|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
:glaszcze:ja dziś miałam zderzenie z klamką od drzwi i mam pół ręki stłuczonej i obdartej sierota ze mnie.![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
za wizytę u gina ![]() Jak tak można z tymi pieniędzmi. Ależ ludzie mają tupet. A może masz gdzieś w domu, w torebce czy gdzieś te kolczyki??
|
|
#3752 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
Cytat:
Nie zanudzasz nas. A mnie dalej męczy katar. Byłam dziś w pracy, ale o 14 szef kazał mi iść do domu. Jak się o 15 położyłam spać, to wstałam opiero 0 17 żeby wziąć antybiotyk. dziś wzięłam ostatnią tabl, mam nadzieję, że jutro będzie już dobrze, bo dzisiaj niestety ie jest Srtasznie mnie męczy kaszel i podrażniam sobie tym jesczed bardziej gardło. Ide coś zjeść, wypić mleko z miodek i pomóc coś jecsze mamie. może uda mi się wpaść jescze później
|
|
#3753 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki dziękuję za życzenia
I wam również życzę wszystkiego co najlepsze, pogody ducha i spełnienia marzeń![]() isabele już tęsknimy ![]() elunka a to ci palant przylazł ![]() lula świetna ta choinka Micia fryz fajny, ale nie wiem czy nie trzeba będzie modelować codziennie ![]() t'ai tez sobie rajtki kupiłam Byłam z sis i kuzynką na zakupach i mam chyba wszystko ![]() Kupiłam buty Jedyne które przylegały do moich łydek![]() Ja mam tyle roboty jeszcze dzisiaj a jestem wypruta Jutro na siódmą do pracy w dodatku Wigilia, więc pewnie będę miała zamieszanie na recepcji bo dostawy będą... Jak będę miała czas to do was zajrzę.Spokojnych Świąt
|
|
|
|
#3754 |
|
Zakorzenienie
|
ma.ko no wlasnie szukalam wszedzie
na szczescie nie musze daleko isc, zeby je kupic i kosztowaly tylko 7 zeta...no ale mam nadzieje, ze sie znajda![]() kasiulenkowo ![]() cobra butki fajne ![]() a na zdjeciach babeczki przed chcwila z mam zrobilsymy;p moj kot relaksujacy sie - moje dzielo...no i troche taty;p
|
|
|
|
#3755 |
|
Zakorzenienie
|
♥¸.¸♥*´¨`*• .¸ ♥$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$ ._$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$__ __$$ .___$$$$$$$$$$$$$$$______ __$$ ____$$$$$$$$$$$$________$ $ ______$$$$$$$$__________$ $ ______$$$$$$__#♥#♥____$$ ______$$$$$$__##♥#__$$ ________$$________$$ ________$$____$$$$ ________$$$$$$ Gdy nadejdą te piękne święta, każdy o bliskich swoich pamięta. Przesyłam gorące życzenia. Niech gwiazdka pomyślności co zabłyśnie znów o zmroku, zaprowadzi Was do szczęścia w nadchodzącym Nowym Roku. i radosnych przygotowań do ślubu kochane PMki |
|
|
|
#3756 | ||
|
Zakorzenienie
|
mam 2o min przerwy, bo robie od nowa ciasto na pierogi, bo poprzednie jakies masakrycznie twarde mi wyszlo, i jak je walkowalam to sie pocilam i slabo mi sie robilo
wiec rzucilam w ch.ol.er.e i zrobilam drugie do tego w piekarniku piecze sie serniczek i w garnku gotuje sie kompot rodzice wspolnie dziubaja salatke a ja obkupuje kuchnie a jak hmm moze sobie juz zmienie posciel, bo dzisiaj dluuuga noc przede mna, wiec pozniej to tylko sie bachnac i spac do rana i pobudka o 7 ehhh ![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
ja dzisiaj bedac na rynku swoje doszczetnie przemoczylam, ze male bajorko mialam, bo nie ma to jak sie wybrac na rynek w deszczu |
||
|
|
|
#3757 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam jeszce na chwilkę podziękować za życzenia i Wam również życzyć wszystkiego co najlepsze, spokojnych świąt, dużo prezentów pod choinką i spełnienia wszystkich marzeń
|
#3758 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez jestem jeszcz ena chwile
![]() jak w dzien nie mialam czasu to sie rozgadalyscie dziewuchy,a jak teraz mam to one sie za robote wziely ![]() ![]() ide sie pieknic-nakladam na noc olej kokosowy na wlosy-mam nadzieje, ze jutro bede miala gladkie i lsniace,a nie sterczacy puch jak zwykle;p i czytam...bo 4 czesc naprawde jest meeeeeegaaaaa ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- karolinusienka powodzenia z piergoami ja jutro z rana (tzn o 10;p) sie biore za uszka z mam.i jeszcz ena cmentarz Babcie odwiedzic bo dzis to nawet czasu nie bylo,ech![]() ![]() ![]() a i szwagier przyjechal z prezentami co by jutro nie tachac-dwie reklamowy wielkie i jakies pudlo 2 na 2 metry ciekawe co to...ale nie zajrze
|
|
|
|
#3759 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:Cytat:
Cytat:
wesołych ![]() Cytat:
[QUOTE=cobra115;16023318 Byłam z sis i kuzynką na zakupach i mam chyba wszystko ![]() Kupiłam buty Jedyne które przylegały do moich łydek![]() [/QUOTE] sexi flexi! ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- cześć dziewuszki tęsknoty za Wami miałam straszne...wogóle dziewczyny mam koszmarny dzień....przykry i smutny mam dosc juz tych klientów i tych calych swiat chce zeby juz mineły... ![]() ![]() : mad:kuźwa jak mi przykro... tż rozmawiał z mamą okropna awantura ona podobno bardzo płakała ale nie współczuje jej bo ja przez nia juz nie raz płakałam... tz powiedział ze wróci do mnie w 2 dzień swiat... zobaczymy... jakie ona mu dzis rzeczy mówiła...za on chyba juz matki nie potrzebuje ze przykro jej ze ja staje pomiedzy nimi...naszczescie on skutecznie sie bronił przed wszystkim ale juz mam dosc tego wszystkiego... ![]() ubrałam dzis choinke jutro mam w koncu wolne
|
|
|
#3760 |
|
Wtajemniczenie
|
jeszcze kierowniczka z perfumeri zrobilam mi ładny prezent
dostałam 3 damskie zapachy wybrałam sobie moja ukochane wziełam
|
|
#3761 |
|
Zakorzenienie
|
meg_87 ja wiesz co ale nie możecie z TZ stawiać matki w takiej sytuacji wiem, że Ci przykro, że razem nie spędzicie świat bo jaj mam tak samo
ale to jego mama-jaka jest taka jest, ale jak Ty byś się czuła gdyby Twój syn się na Ciebie wypiął? Później teściowa może miec do Ciebie żal i ogólnie kwasy będą w rodzinie
|
#3762 |
|
Wtajemniczenie
|
kaska87- ani mi ani tz nie jest z tym łatwo.. to ze ja płacze przez nia gówno kogokolwiek obchodzi... ja jestem dla niej miła nogdy niczym sobie nie zasłuzyłam na takie traktowanie... nie mam zamiaru ja ani tz jej ustepowac i po ponad 6 latach zwiazku udawac ze sie kumplujemy jak planujemy slub! nie ma prawa mówic ze nie jestem rodzinka ani bliska osoba dla tz tak bez powodu.. zreszta moge tak..pisac i pisac bo rzeczy do opowiedzenia jest multum
zreszta i na wigilii i na bn bedzie z nia wiec czy jej sie to pogoba czy nie 2 dzien swiat bedzie spedzac ze mna... nie chcielismy zeby tak było bo planowalismy ze ja pojade tam do tz i wszystko bedzie ok- ale ona nie chciała zeby było ok bo nie chciała tam mnie bo to przeciez takie rodzinne świeta...
Edytowane przez 87_meg Czas edycji: 2009-12-23 o 23:05 |
|
|
|
#3763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w 1 i 2 dzień świąt już taka teściowa to tak na codzień nie uważa Cię za przyszłą synową nawet teraz jak już ślub planujecie?
|
|
#3764 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
cóz samolubnych i egoiztycznych ludzi nie zmienisz a przynajmniej ciezko jest zmienić... dlatego tż dzie powiedział koniec- mam juz dosc i wieceje nie bede na to pozwalał... bo ona nie ma zadnego powodu...nie wiem czemu tak jest ale ja jestem dla niej miła az za...a ona taka krzywde robi mi i jemu... chora sytuacja ja tz powazyał jej pierscionek to powiedziała : przeciez ty nie masz pieniedzy na takie rzeczy.. a jak ogłosilismy rodzica tz ze sie pobieramy... to powiedziała tylko- ale ty nie masz stałej pracy zeby utrzymac rodzine. wtedy myslałam ze sie załamie i płakac mi sie chciało dlatego odrazu poszlismy spowrotem to pokoju tz.. zero radosci gratulacji usmiechu- NICZEGO!
Edytowane przez 87_meg Czas edycji: 2009-12-23 o 23:14 |
|
|
|
|
#3765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3766 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
miała tylko kamiena twarz.. a mi serce pekało jeszcze jak patrzałam na tz i widziała jak bardzo mu przykro z powodu jej reakcji... tragedia ja przede wszystkim nie moge zniesc tego ze ona go tak krzywdzi tym zachowaniem
|
|
|
#3767 |
|
Konto usunięte
|
Cześć Laski
.Dawno mnie nie było . Ale przygotowania świąteczne mnie wciągnęły totalnieWpadłam złożyć Wam życzenia: Kochane PM2011-zdrowych,wesołych oraz spokojnych i rodzinnych świąt Bożego Narodzenia. Niech to będzie dla Was i Waszych TŻtów magiczny i cudowny czas. I aby wszystkie życzenia składane,przy łamaniu opłatkiem spełniły się. Wszystkiego dobrego
|
|
|
|
#3768 |
|
Zakorzenienie
|
Butki super
![]() Kot boski )Meg ... sorry że pytam tak na forum, nie musisz odp. ale czy Tż ma ojca - tzn czy on mieszka z nimi? Bo mi ta sytuacja pewną przypomina Nie martw się kochana
|
|
|
|
#3769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz nie pozostaje nic innego jak to by TZ znalazł stałą pracę i udowodnił, że potrafi zadbac o rodzinę, a na wesele ona Wam da kasę? Po to zabrzmiało jakby "nie masz na to kasy-czyli na wesele chyba też"
|
|
#3770 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale ja go lubie zawsze z nim gadam nie co to z nia...on pyta o wszystko o z zareczyn sie ucieszył ![]() tz powiedziała ze nam pomoga w weselu..
|
|
|
#3771 |
|
Zakorzenienie
|
no to tyle dobrze, zobaczysz wszystko się ułoży
u mnie też podobna sytuacja jest z tymi świętami bo niby jeszcze nie jestem żoną P. ale już w to wbijam nie będę się ciśnieniować i psuć sobie i P. świąt-Tobie radzę to samo ![]() w wigilię się pewnie zobaczymy po południu przed kolacjami, a może po
|
#3772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ma nad mężem, myślała że nad synem też będzie mieć Oby Wam jakiegoś numeru nie wywinęła ze ślubem, że np. jak nie po jej myśli to ona nie da kasy czy coś Moja teściowa też raczej z tych "sprawujących kontrolę" ale na szczęście pogodziła sie z wyborem swojego pierworodnego ma jeszcze drugiego - młodszego w domu do niańczenia ![]() Meg - wal ją ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- dobranoc Edytowane przez dottta Czas edycji: 2009-12-23 o 23:37 |
|
|
|
|
#3773 |
|
Wtajemniczenie
|
dottta- ona sie nie wtraca takich zajwaek naszczescie nie ma...jest za to obojetna na wszystkich i wszystko..musimy dac rade bo kto jak nie my!
|
|
#3774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musi się ułożyc
|
|
|
|
|
#3775 |
|
Zakorzenienie
|
jaki ze mnie jest czasem borok
wchodze na wizaz i patrze ze nie widze zdjec ani nie moge wielocytowac wiec czytam tylko i myslalam ze to wina wizazu, jakies modernizacje czy cus... a sie okazalo ze nie jestem zalogowana w gruncie rzeczy przeczytalam co napisalyscie ale nie pamietam za duzo ![]() Cobra bardzo mi się podobaja te buty Lusesita babeczki biedny Twój Tż najwyzej kolczyki beda dla ciebie jak je znajdziesz po swietach ![]() Nicola wypadek? dobrze ze nic ci sie nie stalo i fajnie ze juz jestes ja tez ostatnio tez ofe wybralam zeby mnie nie wylosowali ![]() Ma.ko mam nadzieje ze sie wykurujesz szybko bo juz dosc dlugo jestes chora ![]() Kasiulenkowo kolejna rzec do odhaczenia Meg ciężką macie sytuację... mysle ze w tym roku sie przemoże tesciowa i od nowego roku bedzie was juz traktowac inaczej a moze przed @ jest ze taka marudna ![]() Dobranoc ![]()
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-12-24 o 00:01 |
|
|
|
#3776 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niestety nie mam tak fajnie jak TY..ciesz sie ta atmosfera korzystaj bo mi tego strasznie brakuje..
|
|
|
#3777 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jestem happy
|
#3778 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to przesylam troche wirutalnie świątecznej atmosfery :magik:---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- Cytat:
ja z Piterkiem dopiero przed pasterka sie zobacze, bo przed Wigilia chyba nie da rady podjechac
|
||
|
|
|
#3779 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sobie oglądam suknie LF, te są ładne
![]() http://www.lisaferrera.pl/suknia/1385 http://www.lisaferrera.pl/suknia/1392 wywalić kwiat http://www.lisaferrera.pl/suknia/7402 http://www.lisaferrera.pl/suknia/7427 gorset brzydki bo z szelkami
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-12-24 o 00:11 |
|
|
|
#3780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() śpijcie słodko i jutro: WESOŁYCH ŚWIĄT!!! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.

sierota ze mnie.

bo chyba znow mam ta "krwawiaca nadzerke"
ze spodni wyjal, ktore wuislay w szafce-to chyba 2 przypadek kradziezy u nich,ale co sie dziwic jak zaklad 200 osob, a szafka nie zmaknieta bo zgubil klucze-jakbym dorwala tego ......................... ...................
za wizytę u gina 

Jedyne które przylegały do moich łydek
Perfect Housewife 

klask i:
ale to jego mama-jaka jest taka jest, ale jak Ty byś się czuła gdyby Twój syn się na Ciebie wypiął? Później teściowa może miec do Ciebie żal i ogólnie kwasy będą w rodzinie
Moja teściowa też raczej z tych "sprawujących kontrolę" ale na szczęście pogodziła sie z wyborem swojego pierworodnego
w gruncie rzeczy przeczytalam co napisalyscie ale nie pamietam za duzo
najwyzej kolczyki beda dla ciebie jak je znajdziesz po swietach