Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011, cz.V - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-23, 19:44   #3751
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Znalazlam idealną fruzurę
identyczną chce ;D kolory tez takie
http://ikf.styl.fm/fryzury-krotkie/fryzura412944.htm
boska, też chciałam taką, ale Tż i fryzjerka nie pozwolili mi się do czasu ślubu tak ściąć

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
MiciaKicia bardzo mi się ta fryzurka podoba...ech...czemu nie mam prostych włosów

T'ai ja też tak pisałam, teraz sobie grzeję łapy między udami
jak byłam oststnio u fryzjera, to babeczka robiła coś takiego na kręconych włosach. bosko wyglądała

Cytat:
Napisane przez kasiunialusia Pokaż wiadomość
CZEŚĆ DZIEWCZYNY
czy któras z was widziała u siebie w jakimś sklepie kalendarz na 2010 rok z Janem Pawłem II taki biały z ołówkowymi rysunkami???
popatrz w empiku *

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
kurde ale mnie ręka rwie! pewnie przez tą wilgoć
:glaszcze:ja dziś miałam zderzenie z klamką od drzwi i mam pół ręki stłuczonej i obdartej sierota ze mnie.

Cytat:
dla mnie ten kolor jest boski

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja teraz spadam robić wafla z mlekiem w proszku najlepszy wafel świata

[/CENTER]
nie chce się chwalić, ale próbowałaś tego co wrzuciłam na bloga?? Wafel łamaniec się zowie. U mnie juz leżą 2 szt, a u teściowej 3 bo tak schodzi.

Cytat:
ciekawe czy uda mi się spotkać z TŻ-em...może wreszcie by się zrobiło normalnie między nami
Czaś świąt, na pewno się wszystko poukłada. Jestem pewna.

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
[/COLOR]A teraz "krótka" relacja z moich ostatnich dokonań

Wczoraj:
- kupiłam sukienkę, którą zamówiłam dzień wcześniej i mi ją przywieżli z hurtowni
- kupiłam bratu urodzinowo-imieninowo kufel z fajnym tekstem i obrazkiem

Dzisiaj:
-byłam u kosmetyczki i mam śliczniusie pazurki
- ubrałam choinkę, ale rodzinka oznajmiła że biedna, bo zrobiłam selekcję ozdób i jest złoto-czerwono
- wyprałam dywany u siebie
- niedługo bierzemy się za uszka,

a jutro mój B. ma szalony plan na rozpoczęcie świąt
czekamy na zdjęcia

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
Wreszcie troche spokoju do 18 bo wtedy do gina-tryzmcie kciuki, bo chyba znow mam ta "krwawiaca nadzerke"

ale widze, ze tu tez cisza...;p

kurde tak zaltana dzis bylam, z enawet ksiazki nie pocztalam przed spaniem mam zamiar ja skonczyc

Micia fajna ta fryzurka, tez kiedys mialam czarne pod spodem i na wierzchu blond;p

ivona

a i jeszcze wiadomosc z ostatniej chiwli-M. z pracy ktos ukradl 150zlze spodni wyjal, ktore wuislay w szafce-to chyba 2 przypadek kradziezy u nich,ale co sie dziwic jak zaklad 200 osob, a szafka nie zmaknieta bo zgubil klucze-jakbym dorwala tego ......................... ................... a dla M. te 150 zl to naprawde bardzo duzo

dobra spadam sie ogarniac do gina...ogolic sie musze

buziaki swiateczne aniolki

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

a druga wiaodmosc-zgubilam kolczyki dla sis, ktore byly prezentem jutro musz eleciec po drugie.no masakra jakas!!!
3mam za wizytę u gina
Jak tak można z tymi pieniędzmi. Ależ ludzie mają tupet.
A może masz gdzieś w domu, w torebce czy gdzieś te kolczyki??

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-23, 19:44   #3752
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,

Cytat:
Napisane przez nicolaaa Pokaż wiadomość
Witajcie ponownie,
Nie odzywałam się od pewnego czasu bo miałam strasznie dużo pracy, że nawet nie miałam kiedy zjeść śniadanka a w domku to już padnięta byłam.
Niestety miałam wypadek samochodowy i jakoś też głowy nie miałam, bo trzeba było tyle spraw pozałatwiać. Na szczęście jestem tu z Wami i ogromnie się cieszę że mogę coś napisać bo wesoło to nie wyglądało.

Teraz na szczęście luzik w pracy Niestety muszę iść do pracy w poniedziałek ale jakoś przeżyję.

Elunka i Ivona dziękuję za pamięć!

Kurcze tak rozmawiam z TŻ i w sumie to ostatnie nasze święta 'po staremu' bo już za rok będziemy małżeństwem i pierwszy raz spędzimy razem święta.

A i jeszcze dziś zapisałam się do OFE bo inczaej by mnie wylosowali a tego bym nie chciała i jako osobę dziedziczącą podałam TŻ

No to tyle bo nie chce się rozpisywać i zanudzać
Ale nic Ci się nie stało po tym wypadku??
Nie zanudzasz nas.

A mnie dalej męczy katar. Byłam dziś w pracy, ale o 14 szef kazał mi iść do domu. Jak się o 15 położyłam spać, to wstałam opiero 0 17 żeby wziąć antybiotyk. dziś wzięłam ostatnią tabl, mam nadzieję, że jutro będzie już dobrze, bo dzisiaj niestety ie jest Srtasznie mnie męczy kaszel i podrażniam sobie tym jesczed bardziej gardło. Ide coś zjeść, wypić mleko z miodek i pomóc coś jecsze mamie. może uda mi się wpaść jescze później

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
Stary 2009-12-23, 19:47   #3753
cobra115
Zakorzenienie

Dziewczynki dziękuję za życzenia I wam również życzę wszystkiego co najlepsze, pogody ducha i spełnienia marzeń

isabele już tęsknimy
elunka a to ci palant przylazł
lula świetna ta choinka
Micia fryz fajny, ale nie wiem czy nie trzeba będzie modelować codziennie
t'ai tez sobie rajtki kupiłam

Byłam z sis i kuzynką na zakupach i mam chyba wszystko
Kupiłam buty Może nie takie jak chciałam, ale na prawdę już nie miałam w czym łazić Jedyne które przylegały do moich łydek Na zdjęciu trochę za bardzo się błyszczą, ale ogólnie nie są takie "lateksowe". Wszystkim sie podobają :p Tzn. sis, kuzynce i mojej mamie

Ja mam tyle roboty jeszcze dzisiaj a jestem wypruta Jutro na siódmą do pracy w dodatku Wigilia, więc pewnie będę miała zamieszanie na recepcji bo dostawy będą... Jak będę miała czas to do was zajrzę.

Spokojnych Świąt
Stary 2009-12-23, 19:59   #3754
lusesita23
Zakorzenienie

ma.ko no wlasnie szukalam wszedzie na szczescie nie musze daleko isc, zeby je kupic i kosztowaly tylko 7 zeta...no ale mam nadzieje, ze sie znajda

kasiulenkowo

cobra butki fajne

a na zdjeciach babeczki przed chcwila z mam zrobilsymy;p moj kot relaksujacy sie i nasza choinka - moje dzielo...no i troche taty;p
Stary 2009-12-23, 20:11   #3755
lusesita23
Zakorzenienie

♥¸.¸♥*´¨`*• .¸
♥$$$$$$$$
$$$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$
._$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$__ __$$
.___$$$$$$$$$$$$$$$______ __$$
____$$$$$$$$$$$$________$ $
______$$$$$$$$__________$ $
______$$$$$$__#♥#♥____$$
______$$$$$$__##♥#__$$
________$$________$$
________$$____$$$$
________$$$$$$

Gdy nadejdą te piękne święta,
każdy o bliskich swoich pamięta.
Przesyłam gorące życzenia.
Niech gwiazdka pomyślności
co zabłyśnie znów o zmroku,
zaprowadzi Was do szczęścia
w nadchodzącym Nowym Roku.

i radosnych przygotowań do ślubu kochane PMki
Stary 2009-12-23, 21:34   #3756
karolinusienka
Zakorzenienie

mam 2o min przerwy, bo robie od nowa ciasto na pierogi, bo poprzednie jakies masakrycznie twarde mi wyszlo, i jak je walkowalam to sie pocilam i slabo mi sie robilo wiec rzucilam w ch.ol.er.e i zrobilam drugie do tego w piekarniku piecze sie serniczek i w garnku gotuje sie kompot rodzice wspolnie dziubaja salatke a ja obkupuje kuchnie aaa i pszenica na kutie tez sie moczy a jak hmm moze sobie juz zmienie posciel, bo dzisiaj dluuuga noc przede mna, wiec pozniej to tylko sie bachnac i spac do rana i pobudka o 7 ehhh

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
ma.ko no wlasnie szukalam wszedzie na szczescie nie musze daleko isc, zeby je kupic i kosztowaly tylko 7 zeta...no ale mam nadzieje, ze sie znajda

kasiulenkowo

cobra butki fajne

a na zdjeciach babeczki przed chcwila z mam zrobilsymy;p moj kot relaksujacy sie i nasza choinka - moje dzielo...no i troche taty;p
śliczny kociaczek i smakowicie wygladajace babeczki

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
Dziewczynki dziękuję za życzenia I wam również życzę wszystkiego co najlepsze, pogody ducha i spełnienia marzeń

isabele już tęsknimy
elunka a to ci palant przylazł
lula świetna ta choinka
Micia fryz fajny, ale nie wiem czy nie trzeba będzie modelować codziennie
t'ai tez sobie rajtki kupiłam

Kupiłam buty Może nie takie jak chciałam, ale na prawdę już nie miałam w czym łazić Jedyne które przylegały do moich łydek Na zdjęciu trochę za bardzo się błyszczą, ale ogólnie nie są takie "lateksowe". Wszystkim sie podobają :p Tzn. sis, kuzynce i mojej mamie

Ja mam tyle roboty jeszcze dzisiaj a jestem wypruta Jutro na siódmą do pracy w dodatku Wigilia, więc pewnie będę miała zamieszanie na recepcji bo dostawy będą... Jak będę miała czas to do was zajrzę.

Spokojnych Świąt
ładne buciki ja dzisiaj bedac na rynku swoje doszczetnie przemoczylam, ze male bajorko mialam, bo nie ma to jak sie wybrac na rynek w deszczu
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-23, 21:45   #3757
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Wpadłam jeszce na chwilkę podziękować za życzenia i Wam również życzyć wszystkiego co najlepsze, spokojnych świąt, dużo prezentów pod choinką i spełnienia wszystkich marzeń

Leoś 29.12.2014 
Stary 2009-12-23, 22:26   #3758
lusesita23
Zakorzenienie

Ja tez jestem jeszcz ena chwile

jak w dzien nie mialam czasu to sie rozgadalyscie dziewuchy,a jak teraz mam to one sie za robote wziely

ide sie pieknic-nakladam na noc olej kokosowy na wlosy-mam nadzieje, ze jutro bede miala gladkie i lsniace,a nie sterczacy puch jak zwykle;p

i czytam...bo 4 czesc naprawde jest meeeeeegaaaaa

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

karolinusienka powodzenia z piergoami ja jutro z rana (tzn o 10;p) sie biore za uszka z mam.i jeszcz ena cmentarz Babcie odwiedzic bo dzis to nawet czasu nie bylo,ech okropna wnuczka ze mnie

a i szwagier przyjechal z prezentami co by jutro nie tachac-dwie reklamowy wielkie i jakies pudlo 2 na 2 metry ciekawe co to...ale nie zajrze
Stary 2009-12-23, 22:31   #3759
87_meg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

Dawno mnie nie było i niestety nie będzie. Dziś po pracy wyjeżdzamy do domku Nareszcie A w domku nie mam neta. Po świętach jestem na urlopie, potem Wyjazd na sylwestra - więc spotkamy sie dopiero 4 stycznia. Już za Wami tęsknie!!
my też bedziemy tęsknić..

Cytat:
dziś mam 500 dni do ślubu
klask i:

Cytat:
Cieszę się że już niedługo wszystkie będziemy mogły mówić że ślub w przyszłym roku

I nikt mi już nie będzie truł że dłuuuuugo

A w ogóle to dowiedziałam się że mój kuzyn ma zaręczyny w 1-szy dzień świąt i podejrzewam że jeszcze w 2010 zrobi weselicho
Ja bym nie chciała takich oficjalnych, zaplanowanych zaręczyn
tez bym nie chciała zero zaszkoczenia i niespodzianki... ja tez nie umiem sie doczekac jak bede mogła mówić " w przyszłym roku!"

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Hej Kochane

Ja tylko na chwilę, bo w pracy młyn. Wigilia w pracy była wczoraj - chyba ostatnia w tym gronie
Zaraz wychodzę z pracy i potem pakowanie i do domciu Muszę pomóc mamie

Wszystkim Kochanym PM 2011 chciałabym złożyć najserdeczniejsze życzenia pięknych, radosnych, nastrojowych i magicznych Świąt Bożego Narodzenia

Do napisania po świętach
wracaj do nas szybko wesołych

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
hej dziewczynki ja na chwilke moze i na dluzsza

aaaa bylam dzisiaj rano u Piotusia bo na popoludnie szedl i dostalam od jego mamy 2 bombki na choinke, bo mi sie strasznie podobala jedna, to zdjela dla mnie i mi dala, a pozniej doniosla jeszcze jedna, bo tak glupio dawac jedna a i rodzice dostali gwiazde betlejemska ale milo z ich strony
zazdroszcze...

[QUOTE=cobra115;16023318

[/QUOTE]

sexi flexi!

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

cześć dziewuszki tęsknoty za Wami miałam straszne...

wogóle dziewczyny mam koszmarny dzień....przykry i smutny mam dosc juz tych klientów i tych calych swiat chce zeby juz mineły...: mad:

kuźwa jak mi przykro...

tż rozmawiał z mamą okropna awantura ona podobno bardzo płakała ale nie współczuje jej bo ja przez nia juz nie raz płakałam...
tz powiedział ze wróci do mnie w 2 dzień swiat...
zobaczymy...

jakie ona mu dzis rzeczy mówiła...za on chyba juz matki nie potrzebuje ze przykro jej ze ja staje pomiedzy nimi...naszczescie on skutecznie sie bronił przed wszystkim

ale juz mam dosc tego wszystkiego...

ubrałam dzis choinke jutro mam w koncu wolne bede robic pierogi i musze skoczyc o spowiedzi...
..i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę
87_meg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-23, 22:39   #3760
87_meg
Wtajemniczenie

jeszcze kierowniczka z perfumeri zrobilam mi ładny prezent dostałam 3 damskie zapachy wybrałam sobie moja ukochane wziełam meski dla tz , 2 kremy-hr i clinique, puder i korektor-z ysl
..i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę
Stary 2009-12-23, 22:57   #3761
kaska87
Zakorzenienie

meg_87 ja wiesz co ale nie możecie z TZ stawiać matki w takiej sytuacji wiem, że Ci przykro, że razem nie spędzicie świat bo jaj mam tak samo ale to jego mama-jaka jest taka jest, ale jak Ty byś się czuła gdyby Twój syn się na Ciebie wypiął? Później teściowa może miec do Ciebie żal i ogólnie kwasy będą w rodzinie nie smutaj się

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-23, 23:03   #3762
87_meg
Wtajemniczenie

kaska87- ani mi ani tz nie jest z tym łatwo.. to ze ja płacze przez nia gówno kogokolwiek obchodzi... ja jestem dla niej miła nogdy niczym sobie nie zasłuzyłam na takie traktowanie... nie mam zamiaru ja ani tz jej ustepowac i po ponad 6 latach zwiazku udawac ze sie kumplujemy jak planujemy slub! nie ma prawa mówic ze nie jestem rodzinka ani bliska osoba dla tz tak bez powodu.. zreszta moge tak..pisac i pisac bo rzeczy do opowiedzenia jest multum
zreszta i na wigilii i na bn bedzie z nia wiec czy jej sie to pogoba czy nie 2 dzien swiat bedzie spedzac ze mna... nie chcielismy zeby tak było bo planowalismy ze ja pojade tam do tz i wszystko bedzie ok- ale ona nie chciała zeby było ok bo nie chciała tam mnie bo to przeciez takie rodzinne świeta...

Edytowane przez 87_meg
Czas edycji: 2009-12-23 o 23:05
Stary 2009-12-23, 23:06   #3763
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 87_meg Pokaż wiadomość
kaska87- ani mi ani tz nie jest z tym łatwo.. to ze ja płacze przez nia gówno kogokolwiek obchodzi... ja jestem dla niej miła nogdy niczym sobie nie zasłuzyłam na takie traktowanie... nie mam zamiaru ja ani tz jej ustepowac i po ponad 6 latach zwiazku udawac ze sie kumplujemy ja planujemy slub! nie ma prawa mówic ze nie jestem rodzinka ani bliska osoba dla tz tak bez powodu.. zreszta moge taki pisac i pisac
zreszta i na wigilii i na bn bedzie z nia wiec czy jej sie to pogoba czy nie 2 dzien swiat bedzie spedzac ze mna... nie chcielismy zeby tak było bo planowalismy ze ja pojade tam do tz i wszystko bedzie ok- ale ona nie chciała zeby było ok bo nie chciała tam mnie bo to przeciez takie rodzinne świeta...
bidulka ważne, że TZ jest po Twojej stronie ja też na wigilię nie będę z P. ale w 1 i 2 dzień świąt już tak

a teściowa to tak na codzień nie uważa Cię za przyszłą synową nawet teraz jak już ślub planujecie?

Stary 2009-12-23, 23:11   #3764
87_meg
Wtajemniczenie

Cytat:
bidulka ważne, że TZ jest po Twojej stronie ja też na wigilię nie będę z P. ale w 1 i 2 dzień świąt już tak

a teściowa to tak na codzień nie uważa Cię za przyszłą synową nawet teraz jak już ślub planujecie?
ona to cały czas sie broni tym ze nic do mnie nie ma ale jej zachowani mówi cos innego..
cóz samolubnych i egoiztycznych ludzi nie zmienisz a przynajmniej ciezko jest zmienić...
dlatego tż dzie powiedział koniec- mam juz dosc i wieceje nie bede na to pozwalał... bo ona nie ma zadnego powodu...nie wiem czemu tak jest ale ja jestem dla niej miła az za...a ona taka krzywde robi mi i jemu...
chora sytuacja

ja tz powazyał jej pierscionek to powiedziała : przeciez ty nie masz pieniedzy na takie rzeczy..
a jak ogłosilismy rodzica tz ze sie pobieramy... to powiedziała tylko- ale ty nie masz stałej pracy zeby utrzymac rodzine.
wtedy myslałam ze sie załamie i płakac mi sie chciało dlatego odrazu poszlismy spowrotem to pokoju tz..
zero radosci gratulacji usmiechu- NICZEGO!

Edytowane przez 87_meg
Czas edycji: 2009-12-23 o 23:14
Stary 2009-12-23, 23:13   #3765
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
ona to cały czas sie broni tym ze nic do mnie nie ma ale jej zachowani mówi cos innego..
cóz samolubnych i egoiztycznych ludzi nie zmienisz a przynajmniej ciezko jest zmienić...
dlatego tż dzie powiedział koniec- mam juz dosc i wieceje nie bede na to pozwalał... bo ona nie ma zadnego powodu...nie wiem czemu tak jest ale ja jestem dla niej miła az za...a ona taka krzywde robi mi i jemu...
chora sytuacja
a co powiedziała jak się zaręczyliście? ucieszyła się czy ją to nie ruszyło?

Stary 2009-12-23, 23:16   #3766
87_meg
Wtajemniczenie

Cytat:
a co powiedziała jak się zaręczyliście? ucieszyła się czy ją to nie ruszyło?
odp Ci wyzej...
miała tylko kamiena twarz..
a mi serce pekało jeszcze jak patrzałam na tz i widziała jak bardzo mu przykro z powodu jej reakcji... tragedia
ja przede wszystkim nie moge zniesc tego ze ona go tak krzywdzi tym zachowaniem
Stary 2009-12-23, 23:17   #3767
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

Cześć Laski.
Dawno mnie nie było. Ale przygotowania świąteczne mnie wciągnęły totalnie.
Wpadłam złożyć Wam życzenia:

Kochane PM2011-zdrowych,wesołych oraz spokojnych i rodzinnych świąt Bożego Narodzenia. Niech to będzie dla Was i Waszych TŻtów magiczny i cudowny czas. I aby wszystkie życzenia składane,przy łamaniu opłatkiem spełniły się. Wszystkiego dobrego !
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-23, 23:24   #3768
dottta
Zakorzenienie

Butki super
Kot boski (nie żre wam włosów anielskich z choinki? Bo znam przypadki kotów co nie przeżyły kontaktu z nimi )

Meg
... sorry że pytam tak na forum, nie musisz odp. ale czy Tż ma ojca - tzn czy on mieszka z nimi? Bo mi ta sytuacja pewną przypomina
Nie martw się kochana Już nie długo będziecie razem, rodziną nawet na papierze ... i będzie Wam mogła naskoczyć
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-23, 23:26   #3769
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
odp Ci wyzej...
miała tylko kamiena twarz..
a mi serce pekało jeszcze jak patrzałam na tz i widziała jak bardzo mu przykro z powodu jej reakcji... tragedia
ja przede wszystkim nie moge zniesc tego ze ona go tak krzywdzi tym zachowaniem
kurcze nie fajnie z tymi zaręczynami teraz nie pozostaje nic innego jak to by TZ znalazł stałą pracę i udowodnił, że potrafi zadbac o rodzinę, a na wesele ona Wam da kasę? Po to zabrzmiało jakby "nie masz na to kasy-czyli na wesele chyba też"

Stary 2009-12-23, 23:31   #3770
87_meg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
Butki super
Kot boski (nie żre wam włosów anielskich z choinki? Bo znam przypadki kotów co nie przeżyły kontaktu z nimi )

Meg ... sorry że pytam tak na forum, nie musisz odp. ale czy Tż ma ojca - tzn czy on mieszka z nimi? Bo mi ta sytuacja pewną przypomina
Nie martw się kochana Już nie długo będziecie razem, rodziną nawet na papierze ... i będzie Wam mogła naskoczyć
tak ma ale chyba jezd przez niaz zdominowany, nie wtraca sie...
ale ja go lubie zawsze z nim gadam nie co to z nia...on pyta o wszystko o z zareczyn sie ucieszył

Cytat:
kurcze nie fajnie z tymi zaręczynami teraz nie pozostaje nic innego jak to by TZ znalazł stałą pracę i udowodnił, że potrafi zadbac o rodzinę, a na wesele ona Wam da kasę? Po to zabrzmiało jakby "nie masz na to kasy-czyli na wesele chyba też"
tz powiedziała ze nam pomoga w weselu..
Stary 2009-12-23, 23:34   #3771
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
no to tyle dobrze, zobaczysz wszystko się ułoży
u mnie też podobna sytuacja jest z tymi świętami bo niby jeszcze nie jestem żoną P. ale już w to wbijam nie będę się ciśnieniować i psuć sobie i P. świąt-Tobie radzę to samo
w wigilię się pewnie zobaczymy po południu przed kolacjami, a może po

Stary 2009-12-23, 23:39   #3772
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
tak ma ale chyba jezd przez niaz zdominowany, nie wtraca sie...
ale ja go lubie zawsze z nim gadam nie co to z nia...on pyta o wszystko o z zareczyn sie ucieszył

Mamuśka lubi mieć kontrolę nad wszystkim jak widać Ma nad mężem, myślała że nad synem też będzie mieć Oby Wam jakiegoś numeru nie wywinęła ze ślubem, że np. jak nie po jej myśli to ona nie da kasy czy coś Moja teściowa też raczej z tych "sprawujących kontrolę" ale na szczęście pogodziła sie z wyborem swojego pierworodnego ma jeszcze drugiego - młodszego w domu do niańczenia
Meg - wal ją Ja bym na Waszym miejscu starała się jak najszybciej "usamodzielnić" i życ po swojemu aby nie mogła szantażować (emocjonalnie) Tż'ta i zobaczyła że to NAPRAWDĘ SIĘ DZIEJE (znaczy Wasz ślub i wspólne życie). No ale to ja bym tak zrobiła a wiadomo ile ludzi tyle poglądów

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

dobranoc

Edytowane przez dottta
Czas edycji: 2009-12-23 o 23:37
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-23, 23:44   #3773
87_meg
Wtajemniczenie

dottta- ona sie nie wtraca takich zajwaek naszczescie nie ma...jest za to obojetna na wszystkich i wszystko..musimy dac rade bo kto jak nie my!
Stary 2009-12-23, 23:57   #3774
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
dottta- ona sie nie wtraca takich zajwaek naszczescie nie ma...jest za to obojetna na wszystkich i wszystko..musimy dac rade bo kto jak nie my!
meg :glaszcze: az zaniemowilam jak przeczytalam co napisalas :glaszcze: wierze, ze sie uda, i tego Tobie i Twojemu TŻtowi w te Święta życzę musi się ułożyc
Stary 2009-12-23, 23:59   #3775
Stysik
Zakorzenienie

jaki ze mnie jest czasem borok wchodze na wizaz i patrze ze nie widze zdjec ani nie moge wielocytowac wiec czytam tylko i myslalam ze to wina wizazu, jakies modernizacje czy cus... a sie okazalo ze nie jestem zalogowana w sumie dziwnie bo nigdy sie nie wylogowuje no ale moze tz mnie wylogowal w gruncie rzeczy przeczytalam co napisalyscie ale nie pamietam za duzo
Cobra bardzo mi się podobaja te buty
Lusesita babeczki biedny Twój Tż najwyzej kolczyki beda dla ciebie jak je znajdziesz po swietach
Nicola wypadek? dobrze ze nic ci sie nie stalo i fajnie ze juz jestes ja tez ostatnio tez ofe wybralam zeby mnie nie wylosowali
Ma.ko mam nadzieje ze sie wykurujesz szybko bo juz dosc dlugo jestes chora
Kasiulenkowo kolejna rzec do odhaczenia
Meg ciężką macie sytuację... mysle ze w tym roku sie przemoże tesciowa i od nowego roku bedzie was juz traktowac inaczej zastanawiam sie czy może tz jej tego za bardo dosadnie nie powiedzial skoro tak histerycznie zareagowala, ale i tak nie zmieniloby to faktu ze dziwna z niej kobieta... nie potrafi przeciac pepowiny... jak pisalas o tych pytaniach po zareczynach to sobie pomyslalam ze moze po prostu sie martwi o ciebie i o was jak sobie dacie rade... dobrze ze chociaz do wesela sie nie wtraca a moze przed @ jest ze taka marudna

Dobranoc

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Edytowane przez Stysik
Czas edycji: 2009-12-24 o 00:01
Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-24, 00:00   #3776
87_meg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
meg :glaszcze: az zaniemowilam jak przeczytalam co napisalas :glaszcze: wierze, ze sie uda, i tego Tobie i Twojemu TŻtowi w te Święta życzę musi się ułożyc

niestety nie mam tak fajnie jak TY..ciesz sie ta atmosfera korzystaj bo mi tego strasznie brakuje..
Stary 2009-12-24, 00:02   #3777
kaska87
Zakorzenienie

a ja jestem happy właśnie rozmawiałam z P. i prawdopodobnie będziemy razem na wigilię u mnie i u niego jest na 17:00, ale ok 20:00 on będzie odwoził babcię i do mnie przyjedzie i będziemy rozpakowywać prezenty i spędzimy ten dzień chociaż częściowo razem

Stary 2009-12-24, 00:06   #3778
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
niestety nie mam tak fajnie jak TY..ciesz sie ta atmosfera korzystaj bo mi tego strasznie brakuje..
oj to przesylam troche wirutalnie świątecznej atmosfery :magik:

---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ----------

Cytat:
a ja jestem happy właśnie rozmawiałam z P. i prawdopodobnie będziemy razem na wigilię u mnie i u niego jest na 17:00, ale ok 20:00 on będzie odwoził babcię i do mnie przyjedzie i będziemy rozpakowywać prezenty i spędzimy ten dzień chociaż częściowo razem
ciesze sie ja z Piterkiem dopiero przed pasterka sie zobacze, bo przed Wigilia chyba nie da rady podjechac
Stary 2009-12-24, 00:10   #3779
kaska87
Zakorzenienie

a ja sobie oglądam suknie LF, te są ładne
http://www.lisaferrera.pl/suknia/1385
http://www.lisaferrera.pl/suknia/1392 wywalić kwiat
http://www.lisaferrera.pl/suknia/7402
http://www.lisaferrera.pl/suknia/7427 gorset brzydki bo z szelkami

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-12-24 o 00:11
Stary 2009-12-24, 00:17   #3780
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
zmykam Dziewczynki
śpijcie słodko
i jutro:

WESOŁYCH ŚWIĄT!!!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości