręcz paniczny strach przed samotnością. muszę przestać myśleć, trzeba udawać, że wszystko jest w porządku.
|
|
#539 |
|
Raczkowanie
|
chciałabym móc zanurzyć głowę...w strumieniu twojej świadomości...bezpowrotni e
|
|
|
|
#540 | |
|
Rozeznanie
|
kochanee z okazji swiat zycze wam wszystkiego co najlepsze spełnienia marzeń duuużo miłości twórczej weny udanego sylwka i co tylko sobie zapragniecie <33 Cytat:
<33 _________________________ _______________
Na łące możemy zbudować bałwana Nie przyznasz, że mnie kochasz więc jak mam się dowiedzieć? Czy mam narysować obraz żebyś zobaczył jak się czuję? stworzyliśmy nasze imię, nasze zaufanie, naszą uprząż Ronić kilka łez ze szczęścia, i ubierać się bardziej jak chłopak Weź mnie za rękę i przyciągnij bliżej Szepcz mi do ucha o niczym Zawiąż wstążkę na mojej szyi będę twoim prezentem Pani Czarno-Biała nigdy nie widziała odcieni szarości A deszcz pada na szaro-niebieskie kartki Zawsze jestem milionami rzeczy na raz mętlik w głowie Serce w rękawie Edytowane przez grise Czas edycji: 2009-12-23 o 19:09 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.

Taki talent trzeba chwalic !
Wroce nadrobie! <3

<3